Møde i 2020 i Stifinder Netværk Vest

På grund af Corona er vores netværksmøde i Stifinder Netværk Vest lidt anderledes i 2020. Der skulle have været ét fysisk møde, hvor vi skulle lære 7th Path Selvhypnose, men i stedet er det blevet til 3 online møder og 1 fysisk møde. Det først online møde blev afholdt torsdag d. 23. april, hvor 17 stifindere blev undervist af Karen Westh Nielsen. Det næste møde blev afholdt d. 23. juni 2020, hvor Søren Skjold Andersen underviste  i det samme stof, som Karen Westh Nielsen introducerede d. 23. april.

Næste møde foregår d. 17. september 2020 fra 9-16, hvor vi mødes fysisk på Eagle Road og gennemfører et program,  der bygger videre på det vi har arbejdet med online. Forudsætningen for at deltage er, at du minimum har lært de første 3 erkendelser.

Efter vores fysiske møde, udbydes samme stof online, for dem der ikke kunne deltage i det fysiske møde. Datoen for denne online undervisning fastlægges senere.

TEMA: 7th Path Selvhypnose
En simpel og kraftfuld teknik til at sænke dit stressniveau og frigøre dig fra uhensigtsmæssig programmering. Andre stifindere, der har lært teknikken at kende, siger:

”Mit mål med 7th Part selvhypnose var at genfinde/skabe min indre ro og derved fastsætte mine næste mål. Disse mål er bestemt blevet indfriet.” Vibeke Stage

”Jeg tror på at det virker! En teknik til at omprogrammere uhensigtsmæssige tankemønstre, som står i vejen for at du når dine mål, opnår det du, drømmer om og udfolder dit fulde potentiale, hvis du investerer 20-40 min om dagen.” Line Louise Overgaard

”7th Path Selvhypnose er for mig at se en praksis-funderet effektfuld teknik til at opløse en livslang programmering, og opnå en bevidsthed, som er funderet i en større helhed.” Jan Mark Sørensen

”Det at starte selvhypnose den følgende dag med alt i frisk erindring er godt. Teknikken er nem at anvende og kan udover den faste rutine bringes i spil I dagligdagens udfordringer og forberedelse.” Mai-Britt Olafsson

OM UNDERVISEREN
Vi er så heldige at Karen Westh Nielsen har takket ja til at undervise os på vores første online møde og vores fysiske møde på Eagle Road.

Karen Westh Nielsen er Danmarks mest erfarne 5-PATH® hypnoterapeut og internationalt prisbelønnet instruktør på hypnoseuddannelsen.

Hun har undervist i 7th Path Selvhypnose® siden 2009 og er dermed den mest erfarne udøver, underviser og instruktør i denne særlige metode i DK. Hun har undervist tusindevis af klienter og hundredevis af kursister på hypnoseuddannelsen i 7th Path™.

Som opsamling på det første onlinemøde, og online-opsamlingen på det fysiske møde, er det Søren Skjold Andersen, der underviser.

PRAKTISKE OPLYSNINGER FOR NÆSTE MØDE
TID: Tirsdag d. 17. september 2020,  kl. 9.00 – 16.00
STED: Eagleroad, Krogdalsvej, Skanderborg
EMNE: 7th Path Selvhypnose – Erkendelserne 4 til 5 (måske 6)
PÅKLÆDNING: Afslappet
MEDBRING: Din lyst til at lære og dit 7th Path arbejdshæfte.
PRIS: Hvis du deltog i en af de to online-kurser har du allerede betalt og fået et 7th path arbejdshæfte. Hvis ikke, er det desværre for sent at tilmelde sig dette møde.
TILMELDING: Du skulle gerne have modtaget en invitation via mail.
TILMELDINGSFRIST: Hurtigst muligt

SPØRGSMÅL
Kontakt Søren Skjold Andersen på sa@skjold-andersen.dk eller på telefon 22 44 08 71
Eller skriv en kommentar nedenfor

11 Replies to “Møde i 2020 i Stifinder Netværk Vest”

 1. Jeg fik et spørgsmål, der gik på, om man selv skulle have madpakke med til frokost.

  Det var en forglemmelse at jeg kun havde nævnt morgenmad. Der er selvfølgelig også frokost inkluderet i prisen. Det er rettet i teksten nu.

  Aftensmad er ikke inkluderet, men der bliver måske planlagt noget fællesspisning, hvis der er stemning for det.

 2. Hej
  Har sendt dig indbetaling på mobil
  Pay – glæder mig til vi ses
  Ho
  Henrik

 3. Hej Søren. Jeg har overført pengene på MobilePay til dig😊glæder mig til vi ses😊ho😊

 4. Hej Søren. Ser frem til dagen. Er det muligt at få en kvittering/faktura eller tilsvarende til firmaets regnskab?

  Ho
  Per

  1. Jeg sender dig lige en mobile-pay kvittering via email og håber det er tilstrækkeligt 🙂
   Kan ikke lave en decideret faktura, fordi det regnskabsmæssigt kører som en frivillig forening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *