Kinesisk kalender til bestemmelse af køn

Vigtigt!!! Mange sider, der har en kinesisk kalender begår den fejl at de ikke fortæller, at der ikke er fuldstænding overensstemmelse mellem den vestlige og den kinesiske kalender.
Start med at gå ind på denne hjemmeside: Konverter vestlig kalender til kinesisk
Aflæs “Lunar Month”, og brug den værdi i nedenstående kalender.

Servicemeddelse: Giv dit barn en god start på livet med selvhypnose som fødselsforberedelse.

 Måned for undfangelse
M
o
d
e
r
e
n
s

a
l
d
e
r

v
e
d

f
ø
d
s
l
e
n
 JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
18PDPDDDDDDDDD
19DPDPPDDPDDPP
20PDPDDDDDDPDD
21DPPPPPPPPPPP
22PDDPDPPDPPPP
23DDDPDDPPPDDP
24DPPDDPDPDDPD
25PDPDPDPDPDDD
26DDDDDPDPPDPP
27PPDDPDPPDPDD
28DDDPPDPDPPDP
29PDPPDPPDPDPP
30DDPDPDDDDDDD
31DDDDPPDPDPPP
32DPPDPDDPDDPD
33PDDPPDPDPDDP
34DDPPDPDDPDPP
35DPDPDPDPDDPD
36DPDDDPDDPPPP
37PPDPPPDPPDDD
38DDPPDPPDPPDP
39PPDPPPDPDDPD
40DDDPDPDPDPPD
41PPDPDDPPDPDP
42DPPDDDDDPDPD
43PDPPDDDPPPDD
44DPPPDPDDPDPD
45PDPDPPDPDPDP

Sådan bruger du en kinesisk kalender

Før du kan finde ud af, hvilket køn kalenderen forudser, er du nødt til at konvertere undfangelsesdatoen til kinesisk tidsregning. Du kan altså ikke bare sige at fordi undfangelsen er sket i marts, så er det 3. måned. Den kinesiske månekalender indeholder 28 dage pr. cyklus og derfor forskudt i forhold til vores gregorianske kalender. Gør følgende for at konvertere datoen:

 1. Åben dette link: http://www.mandarintools.com/calconv_old.html
 2. Udfyld felterne “Day, Month og Year” og tryk på knappen Gregorian Calendar
  Datoen 10. januar 2010 udfyldes ved at sætte “Day” til 10, “Month” til “January” og “Year” til 2010. “Era” skal blive stående på “AD”.
 3. Der fremkommer en side, hvor én af overskrifterne er “Chinese Date”. Den værdi, der står ud for “Lunar Month” er den vi interesserer os for. I eksemplet med 10. januar 2010, bliver Lunar Month til 11, og det er tallet 11 som skal bruges i kalenderen her på siden.
 4. Gå herefter længere op på denne side og vælg din forventede alder ved fødslen og indsæt tallet fra konverteringssiden.
 5. Tryk på knappen “Find barnets køn”.
 6. Det felt der bliver markeret angiver kønnet, P betyder Pige og D betyder Dreng.

Bemærk at der kan være usikkerhed om resultatet i det tilfælde, at undfangelsen ligger meget tæt på et skift mellem to måne-måneder. I vores eksempel kan vi se “Day of Month” længere nede på konverteringssiden og her er tallet 26. Idet der kun er 28 dage i en måned, betyder det at skete undfangelsen bare 3 dage senere, ville måneden ikke være 11 men i stedet 12.

Historien bag den kinesiske kalender

Hvis du søger på nettet efter forskellige måder at bestemme kønnet på dit ufødte barn, så kommer du uden tvivl omkring den kinesiske kalender. Denne kalender siges at være fra en tavle fundet i et royalt gravkammer i Beijing. Tavlen skulle eftersigende være udstillet på “The Institute of Science” i Beijing. Andre sider mener at denne historie er falsk og at der er andre forklaringer på hvor den stammer fra.

Det er i det hele taget svært at finde noget konkret information om denne kalender. Rent faktisk kan man finde flere forskellige udgaver af denne kalender, hvor princippet er det samme, men hvor samme kombination af undfangelsesmåned og alder giver forskelligt køn. Det skyldes muligvis dårlige kopier af den oprindelige kalender, men det er ikke til at sige.

Du er sikkert også interesseret i at vide, med hvor høj grad af sikkerhed, denne kalender kan fortælle dig kønnet på ufødte barn. Nogle steder på nettet står der 95%, andre steder står der 99%. Det er jo svært at sige hvor præcis den er, så jeg foreslår at alle der har brugt den kinesiske kalender til at forudsige kønnet på deres barn, eller som kender undfangelsesmåneden og fødselsalder, skriver om resultatet er rigtigt eller forkert i kommentarerne.

Man kan også stille tvivl ved den kinesiske kalender, i forbindelse med tvillinger. Den kinesiske kalender er ikke i stand til at forklare en fødsel af tvillinger, hvor den ene er en dreng og den anden er en pige. Så her kan man spørge sig selv om den kinesiske kalender altid har ret ved en tvillingefødsel, hvor der både er en dreng og en pige, fordi der netop er en af hvert køn. Eller om man mener den har fejlet på forudsigelsen af det ene køn.

Det er meget vigtigt at du konverterer din dato for undfangelse til kinesisk tidsregning! Husk også på at den alder du skal bruge er den alder du forventer at have når du skal føde. Hvis du gerne vil have hjælp til at finde de rigtige input, så skriv datoen for din fødselsdag og en ca. dato for undfangelsen (Det tidspunkt hvor ægget er blevet befrugtet).

Der kan være lidt bøvl med at fastlå kønnet, hvis undfangelsestidspunktet ligger meget tæt på et skift mellem månederne efter den kinesiske tidsregning. Uanset hvad så skal denne kalender kun bruges for sjov, da det bør være underordnet om man får en dreng eller en pige!

244 Replies to “Kinesisk kalender til bestemmelse af køn”

 1. jeg har aldrig hørt om den kinesiske kalender før nu, men det lyder meget spændene.

  1. Ja, den er ret spændende, specielt fordi det påstås at den er så præcis. Jeg har dog ikke haft held til at finde noget videnskabeligt dokumentation på at den passer, men lad os da se hvad det kan blive til her i kommentarerne.

   Indtil videre passer den for min kæreste og jeg. Indtil videre fordi hun er gravid i 6. måned, og vi formoder det er en dreng, men har kun fået 90% sikkerhed for det.

   Hvordan ser det ud med dig? Hvornår har du haft første dag af sidste menestruation og hvor gammel forventer du at være når barnet bliver født? (og ligger den dato tæt på din fødselsdag?

   1. Ved en 3d scanning i torsdags blev det slået fast at det helt sikkert er en lille dreng vi har på vej.

    Så den kinesiske kalender passer for vores vedkomne.

 2. den har haft ret med mine 2 første hvad køn de bliver. nu må vi se om den også har ret i nummer 3.

  1. Hej Tiffany

   Den dato du indtaster er gregoriansk, så det der en den knap du skal trykke på.

   Selv i Kina er de også gået over til at bruge den gregorianske kalender i dag, men det er ikke den kalender som denne opstilling tilsyneladende er lavet efter, og derfor er konverteringen til “måne-kalenderen” nødvendig

 3. Aflæs “Lunar Month”, og brug den værdi i nedenstående kalender!!!
  Det virker forvirrende… Jeg kan ikke rigtig finde ud af det

  1. Hej futte

   Jeg forstår din frustration, jeg ville også helst have bygget det ind i kalenderen, men det var lidt mere kompliceret end jeg lige regnede med.

   Jeg vil dog gerne hjælpe dig med at finde ud af det. Hvis du giver mig datoen for første dag af din sidste menstruation (både dag, måned og år). Så lægger man normalt 14 dage til, og den dato bliver så undfagelsesdagen, det er denne dato, der skal konverteres til kinesisk kalender.

   Så hvis du giver mig en dato, og evt. din forventede alder ved fødslen, så skal jeg sige dig hvad den kinesiske kalender spår barnets køn til at være.

 4. Heysan! Jeg kunne godt bruge lidt hjælp! Har en søn fra 280706(taget med kejsersnit på mors ønske) Var nok først kommet i august af sig selv! Og jeg er fra nov.77 Og var derfor 28 ved undfagelsen og fødsel! Passer den så??? Og hvis jeg gerne vil have en lille pige næste gang, hvornår skal jeg så blive gravid??? ( er 31 bliver 32 i nov.) Nogen der gider regne den ud for mig??? V.H Tanya

  1. Hej Tanya

   Jeg har prøvet at regne lidt på det. Den kinesiske kalender passer ikke helt præcist, efter det jeg har sjusset mig frem til.

   Jeg har taget udgangspunkt i at du er var 28, da dit barn blev født. Det var lidt sværere at finde undfangelsestidspunktet, men jeg fandt frem til følgende:
   Hvis barnet er undfanget før d. 17/11 2005, så ville kalenderen mene det skulle være en pige, hvis barnet er undfanget efter mener kalenderen at det skulle være en dreng. Er barnet undfanget præcist d. 17/11 ville det svare til en terminsdato, der siger 24. august. Så skulle barnet være taget ved kejsersnit en måned før terminen, hvilket måske er lidt urealistisk.

   Men lad mig gå videre med, hvilken måned barnet skal undfanges, hvis du ønsker dig en lille pige. Nu tager jeg bare udgangspunkt i at du vil være 32 ved barnets fødsel, selvom du godt kunne være 31, hvis du blev gravid lige på stedet.
   Barnet skal så – ifølge den kinesiske kalender – undfanges mellem d. 25. februar 2009 og 24. april 2009.
   Det er nok den periode ud for tallet 32, der er størst sandsynlighed, der er nogle flere muligheder i det 32. leveår, men det drejer sig om enkelte måneder, og det er jo ret svært at styre, når der også er en menstruationscyklus at tænke på.

 5. Hej igen.
  Jeg har allerede en dejlig dreng som blev født d. XX/XX-XX. Hvis jeg vil have en pige i nærmeste fremtid hvornår skal jeg så blive gravid??
  Jeg er født d. YYYYYY.

  1. Hej Futte,

   Lad os antage at du er 35 når du føder. Så kan du se på tabellen, at der kun er enkelte måneder, hvor den kinesiske kalender siger, at det bliver en pige. Befrugtningen skal altså ske i måneder: 2,4,6,8 eller 11. Disse måneder skal følge den kinesiske kalender, så derfor går ind på denne side:
   http://www.mandarintools.com/calconv_old.html

   Her kan du indtaste en dato, lad os f.eks. sige at du forventer ægløsning omkring 14. februar 2009. Nederst på resultatsiden kan du så se værdien: “Lunar Month: 1”. Hvilket betyder at bliver barnet undfanget denne dag, så ville den kinesiske kalender mene, at du vil få en dreng.

   Ved at eksperimentere lidt med den kinesiske kalender, kan jeg nå frem til, at hvis befrugtningen sker mellem 25. februar 2009 og 26. marts 2009, så skulle du ifølge den kinesiske kalender få en pige.

   På samme måde kan du eksperimentere dig frem til at finde datoer, hvor værdien af “Lunar Month” er 4,6,8 eller 11.

   1. Hejsa. Nu blev jeg også vældig interesseret i denne kalender. Men er også lidt i tvivl om, om jeg gør det korrekt. Så jeg håber inderligt nogen vil hjælpe mig. Befrugtning er sket mellem 17-19 sept 2011. Min alder ved fødslen er 34. Håber inderligt at nogen vil hjælpe;) . Skulle denne kalender ikke være den mest troværdige? Hilsen gd

 6. Jeg er stadig forvirret:-)Udfra denne kinesiske kalender (som er konvereteret iflg adm.)http://www.morsbaby.net/pigedreng.htm
  Skulle 5,6,7, 9 og 10 mrd blive piger?????? og 4,8,11 og 12 mrd blive drenge?? (ved 35 år)
  Det stemmer jo ikke overens med kalenderen fra din side.
  Kan du forklare mig dette?

  1. Hej Futte

   De her kalendre findes i flere forskellige afskygninger, og de stemmer ikke helt i forhold til hinanden. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis det viser sig, at der rent faktisk findes en tavle i Beijing med de faktiske værdier på.

   Jeg har valgt kalenderen fra en side, som jeg synes virkede meget troværdig. Kalenderen på morsbaby siger også at man skal bruge moderens alder ved undfangelsen, hvorimod den side jeg har fundet kalenderen på, antydede at dette var en udbredt misforståelse.

   Den kinesiske kalender kan i princippet være fup, men det kunne jo være sjovt om den passede, og det finder vi kun ud af ved at teste den

 7. Kan du hjælpe min veninde her. fødselsdag(101277).. befrugtet d. 17/18 december 2008. Hvad bliver det?

  1. Det kan jeg da. Med en fødselsdagsdato, som siger 10. december, så kommer hun jo nok til at føde mens hun er 31.

   Konverterer man datoen 17. december 2008 (eller for den sags skyld 18. december 2008), så kommer man frem til at det vil være 11 måned.

   Kombinerer man de to ting, så siger den kinesiske kalender, at din veninde venter sig en lille pige.

   Vend endelig tilbage og fortæl hvilket køn barnet har, når din veninde finder ud af det.

   1. Jeg lovede at vende tilbage når min veninde var blevet scannet. Det bliver en pige, så kalenderen passer på hende.:-)

  1. Jeg har en mailadresse på kontakt@graviditet-og-barn.dk, men du kan også oprette en bruger, her på siden, og derved få mulighed for at sende privatbeskeder.

   Samtidig får du adgang til at kunne bruge vores forum, og oprette en ticker, både en som kan vise din drengs fødselsdag, og en der kan vise hvordan graviditeten skrider frem, når du bliver gravid igen.

 8. Hejsa.. Den der kalender passer ikke på mig.. Men der er en anden kinisisk kalender som gør.. I følge den her skal jeg have en pige.. Men jeg venter en lille dreng

 9. Den passer på min 1. søn (jeg var 20 da han blev født, han blev undfanget i november)

  Men passer ikke denne gang, jeg venter tvillinger, er 24 ved termin og scanningen viser 2 drenge, men denne siger det burde være pige(r)(undfanget i august)

  1. Hej Ditte

   Huskede du at konvertere til den kinesiske “lunar calendar”, for det kunne godt have indflydelse på hvilket køn kalenderen mener det bliver. Feltet “pige” i august ligger nemlig op af to felter med “dreng”.

   Jeg har lige været inde og prøve at sætte nogle datoer ind, og det viser sig faktisk at 1. august 2008 til 31. august 2008 ifølge den kinesiske kalender, svarer til måne-måned nr. 7 (og dermed september). Så det lader til at den kinesiske kalender her, passer fint på din tvillingefødsel 🙂

   Så er det bare spørgsmålet om den også passer på din 1. søn, hvis man omregner, men det har jeg ikke data nok til at finde ud af.

 10. Hejsa
  Ved os passer den, vi har lige i lørdags fået at vide at vi venter os en lille pige, og det siger kalenderen også at vi gør.

 11. Den kinesiske kalender sagde at vi ville få en dreng, og det gør vi sørme os 🙂

 12. Jeg opdagede i dag en stigning i besøgstallet til denne side. Jeg vil vurdere at det er kommet fra denne adresse: http://www.min-mave.dk/debatten.php?ForumID=258&SubjectID=1455434

  Her diskuteres den kinesiske kalender her på siden, og jeg kunne da ikke dy mig for at regne lidt på en af dem, som sagde, at den ikke passede. Jeg tænkte at hun muligvis ikke havde konverteret til den kinesiske månekalender.

  Det skulle dog vise sig at være fuldstændig lige meget, om man konverterede, for denne pige vil være 21 år gammel, når hun føder sit barn, og som I kan se på kalender, skal barnet altså være undfanget i januar måned, hvis det skulle resultere i en dreng.

  Det mest interessant kunne selvfølgelig være at besøge det museum, som eftersigende skulle have tavlen med den originale kalender stående, for der findes rigtig mange af de her på nettet.

  Som man kan se i kommentarerne her, så har denne kalender passet på rigtig mange, når man husker at omregne. Brug den dog kun for sjov, den er tilsyneladende ikke præcis.

 13. Hej Søren

  Jeg er blevet lidt forvirret af den omregner, og så har vi en lidt mere pudsig situation.

  Befrugtningen af vores barn skete kunstigt – enten 3. december eller 5. december 2008. Så vidt jeg kan se er det begge Lunar month 11 – er det korrekt?

  De blev så frosset ned og er først blevet brugt her i februar 2009, men det er vel stadig Lunar month 11 der er gældende – korrekt?

  Min kæreste er 32 og fylder år 16. december, og der skulle gerne være kommet en baby inden da, så har jeg ret i, at det ifølge kalenderen bliver en pige?

  Vores kinesiologiske kiropraktor er nemlig ret sikker på, det via hans test bliver en dreng 🙂

  1. Hej Kenneth

   Den kinesiske kalender efterlader mange spørgsmål, og dit er et af dem. Hvis der er overensstemmelse mellem kønnet, både for lunar month 11 og den lunar month, der gælder for det tidspunkt hvor ægget er blevet brugt, så ville jeg tage det som udgangspunkt for den kinesiske kalenders vurdering.

   Hvis der ikke er overensstemmelse, kan man nok ikke helt vide, hvad den kinesiske kalender ville vælge at konkludere 🙂

 14. Februar 2009 er Lunar Month 31 hvilket kombineret med alderen 32 giver ‘dreng’ – så der er ikke overensstemmelse.

  Man skulle bare tro, det VAR befrugtningsdagen der var gældende…

  1. Ja, men den kinesiske kalender er svær at blive klog på. Specielt i Jeres tilfælde. Det kan jo være at berugtningsdagen er udgangspunktet, men at det bliver forstyrret af at ægget bliver frosset ned.

   Det kan jo også være, at det faktisk er en pige. Endelig er der også muligheden for at den kinesiske kalender jo bare er pure opspind 🙂

   Jeg har planer om at lave et system som virkelig skal teste den kinesiske kalender af, men jeg blev lige far i søndags, og har nogle andre ting på programmet inden sådan et system skal realiseres.

 15. På mit første barn passer den ikke, jeg var 22 og barnet blev undfaget i december. Ifølge skemaet skulle jeg have fået en pige, men jeg fik altså en dreng. Er gravid igen nu og er meget skeptisk overfor kalenderen. Jeg var 29 på undfangelsesdagen men om jeg er 29 eller 30 ved fødslen er lidt usikker da jeg har termin på min 30 års fødselsdag. Er jeg 29 skulle det blive en pige, men er jeg fyldt 30 skulle det blive en dreng – og det holder jo ikke helt!

 16. Er gravid og undfangelsen er med sikkerhed sket i marts, da min sidste menstration var 1. mart. Jeg er 42 år. Er det korrekt, at jeg så venter en pige.

  1. Hej Daniela

   Det er din alder ved barnets fødsel, der er gældende, og da du ikke skriver noget om den kan jeg kun sige følgende:

   Når du har haft sidste menstruation d. 1. marts, så er undfangelsen nok sket omkring 15. marts. Konverterer man denne dato til kinesisk måne-kalender, som kalenderen jo bygger på, så er det måned nr. 2 der er gældende

   Svaret bliver derfor, at hvis du er 42 når barnet forventes født, venter du en pige, hvis du er 43 når barnet forventes født, så venter du en dreng. Ifølge kalenderen i hvert fald.

   Håber det var svar nok 🙂

 17. Hej

  Jeg syens den er lidt svær at gennemskue. Men jeg er født i marts 78 (31 på nuværende tidspunkt) Kunne godt tænke mig en pige (har en dreng nu), men kan ikke lige gennemskue det der med at lave det om til den kinesiske kalender. Men kan du hjælpe med hvornår befrugtningen helst skal finde sted for at det efter kalenderen bliver en pige???

  Tak for hjælpen

  1. Hejsa

   Det var lidt svært at finde et entydigt svar til dig, fordi du i teorien stadig kan nå at føde mens du er 31 år gammel. Uanset hvad så vil en befrugtning i maj måned (efter den kinesiske kalender) resultere i en pige.

   Så når der konverteres til den kinesiske månekalender, så gælder det om at finde de datoer, der ligger inden for måned nr. 5.

   Helt simpelt kan det siges at hvis befrugtningen sker mellem 24. maj og 28 dage frem, så bliver det en pige ifølge den kinesiske kalender.

   Hvis det ikke lykkes der, så skal befrugtningen ske i 8. måned, hvilket først er fra slutningen af september til midt i oktober.

   Jeg skal ærligt indrømme at jeg tvivler meget på den kinesiske kalender. Der er nogle helt klare tilfælde, hvor den har taget fejl. Det er selvfølgelig op til dig selv, men i princippet kunne du jo tage en mønt og sige, hvis det bliver krone så er det fordi det bliver en pige, og plat, så bliver det en dreng. Det vil nok give samme præcision 🙂

 18. Hejsa… Jeg har en pige på snart 2 år og vi kunne så tænke os en dreng næste gang, som meget snart gerne må ske. Jeg bliver 27 d. 14. august og vil gerne have i dreng i denne alder. Kan du sige mig hvornår jeg skal blive gravid for at det evt. vil kunne lykkes?

  Mange venlige hilsner fra Louise

  1. Hej Louise

   Det ser desværre ud til at de sider, hvor man konvertere mellem kinesisk og gregoriansk kalender har nogle fejl. I hvert fald kan jeg ikke entydigt give et svar på hvornår befrugtningen skal finde sted, for at det sker i overensstemmelse med den kinesiske kalender.

   Umiddelbart ser det ud til at I skal gøre Jer forsøget i juli måned eller oktober måned.

   Held og lykke med en eventuel graviditet!

 19. Hej,
  Jeg har en dreng på 5 år og der passede det med den kinesiske kalender. Nu står jeg i den situtaion at jeg er gravid igen. Jeg er 27 og havde sidste menstration 17.april. Så jeg ligger på vippen mellem April: En dreng og maj: en pige. Kan man godt have æglæsning inden 15 dage efter sin menstration eller hvordan er det nu med det???
  mvh.
  Marika

  1. Hej Marika

   Har du husket at omregne til den kinesiske månekalender? Hvis ikke du har det, så er det slet ikke sikkert du ligger på vippen mellem to måneder. Den kinesiske kalender er baseret på gammel kinesisk tidsregning, og kan derfor ikke bare overføres til den gregorianske tidsregning som vi bruger i dag 🙂

 20. Nej havde ikke omregnet! Kan du regne den ud for mig og så ved jeg jo ikke om den passer med min søn. For jeg regner bare med den kalender vi har i dag 🙂
  mvh.
  Marika

  1. Hej Marika

   Hvis du har haft sidste menstruation d. 17. april så har jeg regnet med at befrugtningen er sket d. 2. maj. I forhold til den kinesiske kalender er det den 8. dag i fjerde måned. Dvs. At hvis du er 28 ved fødslen så står det til at blive en pige. Nogen mener dog at moderens alder skal indregnes ved befrugtningen og så er det en dreng.

   Personligt tror jeg ikke man kan bruge den kinesiske kalender til så meget 🙂

 21. Udfangst ved mig er i oktober. Jeg vil MEGET gerne have en dreng selvom den siger det bliver en pige. Har 2 piger og 1 dreng i forvejen men ønsker inderligt en dreng. Jeg hader når ting er så omvendt for mig. 🙁
  Fylder 39 år 6 dage efter min termin, men der står jo det bliver en dreng hvis jeg er 39 ved fødslen. håber i forstår, gud hjælp mig 🙁

  1. Maiken, jeg tror roligt du kan regne med, at du ikke kan regne med den kinesiske kalender.

   Jeg synes derfor ikke du skal tage sorgerne på forskud. Af ren nysgerrighed kunne jeg da godt tænke mig at vide, hvordan det vil være “omvendt” for dig at have 3 piger og 1 dreng i modsætning til 2 piger og 2 drenge.

 22. Hejsa..
  Jeg er ny herinde, og kan ikke rigtig forstå den kinesiske kalender herinde???
  Kan man bare taste sin alder ind, som har ved fødslen? og så den måned man er blevet gravid?? eller skal man klikke på konveter til vestlig fra kinesisk?? For det der kommer frem på den side, forstår jeg ikke noget af.. 🙁 Og så lige et andet spørgsmål.. hvilken kinesisk kalender skal man rette sig efter? for den inde på min-mave.dk viser ikke det samme som denne her?? Håber i kan hjælpe mig.. mvh. Dina

  1. Hej Dina

   Tanken er at du skal trykke på linket “Konvertér til vestlig fra kinesisk”. Så kommer du ind på en anden side. Her udfylder du felterne i toppen (Day, Month, Year) med den dato du forventer at barnet blev undfanget (altså at ægget blev befrugtet). Herefter trykker du på “Gregorian calendar”

   Lad os tage dagen i dag som et eksempel. Vi har d. 13. juli 2009.
   Jeg skriver 13 i “Day”, vælger July i “Month” og skriver 2009 i “Year”, og trykker så på “Gregorian Calendar”.

   Nu fremkommer resultatet, halvvejs nede på siden står der Lunar Month: 5. Det betyder at barnet blev undfanget i den 5. måned ifølge den kinesiske kalender. Derfor skal jeg vælge “Maj” som måned her på siden, da den jo følger kinesisk tidsregning.

   Det er rigtigt at kalenderen her på siden afviger fra den på min-mave.dk. Jeg har fundet min på den mest troværdige side jeg kunne finde, og jeg oplever at folk generelt har mere held med min udgave. Jeg må dog nok indrømme at jeg personligt ikke tror ret meget på den kinesiske kalender.

   1. Hej Søren.
    Mange tak for din hjælp, det var da en forklaring jeg kunne bruge til noget 🙂
    Jeg ved heller ikke om jeg tror på det, men det kenne jo være lidt sjovt at se om det passede 🙂
    Men mange tak for hjælpen. 🙂

 23. hmm, ved mig passer den kun 50%.. venter pt mit 5 barn, hvor vi endnu ikke kender kønnet.
  ved mine 4 andre børn har den kun passet på de 2 af dem…
  så jeg tør i hvert fald på ingen måde at sætte min lid til den…

 24. Hej Igen så er jeg blevet gravid igen!
  Havde min sidste mens d.7.juni Og er 31! Har termin 14.Marts og der vil jeg være 32! Hvad siger kalenderen jeg venter??? Jeg kan ikke helt lurer den!

  V.H
  Tanya

  1. Hej Tanya,
   Hvis befrugtningen er sket præcis d. 21. juni, er det måned nr. 5, så siger kalenderen at du venter dig en pige, men hvis befrugtningen er sket bare et par dage senere, så er det en dreng.

   1. Hej igen! Nu skriver du præcis!!! Du mener vel inden d.21 ikk? Mener selv befrugtningen er sket mellem den 16-19 Juni!

    V.H

    Tanya

 25. Hejsa…vi har to dejlige piger, men håber lidt på at vores tredje barn bliver en lille dreng.:-) Jeg er 30 år, og kan ikke helt finde ud af hvornår vi kan regne med at få en dreng ud fra denne kalender…er den nogen der kan hjælpe….tak på forhånd!

  1. Hej Ella,
   Hvis befrugtningen sker efter 20. august og 30 dage frem, vil det ifølge kalenderen blive en dreng. Det kommer dog lidt an på om du lige er fyldt 30 eller om du er fyldt 31 inden du føder.

 26. hejsa……..vi har to søde piger, men håber lidt på at vores tredje barn bliver en lille dreng.:-) Jeg er 31 år, og kan ikke helt finde ud af hvornår vi kan regne med at få en dreng ud fra denne kalender…er den nogen der kan hjælpe….tak på forhånd!

  1. Hej Mary

   Hvis vi antager at du vil være 32 ved fødslen, så skal befrugtningen ske mellem 18 oktober og 15 december, for at den kinesiske kalender her på siden vil forudsige kønnet til at være en dreng.

   Hvis du er 31 ved fødslen så skal befrugtningen ske mellem 18. oktober og 15. november for at kalenderen spår det til at være en dreng.

 27. hej, jeg er en ung mor på 23år som er blevet befrugtet ca 31/7/09, er også 23 når jeg skal føde, med sikkerhed. Hvad bliver det så?

  1. Ifølge den kinesiske kalender, så er det d. 6. måned og idet du er 23 når du skal føde, så bliver det en dreng.

   1. du skrev at det er i 6 måned, jeg blev gravid i 7 måned. Så forstår ikke meget. Det må vel efter den kinesiske kalender være en pige?

    Mig på 23.

    1. Det er fordi jeg omregner fra vores kalender (Den gregorianske) og til den kalender kinerserne brugte, da den her kønsbestemmelseskalender blev lavet. Det var en månekalender (med 28 dage i hver måned), hvorfor 7. måned bliver til 6. måned 🙂

 28. hej hej kan du hjælpe mig med at sige,hvilket køn vi får..jeg har ik helt fattet hvordan du gør..jeg havde sidste menstruation d:23/4/2009 og jeg er 32,har fødselsdag d14 april 1977..forventet termin d.29/01/2010,tja hvad får jeg så?spændende

  1. Ifølge konverteringen så er du blevet befrugtet i 4. måned, og hvis du så er 32, så spår den kinesiske kalender at du skal få en dreng 🙂

 29. Hej. . kan du hjælpe mig lidt 🙂 jeg vil gerne finde ud af hvad køn vores barn bliver iflg. den kinesiske kalender, hvis jeg bliver gravid i denne måned eller i oktober el. november. Min sidste mens. første dag var 26 august, så må have ægløsning omkring 9 sep. Jeg er 28 år når barnet bliver født. er det oplysninger nok? tak for hjælpen 🙂

  1. Det kan jeg da! 🙂

   Hvis du bliver gravid mellem d. 19. september og den 17. oktober så bliver det en dreng, ellers bliver det en pige.

   Det interval du spørger på, kan strække sig fra og med 7. måne måned til og med 10. måne måned, og hvis du er 28 når barnet bliver født, så er det i 7., 9. og 10. måned en pige og 8. måned en dreng.

 30. Hej 🙂 Kan du hjælpe mig, med at finde ud af kønnet på vores baby?

  Jeg er ca blevet gravid den 25 /26 eller 27 juni. Min sidste menses havde jeg den 9 juni.
  (Min cyklus er på 30 dage)

  Jeg er 24 år og er også 24 år når barnet bliver født.Min fødselsdag er den 18.4.85.. Har termin den 17. marts 2010.

  1. Hej Dina

   Ifølge den kinesiske månekalender er du blevet gravid i måned nr. 5, og da du er 24 når barnet bliver født, så vil det være en dreng 🙂

 31. Hej… Jeg kunne da også godt tænke mig, om du kunne se hvad køn vi venter :o)- selvom det er meget tidligt!

  Min sidste mens første dag var den 9. eller 10. august 2009.
  Jeg er 36 år (25/4-1973), og vil så være 37 år, når barnet bliver født.

  Mvh Carina

  1. Hej Carina

   Ifølge den kinesiske månekalender så er du blevet gravid i måned nr. 7 og da du vil være 37 når barnet bliver født, så er du gravid med en lille dreng. Er befrugtningen dog sket inden for 9 dage efter første dag af din sidste menstruation, så er det en pige (du har dog næppe haft ægløsning så tidligt).

 32. du skrev at det er i 6 måned, jeg blev gravid i 7 måned. Så forstår ikke meget. Det må vel efter den kinesiske kalender være en pige?

  Mig på 23.

  Har skrevet længere oppe..

  hej, jeg er en ung mor på 23år som er blevet befrugtet ca 31/7/09, er også 23 når jeg skal føde, med sikkerhed. Hvad bliver det så?

  1. Jeg har svaret dig følgende tidligere:

   Det er fordi jeg omregner fra vores kalender (Den gregorianske) og til den kalender kinerserne brugte, da den her kønsbestemmelseskalender blev lavet. Det var en månekalender (med 28 dage i hver måned), hvorfor 7. måned bliver til 6. måned

 33. Hejsa! Hvad siger Kalenderen hvis man er 34 og undfangelsen finder sted omkring 12-16 Juli? Jeg får det til (Luna 5) Men det var jeg også måneden før (Jeg er blevet gravid midt i Juni og er 31) Er perioden virkelig så lang???? Tanya

  1. Hej Tanya

   Det kan godt ske at der er en lille unøjagtighed i den side, som finder frem til månekalenderen.

   Det skal jeg ikke kunne sige, en måned i månekalenderen strækker sig over 28 dage og da det giver færre dage på et år end vores kalender, så giver det nogle forskydninger.

 34. Ok! Men Hvad siger Kalenderen så hvis man er 34 og undfangelsen finder sted omkring 12-16 Juli??? Dreng eller pige?

  1. Hvis du indtaster 12. juli, som den dato hvor barnet blev undfanget (altså ægget blev befrugtet): http://www.henryfong.com/10000-r.htm

   Så siger den også at det er den 5. måned, og dermed vil den kinesiske kalender forudsige at det er en dreng du skal have, hvis du er 34 når barnet bliver født.

 35. hej Søren. Jeg har fået en dejlig pige den 13/09-2008, jeg var 28 år og det var i dec undfangelsen skete. Passer det så med at det skulle blive en pige? Og hvis jeg nu gerne vil have en dreng næste gang hvornår skal undfangelsen så ske (nov./dec/jan/feb/marts osv.) Jeg er på nuværende tidspunkt 29 år. Fylder rundt i juni :o)
  Tusind tak for hjælpen.

  1. Hej Line

   Hvis undfangelsen er sket før d. 10. december 2007, så vil det være sket i d. 10. måne-måned ifølge gammel kinesisk tidsregning, og dermed passer det, at det vil være en pige. Hvis undfangelsen er sket senere, så passer det ikke.

   I forhold til hvornår barnet skal undfanges for at du får en dreng, så skal barnet bare undfanges mellem nu og 12. april 2010. Idet jeg antager at du vil være 30 når barnet bliver født, og det skulle være et særlig gunstigt tidspunkt at få drenge. Du kan se det i kalenderen for oven, der er kun 2 måneder hvor det vil resultere i en pige.

 36. Hej
  Jeg har 3 dejlige døtre. Hvis jeg vil have en dreng i nærmeste fremtid hvornår skal jeg så blive gravid??
  Jeg er født d.27-08-78
  Håber I kan hjælpe mig
  mvh
  Rebecca

  1. Jeg antager at du vil være fyldt 32 når barnet bliver født, og i den alder er det lidt spredt hvornår det bliver en dreng og hvornår det bliver en pige. Der skal du gå ind på denne side: http://www.mandarintools.com/calconv_old.html
   Indtast en dato i fremtiden og tryk på “Gregorian Calendar”. På den side der kommer frem står der “Lunar Month: X” lidt nede på siden, hvor X vil være det tal som passer til datoen. Hvis du skal have en dreng skal Lunar month være enten: 1, 4, 6, 7, 9, 10 eller 12.

   F.eks. vil 1. februar 2010 resultere i “Lunar Month: 12”, og det vil være den 18. dag i lunar month 12, hvorfor midt-januar til midt-februar vil resultere i en dreng.

   Midt-november til midt-december er i Lunar Month 10, så det vil også resultere i en dreng.

 37. De her kalendre findes i flere forskellige afskygninger, og de stemmer ikke helt i forhold til hinanden.

  1. Du har helt ret, men som du kan se på kommentarerne herinde, så er interessen stor til trods for at den næppe passer.

 38. Hej!
  Det er muligt det er mig der er helt galt på den, men jeg kan slet ikke gennemskue hvordan det omregnes og hvad der skal indsættes. -Har forsøgt mig gennem kommentarerne, men intet hjælper det. – Kunne du have lyst til at hjælpe mig?
  Vi venter nummer to, som er undfanget mellem den 18 – 25 August. Jeg var 22 år ved undfangelsen og er det også ved fødslen. Pige eller dreng, mon?
  På forhånd tak for din tid.

  1. Hejsa

   Efter en konvertering af 18. august 2009, fremkommer det at denne dag i den kinesiske kalender er den sidste dag i 6. måned, dvs. at fra 19-25 august er den 7. måned.

   Idet du er 22 ved barnets fødsel, har det dog ingen betydning, fordi både 6. og 7. måned ifølge den kinesiske kalender er ensbetydende med, at du venter dig en pige.

   1. Den passede ikke på os. På trods af ret præcise oplysninger ellers.
    Men der er jo så også 50/50 chance for at gætte rigtigt! 🙂
    Har lige fået bekræftiget på en privatklinik at det er en dreng og der var bestemt ingen tvivl.

 39. Kan du hjælpe mig!
  Når man har indtastet undfangelsesen, (er den den dag sædcellen møder æget, eller den dag det sætter sig fast?)skal man så markerer AD eller BC?
  Jeg havde æg lønsning den 20-19-2009 Jeg vil være 28 når barnet bliver født, hvis jeg altså bliver gravid i denne omgang:)
  Håber du kan hjælpe mig.

  1. Hej Maria

   Du skal bare vælge “AD”, som er efter hvor tidsregning (altså år 0). Og derefter skal du trykke på “Gregorian Calendar”

   Jeg ville gerne have hjulpet dig med at finde ud af hvad den kinesiske kalender mener om kønnet, men datoen du har givet mig er desværre ikke gyldig, der er nemlig hverken 19 eller 20 måneder i et år 🙂

   Mht. undfangelsen så plejer man at sige, at undfangelsen sker når æg og sædcelle bliver til én.

  1. Det er den 9. måned i den kinesiske kalender, og idet du vil være 28 når barnet bliver født, så siger kalenderen at det bliver en pige.

   20/10 2009 er dog kun 3. dag i 9. måned, så hvis undfangelsen er sket bare 4 dage tidligere, så bliver det ifølge kalenderen en dreng.

 40. Hej Søren. Jeg håber du kan hjælpe mig. Jeg har lige fundet ud af at jeg er gravid, det er en drøm der er gået i opfyldelse for os. Og det ville da være sjovt at se hvad de bliver. Jeg forstå bare ikke helt hvordan jeg lige skal gøre. Jeg er 19 år nu, men vil være 20 år når jeg føder. jeg havde æglæsning omkring den 30 sep. i følge de test jeg har taget. men det kan jo lige så nemt have været den 1 okt. håber du kan hjælpe mig 🙂 Hilsen Sara.

  1. Når den 30 september konverteres bliver det til d. 8. måned, og eftersom du vil være 20 år ved fødslen, vil det være en dreng.

   Det vil det i øvrigt også være, hvad enten det er 7. eller 9. måned. Det er i hvert fald hvad den kinesiske kalender siger 🙂

 41. Hej, Kan du hjælpe mig med at finde ud af kønnet på vores lille guldklump??
  Jeg er 36, men vil være fyldt 37 år når den lille ser dagens lys. Jeg havde æggeløsning den 27/9-09 (ca.)
  Hilsen Rina

  1. Efter en konvertering til den kinesiske månekalender, bliver 27/9 2009 til 8. dag i 8. måned, dvs. at hvis du er 37 når barnet bliver født, er der tale om en lille pige, ifølge den kinesiske kalender.

   1. Hej Søren,

    Så har vi været til scanning… og det ser nu ud til, at vi skal have en lille dreng mere, så desværre ingen lille pige til os, som kalenderen ellers forudsagde – sjovt nok, så pendulerede min far mig… som han plejer, når nogen i familien venter sig, og der sagde den også en pige – og han rammer ellers rigtig hver gang!!

 42. Hejsa.
  Håber du kan hjælpe mig, da jeg ikke lige helt kan gennemskue den kaldender med at omregne. :o)
  Jeg er 26 og også 26 når jeg føder. Jeg havde ægløsning cirka mellem den 29-29-30 oktober, er ikke helt sikker….
  På forhånd tak for hjælpen.
  MVH.

  1. Hej Sofia

   Det er måned nr. 9 og da du vil være 26 når barnet bliver født, så bliver det en pige, ifølge kalenderen

 43. Hej Søren,
  Kan du hjælpe mig? Du burde faktisk lave en brugsanvisning og ligge ind ovenover kalenderen, så du var fri gor at hjælpe alle os der ikke kan gennemskue systemet.
  Jeg er 22 år nu, er 23 når barnet kommer. Jeg havde sidste mens. 1 dag d. 10 september.

  1. Hej Christine

   Ja, jeg bør nok lave en brugsanvisning, selvom jeg mindes at have gjort det et sted i kommentarerne 🙂

   I den kinesiske tidsregning er barnet undfanget i 6. måned, og da du vil være 23 ved fødslen, forudsiger den en dreng.

 44. Hej..nu er jeg også nysgerrig, og kan heller ikke gennemskue det kalendersystem…
  jeg var 29 år da jeg blev gravid, og er 30 år når jeg skal føde…jeg blev gravid d. 5.august 2009…
  Tak..:)

  1. Hej Christina

   5. august er også d. 6. måned i kinesisk tidsregning, og idet du vil være 30 ved fødslen, er den kinesiske kalender slet ikke i tvivl om at du skal have en dreng.

 45. Denne kalender passede på mig. Fødte en pige i august, da jeg var 34 år. Var også 34 år ved undfangelsen (lunar month 11), men en anden udgave af den kinesiske kalender viste en dreng…

 46. Hej. . .
  Jeg håber du lige kan hjælpe mig, jeg er blevet lidt nysgerrig. Vi forsøger at få vores barn nummer 2. Hvis jeg bliver gravid(sidste mens 1. dag 27/12-09) i januar eller februar og er 29 når barnet bliver født, hvad køn siger kalenderen så det bliver? ( vi har et lille ønske om at få en lille pige) tak for hjælpen.
  Hilsen Carina

  1. Hvis barnet bliver undfanget mellem 16. marts og 13. april (dvs. i 2. måne-måned), så bliver det en dreng, hvis du bliver gravid inden denne periode bliver det en pige, og ligeledes vil det blive en pige i 56 dage efter 13. april.

   Ifølge den her kalender er der ret gode chancer for at få en pige, når du vil være 29 år ved fødslen.

 47. mmh i følge den kiniske kalender siger den jeg ville få en pige jeg er blevet gravid i i december 2009 og havede sidste mens den 18/11/09 og er 22 nu og det er jeg os når jeg føder.. den passede på min ene søn og på min veninde som skal have en pige:) kunne desvære ikke se det på min ældste søn da jeg kun var 17 da jeg fik ham lidt øv-

 48. Jeg kan ikke helt få den kinesiske kalender til at passe.

  Jeg kommer frem til at min første fødte, hvor jeg var 21 (undfanelse ca 9-10 december 03) ved undfangelsen og 22 ved fødsel (27 augst 04) og fik en dreng, ifølge kalenderen siger den en pige. Jeg fik en dreng.
  Jeg blev gravid igen da jeg var blevet 23 (undfandlesen Måske i slut februar ellers start marts, ved i hvert fald jeg testede positiv 16 marts 05, har 28 dages cyklus) og fødte da jeg var 23 (9 november 05) en dreng som jeg kommer frem til.
  Jeg forsøger nu at blive gravid med 3. barn og undfangelsen vil ske i disse dage nok nærmest omkring weekenden, jeg blev 28 her d. 6 jan, kan det passe den siger en dreng igen? Hvis jeg ellers blive gravid, hvornår skal det helst være hvis vi vil satse på en pige efter 2 skønne drenge?? :O)
  Tak for din tid :O)

  1. Hvis undfangelsen sker inden 15. februar så spår den kinesiske kalender, at det bliver en pige. Det skyldes at vi indtil da, er i 12. måne-måned.

   Efter 15, februar kommer 3 måneder hvor det vil være en dreng, idet du er 28 år.

   1. Vil gerne fortælle som svar på dit svar d.13 jan. så fik du ret. Jeg har fået fortaget en moderkagebiopsi, og den viser at vi denne gang venter en pige, efter 2 drenge :O)
    mvh Sisse

 49. Hej jeg har to skønne piger, og nu ønsker jeg en dreng … og måske bliver jeg gravid en af det nærmeste dage… mit fødsdag 22.01.70 hvad siger kinesiske kalender hvis jeg bliver gravid næste uge

  1. Hvis du bliver gravid en af de kommende dage, så mener den kinesiske kalender, at det bliver en dreng. Der er kun 28 * 2 dage i løbet af det år hvor du er 30, hvor det IKKE bliver en dreng.

 50. Hej
  Hvis vi denne gang gerne vil have en pige, hvornår er det så bedst at forsøge ?
  Jeg er fra 1982 og bliver 28 år i marts.
  Har haft sidste menstruations første dag d. 20. januar.

  1. Idet du vil være 28 år når barnet fødes, skal du ifølge denne kinesiske kalender, blive gravid mellem 14. maj 2010 og 56 dage frem, for at få en pige. Derefter kommer en periode på 28 dage, hvor det vil blive en dreng, efterfulgt at 28 dage hvor det vil blive en pige.

 51. hej. er der nogen der kan hjælpe mig, jeg ønsker mig en dreng, og har haft menustration ca 1-2 feb 2010. og er 19 år. er født den 12 november. håber jeg får et svar. tak

 52. Jeg fik altså en Pige. Ikke en dreng som der står i kalenderen, så den passer ikke helt;)

 53. Hej igen…:-)…jeg er ikke blevet gravid endnu, men vi kunne stadig ønske os en lille dreng….hvornår skal vi forsøge? Jeg bliver 31 år om et par dage….Har haft sidste menestruations første dag den 25.januar…mange tak på forhånd….

 54. jeg kan heller ikek finde ud af det her. Jeg er 31 når jeg føder.jeg er sat til den 13 sep. så ved jeg ikke helt om det er den 7 dec vi skal regne fra som er 40 uger før min termin..kan du hjælpe mig hvad det bliver`?

 55. Hej, Jeg kunne godt bruge lidt hjælp! Har en søn fra 140408, var sat til den 230408. Jeg er fra juli 1976 og var derfor 31 ved undfangelsen og fødsel! Passer den så??? Og hvis jeg gerne vil have en pige næste gang, hvornår skal jeg så blive gravid??? ( er 33 bliver 34 i juli.) Nogen der gider regne den ud for mig??? V.H Christel

 56. hej hejjeg vil lige sige jeg har skrevet før til dig..og ja du fik ret fik en dreng..hvis jeg skal være gravid igen og hvis det skal være en pige hvornår skal jeg så befrugtes?jeg er 32 nu og bliver 33,så når jeg er 34 kunne jeg /vi måske ønske os et barn til..vh c

 57. hej,jeg har brug for din hjælp,jeg har lige fundet to kinesisk kælender..den en som jeg så var på Min mave dk. og den I har -det er godt nok forskelligt de to kælender.jeg kunne godt tænke mig at prøve den kælender,men hvad for ene er rigtigt? V.H linda

 58. Hej søren. har godt nok svært ved at finde ud af det.
  Men min første menstrationsdato var d 24 dec 09. og synes eftersom jeg har tjekket det er barnet blevet undfanget d 7 januar 2010. jeg er sat til d 30 sep og på det tidspunkt vil jeg være 25.
  Håber du kan hjælpe mig… mit største ønske er en lille pige, men synes jeg konstant kommer frem til en dreng

 59. Hejsa jeg har 2 drenge i forvejen og kunne godt tænke mig en pige, hvornår er mine muligheder størst?
  Jeg er født 22 feb. 1977 så er 33 år nu…
  På forhånd tak

 60. Hej rikke.
  ved ikke om siden er lukket, for har skrevet første gang d 18 marts og ha intet hørt endnu… er nemlig os vildt spændt og håber på lidt hjælp.
  mvh christina

 61. Hej Alle

  Siden er ikke lukket. Jeg har bare meget travlt lige for tiden og har derfor nedprioriteret den “service” med at konvertere datoer.

  Derfor har jeg nu valgt at skrive en vejledning under selve kalenderen. Den skulle være god nok til at I selv kan bruge kalenderen.

  Beklager at jeg ikke kan hjælpe, jeg har desværre bare ikke tiden 🙁

 62. hej
  jeg er 27 år og er gravid skal føde den 13 december . ifølge denne kinesiske kalender jeg skal have en dreng jeg er født den 15 03 1983 jeg vil have en sava tak

 63. Hej Tina.
  Jeg gik for sjov ind og lavede en beregning og kom frem til at du skal have en pige og ikke en dreng, som du har regnet dig frem til. Gad vide hvordan du er kommet frem til dit resultat?

 64. heej jeg skal have en dreng ikke en piger fordi jeg var til scening og det var en dreng 🙂

 65. Så er det mig som har regnet forkert. Det var tabellen fra denne side jeg har brugt. Har testet på over 10 og det har passet hver gang. Måske der er noget om det…

 66. hej jette jeg har haft min sidste menestruation den 9 marts ..og skal føde den 13 dec,,!

 67. fatter ikke helt af kinesiske kalender. Jeg er meget nysgerrig med hensyn til mit kommende barns køn i den kinesiske kalender.

  Jeg har en lille dreng han er et år gammel.

  Jeg er 22 år, min termin er d. 14/4 /2011 min sidste menestruation den 9 / 7 /2010

 68. Den passede IKKE .. Vores prinsesse skulle i følge den kinesiske kalender, være en dreng.

 69. hej, jeg har to drenge og vil gerne se om jeg kan gøre lidt for at få en pige denne gang – men jeg kan simpelt hen ikke regne den ud m den kinesiske kalender… vil du evt. gide regne ud for mig, hvilke måneder fra nu af, jeg skal satse på at blive gravid i? Jeg fylder 37 8. februar 2011, så vil nok være 37 når jeg føder… Det er virkelig sødt af dig, hvis du gider 🙂
  Nå, ups, nu ser jeg lige at du ikke har tid til konverteringsservice længere.. jeg sender alligevel beskeden, hvis du nu pludselig skulle sidde i al din travlhed og mangle en overspringshandling 🙂 Mange hilsner Mette Louise

 70. Først så har jeg et spørgsmål – bliver kalender her på siden ændret en gang i mellem?? Forleden da jeg lavede en lille statistik på de folk jeg kender, fik jeg anderledes resultater, end første gang jeg prøvede for et års tid siden. Og nu kan jeg se at der er to OKTOBER men ingen september. Betyder det at man kun kan bruge kalenderen på ufødte børn?? Jeg troede nemlig man kunne bruge den på alle – også folk født for for længere tid siden. Derudover så passer min statistik bedst – hvis man IKKE konverter datoerne til den kinesiske kalender – men om det evt. har noget med ovenstående spørgsmål at gøre ved jeg så ikke….
  Synes jo ellers det er vildt spændende at kalenderen faktisk har passer på mange – men forstår så ikke hvorfor den pludselig ikke gør det mere… Håber nogen har en forklaring, da jeg nu er helt forvirret 🙂 Hisner fra Stine

  1. Hej Stine

   Indholdet har ikke været ændret siden den blev oprettet for nogle år siden. Du havde dog helt ret i at titlerne ved en fejl havde ændret sig sådan at nogle måneder var vist to gange, men det var en mindre systemfejl som nu er rettet.

   At det passer godt for dig når du ikke konverterer kan være helt tilfældigt. Hos mig passer det f.eks. bedst når jeg konverterer. Generelt vil jeg anbefale at man ikke lægger for meget i den her kinesiske kalender.

 71. hej Søren.
  Kan du hjælpe mig..
  udfaglsen den 07/06-2010 termin den 14 marts, også hvad det bliver.. Tak

 72. Jeg har fået den dejlige nyhed, at jeg venter mit 3 barn. Jeg har været inde på http://www.min-mave.dk Her passede den kinesiske kalender på begge mine drenge. Nu viser den så, udfra at jeg er 30 når barnet bliver født og med undfangelse i sep eller oktober at jeg venter en pige.

  En meget spændt mor:-)

 73. Hej jeg er gravid med mit andet barn.
  Jeg har lige tjekket hvad vi skal kan forvente af køn ifølge denne kinesiske kalender. Jeg vil være 28 på den forventede terminsdag og jeg havde sidste mensdag d. 5. oktober så for at være sikker har jeg regnet på en undfangelsesdag der hedder d. 18. – 19. og 20. oktober og den siger en pige til alle 3 dage.
  Jeg skal først scannes til februar, men skal nok vende tilbage med et resultat 😉

  1. Hej igen

   Såfremt du også er 27 ved fødslen siger denne kalender at du venter en pige

 74. Heysa

  Så tror jeg vi er klar til en nr4…..Hvis jeg skal forsøge at få en pige,hvornår skal det så ske?Sidste menses 26/11-2010….jeg er nu 33 og er fra 14/4/77….sviner mellem 28/30dage imellem cyklus….ved godt du har travlt…jeg ser at det skal være dec/januar det skal ske….men sidst og ikke mindst er en nr4 dreng også velkommen,sund og rask

 75. Hej,
  Hvad siger din udregning ud af dette her. Jeg er 30 år (261180) når jeg føder, jeg har havde min sidst mens. den 20/9-10, undfalgelsen er ca sket den 4/10. Termin efter lægen er 26/06-11. Hvad venter jeg mig?

  Hvad fortæller den kinesike kalender fra mit første barn? sidste mens. 3/12-06, jeg var 26 og terminen var sat til den 09/09-07.
  Bare for at se om det overhovedet passer. 🙂

  På forhånd tak.
  Glædelig 2. december.

  1. Først regnede jeg på hvad dit nuværende barn bør være:

   Hvis du havde sidste mens. dag d. 3/12 regnede jeg undfangelsen til (for en sikkerheds skyld) at ligge mellem d. 10/12 til d. 18/12 hvilket gav samme resultat nemlig en dreng?

   Jeg får at i venter endnu en dreng.

   1. Hej Ina, Det må jeg nok sige. 🙂 Jeg fik en dreng i september 07. Jeg fik bare det resultat at jeg ventede en pige på alle de andre kinesiske kalendere her på nettet, så jeg skulle lige være sikker. 🙂
    Men nu siger du så at jeg venter en dreng mere, det er jeg spændt på når jeg sidst i januar skal til scanning igen om du så har ret igen. 🙂

    1. Ja det må du lige vende tilbage med! Jeg er selv spændt på mit resultat -får svar midt febuar

     1. Hej Ina, Min scanning blev ikke den bedste her sidst i januar. Hun kunne kun lige sige at det måske blev en pige. Den ville ikke samarbejde med os, den lille bandit. Den ville bare ligge med ryggen mod os. 🙂 Så tror jeg vil få en ekstra scanning. 🙂

 76. Hej
  Hvis jeg skal forsøge at få en dreng,hvornår skal det så ske?
  Sidste menses 26.11.01 og jeg er født den 11.03.79

  K.h
  amira

 77. Hej
  Hvis jeg skal forsøge at få en dreng,hvornår skal det så ske?
  Sidste menses 26.11.10 og jeg er født den 11.03.79

  K.h
  amira

 78. mig den hemmelige, vil godt lige fortælle at jeg fik en dreng som forudset.. 🙂

 79. Hej. Hvis jeg skal forsøge at få en pige,(har en dreng fra marts 2010) hvornår skal det så ske? sidste menses den 10.01.11 og jeg er født den. 18.04.85

  hilsen Dina

 80. -Jeg vil forresten lige sige, at den kinesiske kalender passede ved mig, både her inde og på-min-mave.dk 🙂

  1. Her siger den at vi venter en pige og på “min-mave.dk” siger den en dreng. Den anden tager udgangspunkt i kvindens alder ved undfangelsen og ikke fødslen. Der står ikke noget om om den er konverteret. Konverterer jeg her på denne side og bruger denne måned i “min-mave.dk”- kalenderen siger den også en pige? Så er lidt forvirret faktisk!

 81. hej den passer ikke på mig. ifølge min berining, med mit første barn passer det. Hun blev befrugtet 8 maj år 2005, det skulle blive pige,det var det også. Men med nummer to er jeg blevet befrugtet 20 juli 2008. i følge kalendern skulle det blive en dreng, men det var en pige:)

 82. Er der nogen som kan hjælpe, vi vil gerne have en pige næste gang. Hvornår skal det så ske?? Bliver 26 i april.

 83. Tror ikke at den kommer til at passe på mit barn denne gang.
  Her siger den at jeg venter en pige, men jordemoderen synes måske at det ligner en lille dreng. Vi bliver nok først helt sikre ved 3D-scanning.

 84. Kan du hjælpe her? Født d. 101277.
  Befrugtet d. 26.11.10. Hvilke køn på barnet?

 85. Hejsa
  ønsker mig brændende et barn(dreng). er fra d. 17-8-78 og ville høre om der er nogle der kan hjælpe mig med at finde ud af hvilken mdr jeg skal prøve i??? Hav en god aften

 86. hej

  kan du regne ud for mig, jeg blev 30 i feb måned min sidste menstruations første dag er 28-01-11 , jeg er i uge 5+3. kan du fortælle mig hvilke køn det bliver??

 87. Kan du regne ud for mig, om den passede på min datter. og på nuværende tidspunkt.

  Ved ikke hvilke dato’er du præcis skal have. MEN !
  Med Nena var jeg 19 ved udfangelse og 20 ved fødsel. hun er født den 28Oktober 2010.. Kan desværre ikke huske 1. mens dato (: Håber du kan bruge dette som udgangspunkt. (tror forresten det var den 8 Januar 2010 (: Havde termin rigtigt den 25 oktober 2010 nemlig (:

  Den her gang har jeg termin den 24 December 2011 indtil videre. Udfangelsen var den 2 April 2011, her kan jeg tilgengæld ikke huske 1. mens dato heller. Og Jeg er 21 ved udfangelse og fødsel.

 88. Hejsa
  jeg er gravid i uge 6 nu. hvordan jeg skal ved jeg venter på en pige eller en drang ?

  hilsen Golestan

 89. Orv hvor er jeg spændt:-)

  Jeg er gravid med mit andet barn og har lige prøvet den kinesiske kalender og den viste at jeg venter en pige denne gang:-) For sjov prøvede jeg at sætte min søns data ind og det viste rigtigt nok at han var en dreng:-)

  Hvis det passer så er jeg bare så glad, men nu må vi se, bare barnet er sund og raskt:-)

 90. Jeg bliver 26 den 28/8-11 hvis vi bliver gravid i september til december hvad mdr bliver dreng og pige 🙂 hilsen fra os

 91. Hejsa
  Har en pige fra sep. 09, hun blev undfaget 11. december 08 ved kunstig befrugtning. Her var jeg 21 da jeg fødte.

  Denne gang blev barnet undfanget 8. maj 11 og termnin slut januar 12.
  og er 23 når jeg føder.

  Kan du sige om disse passer på kønnene, jeg kan ikke hitte ud af om det passer eller ej, efter som jeg ikke har en sidste mens dato da hele er sat kunstigt igang pga jeg ikke har reglmæssig mens.

 92. Hey..

  Nogen der vil hjælp mig!!!
  Er født d.19.01.88
  Havde min sidste mens ca. d.01.06.2011 og er 23år.
  Termnin slutter d.08.03.2012 og blir 24.

  Hilsen Ida

 93. Hej hej:-)
  Har for ganske nylig opdaget at jeg er gravid og er ovenud lykkelig! Jeg har aldrig hørt om denne kalender før, men jeg skulle da lige prøve en gang.. 😉 Og den fortæller at jeg venter mig en lille pige! 😀 uh hvor spændende, er spændt på at se om det holder stik.. Vi var ellers blevet enige om, at vi ikke vil kende kønnet på forhånd, men nu skulle jeg jo lige ha stillet nysgerrigheden:-)

  1. Hej Søren

   Har læst meget om den kinesiske kalender på flere hjemmesider, men kan slet ikke forstå hvilke en af dem man sku følge. Jeg fødte en dejlig datter 18 maj 2011 og nu ønsker jeg mig en søn, kun du fortælle hvilke måned jeg har størst chancer efter det nye år, altså i 2012 tak.

 94. Hej
  jeg er 28 år . jeg har haft sidste manstracion den 08-08-2011 ..jeg tror jeg er gravid jeg vil bare ved hvad det bliver … .

 95. Venter mit barn nr 5 ( efternøler ) og har aldrig før hørt om den kinesiske graviditets kalender.
  Skulle selvfølgelig lige prøve af nysgerrighed……det bliver en dreng….stadig lidt skeptisk, så prøvede lige med de 4 vi har fået, og miraklet skete, det passede på alle 4 :-)så hvis vi “deler op” har vi 80% rigtige, så mon ikke det sidste også passer

 96. Hej

  Jeg er 28 ar gamml er fodt den 15.03.1983 ..Jeg har to piger men vil have en dreng, jeg vil bare horer om der nogle der kan hjlelp mig
  medina

 97. Hejsa.. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide om vi får en dreng eller en pige 🙂
  Jeg er 25 år (er 26 når jeg føder) og havde sidste menstruationsdag d. 17/10/11..

 98. Hej

  Jeg har en pige og venter en pige igen her til sommer 2012. Men vil rigtigt gerne havde en drenge hvornår skal jeg være gravide næste gang for dreng jeg er 32år lige nu og bliver 33år midten af december. please hjælp tak

 99. Hej. Jeg er selv født 1403-91 og har termin 8/8-2012 . Kan du sige mig hva det bliver?
  Mvh Camilla

 100. jeg er gravid er 5 uge og 6 dag er der nogle der kan fortalle hvad det bliver jeg er 28 ar jeg bliver 29 den 15 03 .plesase hjalp tak

 101. Hej j har to dejlige piger og er gravid igen kan ikke finde mig rundt i disse kalender håber du kan hjælp mig min sidste minstration dato var 21 januar 2012 min j bliv 36 den 15.02. 2012 mit undfangelse dato tror j lægger mellem 1 feb og 3 feb hva venter jeg???

 102. Jeg vil også rigtigt gerne vide kønnet; min sidste menstruation startede 3. feb 2012 – undfangelsesdato er 16 feb. Jeg bliver 33 år til april. Jeg har termin 8. nov
  Hvad venter jeg?

 103. 18 januar. (31 dage i cyklus) jeg er 27 når barnet bliver født og har termin 28 okt og har fødselsdag i august.

 104. jeg vil også rigtigt gerne vide kønnet; min sidste menstruation startede den 7 mart, og undfangelsesdato er 7 april jeg er 29 år jeg bliver 30 til marts naste år .hvad venter jeg !

 105. Der kan man bare se. jeg har aldrig før hørt om at man skulle bruge lunar month. Jeg blev gravid og fødte som 20 årig min søn. Han er undfanget i april 2004, ved slf ikke helt præcist hvornår men omkring den 27. Ifølge denne tabel skulle han have været en pige – alle andre kalendere der ikke konvertere med lunar month står der at han skulle være en dreng.

 106. Hej

  jeg kan bare ikke hitte ud af det her. Jeg er blevet gravid her midt i maj ( har lige testet positiv) Jeg har fødselsdag den 16-09-83 . hvilket køn ville kalenderen så sige jeg får.?

  for at se om den passer så har jeg iforvejen to børn.

  Jeg har en der er født den 07.06.08?
  og en 13.04.10?

  nogle som kan hjælpe?

 107. Har tjekket fra d. 12. maj til 20. maj som alle giver samme resultat. Går ud fra at du er 29 ved fødslen?

  I så fald venter du en pige (ifølge denne kalender…)

 108. Denne kalender siger min bliver en dreng – men den kinesiske kalender på min mave har et pigefelt – så de er altså ikke helt ens?????

 109. Hej, jeg er 26 nu, men hvis jeg bliver gravid i oktober måned vil jeg være 27 ved fødslen og ifølge kalenderenvil det blive en pige, men hvis man omregner bliver lunar 9 og hermed en dreng. Hvis jeg derimod først bliver gravid i november vil jeg derimod ifølge kalenderen få en dreng, men hvis det omregnes til lunar bliver det en pige. Jeg er forvirret.

 110. Hej, jeg synes det er lidt svært at finde ud af.. Jeg er 26 når barnet bliver født og havde sidste mens første dag d. 11/4 2012. Har i forvejen den dejligste lille pige, så er spændt på hvad den kinesiske kalender siger om dette barns køn =o). Har nu selv på fornemmelsen at det bliver en pige igen :o)

 111. hej.. jeg håber at kunne få lidt hjælp herinde.. jeg har lige fundet ud af jeg er gravid og kun 3-4 uger henne.. jeg bliver 30 i denne måned var derfor kun 29 da undfangelsen fandt sted men meget tæt på de 30.. jeg havde.. havde første dig i sidste mensuation den 2 august..

 112. Søren Andersen
  kan du hjælp lidt her hos os .undfangelsen er i august mdr .. jeg er gravid er 29 bliver 30 til marts næste år,, anny

 113. Søren Andersen
  kan du hjælp lidt her hos os .undfangelsen er i august mdr .. jeg er gravid er 29 bliver 30 til marts næste år,, anny

 114. Hej, jeg har brugt den kinesiske kalender på min-mave.dk, i følge den venter jeg mig en lille drenge, men da jeg så prøvede denne var det en pige, hvilket jeg ønsker det er, da min søstre kun har drenge og en lille pige i familie ville gavne!

  Undfangelsen er sket den 5-6 september 2012, og til maj hvor jeg har termin, er jeg 23… Passer dette også på dine beregninger??

  Skal selvfølgelig nok vende tilbage med svar når jeg får kønnet afvide..

  Mvh Nanna tak på forhånd…

 115. Hej hvis man er 27 (fylder 28 maj 2013) og man ønsker at blive gravid med en datter i oktober november eller december 2012 eller fra januar og frem 2013 hvilket måneder anbefaler kalender så at satse på undfangelsen? Kan slet ikke hitte rundt i det 🙂

 116. Hej hvis man er 27 (fylder 28 år i maj 2013) og man ønsker at blive gravid med en datter i oktober november eller december 2012 eller fra januar og frem 2013 hvilket måneder anbefaler kalender så at satse på undfangelsen? Kan slet ikke hitte rundt i det 🙂 har løvrigt en dreng som er født d. 30/5 2011 11 dage efter min fødselsdag. Hvad siger kalenderen om ham?

