Uge 10+3

Så er det snart tid til at min graviditet skal virkeliggøres, meget mærkeligt når det stadig virker så uvirkeligt.

Siden mit sidste indlæg har jeg været til 2 læge tjek, den første var en mindre gynækologisk undersøgelse og lidt praktisk snak med min læge, i forhold til termin, mit arbejde, civilstatus, m.m.

2. læge tjek skulle jeg medbringe en urinprøve samt have taget en blodprøve, blodprocenten lå på 7,6 % hvilket i følge min læge var fint, så det tyder på at alt er i skønneste orden.

Tror ikke jeg egentlig kan forholde mig til min graviditet før at den tydeligt viser sig i form af stor mave, og formentlig kan man ikke rigtig forholde sig til situationen før der pludselig er et barn som der skal tages vare på. Jeg har stadig næsten dagligt morgenkvalme, og generelt rumsteren i maven, har svært ved at tolke min krop, ofte virker det som om jeg er sulten, men kan næsten ikke få noget ned når det kommer til stykket. Jeg er ellers madglad, og havde snakket med en veninde om at det seje ved at være gravid ville være at man kunne tillade sig at spise for to 🙂 men sådan er realiteterne altså ikke, i hvert fald ikke endnu.

Det er besluttet at min farmor og farfar skal have besked om min graviditet i morgen, så vi har inviteret os selv på middagsmad hos dem, er frygtelig spændt på deres reaktion, og om situationen bliver mere virkelig når man skal snakke om det.

Er i hvert fald glad for det snart er officielt, især fordi det ikke længere går med at finde på undskyldninger, for at undgå alkohol. I weekenden var vi hjemme ved Sørens forældre, og der blev serveret velkomstdrinks til os alle, vi tacklede situationen ved at Søren hurtig fik bælderet sin og jeg dernæst byttede om på glassene, man er nødt til hele tiden at have planlagt det næste skridt. En undskyldning med penicillin vil nok ikke holde i forhold til en forholdsvis mild velkomstdrink, i sær ikke når værten er tidligere sygeplejerske og garanteret ville spørge ind til medicinen.

Det var nok for i dag, næste gang har vi nok nyt om familiens reaktioner.

One Reply to “Uge 10+3”

  1. Efter besøg hos jordmoderen (se indlæget "nakkefoldsscanning") viste det sig at jeg ikke var så længe henne som jeg troede, det er hermed kun uge 8+3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *