Hvem er jeg?

Hvem er Søren Skjold Andersen? Det er virkelig et stort spørgsmål, og svaret bliver aldrig komplet…

Som alle andre mennesker, er jeg et produkt af arv og miljø. Og ligesom de fleste andre mennesker udvikler jeg mig løbende. På denne side vil jeg benytte fire tilgange, til at give dig en bedre idé om, hvem jeg er.

Den første tilgang, er en beskrivelse af betydningsfulde begivenheder i mit liv. Den er ikke udtømmende, og jeg forbeholder mig retten til at ændre den løbende, i takt med at flere kommer til eller tidligere begivenheder popper op i min bevidsthed som betydningsfulde.

Klik her: Betydningsfulde begivenheder i mit liv

Den anden tilgang, er en beskrivelse af mig, i skrivende stund. Jeg har valgt at bygge den op omkring NLP’s logiske niveauer, fordi det for dig vil være nemmest at genkende mine omgivelser og min adfærd, men ikke det der er styrende for den.

Klik her: De logiske niveauer

Den tredje tilgang, er en gennemgang af min HBDI profil. Den blev lavet forud for min deltagelse i Stifinderprogrammet, og den har nok ændret sig lidt siden da, men ikke desto mindre giver den et interessant perspektiv på, hvor jeg kommer fra.

Klik her: Min HBDI profil

Den fjerde tilgang, er min “Leadership Development Profile.” Den fik jeg på eget initiativ lavet mellem modul 1 og modul 2 af Stifinderprogrammet. Profilen kan relateres meget direkte til Robert Kegans teorier om mental kompleksitet.

Klik her: Min Leadership Development Profile

De fire tilgange hænger sammen på en måde, som hele bloggen er dedikeret til at beskrive på en forståelig måde. Formålet med at lave de her beskrivelser er derfor også, at bruge mig selv som eksempel, på et koncept jeg gerne vil kommunikere.

Kig efter kategorien Syntesen, hvis du vil vide mere. Som et lille smugkig kan jeg nævne at den første tilgang handler om min fortid, anden tilgang handler om selve indholdet i mit liv, tredje tilgang handler om min horisontale udvikling, den fjerde tilgang handler om min vertikale udvikling.

Med disse fire tilgange ved du noget om, hvor jeg kommer fra, og hvor jeg er på vej hen. Skulle der efter denne gennemgang stadig være spørgsmål til hvem jeg er, er du velkommen til at tage kontakt.

Opdatering:
Jeg er for nylig blevet bekendt med Enneagrammet gennem et kursus jeg har deltaget i. I den forbindelse stod det ret hurtigt klart for mig, at min personlighed i det system bedst beskrives som Type 5, måske med en 6’er vinge.

Mit kendskab til Enneagrammet er stadig yderst begrænset, og det er ikke noget jeg forestiller mig at skulle dykke ret meget ned i. For dig der er nysgerrig, kan du dog få et ganske godt indblik i hvordan jeg fungerer, ved at læse lidt om Type 5.