 117. Hej.

  Min alder ved befrugtningen var 29, befrugtingen er ca. foregået d. 31. august, termin d. 24. maj 2012. Kan nogle her regne ud, hvad det bliver ;-)? har ikke lige fundet ud af det med at konvertere den kinesiske kalender :-).

 118. Hej
  Kunne rigtig godt tænke mig en pige, har i forvejen to drenge. Planlægger at gå i gang fra maj 2013. Fylder 35 år i august 2013. Inden for hvilke datoer skal undfangelsen ske, hvis vi vil have en pige?

  Hilsen Janne

 119. Hej
  Jeg har to Prinsesser , og jeg ønsker mig en lille prins 🙂
  Min sidste mis. 28-09-12
  Jeg fylder 26 til feb. Hvilket køn venter jeg så på:D

 120. Hej jeg er 29 jeg har termin den 28 marts, er der nogen der ved hvad jeg venter???
  Undfanget tror jeg i juli 05 2012. Hilsen Dita

 121. Den kinesiske kalender passer på vores 1. Barn som ifølge kanderne ville blive en dreng og det blev det også 😉 nu må bi se om d passer igen nu da jeg venter mig igen men endnu ikke kender kønnet

 122. Jeg har to drenge. En på 11 år og en på 2 år. Begge gange har det passet. Jeg tror ellers ikke rigtig på sådan noget lidt alternativt, men jeg må jo gi’ mig, eftersom den har ramt rigtigt 2 ud af 2 smiler.

 123. hejsa, kan nogen af jer hjælpe mig med hvad køn jeg får via kinesisk kalender… syns lidt jeg er forvirret 🙂

 124. har 2 piger i forvejen min kone har haft sin siste mens den 16 oktober hvad få jeg ville så gerne ha en dreng

 125. Hey
  Er der nogle det kan hjælpe mig med at regne det her rigtigt ud vil rigtig gerne have en pige har en dreng i forvejen 😀 jeg er 27 blir 28 i december første dag i min sidste menses var d.26 januar 2013 i følge hva jeg har regnet mig frem til er min ægløsning her mellem d.9-13 februar hvilke måneder skulle vi prøve for det blev en pige? Vil selvfølgelig blive glad uanset hvad 😊

 126. Gad vide hvad jeg skal regne med, når jeg, ifølge beregning, er blevet befrugtet på min 27 års fødselsdag… det er afgørende for kønnet om jeg regnes som 26 eller 27 år 🙂

 127. Heej ..
  Jeg er 24 år .. Og er fyldt 25 når jeg har født. Min sidste mens. var den 28. feb. 2013 i følge min egen beregning var min ægløsning ml. 9-12 marts. Er der nogen der kan fortælle mig hva køn vi venter ?? skal til lægen næste uge til første kontrol.

 128. Hej,

  Jeg synes også det er ret spændende men samtidig ret kompliceret.
  Jeg er 29 år og havde min sidste menstruation sidste måned, 14. Marts 2013.

  Kan du hjælpe mig med at beregne en nogenlunde terminsdato samt fortælle om barnets køn?

  Vh.

  V

 129. Hmm Begge mine piger skulle åbentbart have været drenge 😉 Næste siger også dreng så mon ikke det er en pige mere 😀

 130. hej hej kan du hjælpe mig med at sige,hvilket køn vi får..jeg har ik helt fattet hvordan du gør.hvilket køn vi får hvis barnet bliver undfanget den 24 .2.14 . jeg har ik helt fattet hvordan du gør..jeg havde sidste menstruation (første dag 10 .2.14 og jeg er 34 og min fødselsdag er 110679 . Jeg har to pige og håber på en dreng den her gang Tak tak

 131. hej hej kan du hjælpe mig med at sige,hvilket køn vi får..jeg havde sidste menstruation (første dag 10 .2. jeg er 34 og min fødselsdag er 110679 . Jeg har to pige og håber på en dreng den her gang Tak tak

 132. Hej Mimi
  Hvis din cykl. Er 28 dage og undfangelses dag var den 24/2 2014 og du er 35 år når du føder så får du en dreng😊

 133. Hej jeg er 37 år og venter mig en dreng. Jeg er sat til den 30 juni. Kan du se om det kinesiske horoskop passer? Derudover kunne jeg godt tænke mig at få en pige næste gang. Jeg vil regne med at vi går i gang igen når jeg er 38 måske i foråret eller sommeren. Jeg har fødselsdag 8 januar 1977. Hvis jeg gerne vil have en pige næste gang. Hvornår skal jeg så blive gravid? På forhånd tak Gitte

 134. Hej
  Jeg er 24 år fødsel. 1/1
  Første dag på min sidste menstruation var 20 april
  Er der nogen der kan fortælle mig hvad køn jeg venter?

 135. Hejsa.. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide om vi får en dreng eller en pige
  Jeg er 35 år (er 36 når jeg føder) og havde sidste menstruationsdag d. 18.5.14 og undfangelse var den 30 maj og min cykl. Er ca 26 dage
  Er der nogen der kan fortælle mig hvad køn jeg venter 🙂 ?

 136. Hejsa.. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide om vi får en dreng eller en pige
  Jeg er 35 år (er 36 når jeg føder) og havde sidste menstruationsdag d. 18.5.14 og undfangelse var den 30 maj og min cykl. Er ca 26 dage
  Er der nogen der kan fortælle mig hvad køn jeg venter 🙂 ?

  Undskyld det var første menstruationdag den 18..05.14

 137. Hej, jeg er pludselig lidt forvirret. Jeg kumme godt tænke mig en søn da vi har to skønne piger, jeg er 29 nu og fødselsdag i marts, hvornår skulle der være størst chance for at få en dreng;)

 138. Hej Søren.
  Jeg har brug for lidt hjælp. Har prøvet at regne lidt på det. Jeg er 31 på tidspunktet for min forventede fødsel.
  Termin er d. 28/8, hvilket betyder at undfangelsen er sket ca 6. Dec. Hvis jeg har forstået det rigtigt siger kalenderen jeg vil få en pige, er det korrekt?

 139. Jeg skal også have lidt hjælp, jeg blev befrugtet i februar og er 24 år ved fødslen

  1. Hvis du skriver din fødselsdagsdato og hvornår du blev befrugtet, så kan jeg fortælle dig om det bliver en dreng eller en pige i følge kalenderen.

 140. På mine 2 passer det. Så nu må vi se om den passer denne gang.. 31 år, gravid i okt måned: en pige ik?

 141. Hej
  Jeg er nød til at have lidt hjælp her for kan simpelthen ikke finde ud af det.
  Jeg er gravid i 18.
  Jeg er igår blevet 35 år men var 34 da jeg blev gravid. Min sidste mistrations dag var den 23.07-2015.
  Jeg har en dreng på 12 og en pige på 7.
  Hva får jeg nu??

 142. Hej
  Jeg er nød til at have lidt hjælp her for kan simpelthen ikke finde ud af det.
  Jeg er gravid i 18.
  Jeg er igår blevet 35 år men var 34 da jeg blev gravid. Min sidste mistrations dag var den 23.07-2015.
  Jeg har en dreng på 12 og en pige på 7.
  Hva får jeg nu??

 143. Hvorfor er den her kinesisk så meget forskellig fra andre på nettet.
  Den her siger jeg har størst chance for drenge i det år jeg er 30. Og alle de andre siger der er størst chance for pige ?

  Og så har jeg skide svært ved at aflæse den her med Luna Month. Hehe ups

  1. Natalle,
   Jeg tjekkede lige 3 andre kinesiske kalendere på nettet.
   To af dem var fuldstændigt identiske med den her på siden, den sidste (der var fra en meget populær hjemmeside), var anderledes.

   Når det er sagt, mener jeg ikke du skal tage nogen af de kalendere særlig seriøst. Der er mig bekendt ingen af dem, som du kan stole på og når et tilfældigt gæt giver ca. 50% sandsynlighed for et rigtigt svar, finder du let historier hvor det passer, men også hvor det ikke passer.

   F.eks. ville det jo lyde fantastisk, hvis kalenderen havde passet på alle børn i en familie på 4. Ved rene tilfældigheder vil det dog ske 6 ud af 100 gange, og du kommer nok til at høre mere fra de 6%, hvor det passede end de 94%, hvor det ikke passede. Det gør bare ikke kalenderen mere troværdig.

 144. Hej.
  Jeg er liiiidt forvirret 🙂
  Kan du måske hjælpe mig.
  20 Januar var første dag. Og jeg er 30 nu men bliver 31, d 7 maj.
  Hvornår har jeg først chance for en pige ?

 145. Hvis jeg forventes undfangelses dag d 10 marts og jeg er 30 år på det tidspunkt. Så siger lunamonth 1 ?
  Så taster jeg 30 år og januar (1) ind ? Eller hvordan skal den forståes ?

 146. *
  Hej.
  hvis jeg er sikker på at undfagenelsen af ægget er sket mellem d. 14. januar – 16. Januar ( er meget sikker på der var ‘bid’ d. 15.januar) i år, 2023.

  og jeg har alder 33 når jeg står til at føde.

  Hvad tænker i så kønnet er ?

  var inde og konversere – men blev sådan i tvivl om det var rigtigt.

  Bonusinfo: jeg var 32 år under undfagelsen og fyldte 33 år d. 22. Januar. kan se på andre sider, skal man regne ud fra hvad alder man havde på undfangelsestidspunktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *