7th Path® Selvhypnose – For krop, sind og sjæl

Hvor klassisk selvhypnose er et spørgsmål om at fylde sindet med positive forslag, er 7th Path® selvhypnose anderledes. Ligesom der skelnes mellem hypnose og hypnoterapi, kunne det godt give mening at kalde 7th Path® selvhypnose for selvhypnoterapi. 

Hvad er 7th Path® Selvhypnose?

Denne form for selvhypnose er udviklet af Calvin D. Banyan, der er en anerkendt hypnoterapeut fra USA. Efter at have gennemført tusindvis af sessioner med hypnoterapi, begyndte han at se et mønster mellem de erkendelser hans klienter fik, og som førte til positiv forandring i deres liv.

Teknikken bygger på en antagelse om, at der i sindet ligger en lang række oplevelser med emotionel ladning. Negative oplevelser fra fortiden kan levere ekstra brændstof til situationer i nutiden og fremtiden, og påvirke vores adfærd i en uhensigtsmæssig retning. Det er meget velkendt fra hypnoterapi, at tidlige oplevelser i livet kan have alt at gøre med de problemstillinger, man oplever langt senere.

Ved konsekvent at lave selvhypnose med de erkendelser, der er en del af 7th Path® selvhypnose, kan du neutralisere de negative ladninger fra fortiden og forstærke de positive.

Ikke nok med det, du lærer også hvordan du putter positive forslag ind i sindet ved hjælp af selvhypnosen. Det virker så meget stærkere end tradition selvhypnose, fordi sindet er blevet renset for negative forslag, der kunne være i modstrid med de positive.

En sidste del af metoden kan bibringe dit liv med ny inspiration og velvære. Derfor er denne teknik til selvhypnose over længere sigt endnu mere kraftfuld end besøget hos en hypnoterapeut.

Udtalelser om teknikken

Nedenfor har jeg samlet en række udtalelser om teknikken fra kursister, der er blevet undervist i 7th Path Selvhypnose.

”Mit mål med 7th Part selvhypnose var at genfinde/skabe min indre ro og derved fastsætte mine næste mål. Disse mål er bestemt blevet indfriet.” Vibeke Stage

”Jeg tror på at det virker! En teknik til at omprogrammere uhensigtsmæssige tankemønstre, som står i vejen for at du når dine mål, opnår det du, drømmer om og udfolder dit fulde potentiale, hvis du investerer 20-40 min om dagen.” Line Louise Overgaard

”7th Path Selvhypnose er for mig at se en praksis-funderet effektfuld teknik til at opløse en livslang programmering, og opnå en bevidsthed, som er funderet i en større helhed.” Jan Mark Sørensen

”Det at starte selvhypnose den følgende dag med alt i frisk erindring er godt. Teknikken er nem at anvende og kan udover den faste rutine bringes i spil I dagligdagens udfordringer og forberedelse.” Mai-Britt Olafsson

”7th Path Selvhypnose som teknik er ukompliceret og effektfuld. Det hjælper mig med at skabe forbindelse til mig selv og føle mig balanceret i hverdagen.” Stine Odgaard

Teknikken

Selve metoden hvormed du hypnotiserer dig selv er meget simpel. Du skal sige en erkendelse og efterfølgende vente på, at dit sind kommer med et ekko. Der er dog den hage ved det, at erkendelsen skal være bygget op på en helt speciel måde, og de fleste af dem skal du have en underviser til at lære dig.

Den første erkendelse og mere information om terorien bag, kan du få gratis – på engelsk – af Calvin D. Banyan på denne side:  http://www.7thpathselfhypnosis.com/free-videos/

Herefter er det op til dig. Du skal afsætte 20 minutter hver dag til at bruge teknikken. På de 20 minutter gennemgår du de erkendelser du har fået. Der er intet til hinder for, at du starter 20 minutter dagligt med den ene erkendelse du kan få gratis af Calvin D. Banyan.

Vil du gerne opnå endnu mere med processen skal du have fat i en, der kan lære dig nogle flere erkendelser.

Der findes i alt 9 erkendelser, og de findes alle i en kort form, en fuld form og en ultimativ form. Du starter med at lære de korte, dernæst de fulde og til slut de ultimative.

Ind imellem hører jeg folk sige: “20 minutter HVER dag??? Det har jeg slet ikke tid til!”

Sagen er bare den, at du ubevidst bruger rigtig meget energi på dine negative ladninger, og de 20 minutter du bruger på at rydde op, giver dig meget mere tid i hverdagen! Du kan sammenligne det meget direkte med citatet: “Hvis du ikke har tid til at dyrke motion, har du tid til at blive syg”

Hvor kan jeg lære flere erkendelser

Der er uddannet mange hypnotisører i Danmark, der kan lære dig 7th Path® Selvhypnose. En hurtig tur på Google kan afsløre om du bor i nærheden af en. Alternativt findes der fra tid til anden kurser, mere eller mindre intensive, hvor du kan lære erkendelserne.

2 Replies to “7th Path® Selvhypnose – For krop, sind og sjæl”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *