Forandringskapacitet

Kender du talemåden:
"Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over?"

Når du ønsker at skabe forandringer i dit liv, store som små, er det en fordel at have forandringskapacitet.

Bægeret skal helst ikke flyde over, når du nu gerne vil fylde mere i det.

Ligesom du kan lære at lære, kan du også skabe en forandring, der gør det lettere at skabe forandringer.

Med 7th Path Selvhypnose skaber du forandringskapacitet.

Nu kan du lære 7th Path Selvhypnose på abonnement. Det koster 950 kr. i oprettelse og herefter 99 kr. pr. måned uden binding.

Hvad indeholder abonnementet?

Undervisning i grupper

Der vil minimum være ét grundlæggende kursus i løbet af de første seks måneder efter du er tilmeldt. Her får du en komplet introduktion til teknikken og erkendelserne 1 - 5.

7th Path Selvhypnose arbejdsbog

Du får tilsendt en fysisk arbejdsbog, der kan bruges til at forberede og/eller repetere den teknik, der præsenteres i undervisningen.

Deltagelse i efterfølgende kurser

Når du har gennemført opstartskurset kan du forsætte til mere avancerede erkendelser som en del af abonnementet. Du er også velkommen på fremtidige opstartskurser.

Adgang til app med lydoptagelser

Til at understøtte din praksis får du adgang til en app, hvor du bliver guidet gennem teknikken. App'en hjælper dig til at sikre, at du får størst udbytte af teknikken.

Hvad siger tidligere deltagere?

Mit mål med 7th Path Selvhypnose var at genfinde/skabe min indre ro og derved fastsætte mine næste mål. Disse mål er bestemt blevet indfriet.

Vibeke Stage

7th Path Selvhypnose som teknik er ukompliceret og effektfuld. Det hjælper mig med at skabe forbindelse til mig selv og føle mig balanceret i hverdagen.

Stine Odgaard

Det at starte selvhypnose den følgende dag med alt i frisk erindring er godt. Teknikken er nem at anvende og kan udover den faste rutine bringes i spil i dagligdagens udfordringer og forberedelse.

Mai-Britt Olafsson

7th Path Selvhypnose er for mig at se en praksis-funderet effektfuld teknik til at opløse en livslang programmering, og opnå en bevidsthed, som er funderet i en større helhed.

Jan Mark Sørensen

OM UNDERVISEREN

Søren Skjold Andersen

Søren blev uddannet som NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut i 2006 og 5-PATH certificeret hypnoterapeut i 2008.

Som en af ganske få på verdensplan er han certificeret i at kunne undervise i 7th Path Selvhypnose op til den 9. ultimative grad, der er den sidste erkendelse i 7th Path.

Søren praktiserer dagligt 7th Path Selvhypnose.

NGH-certifikat
5PATH-certifikat
7th-path-certifikat
7th-path-ultimates-1-5-certifikat
7th-path-ultimates-9th-certifikat
online-hypnose-certifikat

Praktisk information

Kurset foregår online via Microsoft Teams eller som hybrid, hvor du enten kan deltage fysisk eller online. Deltager du online kræver det ingen særlig software. Du skal blot have adgang til en computer med webcam og mikrofon, alternativt kan du bruge en tablet eller mobiltelefon. Du skal kunne sidde afslappet og uforstyrret i et lokale for dig selv. Det grundlæggende kursus, der består af erkendelserne 1-5, kræver ingen særlige forudsætninger eller kompetencer for at deltage. (Er du i tvivl om du kan deltage af helbredsmæssige årsager, bedes du konsultere egen læge før tilmelding.) Det avancerede kursus, der består af erkendelserne 6-9, kræver at du har gennemført det grundlæggende kursus. Kurser udbydes løbende og ved at benytte dig af dette tilbud har du adgang til alle online kurser der udbydes. Når du har gennemført det grundlæggende kursus kan du forsætte videre på det avancerede kursus.

Der findes i alt 9 erkendelser. De findes alle i en kort, fuld og ultimativ form. Det grundlæggende kursus indeholder en original arbejdsbog og erkendelserne 1 - 5 i kort og fuld form. Hvis du ønsker det kan du derefter deltage i et kursus i erkendelserne 6 - 9 i kort og fuld form. Når du har praktiseret alle 9 erkendelser i fuld form, kan du forsætte til de ultimative erkendelser, hvis du ønsker det. Vil du vide mere om selvhypnose forud for din deltagelse, kan du besøge disse sider: - Generelt om selvhypnose med en teknik du kan prøve - Specifikt om 7th Path Selvhypnose

Få adgang til kurset ved at udfylde formularen
Spørgsmål?

sa@skjold-andersen.dk

22 44 08 71