I morgen er William to måneder gammel

Der sker ufatteligt meget, og det står i skarp kontrast til hvor lidt vi egentligt får skrevet her på siden 🙂 Jeg er godt i gang med at skrive mit speciale, så den ene dag tager den anden, og det går ud over bloggen.

Jeg har en aftale med min studiekammerat, som jeg skriver specialet med. Vi mødes ca. 4 dage i ugen og skriver på specialet, sådan at vi er sikre på at få lavet noget. I dag skulle vi ikke mødes, fordi sundhedsplejersken ville komme og se til William, og det vil jeg jo gerne deltage i. Så endelig skulle det være en dag, hvor jeg kunne sove længe. Ann og William skulle tidligt op og afsted til noget efter-fødsels-gymnastik, og Ann havde sagt til mig, at William nok skulle sørge for at vække mig.

Klokken **** vågner jeg ved at William skriger. Jeg tænker at han nok ikke er tilfreds med at ligge ved siden af sin sovende far, når nu mor er gået i bad. Min umiddelbare plan er at vugge ham i søvn igen, så jeg kan sove videre. Det hjælper dog ikke rigtigt at vugge ham i armene, så jeg ligger mig om på ryggen så William kan ligge hos mig. Det er så her jeg mærker at han er lidt våd på ryggen.

Han har nok bare tisset igennem, som det er sket før, tænker jeg. Så heldig var jeg dog ikke, for da jeg får åbnet mine øjne så kan jeg se at William er gul på ryggen. Jeg kigger derfor straks over på den del af sengen hvor han lå, og ganske rigtigt, så er der også en fin gul plet på sengen. William har altså præsteret at gøre sin bodystocking, sit nattøj, og vores lagen + topmadras beskidt, i én omgang!

Jeg går ind og skifter William, og i mellemtiden bliver Ann færdig på badeværelset. Vores lagen bliver smidt til vask, men topmadrassen er ikke helt nem at få ren, så den beslutter jeg mig for at vaske manuelt i Williams badekar. Det var så enden på den morgensøvn 🙂 Det var sikkert også fint nok, jeg har i hvert fald ikke haft noget problem med at holde mig beskæftiget i dag.

Ud over det bøvl vi havde her til morgen, så synes jeg stadig at William er en rigtig nem baby. Der er massere af smil og aktivitet når han bare er udhvilet og mæt. Hvis han bliver utilfreds er det altid en god idé at prøve med en svingtur, hvad enten det så er i en lift, i voksiposen, i autostolen eller i skråstolen. Det hjælper som regel, og hvis det ikke gør, er det oftest fordi han er sulten.

Sundhedsplejersken havde en pinkode med til os i dag, så vi kan se den journal hun fører, via nettet. Her kan vi bl.a. se Williams vækstkurver og de ser rigtig fine ud. I dag blev han vejet til 4,86 kg. og målt til 56 cm. Ellers var der ikke så forfærdeligt meget at snakke med sundhedsplejersken om.

William er også begyndt at trille fra mave til ryg, og det er ellers først noget der skal ske omkring 5-6 måneders alderen ifølge sundhedsplejerskens skema. Vi fangede det på video, da han lå på maven på sit legetæppe, han kunne både trille til den ene og den anden side.

Som overskriften siger så fylder William 2 måneder i morgen. Så er der efterhånden heller ikke længe til hans barnedåb, som finder sted d. 17. maj i Nicolai kirken her i Kolding. Jeg formoder at alle er velkomne i kirken, men vi har desværre hverken plads eller penge til at invitere alle de mennesker vi gerne ville have haft med. Af den grund har vi været nødt til at holde os til søskende med familie, bedste- og oldeforældre. Der var ellers rigtig mange vi også gerne ville have haft med.

Vi får forhåbentligt snart lagt nogle flere billeder op. Det er dog ikke lige til at sige hvornår det bliver, da det nok er mig, der skal gøre det 🙂

8 Replies to “I morgen er William to måneder gammel”

 1. Jeg tænker meget tit på den dejlige familie i Kolding 🙂 Glæder mig til barnedåben, men håber jeg får lov at se min lille nevø inden da.

 2. Jamen du skal da være så velkommen her i Kolding. Weekenden inden hans barnedåb skal vi dog til København, så det skal nok være i den kommende weekend eller i weekenden efter.

 3. Vi to glæder os også meget til William skal døbes. Det var da en være opvågning
  du der fik Søren, det er ikke sikkert at det er den eneste gang at det sker. Skal da lige love for at den lille gut vil skynde sig at blive stor. Rigtig god weekend til jer tre og Georg. Knus fra olderne.

 4. Ja, som tiden dog går.

  Nu kan jeg dårligt klandre jer for ikke at arbejde med specialet, men det er da ikke lang tid, I er af gangen på uni.

  Heldigvis har du jo så snart alverdens tid til at lege med William.

 5. Nej, det går rigtig godt fremad med specialet. Vi har fastsat en deadline til 29/4, da vi allerede har bedt kontoret om at bestille en censor på forsvaret af specialet.

  Vi er kun på universitetet når vi er til vejledning, eller nede for at hente og aflevere bøger 🙂

  Jeg glæder mig enormt til at være færdig, men jeg tror næppe det betyder at jeg får alverdens tid til at lege med William. Sådan som det er lige nu, så har jeg godt med tid, men fremover vil jeg komme til at skulle arbejde mere, det er der vist ingen tvivl om 🙂

  Under alle omstændigheder kan det i hvert fald anbefales at spendere en masse tid med sådan et lille barn, det er godt nok en kæmpe fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *