De første symptomer

Fra dit kommende barn er undfanget, og til at du kan opnå en positiv graviditetstest, vil der typisk gå mere end 2 uger. I de to uger står kroppen naturligvis ikke stille, den arbejder allerede på højtryk. Du oplever måske nogle af de nedenstående symptomer, allerede inden du har en positiv graviditetstest i hånden

Det er forskelligt hvornår symptomerne indtræder, og hvordan de udarter sig. Derfor er det svært at betegne noget som værende normal i forbindelse med en graviditet, men jeg vil komme ind på de mest gængse symptomer. Det er slet ikke sikker at du vil opleve alle disse symptomer.

De symptomer jeg har valgt at beskrive er de først kommende, herefter er der naturligvis også mange symptomer, såsom ligamentsmerter, oppustethed, samt spark fra det lille barn.

Menestruationen udebliver

Lige så snart kvindens æg er blevet befrugtet går kroppen i gang med at producere hormoner, som skal opretholde graviditeten, og derved forhindre menstruationen i at komme. Nå menstruationen udebliver og du rent faktisk er gravid, så har du formentligt allerede været det i 2 uger, og kan derfor have oplevet andre tegn på graviditet inden. På dette tidspunkt kan du derfor prøve med en graviditetstest.

Der kan dog også være andre grunde til at din menstruation udebliver. Måske har du for nylig stoppet med at tage p-piller, og kroppen har ikke fundet ind i sin cyklus endnu? Måske ønsker du så inderligt at blive gravid, at din krop springer en menstruation over, selvom du faktisk ikke er gravid. Det er dog en god idé at spørge lægen, hvis din menestruation udebliver i længere tid og du ikke kan få en positiv graviditetstest. Husk på at en negativ graviditetstest ikke betyder at du ikke er gravid, det betyder blot at dit hCG niveau er lavere end hvad testen kan måle.

Nogen gange kan der komme en mindre blødning omkring dagen for menstruation, selvom du rent faktisk er gravid. Det kan derfor snyde dig til at tro, at du ikke blev gravid denne gang, en såkaldt “falsk negativ”.

Du har kvalme

Det er meget individuelt om man oplever kvalme under graviditeten, nogle gør og nogle gør ikke. Der er også nogle som ikke har kvalme i starten af graviditeten, men hvor det først kommer senere. Du kan derfor sagtens være fri for kvalme og alligevel være gravid. Kvalmen er traditionelt kendt som morgenkvalme, men nogen oplever kvalmen konstant i løbet af dagen, mens andre får den i perioder.

Du kan selvfølgelig også have kvalme selvom du ikke er gravid.

Din krop er øm, f.eks. ømme bryster

Ømhed er endnu et symptom på graviditet, men som også kan skyldes andre ting. Nogen oplever ømhed i f.eks. brysterne når de stopper med at tage p-piller, mens ømhed i brysterne også kan skyldes graviditet.

Længere inde i forløbet er det normalt at opleve ømhed omkring bækkenet, mens jeg personligt mest har hørt om ømme bryster tidligt i graviditeten. Hvordan har du oplevet ømhed i forbindelse med din graviditet? Skriv det gerne i kommentarfeltet.

Du har en intuitiv fornemmelse af at du er gravid

Nogle kvinder er så heldige at har en intuitiv fornemmelse af at de er gravide. De kan ikke helt forklare hvorfor de ved det, men de ved det bare. Måske oplever du noget i din krop, der overbeviser dig om at du er blevet gravid, måske længe inden du har set en positiv graviditetstest.

Det kan også sagtens være at den kommende far oplever en ændret adfærd, og derfor er overbevist om graviditeten allerede inden den kommende mor er det. Det kunne f.eks. være små ændringer i spisevaner, flere toiletbesøg end normalt eller andre ændringer som følge af hormonelle forandringer.

Oplevede du eller din partner en intuitiv fornemmelse af graviditeten eller har du en intuitiv fornemmelse af at du er gravid lige nu? Skriv gerne om det i kommentarerne.

Du er mere træt end normalt

De mange forandringer i kroppen ved en graviditet, medfører ofte et øget søvnbehov tidligt i graviditeten. Så hvis du føler dig mere end almindeligt træt, og sover mere end normalt, så kan det være et tegn på at du er gravid. Man kan dog næppe være sikker, bare fordi man er træt, for der kan være mange grunde til at man er træt. Jernmangel er således også en udpræget grund til en følelse af træthed, så bliver du ved med at føle dig træt og kan du ikke producere en positiv graviditetstest en måned efter din sidste menestruation, så bør du måske søge læge.

Skriv gerne en kommentar, hvis du oplevede stærk træthed i starten af din graviditet.

Du skal oftere på toilettet

I forbindelse med graviditeten begynder livmoderen at udvide sig, og det giver lidt mindre plads til de andre organer, hvorfor man kan opleve at skulle tømme blæren oftere. Her er det vigtigt at man er opmærksom på, at øget tissetrang også kan være et symptom på blærebetændelse, specielt hvis det er ubehageligt at tisse.

En sidste bemærkning

Det skal lige nævnes at flere af symptomerne sagtens kan fremkomme, hvis du for nyligt har stoppet med at tage p-piller.

Hvordan mærkede du graviditeten inden du fik en positiv test? Skriv det i kommentarfeltet nedenfor.

555 Replies to “De første symptomer”

 1. Jeg havde en intuitiv fornemmelse af at min kæreste var gravid, allerede før vi havde en positiv graviditetstest.

  Jeg synes hun var begyndt at gå på toilet meget oftere end hun pleje og en aften ville hun have mælk til sin pizza! Det synes jeg var ret mærkeligt.

  Hun afviste da at der skulle være noget, nok fordi hun ikke ville have falske forhåbninger, men jeg fik ret og det er vi meget glade for i dag 😀

  Så selvom kvinderne har de bedste betingelser for intuitionen, så kan mænd også godt have en intuitiv fornemmelse af at kæresten er gravid.

 2. Kan brysterne blive ømme dagen efter graviditet eller vil der gå en lille mdr?

  1. Hej Lene

   Efter hvad jeg ved, så kan ømme bryster for nogen komme op til en menstruation. Så det er altså ikke nødvendigvis noget der kommer som følge af graviditet.

   Så det er bestemt ikke noget sikkert tegn på en graviditet.

 3. En af de første symptomer synes jeg er ens intiution, det er svært at forklarer, og man tør ikke tro for meget på det, af frygt for at blive skuffet, men ofte har man en fornemmelse af hvad der sker i ens krop.

  Det var først efter konstateringen at jeg var gravid, og naturligvis den udeblivende menstruation, at jeg bemærkede symptomer såsom, morgenkvalme, spændte bryster og træthede.

  1. Hej alle. Jeg er en pige på 19 år, jeg er på p-piller, men nogle gange sker det at jeg glemmer at tage en pille, og må tage den næsten dag. Jeg har ofte sex med min kæreste, også selvom jeg har glemt at tage en pille. Jeg har dog hørt at så længe man er igang med prosessen vdr. p-piller, skulle det ikke være så påvirkeligt at man kunne gå hen og blive gravid. Hverken min kæreste eller jeg ønsker barn.
   Jeg er træt, hele tiden, sover når jeg kan komme til det, har lidt kvalme om morgenen, og når jeg har været på toilettet én gang om morgenen, skal jeg 5 min. efter, det er som om at jeg ikke kan holde mig?? Meget belastende for kroppen.
   Tænker tit på om jeg er gravid og føler det selv, men skal ikke kunne sige det. Kan man godt tage en graviditetstest nu?

   1. Man kom som sådan altid teste, det er der afgør om den er retvisende er hvor langt du er i din cyklus.
    Du skal huske at en p-pille SKAL tages indenfor 36 timer, dvs at du kun her 12 ekstra at løbe på hvis du har glemt en pille. Altså tager du dem om morgenen men glemmer en, skal du have taget den glemte inden først på aftenen, ellers kan du ikke være sikker på at de virker.

    Men hvis I ikke ønsker et barn, skulle I så ikke tage at bruge kondom også, når nu du har svært ved at huske alle dine piller. Der er flere end man lige tror der bliver gravide på p-piller. Nogle har kun glemt én pille og så er det sket.

   2. Hej! Generelt siger man,at man ikke bliver gravid, hvis man tager den glemte p-pille indenfor 12 timer. Dog skal det også siges, at det kommer an på, hvornår i din periode, at du glemmer at tage pillen. Jeg har fundet denne artikel og hjemmeside, som jeg synes, at du skal tage et kig på:

    https://www.practio.dk/artikler/glemt-p-pille

    Den giver god information og vejledning.

    MVH

   3. Da jeg var 21, glemte jeg 2 piller i træk. Resten dagene før og efter tog jeg normalt. Men jeg blev gravid af de to manglende dage 😅 så godt at huske dem hvis man ikke ønsker graviditet. Jeg har en veninde som skulle vente flere mdr efter endt p-pille forbrug for at hun kunne få mens og kunne blive gravid med hendes mand. Så det er meget individuelt ☺️

  2. Hej jeg hedder Christina
   Jeg er 21 år og har en kæreste
   Og jeg har p – stav og mig og min kæreste har
   Haft sex og min mave er begynde at prikke og stikke
   Kan man blive gravid når man har p -stav
   Hilsen Christina

 4. Hej,

  er det rigtigt, at man har større chance for at blive gravid, hvis man opnår orgasme ved samlejet?

  Venlig hilsen

  Tina

  1. Efter hvad jeg har læst, så er det fuldstændig korrekt. Jeg mindes at det er PH-værdien der falder, hvilket bevirker at sædcellerne bedre kan overleve. Den skulle være god nok.

 5. hvis man nu efter en måned fik sin menstruation, men dog kun i 4 dag og det ikke var rødt, men lidt brunt, eller noget i den stil??

  1. Menstruation kan jo i sig selv svinge meget, uden at det har noget med graviditet at gøre. Du vil derfor være bedre stillet ved at tage en graviditetstest. Du kan desværre ikke rigtig stole på unormal menstruation.

 6. Tina: Det er også en fordel hvis manden og kvinden begge to får orgasme indenfor det samme minut – kvindens sammentrækninger skulle hjælpe sædcellerne længere op mod livmoderen 🙂

 7. okay, hva nu hvis hendes mens er udeblevet i 9 uger nu, og testen er stadig negativ, men hun har alle tegnene, og plus hun er begyndt a få de knopper rundt om sine brystvorter? men har vært ved lægen for en uge siden men han testede kun urin ingen livmor undersøgelse? men testen var også negativ.

  1. Hej det kan sagtens være fordi dit HCG ikke er højt nok til at testen kan vise posetiv men det du kan gøre er bare at vente og så teste igen om en måned eller sådan og viser den så stadig negativ så er du nok ikke gravid så er det måske bare indbildning 🙂 man kan jo godt snyde kroppen til at tro man er gravid og så får man falske symptomer 🙂

 8. jeg vil høre om i tror jeg er gravid? – det omkring 2 uger siden min kæreste og jeg havde sex første gang uden kondom i noget tid, og jeg er stoppet på p-piller for næsten 1 måned siden, nu har jeg så morgenkvalme og det med orgasme ved sex, min kæreste giver mig orgasme hver gang nogle gange flere, men vi starter altid op uden kondom men slutter med det, – tror i jeg er gravid? s:

  1. Olivia, det er umuligt at give et bud på. Orgasme ved sex er ikke en garanti for, at man bliver gravid. Morgenkvalme er heller ikke nogen garanti for graviditet. Den eneste måde at finde ud af det, er ved at teste med en graviditetstest.

   Du skriver at du er stoppet med p-piller, men at I altid starter uden kondom og slutter med kondom. I mine øre lyder det ikke som noget man ville gøre, hvis man gerne vil være gravid. Omvendt er det rigtig dumt og uansvarligt at gøre hvis man IKKE vil være gravid! Det er ikke kun ved udløsning at der frigives sædceller, det kan også ske under samlejet.

  2. Hej. Min kæreste og jeg, havde ubeskyttet sex
   For ca. Fjorten dage siden, og jeg oplever smerter i
   Mit underliv. Nogle smerter jeg ikke har haft før. Kan det være de første symptomer på
   Graviditet? Jeg oplever også at jeg skal på toilettet oftere og at jeg er mere træt. Håber i kan hjælpe? Knus Sine.

 9. Jeg har haft en underlig prikken og svie i mine brystvorter den sidste uge nu. Jeg stoppede med p-piller i februar i år og har endnu ikke haft min menstruation så det er et halvt år der er gået. Ved ikke om jeg skal kontakte lægen eller vente et års tid da jeg har forstået at det er meget almindeligt at der går over et år før p-pillernes virkning er ude af kroppen og den selv styrer igen.

  1. Hej Maria

   Du skriver at du ikke har haft din menstruation i et halvt år. Sådan som jeg har forstået det, så skulle menstruationen gerne komme, når du stopper med p-piller, den kan dog være uregelmæssig i en lang periode.

   Hvis du har forsøgt at blive gravid, var det jo en mulighed at tage en graviditetstest, du kan f.eks. få en gratis graviditetstest her på siden, hvis du skriver 5 indlæg i vores forum. Du kan læse mere her:
   http://graviditet-og-barn.dk/foer-graviditeten/graviditetstest/gratis-graviditetstest.html

   Hvis ikke det giver noget resultat, synes jeg at du i det mindste skal ringe og konsultere din læge.

 10. Sidste gang var det pga udeblevet mens.. 🙂

  denne gang ved jeg endnu ikke om jeg er gravid, men jeg har super mange mavekramper, præcis som ved sidste gravidititet, de starter dagen efter vi har haft sex, og fortsætter indtil jeg har testet positivt.. 🙂 Meget underligt.. 🙂 Men ondt gør det bestemt.. Så nu må vi se hvad testen viser.. 🙂

 11. Hej, jeg ville lige høre om der kan være mulighed for at jeg er gravid. jeg skulle have haft menstruation søndag d.16 august, men nu er det 27 august. jeg havde en mindre blødning den uge mens skulle komme, men vi snakker kun 1 dråbe, troede bare jeg fik mens, men så kom der ikke mere. Jeg har det somom jeg skal have mens nu men der kommer intet. Jeg tog P piller før men er stoppet nu efter jeg ik har fået mens, jeg glemte dog to piller i pakken som jeg ikke tog. Jeg har fået ny kæreste så der er meget gang i sexlivet, det er jo herligt, men dog lidt uheldigt hvis jeg allerede er gravid efter kun at have kendt ham i 7 uger… håber på et godt svar og jeg har bestilt tid til lægen så får snart mere svar, men kan være der er nogen her der er i samme situation. mvh. Louise

 12. jeg har nu prøvet at blive gravid i to måneder nu efter at jeg havde en ufrivillig abort i Juni/Juli måned. Min cyklus er lige præcise 28 dage. Jeg kan først tage en test hvis min menstruation udebliver om en uge. Men er allerede nervøs at jeg alligevel ikke er blevet gravid igen. Men siden ægløsningen havde jeg sådan nogle småkramper i underlivet og op til siderne. Kunne det være et tegn på at jeg er gravid.

  Jeg kan ikke huske hvordand det var ved mit første graviditet, da det ikke var planlagt der så har jeg heller ikke lagt mærke til sådan noget.

 13. Jeg har født 4 børn og behøvede aldrig en gravid test før jeg vidste det jeg får speciale hede tur som aldrig normalt har og træt sådan er det hver gang og så tager jeg en test omkring mens og jeps den er go nok 🙂

 14. Jeg oplevede under min graviditet at jeg blev fuldsændig panisk ved tanken om soya. Jeg fik kvalme og hovedpine når jeg så en flaske med det eller jeg kunne lugte det.
  Og det skal lige siges at jeg ellers altid har været vild med det :o)
  I dag spiser jeg det ikke mere, men jeg kan godt være i nærheden af det… hehe…

 15. Min fyr og jeg prøver på at blive gravide. Jeg kan ikke rigtig finde ud af min cyklus. Jeg havde min første menses dag d. 27 aug. og havde ægløsning d. 16-17 sep. og nu er det 33 dage siden min første menses dag. Jeg har voldsomme smerter i mine bryster og er meget træt, men tog en test i dag og den var negativ. Jeg ved ikke hvornår jeg skal ha min menses igen. Var det for tidligt at tage en test? Kan jeg godt være gravid alligevel? Har en fornemmelse af at jeg er det, da jeg aldrig har oplevet dette før.
  Karina;0)

  1. Hej Karina

   Min kæreste havde meget uregelmæssig menstruation, da hun lige havde smidt p-pillerne. Testen begyndte også først at vise positiv efter 6 uger, i stedet for de normale 4. Det afhænger helt af hvor højt et hCg niveau du får under starten af din graviditet, og det er lidt forskelligt.

   Husk at en positiv graviditetstest er et sikkert tegn på at du er gravid, mens en negativ test ikke er nogen garanti for at du ikke er gravid.

   1. Hej søren;0) tak for dit svar. Det beroligede mig. Lige et spørgsmål til. Havde din kæreste også mens. den første måned selvom hun var gravid? Har hørt at man godt kan ha det, men er bange for at få det. Ved godt jeg ikk skal tænke så meget over det, men det er nu svært. he.

    1. Jeg husker ikke helt om hun bare havde en lille smule blødning, men hun havde ikke decideret menstruation. Kroppens reaktion kan dog godt havde noget at gøre med, at du ikke tager p-piller længere, men igen, det kan også være graviditeten. Du er selv opmærksom på, at du bare skal slappe af, og ikke tænke så meget over det, selvom det er svært ikke at være utålmodig 🙂

 16. Jeg har en underlig fornemmelse i hele kroppen. Er mega træt og let forhøjet temperatur. Ikke over 37.7. Har indimellem oz kvalme. Jeg har haft det sådan i 6 dage nu. Jeg har ingen tegn på at det skulle være en forkølelse eller noget andet. Min kæreste og jeg forsøger at blive gravide, indtil videre uden resultat. Tør jeg håbe på at det denne gang er lykkedes?? Synes jeg har læst et sted at temperaturen godt kan være forhøjet lidt når man er gravid. Har først testdag om 4-5 dage. Kan man allerede nu mærke graviditetssymptomer??

  1. Hej Jeanet

   Der er ingen her på siden, der kan garantere dig, at det er en graviditet du kan mærke. Det kan sagtens være det er det, men det kan også være, at det ikke er. Det mest sikre er at tage det roligt og vente på testsvaret.

   Husk desuden at selvom du tester negativ på den tidligste testdag, så kan du sagtens teste positivt senere. Sådan gik det for min kæreste og jeg.

 17. Tak for dit svar Søren. Ved godt at ingen kan garantere noget. Men tænkte nu oz bare om andre har haft samme symptomer som jeg før testdag og så rent faktisk var gravid.

 18. Vi sad og så tv en fredag aften 3 dage før blodprøven (vi var i behandling), da jeg pludselig bare “vidste” at jeg var gravid. Samme eftermiddag havde jeg taget en graviditets-test, som ingenting viste, men i løbet af weekenden dukkede streg nr. 2 op på de følgende tests, og mandag eftermiddag fik jeg verdens bedste telefoniske svar på blodprøven = jeg var gravid!

 19. Jeg kan huske at mine bryster blev mere og mere ømme. Hvis man bare strejfede dem gjorde det rigtig ondt. Brusebad var ligemed tortur. Og nu sidder jeg igen 9 år efter med ømme bryster, så gad vide hav testen siger 🙂

 20. Hejsa.

  Vi har nu førsøgt at blive gravide med no.2 i mindst 1 1/2 år (tog også lang tid med no.1). Ca. 6 dage efter ægløsning vågnede jeg med smerter i venstre side – som kraftige mens smerter -, og lidt murring i underlivet. Har haft lidt ondt siden ægløsningen, også i brysterne. Plejer at have det men ikke så længe. Er bange for om der er noget galt… eller det kan være smerter når ægget fæster sig??? (har læst meget for og imod om det)?? Måske er det bare fordi man prøver at finde alle små tegn, for at holde modet oppe….

 21. hej Sidse

  Jeg har lige præcise haft de samme smerter som du har. Og jeg var også meget nervøs om, om det nu er bare er at menstruationen snart kommer eller om jeg er blevet gravid. Det er nok forskelligt fra person til person hvordan man har det når ægget sætter sig fast. Jeg er testet positivt, men har stadig lidt af de smerter som du beskriver, men det mener jeg er når nu det hele skal udvide sig så der er plads til det kommende barn.

 22. Hej. Jeg blev undersøgt af en gynækolog d 5 oktober 09, hvor jeg havde haft mange smerter i underlivet. Gyn kunne konstaterer at jeg havde en svag posetiv gravititets test. Men jeg forstår det bare ikke for har selv taget en gravititets test da min mens var 1 dag over tid og da den var 3 dage over tiden var den stadig negativ, så måler gunækoloen mit Hcg og den viste svagt posetiv, og prøvede selv en gravititets test 2 dage efter og denne er stadig negativ, jeg har nu ikke de voldsomme smerter fom jeg havde tidligere, men nu har jeg en murreren og en underlig mens lignende fornemmelse i underlivet, og følelelsen af at der er noget inden i livmoderen. jeg havde sidst min mens omkring d 1 september 09..
  jeg kan blot ikke forstå hvordan de på sygehuset kan få et svagt posetiv resultat når jeg selv kun får negtiv?? jeg har svært ved at tro at rent faktisk er gravid. Min første gravititet kunne jeg først se det selv omkring 5 uge med et posetiv resultat, jeg ved ikke om det er mig som bare ikke produkcerer hcg hurtig.. Men fik da en velskabt lille dreng ud af det som er 1 år gammel nu. Hmm kan de svage posetive resultat sygehuset fik være gammel hcg fra da jeg ventede min søn for et år siden ??

 23. Hej Jessica.

  Tak for dit svar…. det er meget spændende – kan næsten ikke få dagene til at gå. Folk siger man skal tænke på noget andet, men vi som ønsker os et barn ved at det kan man ikke ;o)
  Og der bliver altså lavet børn selvom de fleste er spændte, nervøse og helt optaget af det…

  Jeg kan godt huske lidt smerter fra sidst, men kan ikke huske det var før efter jeg testede… Er bare bange da jeg har aborteret en gang (første gang)…

 24. Hej

  Ja jeg kunne heller ikke vente til jeg kunne tage en test.
  Nu har jeg selv aborteret for nogle måneder siden og så er man også mere nervøs om hvad det angår.

  1. jeg venter også på min mins. men håber og bliver gravid da jeg også tabt mit første barn efter 1 års forsøge:( .. har lidt kvalme nu men der stadig nogle dage tilbage til min mins.

  1. Tillykke 🙂 Jeg håber også, jeg er gravid. Har lidt af fødselsangst, men den er nærmest forsvundet og har været vild efter at blive gravid lige siden… Har først lige smidt p-pillerne d. 10. i den her måned og mit underliv værker, som om jeg har menstruation (har det gjort siden igår), men ellers har jeg ingen symptomer på graviditet… Og har desværre læst, at det sagtens kan være fordi at jeg lige har smidt p-pillerne… Det ku’ ellers være SÅ fedt at give mine forældre nogle “Bedstemor”- og “Bedstefar”-krus i julegave!!!

 25. Ømme bryster kan sagtens mærkes som følge af et befrugtet æg. Der er faktisk mange kvinder der har graviditets symptomer tidligt i graviditeten, faktisk inden at menstruationen er udeblevet. Men som skrevet i ovenstående kommentar, fik jeg også min menstruation et par dage efter at jeg stoppede p-pillerne, men for nogen kan der godt gå et stykke tid før man ser synet af den. Jeg synes egentlig bare at du skal tage en graviditetstest, for at være på den sikre side og hvis den viser negativ så mener jeg at du bør henvende dig til læge. 🙂

 26. Jeg havde været i byen lørdag, og søndag morgen visste jeg med sikkerhed jeg var gravid.
  Min mand havde sadt vinduetop i soveværelset, og den træk gav mig brystspænninger. og jo, der kom lidt mælk ud når jeg trykkede.
  Mandag tog jeg en test, og den var god nok. jeg var nok omkring de 3+2.

  Også første gang havde jeg fornemmelsen, men da troede jeg bare det var min mensder drillede, dajeg lige var blevet opeereret og ikke havdetaget mine p-piller.

  Nu er vi ved at prøve igen, og er sikker på jeg nok skal vide det når den er i boks…. 🙂

 27. Jeg er lige stoppet for 1 mdr siden med at tag p-piller , og fik mens igen efter 8 dage . og nu har jeg ømme bryster har haft det 2 ugers tid . kan man godt blive gravid i så kort tid

 28. Tillykke Jeanet..

  Hehe Belinda, tror de ville kigge lidt hvis dine forældre fik et krus med “bedste far (mor) på

 29. Hej, jeg er en herre nervøs pige, som virkelig har brug for hjælp! Min kæreste og jeg, havde sex for godt et måned siden, og der kom min mens til tiden, skal siges han tog min mødom. Så den varede tre dage mere, ca? Vi har så haft sex nogle gange i mellem tiden, og vi har brugt kondom alle gangene. Men nu skulle jeg have haft min mens i søndags, og har stadig ikke fået den!! Det mærkes som om jeg får den, men når jeg så tjekker er der kun sådan noget “hvidt udflåd” aktigt.. Så er bare herre nervøs om jeg er blevet gravid?! Syntes bare det virker lidt underligt, når vi jo har brugt kondom.. Men det kunne jo godt sidde forkert på? Men, er så nervøs for jeg er, og tænker virkelig næsten hele tiden på det. Tænker bare om det også kunne være derfor den ikke er kommet endnu? ( Mener altid min mens kommer en dag efter jeg skulle have haft den, det er ikke så tit jeg får den til tiden ) Har haft lidt kvalmer i dag, og ondt i maven. Plus jeg har været meget træt i det her måned??
  Håber i kan hjælpe mig!!

  1. åh, jeg har det præcis på samme måde! min menstruatíon burde være kommet for ca. 2-3 dage siden, og den er næsten altid præcis. Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på det!

 30. Hej ;D
  Min kæreste og jeg prøver at lave et barn, men det virker ikke som om at det lykkedes , vi har nu prøvet i 3 måneder, erder noget galt med mig? Kan jeg ikke få børn? Hvad skal jeg gøre? Er der nogle øvelser som gør det lettere at få børn? Tak på forhånd! ;D

 31. Jeg sidder grinende og kommer i tanker om, at jeg fik en fuldstændig ukontrollabel trang til at spise Bounty; allerede før første menstruation udeblev.

  Jeg har aldrig i mit liv kunne fordrage Bounty og kunne det heller ikke fra det sekund, hvor graviditeten var slut igen.

  Jeg vil lige oplyse om, at jeg de første otte uger spiste 10 stk Bounty om dagen og samtidig tabte mig hele 15 kg.

 32. Jeg har en rigtig typisk graviditet tror jeg. Jeg er gravid. Jeg har ømme bryster, med mørke kanter om brystvorterne. Jeg føler jeg kunne sove hele tiden. Jeg skal tisse oftere end jeg plejer… Min menstruation er selvfølgelig udebleven, og jeg vidste udemærket godt jeg var gravid! Jeg kunne mærke det fordi det føles som om jeg skulle til at ha menstruation, men inderst inde vidste jeg godt at det skulle jeg ikke. Jeg pakkede ikke bind i min taske, og det plejer jeg at gøre :)og sidst men ikke mindst… Min KÆMPE kærlighed til skumbananer, og syltede agurker. Jeg kunne spise det hele tiden. Oveni har jeg fået en stor kærlighed til Cola, og min kæreste siger at jeg er blevet vildt “nuttet” på en eller anden måde han ikke kan forklare ?! 🙂 Han siger at jeg pludselig ikke vil dele slik med ham, og det synes han åbenbart er sødt..

 33. Jeg er næsten gået 2 uger over min menses. Jeg føler jeg har kvalme en gang om dagen, og jeg har ondt i ryggen hele tiden.. Mere end jeg plejer at have.. Jeg vil ikk sige jeg har ømme bryster, men kan da mærke hvis min kæreste tager fat i dem.. Jeg går meget på toilettet, og jeg er meget træt hele tiden …

  Jeg er meget i tvivl om jeg er gravid .. 🙁

  1. Hej Patricia , jeg har det præcis på din måde. samme symptomer. og jeg er også i tvivl:((

   1. Hej Patricia.Jeg selv og kæresten har forsøgt nu 8 mnd,at få et fælles barn.Det ville så være mit 3 barn:).Men det er jo ikke nemt nej.Jeg har en kort cyklus 24 dage og vil i morgen d.4/12-09 være bare en dag over tiden.Ved vi flere gange ramte min ægløsning d.26/11-09,men siden den dag er tegnene bare blevet mere og mere tydelige.Startede med murren i maven kildren over skam benet(underligt),og mega ondt i brysterne lidt blå blodårer også.Tog test i morges på 24 dagen jo,men intet sket,og sjovt nok har jeg bare følt mig gravid siden ægløsningen og det er jo kun8 dg siden,og der kan man vel ikke teste positiv selvom ene menses skulle være kommet?Jeg føler også tissetrang tit og nogle gange mavesmerter hvor jeg begynder at tvivle,men så går det hurtigt væk igen:)Sært:)

    1. Nå ja:)glemte det du nok også gerne ville vide,var jo utrolig ondt i ryggen har jeg, kommer lidt i ryk syns jeg trækker ned i lænden men også op midt på ryggen,og en smule begyndende kvalme idag selvom det ikke har været stort.

   2. lige 10 dage efter minstration kraftig ondt ligesom minstration smært og lidt kvalme noget gang i mellem nu… hva tgener det.. ???kanmærk der sker noget under.. men jeg er ikke spænde fordi det kan være jeg bliver skuffet:((((

 34. Mine bryster har været ømme i nogle uger og det var skam tegn på grviditet… dog har jeg tidligere haft ømhed i forbindelse m. menes. bare ikke så markant… jeg oplever dog i dag ømheden og spændingerne har fortaget sig, er kun ca. 5 uger henne, så er bange for afbrydelse af graviditeten… Nogen med erfaring / viden om dette ???

 35. hey alle sammen …
  kæresten og jeg har nu prøvet et år og intet er sket. har lige haft min ægløsning i denne uge, men føler mig sådan lidt underligt til pas … men det ville jo være alt for tidligt at føle noget eller hvad mener i??

  knus

 36. KAN MAN BLIVE GRAVID HELE MDR. ELLER ER DET KUN I ÆGLØSNINGEN ?

  Jeg spørger fordi var bare har sex – jeg gider ikke have nerver og at det stiger os for meget til hovedet 🙂
  Vi har haft sex for 5 dage siden 2 gange 🙂 og jeg oplever sådan en oppustethed , lidt pressende fornemmelse i min mave/underliv hvis i forstår ..
  Skal sige at min mens var slut for 3-4 dage siden på det tidspunkt vi havde sex.

 37. Ida> Hehe, ja, hvis du gerne vil være gravid, så er det da ikke et dårligt tidspunkt at have sex på 😛 😉 Jeg kan regne ud, at hvis du har mestruation i 7 dage, så har du dyrket sex på 10.-11.-dagen efter første menstruationsdag, og eftersom sæd ofte overlever i 4-5 dage, så kommer det lige til at passe med ægløsningstidspunktet 😉

 38. Jeg sidder i dag med ømme bryster, og kunne godt tænke mig at hører fra andre der har haft brystspændinger i forbindelse med graviditeten, for at hører hvordan deres spændings symtomer er. Jeg er meget øm rundt om hele brystet og så er de lidt spændte. Andre der har oplevet det sådan?

 39. Hej jeg er en pige på 16år. Mig og min kæreste havde sex for første gang for 4 dage siden, vi brugte dog kondom. Nu er jeg blevet bange for at jeg er gravid fordi for 2 dage siden begyndte min bryster at være ømme, ikke forfærdelig meget. Jeg har dog ikke andre symptomer. Der er ca. 14dage til at jeg får min næste periode. Er bare nervøs for at jeg måske er gravid men kan mine bryster godt være ømme fordi de stadig vokser? (ps. de har været ømme et par dage hver måned, det sidste stykke tid eller er det fordi jeg måske er gravid?

  1. Hej Marie

   Jeg tror din nervøsitet er helt almindelig, men i og med I har beskyttet Jer, synes jeg ikke du har grund til at være bekymret.

   Der kan være mange grunde til ømme bryster, og som graviditetstegn er det meget endda meget usikkert.

  2. Hej Marie

   Slap af :)Hvis I har brugt kondom hele tiden, hvor han har været inde i dig, så har du ikke noget at være bekymret for 🙂 Selvfølgelig kan det godt gå galt med et kondom, men det er altså ikke almindeligt 🙂 Det er normalt, at man kan være nervøs for at være blevet gravid, hvis det er ens første gang osv. Og bryster bliver bare ømme fra tid til anden, specielt når man er teenager. Og så skal du lige være opmærksom på, at du godt kan gå et par dage over tid med menstruationen, når du er nervøs for at være gravid, bare så du ik’ bliver forskrækket, hvis den ikke lige kommer på det tidspunkt, hvor den plejer 🙂 Og hvis du har læst forskellige steder på nettet, så har du sikkert oz fundet ud af, at man kan få en masse falske symptomer, hvis man tror, man er gravid – så don’t worry

   Knus

 40. jeg skulle ha haft min mens d. 16 dec, men fik den ikke og have ømme bryster i siderne, tog en test og den viste negativ så kom min mens, den vared kun 3 dage,jeg har så ikke tænkt så meget over det men jeg har nu ondt i hele brystet. Så nu må jeg prøve en test igen….

  svar kommer senere….

 41. Jeg er ca. i uge 7 og har haft sindsygt ondt i brysterne siden starten næsten. Sover med bh, fordi det gør for ondt at sætte dem “fri”

 42. Jeg vil gerne blive gravid og man prøver altid at planlægge hvornår det ville være bedst at gå på barsel osv.. Jeg er i gang med udddannelsen til pædagog, så kan ikke lade være med at planlægge lidt.. Jeg har en uge tilbage af mine p-piller, og overvejer at stoppe, så min kroppe kan vænne sig til de nye forandringer. Det er trist at høre, at så mange har svært ved at blive gravid. Det er faktisk min største frygt. Jeg vil gerne blive gravid om 3-4 måneder! Men sådan noget, er sgu næsten alt alt alt hvor svær at planlægge!

  1. Hehe, jeg har haft det på nøjagtigt samme måde som dig 😛 Men jeg var overbevist om, at jeg ville blive gravid i løbet af MAX 3 mdr (jeg er 24 år). Nu har vi prøvet siden oktober, så de er i hvert fald gået.. Og jeg står og kan ikke gå igang med min uddannelse, fordi at det stort set bliver umuligt at få læreplads, hvis jeg har taget grundforløbet og så skal på barsel i et år (man bliver mindre attraktiv, jo længere tid det er siden at man tog grundforløbet)…

 43. koksede med mine piller i december måned, så tænkte at jeg ville holde en kort pause i en måned, for så at starte på ny med mine piller. Selvom jeg er på pillen, har jeg ikke sex uden kondom. Jeg tror jeg var i slutningen af min cyklus, og kunne begunde at mærke for smerterne for min menstration (netop derfor jeg tog pillerne). Jeg havde sex d. 23 jan, men kondomet sprang. Jeg tog fortrydelses piller, men er nu på 4 dagen, og er ikke begyndt at menstruere endnu. jeg har ømme bryster, men det startede allerede da jeg droppede pillerne, og er faktisk ikke så slemt mere. Men jeg har smerter i underlivet, for mig føles det som menstrations smerter (men har jo heller aldrig været gravid), da det båede går i min ryk og mine ben. Jeg er kun 18, og er ikke bosiddende i Danmark, den evt far er belgisk/engelsk. Jeg ønsker ikke en graviditet, men de overstående indlæg med smerter etc som jeg før tog som bevis for jeg ikke var gravid, bekræfter i nu som værende sandsynligt at jeg kunne være gravid. Er nærvøs, og tager selvfølgelig en test så hurtigt som muligt. :/

  1. Altså… Da jeg stoppede med p-piller, gik der ca. 14 dage, før jeg fik symptomer på at være gravid – det viste sig, at det åbenbart er meget normalt, når man stopper med p-pillerne. Jeg havde lidt forskelligt fra menstruationssmerterne helt om i ryggen, kvalme og sådan, så jeg tænkte, “WOW, gravid i første forsøg” – men der tog jeg fejl. Jeg siger ikke, du ik’ er gravid, men det kan heldigvis bare være p-pillerne, der driller dig… Og HVIS du skulle være blevet gravid, så lyder det næsten som om det er skæbnen med så lille sandsynlighed både for graviditet, men også for at det lige er i perioden uden p-piller, at kondomet sku’ sprænge 😉

 44. Jeg har det seneste års tid, prøvet på at blive gravid, men pt. er der ikke sket noget. I de seneste par uger har mine brystvorter været “stive” konstant, og mine bryster er begyndt at sprække.

  Skulle have haft min mens. onsdag i sidste uge, men der er stadig intet kommet. Har en del stærke smerter som om at jeg er ved at få det eller allerede havde det.

  Kan dette være tegn på graviditet, gider ikke teste bare for at teste.

 45. hej alle sammen er jeg grivde er gådet 10dage over og ha aldrig gjort det før ,plus ha hovdet pine hele tiden ha kastet op er træt ha det dåriliget følder mig ikke til pas er vildt sur for tiden osv osv

  jo såå stikker det lidt i den ene side idag hvor det stoppet og kom

  mvh natalia

 46. Ved den sidste graviditet opdagede jeg lugten af salt, det lugter faktisk rigtig dårligt. Jeg havde aldrig før lagt mærke til at det lugtede af noget som helst, lidt underligt. Men den dag i dag, holder jeg mig for næsen når jeg skal smage sovsen til med salt. 😉

 47. Jeg bliver som det første, ca- 1 uge efter ægløsningen, øm lige over skambenet og hele vejen hen. Og det fortsætter så i et par måneder… Altid hyggeligt at være gravid 😀

 48. Hej med jer.
  Jeg er ny her, men vil gerne lige hører jeres mening.
  Jeg har i 2-3 måneder haft kvalme konstant. Jeg kan ikke kaste op, hvilket er ret træls. Min mave vokser selvom jeg har tabt mig, og jeg kan ikke tabe mig på maven. Har meget tydelige stræk mærker op af siden. Jeg mærke stikken i mest den venstre side af maven. Sommetider mærker jeg spjæt nederst i maven, specielt når jeg slapper af, men aner ikke hvad det er..?
  Har taget mange test, men de altid negative. Jeg har fået mere ondt i lænden på det sidste, men det kan selvfølgelig også være noget andet, men er mere træt. Jeg ligner seriøst en gravid, men er jeg det nu også ?
  Har stadig mens, men knap så meget som jeg plejer.

  Håber en af jer kan hjælpe 🙂

  1. Du siger det har stået på over 2-3 måneder, så har du vel været til læge? Hvis ikke, så synes jeg det er det første du bør gøre.

 49. Helt klart et lægebesøg… Men hvis testerne er negativ, tror jeg de er gode nok…
  Måske uorden i hormonbalancen…..
  Venligst Marianne.

 50. Jeg vidste det ca to uger inden hende selv.
  Vi havde forsøgt i nogen md. men intet var sket, men så en dag vidste jeg det bare.
  Måske var det hendes humør, lugt eller opførelsen eller…. ja jeg ved det ikke helt men jeg var ikke i tvivl. først da hendes mens. udeblev måtte hun jo prøve den lille pissepind og ganske rigtig var der 2 streger.

 51. Ja, der er en som er heldig, at man bare mæsker tegnene med det samme.. I øvrigt mange gange tillykke til jer. Du er jo et godt stykke inde i graviditeten nu :o)

  Måske nogen her kan hjælpe mig..
  Kan man være indbildsk gravid???
  Jeg ønsker så meget at få ban nr. 2 – den første er knap 2½ nu. Og han må gerne snart blive storebror. Jeg har ikke regelmæssigt mens. Og dog. For omkring 35 dage er min cyklus, men sidste månede varede den 40 (måske fordi jeg også der tænkte for meget på det og derved fik udskudt min mens) :o(
  Jeg går og er konstant træt. Skal have min mens inden for den næste uge – men håber selvfølgelig ikke. Jeg mærker tit som om der er nogen bobler i min mave eller noget som fiser rundt. Men er det noget jeg bilder mig selv ind alt dette her. Det kan ikke betale sig at teste for ved mit første barn var jeg 4-6 uger henne før jeg kunne teste positivt…

  Mvh Bettina

 52. Nogen som måske kan hjælpe med at besvare et spørgsmål.

  Jeg har en søn på 2½ år og ønsker så gerne at blive gravid. Kan man bilde sig selv ind man er gravis, ved at syntes nogen af symptomerne er der. Meget træthed, oppustethed, humørsvingninger, prikken i underlivet osv. Jeg har før bildt mig det selv ind og gik da ti dage over tid, men da mener jeg ikke, at jeg havde nogen symptomer (husker det ikke helt) Min mens. er ikke regelmæssigt – og dog ca. 35 dage, hvis ikke det overskrider igen ved at jeg tænker for meget på det. Ellers forventet mens på torsdag d. 4 marts :o)

  Vi dyrkede sex ca. hver 2-3 dag i snart 14 dage – både før og efter ægløsning. Men derfor kan man jo ikke være sikker. Vil bare hører om det kan være indbildning? Og har nogen prøvet det, fordi de virkelig ønsker sig et barn så meget??

  Tillykke til jer, som har fået bekræftet i er gravide :o)

  Mvh Bettina

 53. Ja, det kan man… Sidste gang havde jeg kvalme (har jeg ellers ikke haft i ca. 10 år), har også haft kriller i underlivet mm. Men lad os nu se med dig 😉

 54. og var du gravid der da du havde de symptomer. Min kæreste sagde godt nok, at mine bryster var blevet større. Men nja, det er vel bare ønske tænkning for ham… Har mistet to gange, så man tør jo næsten ikke håbe på den er der nu :o)

 55. Nej, er desværre ikke blevet gravid endnu, så projekt Baby er lige blevet sat på stand-by for nu, da der oz skal være plads til uddannelse 🙂

 56. tjo vil sige at de 2 gange jeg har været gravid har min fyr sagt at han havde en følelse at han vidste jeg var gravid. (aborterede desværre) men nu er følelsen der igen hos ham og jeg har haft følelsen for første gang men har endnu ikke testet så krydser fingre for har nogle underlige symptomer som kan tyde på det men desværre også en virus sygdom så er lidt forvirret…

 57. Hej alle¨

  Ja – jeg tror godt man kan ønske en graviditet så brændende, at man kan fremprovokere tegn på graviditet… jeg overfortolker i hvert fald alle tegn… Min kæreste og jeg har forsøgt i 8 måneder nu og jeg er ved at være “lidt” utålmodig!! Især fordi min kærestes barn bliver ældre og ældre og jeg ville så gerne give ham en bror/søster der bare passede lidt i alderen…
  Men de af jer, der er gravide-hvad var jeres første tegn?

 58. Hej
  Jeg er 6 uger henne og har meget hævede og ømme armhuler; går ud fra at det er lymfekirtlerne der reagerer på graviditeten, men er selvfølgelig også lidt nervøs for brystkræft…Nogle der kender til ømme og hævede lymfekirtler under graviditet – og så tidligt? Er der grund til bekymring? Har ikke været til lægen endnu..

 59. Hej Marianne.

  Jeg har tidligere skrevet med symptomer. Jeg er nu blevet gravid. Fandt ud af det dagen efter jeg havde skrevet mit sidste indlæg her på siden. Så symptomerne var rigtige nok :o) Ang dig, så har jeg stået i samme situation. Min dreng er nu 2½ år ønskede egentlig at være gravid slutningen af sommer sidste år. Skidt, men jeg tænkte så meget på det, at der til sidst gik helt uorden i min mens. – hvilket jo så var godt nok, da jeg så ikke vidste hvornår, jeg havde ægløsning. Det resulterede så i, at vi dyrkede sex hver anden dag – nogen gange hver dag – i 14 dage. For går der ikke uorden i mens, så tænker man hele tiden på det om man vil eller ej. En anden ting, som måske er lidt alvorligt at tale om, hvis ikke du har børn, som jeg kn forstå, er du så blevet tjekket om du kan få børn. Man siger at hvis man har prøvet mellem et og to år uden held kan man kalde sig for barnløse. Ikke fedt, men få det lige tjekket en gang marianne. Jeg ønsker jer held og lykke. er du ryger så stop med det. Jeg stoppede og det virkede :o)

 60. Hej Bettina

  Tak for dit svar. Faktisk var der lidt problemer, da jeg stoppede med p-piller, så jeg er blevet tjekket hos lægen. Hun sagde at alt så normalt ud og at hun havde målt en ægløsning i den blodprøve hun tog. Så jeg tænker (og HÅBER) at alt er som det skal være!! Lige nu har jeg testedag i morgen, så er “lidt” spændt!! Især fordi det “prikker” i mine bryser og jeg har lidt kvamle.. Men nu må jeg vente og se – det kan jo også bare være indbildning.
  Tilykke med din graviditet.
  Jeg ryger ikke, så det er der i hvert fald styr på 😉

 61. Håber på dine vejne at du er gravid, men husk nu at selvom den viser negativ i morgen, så mist ikke modet, men vent en uge (ved det er lang tid) og så tag en igen. ved Theis kunne jeg først teste positivt omkring 6 uge. Denne her gang gjorde jeg det allerede i 4 uge. På samme dag mens. skulle være kommet. Men lad mig hører fra dig, kunne være sjovt at følge :o)

 62. heej .. jeg er en pige på 16 og jeg er mega nervøs for at jeg er blevet gravid !!! jeg har været i seng sammen med min kæreste en gang, hor vi bugte kondom, så den gang er jeg ikke så nervøs for (det er ca 3 uger siden nu)
  men, her i tirsdags (d.23 marts) var vi i svømmehallen, og, vi lavede sådan en ‘stilling” hvor han stod op og jeg ‘sad’ på hans underliv, med benene fundt om ham .. og på et tidspunkt tog han hans pik ud over kanten på badeshortsene, og så pressede den lidt op i mig, men jeg havde jo stadig bikini trusser på, men han fik udløsning .. han kom vist kun meget lidt op, men er bare mega bange for at der er nogle sædceller der er kommet op alligevel ..
  har godt nok hørt at de skal rimelig langt op for de sætter sig fast ..?
  håber der er nogen der vil svare mig !

 63. Hej, jeg har ikke haft menstruation siden 1 måned siden, og skulle ellers have det for 2-3 uger siden. Min mave er næsten altid oppustet, og føler mig at min mave er ved at blive eksplutere.. Og har den der følelse at jeg har menstruation, selvom jeg ikke har det.. Jeg får også lidt af den der følelse at nogen der bevæger sig inden i min mave, og det kilder lidt..

 64. Skrøner findes der rigeligt af… Hovedreglen er: Har han været oppe i dig og fået udløsning, så er der risiko for at du er blevet gravid. Om du reelt set er blevet det, er der mange faktorer, der spiller ind i forhold til. Bl.a. hvor du er henne i din menstruationscyklus og selvfølgelig også hvor mange sædceller, der er blevet oppe i dig, i og med at en del sikkert er skyllet ud – men der vil højst sandsynligt være blevet nogen tilbage. Og sædcellerne er jo programmeret til at svømme, så det ødelægger ikke chancerne for at blive gravid, at fyren ikke har været “særligt meget oppe i én”. Selvom sædcellerne selvfølgelig har længere afstand op til ægget. Og det kommer selvfølgelig også an på, hvor frugtbar du er generelt set og hvor gammel du er. Min tanke er, at du er i en meget frugtbar alder i øjeblikket. Anyway, det ville ikke have været en dårlig idé at have anskaffet dig en fortrydelsespille, hvis du var i tvivl om du evt. kunne være blevet gravid (hvilket desværre er for sent nu). Der er ikke andet for, end at du må vente og se om du får din menstruation, som du plejer, og så må du afgøre med dig selv, hvad der skal ske “i værste tilfælde”. Desuden så tag en snak med lægen om mulige præventionsmidler, for din kæreste lyder ikke til at være nervøs for at to skulle gå hen og blive til tre.

  Mvh. Belinda 🙂

 65. Hej

  Jeg er begyndt, at blive nervør for om jeg er gravid. Min mins stoppede sidste lørdag ( altså en uge siden) og jeg starter altid på P-piller om mandagen. jeg og min kæreste havde sex om søndagen efter min mins sluttede, og startede da på pillen mandag. Problemet er bare, at jeg altid tager min sidste p-pille om søndagen og så kommer min mins om torsdagen, men denne gang glemte jeg p-pillen lørdag og søndag, og min mins kom tirsdag i stedet ( Jeg havde ikke sex de to dage eller mens jeg havde min mins) Men, nu har jeg haft kvalme i flere dage, været oppustet og meget hård på maven. Jeg er dog også meget forkølet og har følt mig meget sløj de her dage. Så jeg ved ikke om det er ren indbildning at jeg kan være blevet gravid eller om jeg virkelig er det ?

  Kan jeg være blevet gravid og hvor store er chancerne for at være gravid og stadig have sin mins?

  mvh. Maria

 66. Hej …
  Jeg er en pige der er begyndt på mine p-piller for en uge siden. Det er p-pillerne Yaz og jeg har læst at de virker efter første indtagelse. Min kæreste og jeg havde derfor ubeskyttet sex for 2 dage siden og jeg har haft ondt nederst i maven lige siden .. er jeg gravid????
  jeg har også haft taget en fortrydelses pille for nogle uger siden og har ikke haft min mens siden, hvad gør jeg?
  jeg er så bange for at jeg måske er gravid.

 67. Julie her igen ..
  jeg startede for første gang på p-pillerne i lørdags, hvor jeg fik min mens.. troede jeg. Det blødte ikke sådan rigtigt med rødt blod, men tykt og mørkt, så jeg ventede til kl. 9 og tog pillen. jeg brugte kun 2 tamponer den dag, og kun den ene var der meget på. Mensen har ikke været der siden, så virker pillerne ikke?? min læge sagde at jeg skulle starte på dem, samme dag jeg fik min næste menstation.. please svar så hurtigt som muligt. jeg er i panik!!

 68. hej, jeg er en pige på 16 år, og er bange for at jeg er blevet gravid, jeg har ondt i min mave hele tiden og har ofte morgenkvalme,det gør ondt når jeg går. er det et tegen på at jeg er gravid ? og jeg er på p-piller, dem startede jeg på i fredags altså den 2. april. men kan det være at jeg er gravid, er meget nervøs for at jeg er det ?
  Mvh. Malou
  dato; 10. april

 69. Hmm… Jeg er ikke læge… Men hvis du har taget pillerne som det er meningen, og du er startet på det tidspunkt, som lægen har sagt, du skulle, så skulle der ikke være særligt stor risiko for at du er gravid (selvom der selvfølgelig altid er en lille chance). Men p-piller er jo hormoner, du fylder i kroppen, og det kan sagtens give ondt i maven. Jeg har en svigerinde, som siger, at hun havde meget kvalme da hun brugte en bestemt p-pille – dvs. hun kunne simpelthen ikke tåle dem… Nu får hun nogen, der ikke er problemer med, så prøv lige at snakke med lægen, for det kan sagtens ske, at det samme er tilfældet for dig 🙂

  Mvh. Belinda

  1. okay, jeg tror jeg ringer til min læge imorgen d. 12 april, er glad for at du kunne svare på mine spørgsmål og du svarede på dem så godt som muligt. tak belinda. men det kan være jeg kontakter dig igen hvis der sker noget.
   Mvh. Malou(;

 70. – jeg stoppede på mine p-piller for lidt over 3 uger siden, da jeg var stoppet havde min kæreste og jeg ubeskyttet sex, bare nogle dage efter min mens. var stoppet. vi har taget nogle teste og den er negativ. men så igen for 2 uger siden prøvede vi igen og nu mine brystvorter vildt ømme? og er lidt trættere end normalt? og har fået lidt kvalme men kvalmen kommer og går på forskellige tidspunkter om dagen? er det normalt?

 71. Jeg fik min mens d. 14 feb. 2010 og den sluttede igen d. 21 feb også dyrkede jeg ubeskyttet sex d. 24 feb. så kom min mens d. 30 marts (forsinket) Og den var meget underlig, den lignende ik noget jeg har set før, altså det var rødt og blodigt men der var ingen klumper i. og nu er det d. 13 apr. og jeg har lidt ondt i min mave som hvis man har sidestik, og jeg ved ik om jeg er gravid eller om det kan være noget andet og jeg måske burde besøge min læge , hvis der nogle der har hørt om de her tegn før må de godt svarer på hva det muligvis kan være

 72. Hej.
  Min kæreste og jeg har prøvet at blive gravide siden januar stadig uden held. Denne gang har vi haft sex hver 2-3 dag omkring ægløsning. Jeg venter min mens. på mandag 19/4 (forhåbentlig kommer den ikke). de sidste dage har jeg haft en snert af mens.lign.symptomer/ følelsen af at have ondt i maven som om man havde dårlig mave. ja undskyld min forklaring, men det er den følelse! Jeg har ingen kvalme eller ømme bryster. Er det tegn på graviditet? Hvornår bør jeg tage en test?
  Mvh. jeanette

 73. Altså det er jo rigtig godt at have sex så tit omkring ægl. Så jeg krydser finger for jer :o) Det kan sagtens være symptomer på at der er noget. Det er jo kun godt du er spå opmærksom på din krop, at du ved når der sker forandringer. Jeg lagde fx. ikke mærke til symptomer ved den første. Og her anden gang har vi brugt 2 år på at få den næste. Denne her gang kunne jeg teste positivt 4 uger efter mens. Første gang kunne jeg først 6-7 uger efter. Det kommer jo an på dit hcg tal. Men prøv omkring den dag du sku ha hft din mens. Er den negtiv men stadig ingen blødning, så vent 3-4 dage for hver ny test :o) Håber på det bedste :o)

  1. Hej Bettina – og andre.
   Jeg ventede jo min mens. igår mandag. I fredags begyndte der at komme lidt brunt udflåd og her søn-man-tirs er det blevet til sort-brun, men ikke rigtig blod. Jeg kan ikke engang fylde en halv tampon, og jeg plejer altid at have rimelig kraftig mens. de første dage. Om natten er der intet.
   Hvordan skal dette tolkes? Andre der har oplevet det?

 74. ikke for at gøre dig nervøs, men det kan være gammelt blod – sagt på en anden måde. en meget tidlig abort. Hvis det er noget som nager dig mere og du ikke får rigtig mens, så prøv og tal med lægen om det. Er han/hun også bekymret for det, vil han/hun nok tage en blodprøve på dig. For at se om det evt kan være du har været gravid. Har selv prøvet at miste. Men der blødte jeg alligevel som en rigtig mens., men det var også rigtig mørkt blod der kom ud der nemlig.

  Mvh Bettina

 75. Hej. jeg er en ung pige på 21år. jeg har en meget sød kæreste på 19år. vi har haft samleje flere gange. jeg er bange for om jeg er blevet gravid med spiral oppe!! jeg vil vide om det kan lade sig gøre at man kan blive gravid med en spiral oppe???

  Med Venlig Hilsen Diana Hansen

 76. jeg vil meget gerne vide om det kan lade sig gøre at blive gravid med en spiral oppe??? jeg har nemlig en spiral. og jeg har haft samleje med min kæreste mange gange. jeg ved ikke om jeg er blevet gravid. men jeg har de fleste symptomer som man har når man er gravid. så derfor vil jeg gerne vide om man kan blive gravid med spiralen oppe?? hilsen Diana hansen

 77. Hej
  Hmm,,
  jeg har ikke haft min menstruation i ret lang tid,
  jeg har ikke været i seng med nogen,
  og jeg er 14 år
  men jeg forstår ikke hvorfor min menst… udbliver i så lang tid, jeg er virkelig bange for at jeg ikke får den mere.
  jeg håber i kan svare mig. hvorfor at jeg ikke har fået min menus.. der er gået 1-2 måneder uden jeg har set den mindste dråbe. ??

 78. hej Diana.

  Desværre er intet beskyttelse sikkert 100%.
  Så ja, der er chance for du kan blive gravid med spiral. desværre. Hvis projekt baby ikke er på programmet, og det er det jo nok ikke, når du har spiral. Tal med din læge, hvis du går meget over tid.

 79. Jeg har har menstration smerter i en uge og side stik, og føler mig lidt svimmel. Sku rigtig hav menstration idag men der intet blod selvom har så ondt i maven.. Har taget test som viser negativ.. KAN DET STADIG VÆRE AT JEG ER GRAVID..

  1. hej alle sammen..
   Jeg er en pige på 13 år. jeg skulle rigtigt have min mens den 9 juli.. men den er ikke kommet endnu og idag er det den 24.??
   Jeg er bekymret..
   JEG ER JOMFRU! så det er slet ikke det!
   håber der er en der kan svare på mit problem

  2. Hej jeg er en meget nervøs 13 år pige
   Jeg er jomfrue
   Men fik min føste mens for to måneder siden men har ikke haft mens siden har haft en kort en lille blødning på ca 2 timer men ikke noget ellers er meget nervøs for ved ikke hvad og om det kan være farligt

 80. Hej mit navn er linn.

  Jeg har ikke været på p-piller siden oktober 2009. Men er ikke blevet gravid endnu, så min kæreste og jeg tog til lægen hvor han fik afvide han næsten var steril, men at vi ikke skulle opgive håbet.
  Og for første gang nu, har jeg mange mavekramper flere gange om dagen, min mens har været udeblevet i 2 måneder nu, jeg har stive brystvorter døgnet rundt næsten og de er meget ømme.

  Jeg tør ikke rigtig tage en graviditets test hvis den nu skuffer mig.
  Men hvis jeg ikke er gravid, er der så nogen der ved noget om hvordan man lettere bliver gravid når man har en kæreste med meget lav sæd kvalitet ?

 81. Hmmm… Det lyder da underligt, at du ikke skulle have haft mens i 2 mdr., hvis du ikke er gravid – tag nu testen, for det er da irriterende at gå rundt og bekymre sig om, at man ikke får børn, hvis man rent faktisk allerede er gravid – desuden er det også rart ift. jordemoder og måske kosttilskud og hvad der ellers hører til.

  Jeg ved ikke så meget om lav sædkvalitet, men mit bedste bud vil være kunstig befrugtning, hvor lægerne bruger en af hans friske sædceller – og så for øvrigt sørger for at undgå alt det, som generelt gør sædkvaliteten dårlig, som f.eks. rygning, alkohol og mobiltelefoner i bukselommen osv.

  Håber, du kunne bruge det til noget, og venter spændt på at høre resultatet af graviditetstesten 🙂

 82. Hej alle sammen 🙂

  Jeg er en pige på 21 år som prøver at blive gravid. Jeg stoppede med mine p-piler for lidt over 1 månede siden hvor jeg en uge efter fik min mens. Siden har jeg ikke fået den. Jeg er gået halvanden uge over, har morgenkvalme, skal tisse hele tiden og har humørsvingninger(som går ud over min kæreste :p)- Jeg tog en graviditetstest onsdag i sidste uge, men den viste negativ. Tror i at jeg kan være gravid alligevel, eller det bare er indbildning? Knus fra Anne

 83. Hej Anne¨

  det kan godt være indbilding, meeeen tror det ikke helt :o) Det med at din test først var negativ behøver ikke at have noget på sig. Med min første kunne jeg først tjekke positivt i 6 graviditets uge. Her anden gang kunne jeg på den dag jeg sku ha haft min mens. Men syns du skal prøve igen i morgen :o) og så med en uge i mellem. Vil dog sige jeg prøvede at teste mig selv i janur, var gået 10 dage over og følte ømme bryster. Men fik min mens dagen efter. Så vil ikke sætte forventnigerne op. Siger jeg kun fordi jeg selv har prøvet at miste og så her i januar satte jeg forventigerne vildt op, men blev ked af det da jeg fik min mens. men håber det bedste for jer, og bliver sjovt at følge dig her inde :o)Ellers bliv medlem af min-mave.dk eller gå ind og kik en rigtig go side :o)

 84. Hej med jer.

  Jeg og min kæreste har nu forsøgt at blive gravide i lidt mere end to år, men desværre uden held.
  Dog har jeg en lidt sær fornemmelse i øjeblikket. Jeg skulle have haft mens i fredags, det plejer ellers at være meget præcist (28 dage) og har altid kunnet mærke det dagen før, ved en del smerter i underlivet. Nu har jeg næsten hele tiden en snurren og lettere smerter i underlivet og har vel gået med det i omkring 14 dage snart. Mine bryster er også begyndt at blive ømme, især når jeg tager bh’en af om aftenen, ikke så meget i løbet af dagen. Jeg har også følt mig mere træt en normalt, selvom jeg sover de timer jeg plejer at sove. Jeg har dog ikke hverken kvalme eller hovedpine.
  Nu er jeg jo gået en uge over tid og udfra hvad jeg kan læse herinde andre har oplevet i starten af en graviditet, så føles det rigtigt denne gang. Jeg er dog i tvivl om hvornår det er bedst at tage en test? Jeg har været ret tilbageholden med at tage en test indtilvidere, for jeg er bare bange for at blive skuffet igen igen… Jeg har dog ikke tidligere haft de før nævnte tegn, men ‘konstant’ snurren og lettere smerter i underlivet. Nogen der har et forslag til hvornår jeg skal forsøge mig med en test?
  På forhånd tak og stort tillykke til alle de som har testet positiv 🙂

 85. det er svært at sige hvornår du kan teste positivt. Første gang kunne jeg i 6 uge, denne her gang kunne jeg på selv samme dag jeg skulle have haft min mens. Så det er svært. Men vent et par dage og så med 3-4 dages mellem rum. Og kan du vente helt, så se om din mens kommer. Eller tal med din læge om han/hun vil tage en blodprøve på dig. Min vil gerne, men ikke alle læger vil det.. Held og lykke :o)

  1. Hej Bettina.
   Tak for svaret. Jeg ser om jeg kan holde spændende nogle dage endnu og krydser fingre for at min mens ikke lige pludselig kommer 🙂

 86. Hej igen Betinna

  Ja – den var der ikke sidst… Men det tror jeg sgu den er nu!! Testede positiv i morges!! 🙂 🙂 Test streg halvt så tydelig som kontrolstreg – men tydelig nok til at jeg sagtens kunne se den selv uden briller på!! Ihh – jubii hvor jeg håber den taler sandt!!! Tager en ny i morgen tidlig -bare lige for at se 😉
  Har ikke sagt det til min kæreste endnu – han kommer først hjem i morgen i løbet af dagen og han skal ikke vide det over telefonen… GLÆDER mig til at sige det!
  Symptommæssigt er jeg træt i kroppen og har ømme brystvorter.. Og så prikker det foran i mit underliv. Jeg er bare SÅ glad!!

  Kram M

 87. Nå ja.. måske man lige skulle komme med en lille update 🙂

  Jeg kunne ikke vente så mange dage så jeg tog en test i søndags og den var POSITIV!!!! jeg blev bare så glad at jeg begyndte at tude og løb ind og vækkede min kæreste. Han smilede over hele femøren 🙂

  Vi var til første samtale i går og skal igen den 18. juni, men der er godt nok lang tid til første scanning (uge 29-30) har lidt svært ved at vente.

 88. Hej Marianne. Rigtig mange gange tillkke. Vær ikke nervøs.. En positiv lyver aldrig, kun en negativ kan være falsk.. Så det bliver rigtig spændende for jer. Og det er den første. Dejligt. Jeg husker selv følelsen med den første. Det er så skønt og helt uvante følelser :o) DEJLIGT… Skriv lige når du ved hvor langt du er henne.. Sjovt at følge med andre, når man selv venter sig :o)

  Kram

 89. hej jeg har en dreng på 1½ år..
  har prøvet at blive gravid i snart 1 år.jeg kan ikke huske hvad tegnene var på min første graviditet men jeg føler mig oppustet, stik i siden og i underlivet når jeg har været på toilet. jeg har det meget underligt kan ikke beskrive om det er kvalme men har det underligt, mine bryster er ikke vildt ømme men lidt og er meget træt ved ikke om det er indbilnig. har altid min meunstration sidst på måneden, min kæreste og jeg dyrker stort set sex hverdag så ved ikke om det kan være jeg er gravid.
  tak på forhånd

 90. Hej alle sammen.

  Jeg er lidt nervøs 🙁
  For et halvt år siden blev jeg gravid, men da jeg var 6 uger henne, begyndte jeg, at bløde og blev sendt til undersøgelse, her fandt man intet og gik ud fra, at det var en tidlig spontan abort.
  Nu har jeg ikke fået min mens igen, er gået 13 dage over tiden og intet tegn på en positiv graviditets. Har heller ikke ømme bryster som sidst, men har dog lidt kvalme og uro i maven. Er meget sulten og lidt træt, men ellers føler jeg mig ikke gravid. Men nu er jeg bange for, at jeg kan være gravid udenfor livmoren da man jo heller ikke fandt noget foster i livmoren sidst 🙁
  Har nogen nogle erfaringer med det samme?

 91. Mig og min kæreste havde sex her for et par dage siden ( fredags) ubeskyttet. vi har ikke planlagt at få børn. Men her de sidste to dage har jeg mærket spændinger i underlivet, og skal meget ofte tisse. Men jeg tænkte, man kan da ikke mærke det så hurtigt, men samtidig har tanket om jeg mulighvis er blevet gravid. og jeg ved ikke hvornår jeg skal have min næste mens, er nemlig meget dårlig til at kontolere mine mens dage og cyklus og sådan…

 92. bare for at berolige dig/jer lidt. Så tror jeg simpelhent ikke på, at man mærker tegn så hurtig. Pas på det ikke er noget du bilder dig selv ind…

 93. Hvor er jeg lykkelig over at have fundet denne her side. Har surfet på nettet de sidste 4 dage for at finde nogle svar. Håber der er nogen der vil give respons på følgende:
  Kan det lade sig gøre, at man en uge efter befrugtningen kan mærke hvis man er gravid? Mine symptomer er almindelige mens. smerter, små stød i brysterne (ikke smerter) og ondt i lænden. Kan det være tegn på at jeg er gravid? Min cyklus er 36-38 dage, så jeg skal først have min mens om ca 10 dages tid nu. Har bare aldrig haft mens. smerter 10 dage før jeg skal have min mens., men er også lidt skeptisk over, at kunne mærke en graviditet så tidligt i forløbet. Specielt fordi det er min første ægløsning efter jeg har smidt pillerne. Kan det lade sig gøre at blive gravid i første hug?

  1. Jeg er enig med Marianne #76… Jeg havde også graviditetssymptomer, da jeg smed pillerne – tror, det er ganske normalt… Jeg var oz noget skuffet…

 94. Hejsa Perlen.

  Hmm – jeg tænker lidt, at når man smider pillerne, er mange af de reaktioner, som kroppen kommer med meget lig graviditetstegn og lig de tegn du beskriver. Men du kan jo være heldig 🙂 Men da jeg smed pillerne havde jeg de samme tegn som du beskriver, men var desværre ikke gravid… Og min cyklus gik helt i grat efter jeg havde smidt pillerne. Men efter 9 mdr lykkedes det 🙂
  Men håber da for dig, at den er der.

  Knus Marianne 10+0

 95. hej.
  Jeg har været sammen med min kæreste for 1 uge siden, og nu er jeg begyndt at få enormt meget kvalme og skal tisse hele tiden. Jeg har også ømme bryster og føler mig bare i det hele taget øm i kroppen. af en eller anden grund har jeg en naturlig formodning om at jeg nok er gravid, det er som om der sker et eller andet inde i min krop. jeg har ingen chance for at bedømme om jeg får menstruation eller ej, da jeg har nogle meget kraftige pletblødninger på grund af nogle piller jeg får.
  Hvad gør jeg?

 96. Hej..

  Går også og tænker om jeg er så heldig at være blevet gravid. Stoppede med mine p-piller d. 30 maj gik der allerede 2 dage over tid (og min cyklus er ret regelmæssig) da jeg fik min mens var det kun småblødninger og efter jeg fik min datter i 2006 har min mens været ret kraftig. Det skal lige siges at da jeg blev gravid med min datter var det 2 dage efter min mens stoppede..
  Går nu med ekstremt ømme brystvorter, bare blusen glider hen over gør det ondt. Jeg har en underlig fornemmelse i kroppen og er så træt hele tiden. Har nogen gangen også en pressende fornemmelse i underlivet. Håber der er en lille bylb derinde ellers er jeg bare hysterisk gravid 😉

 97. jeg havde menstruationen den første uge i juni, og var i seng med en dreng 2 uger efter, er det nogen tjans for at jeg kan være gravid, når han siger , at hann ikke kom, mens vi lavede det? 🙁

 98. Hej alle 🙂
  Jeg er en pige på 18, der er lidt i tvivl om hun er gravid :S

  Det skal lige siges jeg er på p-piller, men man har jo hørt at det kan ske alligevel.
  Jeg er begyndt at få MEGET ømme brystvorder og stikken i venstre side af maven.. Og nogle gange ligesom kilden i underlivet. Desuden sys jeg os mine brystvorder er vokset betydeligt :-O

  Men mit spørgsmål er, hvis jeg nu er gravid, udebliver min mens så fuldstændig når jeg stopper på p-piller? eller kan man stadig godt bløde lidt?

  1. #78 Helle: Det er klart at din mens er regelmæssig, når du er på p-piller… Det er jo pillerne, der bestemmer, hvornår din mens ligger… Når du stopper med pillerne, ændrer din menstruationscyklus sig typisk… Når du stopper med pillerne er der oz stor risiko for at du får graviditetssymptomer, uden at være gravid…

 99. Hel alle.

  Jeg stoppede med at tage p-piller den 13 maj, fordi mig og min kæreste gern vil have en lille. Pga af uddannelse osv skulle det dog først være her sidst på sommeren, men stoppede fordi jeg gerne ville se hvordan min krop var når jeg ikke fik p-piller. Den første mens kom nøjagtigt på dagen (måske styrer p-pillerne stadig lidt??) Og den næste skal komme her den 8. Vi har ikke beskyttet os, andet end han ikke er kommet i mig, men det er jo selvfølgelig ingen garanti for at der ikke sker noget. 🙂 Nu er jeg snart der hvor vi godt kan begynde at prøve for alvor, for syntes det er lidt spændende og tiden lidt lang.:-) Vi havde sex to gange omkring min ægløsning, hvis det kommer efter planen for jeg kan ikke mærke når jeg har æsløsning, og nu tænker jeg jo lidt mere på det. Har haft lidt murren i maven, og meget øget lyst til sex?? Er det mon normalt, eller er det bare ubevidst at man syntes det hele er lidt spændende??
  Hmm vi må se hvad tiden bringer. Lidt sjovt med sådan en side her 🙂

 100. hey jeg har lige et spørsmål .. jeg fødte en dreng i december . og blødte så i 6 uger bagefter .. fik også min mens de efterfølgende to måneder.. men nu har jeg ikke haft det siden .. og det er 3 måneder siden nu .. har fået taget blodprøve for en månede siden og den viste jeg ikke var gravid .. hvad kan være årsagen til at jeg ikke har fået det i 3 måneder nu .. fra irena

  1. Kære alle, min mand og jeg prøver at gøre mig gravid, jeg er 18 dage over tid, taget tre test alle 3 er negative’ Hv gøre jeg!! Har smerte i underliv plzz help :😔😔

 101. Heii Alle Sammen…

  Mig og min kæreste ønsker virkelig og prøver virkelig på jeg bliver gravid…
  Jeg stoppede med min p- piller for ca 2 mdr. siden… Vi har stor set samleje hverdag og som regel 2-3 gang

  Men her på 14 dage her jeg haft det mærkelig i kroppen og føler virkelig jeg skal kaste op og for nogle sure opstød og bliver mega hurtig træt og det stikker i maven.
  Ved ikk om det er fordi jeg er gravid men kan først tage en test ca. d.22-07 men da jeg har en datter på 1½ år ved jeg ikk om man kan mærke sytomer hurtigere da kroppen allerede har prøvet det før??

  Men kender ikk rigtig syntomerne da jeg var gravid med min datter da jeg var en grim oplevelse igennem.
  Håber nogle kan hjælpe mig lidt kunne være dejlig 🙂
  Vi Ønsker virkelig en mere i vores liv… Knuzzer Herfra

 102. Vi går selv og har på fornemmelsen at jeg er gravid med spiral. Da jeg går og har kvalme, Ømhed i brysterne og mit humør svinger meget. Har en følse af at der er noget inde i min krop som ikke hele tiden har været der. Men vi håber på at der er gevinst… Har 2 piger i forvejen

 103. hej.
  til september har jeg ikke haft min mens i et år! har taget en graviditetstest for mange måneder siden, og jeg er ikke gravid, jeg har heller ikke nogle tegn eller symtomer på det! jeg har læst og fået af vide at, der godt kan gå op til et år før jeg får det igen!? er der en chance for at det bare er min mens der slet ikke er i rytme endnu? jeg har haft min mens en gang (altså en pæriode) og det var første gang. og jeg startede på mine p-piller med det samme, kan det have någet med det at gøre? fra sofi

 104. jeg har lige et lille spørgsmål jeg håber en kan hjælpe mig med *SS*

  min dejlige kæreste og jeg forsøger og få vores første barn sammen og nu er det sådan at jeg pluselig har utrolig ømme bryster, og smerter i maven der kommer og går… lidt lige som man skal til at ha sin mens.. har haft det sådan en uge, somom det hele trækker sig sammen.

  men det kun 22 dage siden min sidste mens sluttede, og har taget en test for 2 dage siden, som var negativ.. kan jeg godt være gravid uden testen viser noget nu?! og er det typisk tegn på man er gravid?!

  er lidt ny i det her, så håber en kan hjælpe 🙂

 105. Hva siger I???

  Min menses er 9 dage for sent på den, Jeg har ømme bryster i sær selve vorden. Det er bekymmere mi g er alt jeg de sidse to dage har haft noget meget mørkebrunt snask i trusserne, det er godt nol ikk så meget. Har læst et eller andet sted at der godt kan komme noget der ligner gammelt blod når æget sætter sig fast. men hvis jeg ellers kan regne rigtigt så burde det vel ha sat sig fast når jeg sidst havde ubeskyttet sex om for omkring 14. dage siden. Håber nogen gidder at svare.
  knus Mette

 106. hej jeg har næsten haft sex med en dreng men han var ikke inde i mig eller noget og jge har ikke haft min mensturation siden og det er hele sommerferien hvad kan det være

 107. Jeg har haft det rigtig skidt i nogle dage, faktisk 4 dage. Ingen feber. Ondt i maven og ryggen. og nogle gange plet bløder jeg og jeg skal først have min menstruation om 12 dage. Så det er ikke til at forstå. Det gør ondt i maven når jeg trykker på maven.. Håber nogen kan give mig svar på hvad det kan være?

 108. for to måneder siden og sidste måned. kom min mens en uge tidligere end regnet med :S hvad kan dette betyde?

  1. Det kan være mange ting, men der er sikkert bare sket det, at du har fået ægløsning før tid. Det kan jo ske engang imellem, ligesom der også nogen gange kan løsnes 2 æg (så der kommer tveæggede tvillinger til verden :-P)… Men tjek altid med lægen, hvis du er nervøs…

 109. Hej tøser 🙂

  Har lige et spørgsmål som jeg håber i vil svare på..

  natten til fredag d. 13/8-10 røg min homonspiral ud, ringede til lægen og fik en tid her på mandag. Så havde jeg ubeskyttet sex fredag med min kæreste, og det har vi fortsat med lige siden. fredag morgen kom min mens. lidt men slet ikke så meget som den plejer. nu der så gået 9 dage og min mens er stadig ikke kommet, har taget to graviditets tester igår og en imorges, den er negativ.. Er der stadig chance for jeg er gravid, eller skal jeg droppe tanken om det? 🙂
  mvh sarah.

 110. Hej Sarah.

  Du kan sagtens være gravid selvom du har blødt lidt. Det kunne tyde på det hvis det blod der kom var mere lyserødt væske, eller bare var pletblødning.

  Du bør se tiden an, og se om din menstruation ikke skulle komme. Ellers er der jo altid den mulighed at gå til lægen og få tjekket det, så du ved det med sikkerhed.

  Mvh Nadia

 111. heej ..

  håber at nogen vil hjælpe mig ..
  jeg har haft følsomme bryster.. kvalme.. jeg havde pletblødning for 2 uger siden ..
  nu pletbløder jeg igen .. men det er nu 4 dag at jeg gør det !!
  har testet ,,. men blev negativ?
  har ikke prøvet at blive gravid . men nu er vi spente ..
  men also kan jeg være gravid ?
  skal jeg vente en uge til?
  er også meget træt ..
  orker ikke det samme ..
  og jeg SOV faktist da jeg kom hjem fra arbejde i dag ???

  er alt det her normalt ??

  pleace hjælp mig???

  xoxo .. signe 🙂

 112. Hej ..
  Håber på at kan få lidt svar på nogle af mine spørgsmål.
  Jeg er noget nervøs for om jeg er blevet gravid .
  Skulle ha haft min mens for en uge siden men det eneste der kom var noget brunlig udflåd. Min mens er altid kommet som den skal .. Har kvalme konstant og der er nogle lugte som jeg slet ikk kan klare som jeg ellers ikk har noget i mod normalt . Jeg er meget træt og føler jeg kunne sove hele dagen . Stoppede med at tage p-piller i maj da jeg ikk kunne tåle dem . Håber i kan hjælpe mig 🙂

  1. Det ku’ da godt lyde som om, der er noget der… Få det tjekket ved lægen – de kan også bedre rådgive og ellers tjekke, om der måske er andet galt…

 113. Hej tøser 🙂

  Nu er det vidst min tur til at gå spændt og vente på man forhåbentligt ikke får sin menstruation 😉

  Min kæreste og jeg har sådan rigtig forsøgt den sidste måned med sex ca hver 2. dag. især op til ægløsning.

  Jeg har kvalme – stort set hele tiden, har en mærkelig murren i underlivet og nogle gange kommer der nogle stik. Her de sidste par dage er mine bryster blevet utrolig ømme – især vorterne. De er også blevet røde og min kæreste synes de er blevet lidt større.

  Håber virkelig meget på det ikke bare er indbilsk 🙂

  1. Ja, som ved de andre, så hvis du lige har smidt p-piller, er der god sandsynlighed for, at det bare er dét… Og ellers kan det jo oz bare være indbildning… ELLER du kan være heldig, at det er lykkedes 😉

 114. hej :).
  – jeg er en pige på 14 år :).
  sidst jeg havde mens, var der jeg var på ferie med min far, som var i maj/juni der omkring. Og nu har vi den 05/09. Og jeg har ikke haft det i lang tid så. Jeg plejer og ha’ det på samme tid som mine 4 veninder. Men det kunne tænkes at det var fordi jeg har været så lang tid væk fra dem. At jeg ikke har det lige nu men måske næste gang igen? Men anden veninde har heller ikke haft det i lang tid ligesom mig. Og vi plejede og være sammen HELE TIDEN! og derfor fik vi det også på samme tid. Men nu snakker jeg ikke med hende mere, og jeg tror ikke at hun har fået det endnu. Og nej jeg er ikke gravid jeg er jomfru. så det er slet ikke det!
  fra lærke

 115. Hej:)
  Jeg fik en pige for 13 mdr siden. Jeg har fået min menstruation regelmæssig siden. nu har jeg dog ikke fået den de sidste 2 gange. Testen viser negativ så jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. Jeg er ikke på p-piller. Jeg har lige taget en test idag, 1 uge efter min mens skulle have været der 2. gang, så reelt er jeg jo 8 uger henne hvis jeg er gravid, så burde testen ikke vise positiv nu hvis jeg altså er gravid???

 116. ##### H J Æ L L L L L L L P! #####
  ””” 0pmærksomhed ”””’

  jeg er meget i tvivl.
  mig og min kæreste havde sex for 3 – 4 uger siden.
  jeg har haft meget kvalme, meget ondt i lænden, og igår sagde min kæreste til mig ‘ ” har du ikke fået en lille topmave ” tænkte det lød ret tidligt, hvis jeg skulle være gravid. jeg ved ikke hvornår jeg skal kunne teste, har ikke rigtig styr på min menstuation, havde den sidst . i starten af August – så der er vel gået de der – 3 – 4 uger. ca.
  HVA TROR I ? :….
  vi vil frygtelig gerne ha et barn.
  Er der nogen der kan hjælpe..
  ” er det muligt at ha kvalme, topmave/oppustede mave , og ondt i lænden, så tidligt?

  1. Ja det er muligt at have sådanne symptomer så tidligt. Der er dog ikke mange der oplever det.

   Ikke for at lyde negativ, så kan din krop også spille dig et puds og få dig til at tro at du er gravid. Især hvis det virkelig er noget man ønsker.

   Men synes da du skal prøve at tage en test. Er den negativ, så vent og se om mens kommer indenfor 1 uges tid og udebliver den så prøv med en ny test. Nogen er så heldige at de kan teste positiv inden forventet mens dag, andre kan få dage efter, nogle helt tredje tester først positiv når de er 2-3-4 måneder henne. Det hele afhænger af dit HCG niveau

 117. Okay, mange tak for hjælpen 🙂
  ja, jeg har hørt at man tit af ren indbildning får tegn – som kvalme, og sådan noget. hvis man virkelig går og ønsker sig gravid.
  jeg håber selvfølgelig på et positivt svar, men jeg lidt i tvivl engang imellem, om hva andre folk vil tænke. men jeg ved jeg slet ikke er i tvivl når det først sker, tankerne om hva andre mener, er der jo altid 🙂 – men det er virkelig det her jeg ønsker.
  JEG TÆNKTE OM MAN SKULLE TAGE EN TEST I SLUTNINGEN AF MÅNEDEN, JEG VED SLET IKKE HVORNÅR MIN MENS’ OPRINDELIGT SKAL KOMME, NORMALT KOMMER DEN BARE .. JEG HAR IKKE RIGTIG STYR PÅ DET .. NOGENGANGE I STARTEN AF MÅEDEN, ANDRE GANGE I SLUTNINGEN. MEGET MED FORSKEL.

  1. Det er jo typisk ca. 4 uger, der går imellem mens-starter, men det er nok ualmindeligt, hvis der går mere end 6 uger. Så hvis du stadig ik’ er sket noget her sidst på måneden, så er der muligvis sket noget 😉

 118. Hejsa
  Jeg er 33 år og har en pragtfuld søn på 10 år. Jeg har lige fået kæreste på for 3 mdr. siden.
  Vi var så i seng sammen for første gang i sidste måned. Vi beskyttede os, men kondomet gik desværre i stykker og han kom oppe i mig. Så gik jeg og ventede på min menstruation og den kom heldigvis sidste søndag, altså for 1 uge siden, 2 dage før tid. Men desværre måtte jeg sande at menstruationen ikke opførte sig i nærheden af hvad den plejer. Jeg plejer at bløde lidt den første dag, bløde meget dag 2, 3 og 4, hvorefter det så begynder at ebbe ud. Men denne her gang blødte jeg kun i 2 dage, og ikke nær så meget, som jeg er vant til og efterfølgende kom der kun lidt lyserødt på papiret efter toiletbesøg. Jeg plejer altid at have en cyklus på 28 dage, og aldrig nogensinde har jeg oplevet det her før. Så jeg er skide nervøs for om jeg kan være blevet gravid alligevel. Jeg testede i torsdags og den var heldigvis negativ, men kan jeg stole på det? Det der bekymrer mig er at jeg har kvalme og kvalmen er blevet værre som dagene er gået. Har murren i underlivet og ondt i især brystvorterne, samt små jag i lysken i begge sider.
  Ved ikke hvordan jeg skal forholde mig til det her. Om jeg skal vente og se om min næste mens. kommer om 3 uger eller jeg skal tage en test mere i næste uge.
  Nogen gode råd? Eller nogen der har oplevet noget lignende?
  På forhånd tak 🙂

  Mvh. Carina

 119. Hej alle .
  Er ret nervøs for om jeg er gravid . Skulle ha haft mens i midten af august men det eneste der kom var noget brunligt udflåd og nu har jeg det igen. Har rimelig ofte kvalme og har en underlig fornemelse i min mave. Håber virkelig i kan hjælpe med nogle svar.

 120. Hej. Jeg har os haft det på samme måde som du har det og som du beskriver det i denne besked. Jeg har et barn som jeg har givet væk til en anden familie der gad og tage sig af barnet. For jeg var meget ung på det tidspunkt jeg blev gravid jeg var under 15år. Jeg blev ked af det men sådan er det jo bare engang imellem. Det kan man ikke gøre noget ved.

 121. Jeg er godt nok selv om det her, er snart 19 år gammel og brænder inderligt efter at få børn og har gjort det de sidste 3-5 år. Har været gift i næsten 3 måneder, men nu er vi separeret. Og min eksmand sidder i fængsel. – Jeg skal til lægen i morgen og aflevere en urinprøve, og dermed få svar på om jeg er gravid eller ej. Min menstruation har været udeblevent i ca 5 uger nu. Og jeg har på fornemmelsen, at jeg er gravid. Jeg har kvalme i små perioder, i løbet af en dag. Mine bryster kan spænde en gang imellem og mit humør svinger meget. Det ene minut kan jeg være noget så glad og det næste minut, kan jeg være helt oppe i det røde felt. Selvom min eksmand og jeg er blevet separeret, vil jeg stadig beholde barnet, hvis der er noget derinde. Da jeg blev gravid i april måned sidste år, hvor jeg fik en abort. Og blev så gravid igen i oktober måned, sidste år, hvor jeg så ‘tabte’ fosteret. Er meget nervøs, for i morgen! Men, jeg tænker på om jeg kan have de symptomer, fordi at jeg måske så inderligt ønsker mig en baby, og derfor tænker meget på børn?

 122. Hej alle,
  Jeg er nervøs for om jeg er gravid.
  Min kæreste og jeg har haft ubeskyttet sex et par gange op til den dag jeg plejer at få min menstration, som er den 1 ca.
  Men nu har min menstruation udeblevet i 14 dage., jeg har morgenkvalme og kvalme i løbet af dagen, min temperatur er højere end normal og jeg har lidt ømme bryster. Jeg har i ca 10 dage haft mens smerter i underlivet et par gange om dagen, men så går det væk igen. Ved ikke helt hvad jeg skal gøre??

  1. Hej.
   Det kunne godt lyde som om du er gravid, det bedste at gøre er at tage en test.. selvom den er negativ kan du godt være gravid, nogle hcg tal er meget lave, ellers få taget en blodprøve hos lægen.

 123. hej.
  jeg stoppede startede på p-piller d. 28 og stoppede et par dage efter hvor jeg fik mens, er det muligt at have ægløsning et par dage efter man har haft sin mens? her to uger efter jeg har været sammen med min kæreste har jeg helt vildt meget kvalme om morgenen, og ømme bryster..
  håber på at nogle kan give mig et svar. kh juliet

 124. Jeg tog en graviditetstest så sent som igår og den viste negativ. Jeg er nu 4 dage over tiden og har haft ømme bryster og synes, at min mave er svulmet noget op. Jeg har meget på fornemmelsen, at jeg er gravid på trods af den negative test. Jeg har allerede en dreng på 2 år og vi ville gerne have en til, men det er første måned vi prøver, så det er ikke fordi jeg absolut vil ha´det skal nu lige nu. Men min fornemmelse siger mig, at det altså er lige nu – test eller ikke test. Jeg ved ikke rigtig om jeg skal gå til lægen eller bare vente på at tiden går og jeg får positiv test på et tidspunkt…?

 125. min sidste menstruation startede d. 30 aug. har under min ægløsning været intim med min mand, allerede siden dagen efter har jeg haft en murren i min mave, er jeg mon gravid?? det er nu ca. 5-6 dage siden. kan jeg tage en test nu?

 126. Jeg er ikke sikker på om jeg er gravid, men jeg har det på fornemmelsen!? Jeg er bange for det, da jeg ikke er så gammel, og det var første gang for mig! Jeg tør ikke sige til til min mor! Og kan ikke fortælle det til nogle. Min kæreste siger jeg virker mærkelig, som om jeg har forandret mig! ? Plzzz! Vil en ikke svare?

 127. hej
  hvor hurtigt kan jeg vide om jeg er gravid….???
  Jeg har haft ubeskyttet sex…… jeg har en utrolig varme i kroppen… Hjælp mig…

  1. Typisk 4-6 uger efter at din mens startede sidst, kan du tage en test… Men hvis den er negativ, kan du godt være gravid alligevel, men der er god sandsynlighed for, at du ikke er… Typisk er “varme i kroppen” heller ikke et graviditetssymptom alene… Ingen andre symptomer??

 128. SIMONE A: Altså man kan godt forandre sig over for den, der tager ens mødom, men har du på fornemmelsen af, du er gravid(eller som du siger, er bange for det), så kan det godt give symptomer for da. Altså det vil sige, at hvis du går og tror du er gravid, så kan du få nogle af tegnene, uden at du rent faktisk er det, men for en sikkerheds skyld, så tag en graviditets test, hvis din menstruation udebliver eller når den er stoppet, for man kan godt være gravid og stadig bløde. Håber dette kan hjælpe dig lidt.

  1. SIMONE A: Altså man kan godt forandre sig over for den, der tager ens mødom, men har du på fornemmelsen af, du er gravid(eller som du siger, er bange for det), så kan det godt give symptomer for da. Altså det vil sige, at hvis du går og tror du er gravid, så kan du få nogle af tegnene, uden at du rent faktisk er det, men for en sikkerheds skyld, så tag en graviditets test, hvis din menstruation udebliver eller når den er stoppet, for man kan godt være gravid og stadig bløde. Håber dette kan hjælpe dig lidt.

 129. Hej.

  Min kæreste og jeg har prøvet at lave et barn i 11mrd’er nu…
  Men intet er lykkeds endnu. Jeg er lidt nervøs for at jeg er gravid nu, da jeg i lørdags tog en test om morgen og hverken negativ el positiv stregen var der. Men så kigger jeg igen om aften, og der viser den både positiv & negativ strejen. Kan det passe at jeg så kan være gravid ?

  Hilsen Sabrina

  1. Hvis det er den samme test, som pludselig er skiftet fra negativ til positiv, så er den ugyldig!! Der er kun et vist antal minutter efter, at du har taget testen, at man kan aflæse resultatet (det kan man læse mere om på indlægssedlen). Tag hellere en ny test – vent gerne 3 dage, så er der større chance for, at du får et mere korrekt resultat.

 130. Hej igen.

  Jeg har nu taget en ny test og den var negativ. Er der nogen der har et forslag til hvad jeg kan gøre for at blive gravid. Syntes jeg er ved at tabe håbet om at ku få børn, jeg har før været gravid og min kæreste har gjordt en gravid før.

  Rigtig øv at det ska ta så lang tid.

  Håber nogen har nogen tips. 🙂

  1. Tja, nu ved jeg ik’, hvordan I lever, men spis sundt, og spis så det passer til din ideelle krop (dvs. hvis du er undervægtig, så spis mere og omvendt), motionér, lad være med at ryge hvis I gør det (det gælder begge parter, da rygning oz påvirker sædkvaliteten), undgå alkohol, og lad fyren undgå mobilen så meget som muligt (og i hvert fald undgå at den ligger i lommen), for mobilstråler ødelægger også sædceller.

   Undgå helst også parabener (som f.eks. findes i kosmetik, parfume, shampoo, balsam håndsæbe osv. men også forskellige fødevarer som f.eks. slik) og ftalater (som f.eks. findes i PVC). Det er stoffer som er mistænkt for at være hormonforstyrrende og derfor både påvirker voksne, men også fostre og spædbørns evne til engang selv at få børn. Parabener kan undgås ved at købe svanemærkede produkter (kosmetik skal man dog lede lidt efter indimellem – Nilens Jord er et godt eksempel).

   Og lad være med at tabe håbet. Så længe der ikke er gået to år, er der et godt håb… Men efter det første år kan man kontakte lægen og få lavet nogle undersøgelser, hvis man er interesseret i det. Jeg kender også selv folk, der efter to år pludselig er blevet gravide, og selvom det er irriterende at vente, så behøver man altså ikke at tabe håbet 🙂

 131. Mine forældre prøvede i 12 år før de fik min storesøster . Men de gav ikk op og det er jeg da glad for i dag 🙂

 132. Jeg er 20 år. Jeg har været på p-piller i nogle år nu, for godt 2 år siden holdte jeg er periodes pause, men har ikke holdt siden. Jeg er nu på 4-5 dagen med ømme bryster og brystvorter. Synes de virker hævet og mørkere. Men jeg begyndte på en pakke p-piller for 5 dages siden. Dvs. jeg har næsten lige holdt min mestruationspause. Burde jeg stoppe med at tage dem? Jeg tisser måske lidt oftere end normalt, men ikke så meget at jeg tænker wow, det er vildt. Jeg havde også kvalme i morges og var lidt svimmel.
  Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.
  Så hjælp mig endelig eller kom med råd 🙂
  På forhånd tak.
  – Marie

 133. ps. er også rigtig træt. Først troede jeg bare, at det var fordi, at jeg var begyndt på mit praktik sted, men nu har jeg været der i 2½ måned og føler, at jeg kan sove hele tiden. Men holder mig vågen, så jeg er på den sikre side ang. søvn om natten.

 134. Hej. Et hurtigt spørgsmål. Har lige smidt mine p-piller 1. august og fik 33 dage efter min første pillefri mens. Der er bare ikke sket noget siden. Har testet for graviditet men negativ. Både min mor og søster har haft svært ved at blive gravide, så det er nok noget der ligger til familien. Hvor længe er det normalt at gå uden at få sin mens og er der noget jeg fysisk kan gøre for at få rytmen til at fungere normalt igen? Venlig hilsen Line

 135. Hmm… nu skal i høre. Jeg kan ikke regne med min mens mere hvilket gør mit godt gal i skralden, for mig og min kæreste prøver på og blive gravide. Og minhukommelse er ikke for god så kan jo ik huske hvor nåe jeg havde den sidst, eller jo kan huske jeg havde den d 23 i sidste månede, men kan ik huske om det var den dag den strtede eller hvornår den sluttede… Og nu ligger landet sådan at jeg ikke har fået min mens endnu. men er mindre øm i min bryster, ikke det store og er mindre øm mellem navlen og skabbenet. Har ik turde tage en test, da jeg er bange for a den viser negativ jo… Nogen der har et godt råd til hvad jeg skla gøre?? Mange hilsner Camillah

 136. Hej alle jeg er nu snart gået 15 dage over . Har været ved læge og fået af vide at der ingenting er . Men kan han tage fejl . Håber virkelig i kan give mig nogle svar .. Knus

  1. Tja… Godt spørgsmål… Jeg tror det bedste vil være at spørge lægen. Under alle omstændigheder er det da en god idé at få undersøgt, hvad der så er i vejen, siden din mens er udeblevet. Er der nogen, der har et bedre svar end mit?

 137. Hej alle.
  Jeg er lidt i tvivl om jeg er gravid.
  det er ca 14 dage siden, at min kæreste og jeg bollede (uden kondom)
  men har endnu ikke oplevet noget med morgen kvalme, træthed, eller noget som helst.
  Jeg var lidt et kvaj til at tage min p-piller, dvs jeg ikke fik taget dem i 3 dage, og fik derfor min mens.
  det var lige efter jeg havde haft min mens at vi havde sex uden kondom.
  jeg tænkte ikke over at jeg ikke var på p-piller, det var først dagen efter jeg kom i tanke om det.
  jeg tør næsten ikke tage en test, fordi det er alt for tidligt at blive gravid.
  men som sagt, indtil videre har jeg ikke mærket nogen forskel?
  Tror i der er noget? :s
  Håber i vil hjælpe..

  1. Hejsa 🙂

   Der kan sagtens være noget, men det KAN oz være, du er heldig (DENNE gang!) Dyrk lige sikker sex de næste par uger, selvom du bruger p-pillerne!! For din krop skal lige ind i rytmen igen, så du ikke risikerer en ægløsning midt i det hele og dermed at du bliver gravid (hvis du ik’ allerede er blevet det)… Det vil selvfølgelig være en god idé at teste, men det er nok for tidligt endnu… Under alle omstændigheder skal du selvfølgelig være opmærksom på, om du får nogle symptomer – og husk, at nogen slet ikke får symptomer!

 138. Da jeg ventede min datter (barn nr. 2) drømte jeg, at jeg tog en graviditetstest, og at den var positiv. Da jeg stod op næste morgen, valgte jeg at gøre det – og sørme om den ikke var meget svagt positiv. Jeg var kun i uge 3+2.

 139. Jeg er en af dem, som lider af rigtig mange smerter 2 uger før min menstruation skal komme. Jeg får ekstremt ømme bryster, hovedpine og tisser meget mere. Jeg er godt træt af min krop, opfører sig om om den er gravid, så jeg går rundt med smerter i 3 uger af gangen næsten. (Rigtig træls.) Så ville høre om der er andre der har oplevet det? Der måske har et fif til, en måde at gøre det mindre smertefuldt? Min sidste menstruation startede 4/10 og siden 18/19 har jeg haft ekstreme smerter og mine ømme bryster, bliver ømmere jo tættere jeg kommer på den dag min menstruation skal komme. Hvergang jeg søger kommer der bare noget op med graviditet. :/ Håber nogen har oplevet eller har nogen råd. 🙂 Tak !

  1. Hej Louise.
   Ægløsning sker normalt 2 uger inden en mens. Det kan være det du mærker?

 140. hej..
  jeg er en pige og jeg er lige blevet 13..
  mig og min kæreste har haft sex både med og uden komdom men mest uden s;
  jeg har tit kvalme og ondt i maven og i hovedet, og er begyndt at skulle tisse mere end jeg plejer s:
  kan jeg være blevet gravid selvom han ikke kom indeni mig?
  min menstruation burde komme om 2 uger og det håber jeg virkelig den gør men jeg er ikke sikker og jeg er ret bange for at være gravid?
  og det gør mig endnu mere bange for jeg har de symptomer som står ovenover s;
  hilsen…
  pigen der er virkelig bange..

  1. Årh nej :/ Hvorfor har du dog sex som 13-årig??? Det er forhåbentlig ikke et eller andet trend, hvor 13-årige bliver nødt til at være med på moden? :-S Pas på, for det smitter andre, så de også føler, de bliver nødt til at have sex i så ung en alder. Og der er en grund til, at man først er buksemyndig som 15-årig.

   Det kunne godt lyde som graviditetssymptomer, men typisk vil man først få ægløsning 14 dage før menstruationen, så det er ikke til at vide… Man kan sagtens blive gravid af pre-sperm, og det er derfor det altid anbefales at bruge kondom helt fra man starter et samleje og til slut. Så HVIS du har lyst til at fortsætte med sex, så husk kondomet HELE TIDEN!! Men jeg kan ik’ lade være med at spekulere på, om du i det hele taget HAR lyst til sex, eller om du mere gør det, fordi du er bange for, at din kæreste ikke gider dig mere ellers…?

   Uanset, så er der ikke andet for end at vente og se til om 14 dage… Skriv gerne svar tilbage, for det er rart at vide, hvordan det går 🙂

   Mvh. Belinda

 141. Hej Bettina.

  Man kan sagtens være “indbildsk” gravid. Dine hormoner kan blive så hysteriske af dine tanker, at du oplever flere af symptomerne og at menstruationen udebliver. Jeg vil dog alligevel råde dig til at teste dagen efter udebleven menstruation, det kan nogle gange sætte skub i tingene at se et negativt resultat. omvendt er ingen graviditeter ens, så mske kan et positivt resultat aflæses der. har selv 2 piger. med hensyn til boblerne er det dog ikke noget jeg har prøvet uden at være gravid.

  Held og Lykke
  Mvh Louise

 142. Vente tiden til man kan tage den næste test er ren tortur, jeg har på fornemmelsen at jeg er gravid, mine bryster har været vildt ømme i over 14 dage nu, næste forventet mens er om to dage, men håber at den udebliver.

  Det er første gang for mig og har læst en masse artikler om hvordan andre har det.

  1. Det lyder meget underligt, at du har haft ømme bryster i 14 dage, og der samtidig er 14 dage til næste mens. Din ægløsning er jo ca. midt i menstruationscyklus, dvs. nu, så dermed kan du ikke være gravid nu, medmindre du har fået en sjælden ægløsning, der ligger 14 dage efter din sidste – ELLER at du har været gravid siden din sidste ægløsning, og så bare alligevel har fået din menstruation. Er du sikker på, det ikke er den indbildning, man ofte har, når man ønsker at blive gravid?

  2. AAARH! To dage… Jeg læste lige forkert… Jamen, så krydser jeg da fingre 🙂 Giv gerne melding tilbage 🙂

  3. AAARH! To dage… Jeg læste lige forkert… Jamen, så krydser jeg da fingre 🙂 Giv gerne melding tilbage 🙂

 143. Hejsa. Endelig en side der kan bruges til noget. Nå jeg er en 18 årige pige. Min kæreste og jeg vil utrolig gerne have et barn.. Jeg plejer ikke at have en regelmæssig mensturation, nogen gange og mest omkring d. 15- 20 , denne her gang var det d. 9.. Jeg plejer at have mensturation i ca. 5-6 dage , men denne gang var den her kun i 3 dage. Troede ikke jeg kunne være gravid, da jeg fik min mensturation.. Og der absolut intet er sket i 2 år.. Umm. Men Min mensturation var som den plejede, bortset fra der var en slags slimede klumper i.. Og den sidste dag var den mere brunligt. Så stoppede den i 2 dage, og så kom der en lille bitte smule i forbindelse med jeg tørrede mig.. Jeg har haft det utrolig varmt hele dagen, og åbnede vinduer rundt omkring, hvilket jeg normalt er den sidste der gør. Her til aften da jeg lagde mig og faldt til ro følte jeg en slags feber, jeg fik det ikke dårligt bare en slags kogende over hele kroppen. Nogen gange har jeg en smule smerter i maven, lidt ligesom menstruationssmerter eller prikken.. Jeg har en konstant smerte i benene som vokseværk. Jeg har haft en smule morgenkvalme men meget lidt.. Kan dette være en graviditet ? Håber virkelig nogen kan hjælpe.. På forhånd tak.

  1. Det kan du godt være, men igen kan det også sagtens være kropslig reaktion på et stærkt ønske… Jeg håber, den lidt højere temperatur er et godt tegn 😉

 144. hej jeg er 15 år jeg er i tvivl om jeg er gravid. har haft sex for 2 måneders siden lige inden jeg fik min mens, og efter det her min mens ikke været der, jeg hr haft ondt i underlivet, men ellers ikke noget. vi brugte komdom men ved ikke om det sad ordentlig. haar haft sex efterfølgende, med en anden, men jeg er lidt bange nu.. jeg er 1.65 høj og vejer 47 kilo, nogen siger det ikke kommer fordi jeg spiser forkert eller er undervægtig ? hjælp mig jeg tør ikke gå til læge..

 145. Hej jeg er pige på 15 år, Jeg er lidt nervøs for mig og min kæreste har haft ubeskyttet sex nogle gange nu, og jeg ved godt det dumt !! og jeg har fået min mens i alle månederne hvor jeg skulle have den, den er bare udblevet nogle dage. Jeg har taget test men den viser negativ. MEn jeg kom meget i tvivl da jeg læste den rent faktisk har været negativ mange gange ved andre men dsv var de gravid. Jeg syns ikke der er noget der er forandret i min krop eller noget. Men nogle gange kan jeg godt blive nervøs.

 146. Hej alle..
  Jeg har alle symptomerne på at være gravid. Undtagen en positiv graviditets test :/ er så træt af det at jeg snart ber lægerne om at scanne mig for se hvad server i vej 🙁

  1. Det kan du godt være, men igen kan det også sagtens være kropslig reaktion på et stærkt ønske… Jeg håber, den lidt højere temperatur er et godt tegn 😉

  2. Hehe, jeg kom lige til at skrive til dig, i stedet for den oven over… 😛 Nu har jeg ikke sat mig ind i scanninger, men jeg tror ikke, man kan se fosteret i så tidligt et stadie, og jeg tror, det er de færreste sygdomme, man kan konstatere via en scanning. Du fortæller ikke, om du HAR konsulteret en læge…? Træthed, feber, kvalme og diverse andet kan være resultat af mange sygdomme, så det er selvfølgelig nødvendigt at gå til lægen og fortælle, hvordan du har det.

   1. Har ikk haft mens siden juli, andet end en dag i september . Syns bare ikk server til at holde ud længere . Har snakket med to læger og den ene gav mig det mest latterlige svar jeg endnu har hørt (jeg kan ikk helt finde ud af om din livmoder er udvidet) hvad er det for et svar :S

    1. Ja, det lyder underligt… Så hedder det at få en udtalelse fra en anden læge – det har man altid ret til. Og hvis det er ved at være noget tid siden, så kan det oz sagtens være, at de bedre kan bedømme det nu… Under alle omstændigheder, så skal du have at vide, hvorfor din mens er udeblevet, for der må være sket noget med dig, og det ville jo ikke være så smart, hvis du reelt set fejler noget, som der burde blive gjort noget ved :-S (7-9-13)

     1. Jeg har fået ny læge, men det er først d. 30 november jeg skal til der . Og man bliver bare mere og mere nervøs:/ håber bare der er en god forklaring på det 🙂

 147. hej blev lidt meget fuld og gjorde noget dumt. det er snart 1 måned siden. har ikk mærket nogen tegn på graviditet er det muligt aligevel S:

 148. hej

  Jeg har haft symptomer på at jeg er gravid, siden 2. dagen jeg er dødtræt sover meget mere, jeg har kvalme og kan ikke klare lugten når der bliver tændt op i vores brænde oven. jeg er begyndt at spise meget mere en jeg før har gjort og det hjælper på kvalmen, men den kommer igen efter en time til to.

  Ved ikke om det kun er mig som har prøvet det, men hvergang man er inde for at læse om symptomer på graviditet så står der at det kun er efter mens er udblivet, jeg må mare vente spændt på om de udbliver eller ej, det er godt nok en lang vente periode.

  Sabrina

  1. Ja, men det er også rigtigt nok. Alt andet kan være indbildning (tja, egentlig så kan indbildning også få mens til at udeblive – lidt i hvert fald :-P), men det plejer at være den bedste indikation af det. Hvad mener du med 2.-dagen? Er det anden menstruationsdag, eller?

   Jeg har en teori om, at meget af kvalmen er forårsaget af ustabilt blodsukker. Det passer også meget godt med, at den kommer igen, når der er gået 1½-2 timer – dér, hvor man har brug for et mellemmåltid, for at holde blodsukkeret stabilt…

 149. hej med jer. jeg ved virkelig ikke om i kan hjælpe mig med det her men er bare super forvirret. min kærste og jeg havde sex for 5 dagde sidden og vi kom så til af gøre det uden kondom, men han trak ud når han skulle komme. og de gjorde han også første gang men senere blev vi taget på sengen af nogle venner og han skyndte sig ud men han vidste ikke om han var kommet lidt i mig for da han kom ud kom han nemlig. han blev nemlig så forskrækket. han sagde af han var 90% sikker på af han ikke var kommet i mig, og han var så ked af det af han var lidt usikker.
  men et døgn senere fik jeg min mens…som jeg skulle. den har varet i 3 hele dage og så bløder jeg nogle gange her på den 4 dag..?
  jeg ved ikke hvad jeg lige skal tro men er bare lidt usikker. er det normalt eller?
  ps. hvor langtid går der før jeg må tag en garviditetstest?

  1. Hvis du har fået din mens, så har du absolut ikke noget at være bange for, du er helt sikkert ikke gravid.
   Lad den her oplevelse være en lærestreg for både dig og ham. Det er uansvarligt at have sex uden prævention, hvis ikke man ønsker sig et barn!

 150. Hej alle sammen. Håber i kan hjælpe mig med det her. Jeg skulle gerne have fået min menstration i tirsdags, men jeg den er ikke kommet endnu. Jeg har testet negativ 2 gange. Men jeg har ondt i lænden, træt, sulten og har lidt kvalme. Kan det være tegn på graviditet, selvom jeg har testet negativ .. Har ringet lægen, men de vil ikke undersøge før der er gået 14 dage ): ..
  Og ved ikk rigtig om jeg skal tænke på at jeg er gravid og blive glad, og så ikke være det alligevel og blive skuffet. Håber i kan hjælpe mig ..

 151. Hej Ville bare lige tilknytte en bemærkning..

  ved barn nr. 1 Mærkede jeg ingenting var faktisk 8 uger henne før jeg opdaget noget.
  Ved barn nr. 2 mærkede jeg det dagen efter jeg var undfanget vidste den var der – føltes som om mælken løb til,.

  Måske kan i bruge det til noget der ude :o)
  Held og lykke.

 152. Hej!
  Jeg begynde med p-piller 1. Seæncer og lægen sage at jeg kunne have sex med min kæreste den 7 uden at vi brugte kondom. I dag har jeg været hjemme i sengen med kvalme og meget ondt fra korsryggen og oppover. Jeg har meget høj madlyst hvilket er meget usædvanlig for mig.

  Kan jeg være gravid?
  Håber i kan hjelpe mig med det her.

  1. Det kan du godt være, men det er mere sandsynligt, at det er hormonerne i p-pillerne, som din krop reagerer på. Hvis din mens udebliver, så skal du selvfølgelig tage en test. Hvis du bliver ved med at have kvalme, så kontakt din læge, for det er ikke altid, at man kan “tåle” alle p-piller. Hvis det er tilfældet, så kan lægen ofte give dig et andet mærke.

   Mvh.
   Belinda

  2. Ps. når jeg skriver “tåle”, betyder det ikke, at du skal blive bange for, at det er farligt, men bare at det jo ikke er smart at gå og bruge p-piller, og så have det dårligt, når man reelt set kan bruge nogen, der ikke giver så ubehagelige symptomer.

 153. Hej allesammen, er ny i dette forum og så lige denne tråd. Jeg havde test dag den 23 dec, altså lillejule aften, men jeg kunne ikke nære mig at tage en test i går, selvom det er alt for tidligt, men den var positiv!!! 2 streger, den ene tydelig og den anden mindre tydelig, men den var der! Så er glad for at jeg ikke kunne vente;-) Min mand og jeg har prøvet i 2 år på egen hånd uden held og jeg blev derfor insimineret på en kvindeklinik sidste torsdag den 9 dec og nu er der endelig sket noget. Jeg havde allerede ømme bryster 3 dage efter insiminationen, hvilket mine 2 andre veninder også havde, så der er altså noget om det når man mærker det så tidligt. Ønsker I alle må få jeres ønske opfyldt her i julen.
  En moderator har fjernet dette indlæg.
  Lykkelig gravid og ny i dette forum.

 154. Hej Alle derude
  Jeg har nogle spørgsmål, som jeg har forsøgt at finde svar på uden held- håber I kan hjælpe.
  Jeg har en stort set regelmæssig cyklus, men på hvor mange dage? Mine sidste 3 menstruationer: 11/11, 5/10 og 5/9 – kan det passe at den er på 34 dage??
  Derudover har jeg dyrket sex med min kæreste d. 3/12 og den 18/11 – 4 dage efter jeg holdt op med at bløde, men hvordan ligger min ægløsning når min cyklus er længere end normalt?
  Jeg forventede min menstruation d. 11 dec eller senest d. 14, men den er ikke kommet. Jeg tog en test i går, som viste negativ – kan jeg gå ud fra at det er korrekt, eller kan der gå længere tid før det kan måles i mit blod?
  Jeg har oplevet hovedpine, utilpashed/kvalme, og spændinger i mit underliv. Desuden havde jeg i ca. 3 dage utroligt ømme bryster, men det er nu aftaget igen.
  Mvh. Sisse

  1. Cyklussen kan godt ændre sig, så den er længere end den plejer. Det kommer f.eks. an på, hvor aktiv man er, om man er stresset eller ej, og naturlige svipsere. Ægløsningen ligger typisk 14 dage før menstruationen, så når din menstruation er uregelmæssig (som den er lige nu), så er det ikke til at sige.
   Testen kan sagtens vise positiv senere hen, fordi HCG-niveauet, som du selv nævner, stiger i blodet, når du har været gravid et stykke tid. Symptomerne kan være indbildning, men det kan jo også være, at testen bare ikke har givet det rigtige resultat endnu 😉 Prøv igen en uges tid efter den første test.

 155. hej.
  min mins. er udeblevet i 3 dage nu,indervejs oplever jeg stærke mins. smerter hvor jeg tror at der er mins. så tager jeg på wc, og tager bind på, men så kommer der ikke noget.
  jeg har kvalme en gang i mellem, ømme bryster og stærke mins. smerter, kan det være at jeg er gravid????

 156. Jeg har på fornemmelsen at jeg er gravid, da jeg har haft en drøm om at jeg var det. Det står sådan til at jeg også sidste gang jeg var gravid fik en sådan drøm (jeg ville føde en søn for tidligt, og da jeg tog en positiv graviditetstest var jeg meget forvirret og tog den forhastede beslutning at jeg ville have en abort)…
  Nu har jeg dog fornemmelsen af ømme bryster (hele tiden), let kvalme som kommer og går, og så her jeg den her murren i underlivet som lige nu er der konstant!:D (håber den er der!!!)
  Jeg skulle ifølge udregninger være 3+3 nu, men jeg tør ikke teste selvom jeg virkelig er utålmodig!!

 157. Hej:)
  Vi prøver at blive gravide, men jeg er har en mistanke om at der går lang tid før det lykkedes… jeg har slet ikke styr på min mens, som altid har været meget forskellig fra måned til måned…
  dog har jeg et spørgsmål ang. tidlige symptomer på graviditet. jeg har haft sådan lidt “bøvl” med maven- ubehag for det meste…og det har været lidt sværere at trække vejret dybt ned i maven. har også haft lidt kvalme/ubehag om aftenen mest…. kunne det tyde på en gravitet tror i??
  mvh line

  1. Ja, det kan godt tyde på graviditet, men det kan også bare være indbildning. Se nogle af de første indlæg her på siden, hvis du er interesseret i at vide mere om symptomerne.

 158. Hej jeg vil gerne li høre jeres version, for jeg er meget i tvivl men alligevel ikke.

  Jeg havde min første sidste mins d. 14 nov og godt 2½ uge efter fik jeg kvalme, derefter en meget oppustende fornemmelse i maven, jeg har taget 4 test her hjemme hvor 3 ud af 4 har været MEGET svag positive, jeg tog til lægen og fik taget en test dernede, hun sagde at den var så svag at hun ville betragte den som negativ. yderliger har jeg fået stikkende smerter i underlivet, er meget træt, og mine bryster er blevet større, ca. fra en c skål til en dobbel D, omkredsen på brysterne er større med ca. 1 cm, og har de små knopper, dertil er jeg vokset en del fra skambenet til navlen og er hoppet i vente bukser da jeg ikke kan lukke mine normale bukser.
  jeg kommer så til gynækologen, og her bliver jeg scannet, og her viser testen negativ, men der er en åbning i underlivet på ca. 1 cm og den er let hævet. får taget blodprøve og den siger at tallet kun ligger på 3…
  Jeg har nu her for en uge siden oplevet at der kommer mælk ud af det ene bryst… og de test jeg tager hjemme er svag positive…
  ud fra min beregning 14 nov. og til i dag er jeg 6+2 men hvad siger i jeg kan ikke finde rundt i det mere.

  Jeg har en dreng på 7 år så…

  1. Well… Man plejer jo at sige, at graviditetstest godt kan vise falsk negativ, men ikke falsk positiv (medmindre man selvfølgelig først kigger på pinden efter anbefalet tid) – men jeg tænker, det måske også er forskelligt fra person til person. Jeg ville da vente og se, hvordan det går. Vend endelig tilbage, for det er da altid rart at vide, om lægerne også kan tage fejl 😉

 159. hej:) opdagede lige denne side, så tænkte det kunne være i kunne hjælpe mig? 🙂

  mig og min kæreste prøver at blive gravide. Jeg smed p-pillerne i juli måned, og min menses blev hurtig regelmæssig siden sep og indtil nu er der præcis gået 24 dage i mellem mine menstrutioner. Vi havde samleje d. 19-12-2010, hvor jeg ca. havde ægløsning omkring d.22-12-2010, så det sku jo passe umidlbart godt, jeg skulle ha haft min menses d.04-01-2011 men det er endnu ikke kommet? tog en test i morges som var negativ?:S det skal lige siges at inden mine menses har jeg altid vildt store smerter, men har ikke haft nogle tegn på at den er på vej? kan jeg godt være gravid selvom testen viser negativ?

  Mvh Anne.

  håber i kan hjælpe 🙂

  1. Ja, som jeg lige skrev til Line A (#144), så kan testen sagtens være falsk positiv. Men bare fordi din menstruation er regelmæssig det meste af tiden, behøver det ikke at betyde, at den er det HELE tiden. Det kommer også meget an på stress, motion, kost, forventninger osv. Men prøv igen om 3-7 dage, og så lad os krydse fingre for, at den er positiv 😉

 160. Hej

  Jeg faldt lige over siden her, og synes godt om indlæggene. Jeg har selv haft lidt kvalme her de sidste 4 dage, men tør ikke rigtig håbe på noget, da jeg er blevet skuffet før. Jeg har forventet mens den 13. januar som tilfældigvis også er min fødselsdag :). Så jeg håber på en positiv fødsesldagsgave. Jeg har en dreng på 4 år, så ved der ikke er noget galt med mig.
  Pøj pøj til jer alle som prøver. Håber det lykkes for jer.

   1. Hej igen.
    Opdatering: jeg har nu fået min menses her til morgen:( øv øv, og av av av hvor har jeg dog mange smerter:( men har også hørt om nogle der får sin menses og så alligvel er gravide? hvor stor chance er der for de?t og kan man mærke forskel på når man har sin menses når man er gravid eller ikke er?…..

    1. Det var trist. Man skal passe lidt på, at man ikke bliver ved med at hænge i, at NU er den der nok, og så bliver man skuffet, men siger så til sig selv, at det KAN jo være, den er der, selvom min krop siger, den sandsynligvis ikke er det. På den igen – man kan sige, at den tålmodighed, man opbygger, mens man forsøger at få barnet, bliver nyttig når barnet engang er kommet til verden 😉

 161. Som Anne har jeg desværre også fået min mens. Den kunne jeg godt have undværet. Men så gir mig og kæresten den bare ekstra gas den næste måned 😉

  Jeg har også hørt det med mens samtidig med man er gravid, men ved ikke om det er noget der sker tit.

 162. jeg havde sidst min mens d 20-26 november og har ikk haft siden,, de garviditetsteste jeg har taget er negative,, det vil sige man godt kan være gravid alligevel?? og i såfald hvad gør man så?? jeg er ikke på p-piller og har heller ikk været det..

 163. Jeg er ikke sikker på om jeg er gravid, men jeg har det på fornemmelsen?.. jeg blev gravid i maj måned sidste år, hvor jeg fik en medicinsk abort 17 uger. Og blev så gravid igen i nov måned 4uger , sidste år, hvor der blev spontan abort:( jeg fik taget en test igår hvordan var negative jeg vil få min menstration den 23-01 er det for tidlig at tag en test nu jeg er meget utålmodig!!.
  ??? håber at for svar fra jere .jeg virkelig er utålmodig!!.

  1. hej ved godt svaret kommer lidt forsinket, men hvis du er bange/nervøs for at blive gravid, så går din krop ind og forstærker den frygt, og bilder din krop ind hele tiden at du er gravid.
   hvis du er neutral omkring graviditen har jeg erfaringen at det er der en kvindes intuition er bedst. Det er der den ikke kan blive forvirret over dine egne tanker og idéer.

   jeg selv har været gravid 1 gang før og skal ind og testen idag igen. Men er fuldstændig sikker på at jeg er gravid. så venter bare på at klokken blive lægetid så jeg kan få det bekræftet.

 164. Hej alle sammen jeg er en ung dreng på 18 år og min kæreste er 20. Og jeg er lidt bange for at hun er gravid ?? Hun er oppustet Siger hun og har lige haft kvalme en uges tid og mistet sexlysten og jeg hved ikke om det er tegn hun er på p-piller og har haft sin mens men meget ureglmæssigt og med extreme humærsvingninger i forhold til normalen ?? Hver sød Og hjælp mig jeg aner ikke hvad jeg skal gøre ????

  1. Er hun lige begyndt på p-piller, for så kan det sagtens tænkes, at det bare er kroppen, der ikke har vænnet sig til pillerne. Eller hun ikke kan tåle det mærke p-piller, hun er begyndt på.
   Men hvis hun har været på p-piller i lang tid, og det ikke er normalt, at hun har humørsvingninger (nu ved jeg ikke, hvor lang tid I har været sammen, men for nogen ER det faktisk normalt at have humørsvingninger jævnligt, selvom man ikke er gravid), så kan der måske være noget om det.
   Eftersom det er dig, der skriver, så kunne det tyde på, at du er mere nervøs for, at din kæreste er gravid, end hun selv er? Hvis det ikke er noget, I har talt om, så synes jeg, I skal gøre det. Det er vigtigt at være på det rene med (hvis det skulle vise sig, at hun er gravid), om I ønsker at få barnet. Og det er da også vigtigt, at du kan spørge hende, om hun har fået sin mens. Du skal regne fra starttidspunktet af menstruationen. Kvinden kan blive gravid i op til 5 dage efter samleje, men det kræver at ægget er blevet frigivet inden for perioden. Normalt bliver ægget frigivet 14 dage før første menstruationsdag, så hvis der går 28 dage fra første mens-dag i én periode til første mens-dag i næste periode, så skulle der gerne være ægløsning lige midt imellem de to dage. Så hvis I har dyrket ubeskyttet sex fra ca. 10. dag i menstruationsperioden og frem til nogle dage efter ægløsningen, så er der god chance for, at hun kan være blevet gravid.

   Kan du li’ børn? Så skal du jo også tænke på den positive side ved at få et selv 🙂 Jeg ved godt at 18-19 år er en ung alder at blive far i, men f.eks. min kærestes forældre fik børn i den alder, og de er glade for det nu, hvor de kan nyde deres børnebørn, mens de har en krop, der kan holde til at lege med dem, fordi de stadig er under 50 år. Og min kæreste og hans søskende er også rigtigt glade for at deres forældre er så unge 🙂 Så hvis det skulle vise sig, at din kæreste er gravid, og at I vælger at beholde barnet, så er det ikke kun negativt 🙂

   Og så lige et godt tip:
   Sørg for at spise noget mad, der kan holde blodsukkeret rimeligt stabilt – jeg har en teori om, at det lige så meget er ustabilt blodsukker, der giver gravide humørsvingninger, som at det er selve hormonerne.

   Skriv gerne igen 🙂

   Mvh.
   Belinda

 165. Hej belinda er utrolig glad for din hjælp og det har hjulpet rigtig rigtig meget mig og min kæresete har fået snakket om det hele og hun har taget en test og den var så udover alle forventninger “Positiv” da vi kun har været sammen i 7 måneder så ligger der noget a en kamp for os forud tror i hvertifald ikke at det er sidste gang i høre fra mig 🙂 i løbet a de næste 9 måneder 🙂

  1. Ej, hvor spændende 🙂 Der var en helt anden stemning i dét indlæg (meget mere positiv :))… Jeg er glad for, at du ikke længere er så “lost”, som du virkede i dit første indlæg 🙂 Vil selvfølgelig gerne høre mere om det undervejs 🙂

   Venlig hilsen
   Belinda

 166. Heej allesammen 🙂
  Dejligt at side herinde og følge med. vil starte med at ønske jer alle held og lykke med projekt baby 😉
  Til spørgsmålet – min mens har næsten altid været uregelmæssig, og her nogle måneder havde jeg den med 2 ugers mellemrum, men så lige pludselig nu, sidder jeg 27 dage efter og har stadigvæk ikke fået den. Skal lige siges at mig og min kæreste altid dyrker ubeskyttet sex. Vil ikke have for høje forventninger, og jeg tog også en test igår som viste negativt, men det virker bare lidt mærkeligt. Tror ikke jeg har nogle symptomer sådan rigtig – det eneste er sådan nogle stik i underlivet, humørsvingninger og hovedpine; kan jeg være gravid, eller må det være noget andet?

  Mvh 🙂

 167. vil lige tilføje at både min søster og mor har lige haft mens, og vi bor alle under samme tag. Lidt mærkeligt at det kun er mig der mangler?

  1. Tja, men sådan er det nogen gange med menstruationer. Der er ikke andet for, end at du må vente 3-7 dage og prøve en ny test og håbe på et positivt resultat 😉 Der er jo også nogen, der slet ikke får symptomer, så det er da klart ikke udelukket… Krydser fingre for dig, så meld gerne lige tilbage, hvad der sker 😉

   1. tak for svaret 🙂 var også det svar jeg regnede med at få, var bare lige nødt til at få det ud tror jeg 😉 prøvede igen i dag, men den var stadig negativ, så får vi at se hvad der sker 😉

 168. Hej 🙂

  Jeg er en ung pige på 18 år og mig og min kæreste på 20 er i gang med projekt baby 😀

  Jeg har været p-pille fri siden starten af året men var kun på dem i 2 måneder.

  Jeg har været seksuelt aktiv siden jeg var 13 år. VED godt det er dumt men aldrig rigtig brugt prævention.
  Jeg har været sammen med 3 i alt. Hvor den ene var et forhold på 5 år. Men aldrig været gravid. Så jeg tænkte på om det kunne være smart at gå til lægen og tjekke om jeg måske er steril?

  Jeg mærker lidt smerter i underlivet nu og ømme bryster men går ud fra det skyldes at jeg er gået væk fra p-pillen selvom vi ramte ægløsnings tidspunktet?

  Knus fra Rebecca:)

  1. Hej Rebecca 🙂

   Det er en meget ung alder at få børn i…? Jeg kan regne ud, at du og din kæreste kun har været sammen forholdsvist kort tid, når du har nået et 5-årigt langt forhold inden for en 5-årig periode…? Hvis det er rigtigt antaget, så er det smartest at vente til I har været sammen et par år (forelskelse forsvinder ifølge forskning i gennemsnit efter 2 år). Jeg var også skruk en periode (er det stadig lidt ;)), men der var samtidig en masse drømme, der trak i mig. F.eks. drømmer jeg om et job, som jeg vil elske og et stort hus med plads til alle mine børn, en kæmpe have til dem og masser af natur de kan boltre sig i 🙂 Jeg er ked af, jeg ikke begyndte at spare sammen til det i din alder, for så havde jeg sikkert haft mange af disse ting nu. Og hvis du ikke har arvet en masse penge, så gør et barn ikke det nemmere at opfylde sådanne drømme. Eller hvad barnet måske vil komme til at drømme om.

   Anyway… Jeg synes klart, du skal gå til lægen, hvis du i 5 år ikke er blevet gravid af at dyrke ubeskyttet sex. Det kan også være, du er blevet smittet med kønssygdomme, som du giver videre til din nuværende partner, og det vil han nok være taknemmelig for at få at vide? 🙂

   Mvh.
   Belinda

 169. hej alle sammen ..

  jeg har ikke haft min mens i 6 måneder. jeg har ingen tegn på sygdom eller stress men tog en test i oktober hvor den sagde positiv men efterfølgende 5 tests har de alle sagt negativ.
  nogen der har prøvet det samme ?

  1. Hej Line 🙂

   Jeg ved ikke, hvordan graviditetstests virker så sent i et forløb, men man plejer (normaltvis) at sige, at en test godt kan vise falsk negativ, men ikke falsk positiv. Ergo, der er nok stor sandsynlighed for at du er gravid, når den har vist positiv (hvis den er aflæst inden der er gået 5 min., som det anbefales). De udeblivende menstruationer er også en temmelig god indikation. Det er noget med, at hvis moderkagen lægger sig på en bestemt måde, så er det ikke sikkert, at man kan mærke, at den sparker. Skynd dig til lægen, for uanset så er manglende menstruation god grund til at blive undersøgt.

 170. HEY!
  Jeg har nu haft forskellige tegn på graviditet, som meget ømme brystvorter i ca 2 uger, morgenkvame i de sidste 4 dage, en kildende fornemmelse i underlivet, føler mig meget træt…. Kan sove 2/3 af døgnet… MEN men men jeg er på p-piller og har været det i 3 mdr, og der er en uge endnu til min mens skal komme… Jeg tør ikke tænke på om jeg mon kunne være gravid. Det er et ønske fra både min mand og jeg at få børn, men bare ikke lige nu…

  1. Tja, det kunne jo godt tyde på det. Desværre er p-piller jo aldrig 100 % sikre. Nogle gange kommer børn bare dumpende, når det er mest ubelejligt, men heldigvis kommer moderfølelserne til at overskygge de negative sider, efter hånden som man rigtigt begynder at forstå, hvad der foregår. Hvis det skulle vise sig, at du er gravid, så tillad i det mindste dig selv at glæde dig over, at du er så frugtbar, at din krop trodser hormonerne 🙂 – Det er ikke alle, der er så priviligerede. Hvis du ikke er gravid og “symptomerne” gentager sig, så tal med din læge om det kan gøre en forskel at skifte p-piller.

 171. Det har jeg også tænkt mig.. Hvis jeg er gravid er det jo en skøn gave, at tiden så ikke passer så godt er jo bare ærgerligt… så må vi jo bare ændre vores planer lidt…

 172. hej jeg er en pige på 16år, og jeg har som mange andre en kæreste. jeg havde mit røde jule aften, og har ikke haft det siden, det er ved at være halv anden måned siden nu, og jeg er ved at være meget nervøs for om jeg er gravid fordi, alle symptomer passer meget nøje, mine bryster og vorter er meget meget ømme, jeg har en trang til at sove hele tiden, min krop er øm og plager mig hele tiden, jeg skal tisse konstant, og har tit kvalme når jeg tænker på mad, min abetit er næsten væk, men jeg tror det er på grund af at jeg går med tanken om at jeg måske kunne være gravid? hvis der er en af jer der ude der kan give mig et godt svar så skriv hurtigt, jeg er desparat!

  1. Tja, det kunne jo godt lyde som om du er gravid. Men indbildningens kraft kan også gøre meget. Skynd dig at købe en graviditetstest og få det afklaret – det er nu rarere end at gå rundt og være usikker hele tiden, og hvis det viser sig, at du er gravid, og du gerne vil have muligheden for abort, så skal du også til at være lidt hurtig til at finde ud af det, da man ikke uden videre kan få abort mere end 12 uger efter at den sidste menstruation begyndte. Og hvis du vil have muligheden for at vælge en medicinsk abort, skal det være inden 8 uger. Så hvis du også vil have lidt tid til at tænke i, så er det som sagt en god idé at tage testen nu 🙂 Endnu bedre ville det faktisk være, at du får din læge til at teste dig, fordi de også er gode til at vejlede osv. Det er også gratis i modsætning til en graviditetstest, du kan købe i forretningen 😉

   Held og lykke – og skriv gerne igen, hvis der er mere, du er i tvivl om 🙂

 173. Hej jeg er en pige på 15 år. jeg tager nogle piller for acne som har gjort jeg har ondt her og der og som ogs har givet mig rigtig meget angst.

  Jeg gjorde det med min kæreste lørdag d. 8 januar og 4 dage efter fik jeg min menstration. kondomet gled lidt ned men det var ikke meget og det var først da han trak sig ud.
  jeg har været oppe at snakke med min læge ved juletid hvor jeg havde en irreterret tyktarm og har det dog stadig så tror ik det har noget med den at gøre, men derfor har jeg stadig lidt ondt i maven der hvor den sidder, men har bare angst for at jeg er gravid.
  mit menstration er ikke helt regelmesigt men i morgen d.9 februar er der dog gået li præcis 4 uger hvor jeg burde ha det. jeg er virkelig desperat og rigtig bange:'( tror i jeg er gravid?

  1. Hej Amanda 🙂

   Nu kan det jo godt være, du allerede har fået din menstruation, men jeg svarer alligevel.

   Man kan godt blive gravid, selvom kondomet kun er gledet lidt ned. Du skal helt sikkert tale med din læge om dine piller imod acne! Måske er det ikke dét værd…

   Når det er sagt, så er meget lille chance for at du er gravid, fordi du har haft din menstruation efter det samleje, hvor det gik galt, og også (lidt) fordi samlejet skete forholdvist tæt på din menstruation (grunden til, at jeg skriver ‘lidt’, er at det aldrig er 100% sikkert at dyrke sex, bare fordi det ligger tæt på menstruationen). Men er du fortsat nervøs, så køb en graviditetstest. De koster ca. 50 kr., og jeg vil tro, den også viser “negativ”.

   Igen: Tal med lægen om pillerne, der giver dig angsten – det er vigtigt… 🙂

 174. Hej (:
  Jeg havde min mens sidst, d, 7-01-14.01, min cyklus er på 30 dage.
  Min kæreste og jeg har så haft sex omkring hver anden dag. Vi har næsten været sammen i 2 år.
  Jeg føler mig oppustet, nogle dufte giver mig kvalme. har lidt ømme bryster. Kan jeg være gravid?

 175. Hej 🙂
  Min kæreste og jeg har prøvet og blive gravide i et godt stykke tid nu.. Jeg stoppede med mine p-piller i november. Men i januar d. 15.01 fik jeg min mens og det varede en lille uge, jeg gik så en uge hvor jeg ikke havde noget og i slutningen af januar måned fik jeg igen min mens. Ville høre om det var normalt? Jeg har i løbet af måneden mange forskellige smerter i underlivet .. Ikke smerter der kommer en hel dag af gangen, men smerter som kommer og går .. Det er vildt ubehageligt..
  Knus Kristina

  1. Tja, det er ikke umuligt, at det kan ske, og slet ikke, når det er så kort tid siden, du har smidt p-pillerne. Men tag da en graviditetstest og se om du er heldig 🙂

 176. Hej jeg er en pige med store tanker om jeg er gravid..
  – jeg var sammen med en fyr da jeg havde min mens, og et par dage efter menstrationen var stoppet, det vil sige i ægløsnings perioden…
  Nu har jeg smerter i underlivet og kvalme, jeg brækker mig og har det meget underligt som om jeg har feber for jeg har det varmt og koldt skiftensvis, men jeg har ikke feber og er ikke syg.
  er jeg muligvis gravid håber nogen kan svare lidt på om det er nogle symptomer man helt klart burde overveje at man er gravid

  1. Det er da i hvert fald ikke udelukket… Tag hellere en test, hvis du ikke får din mens næste gang 🙂

 177. hejsa:) jeg er en pige på 23år der så brændende ønsker mig barn nr to hurtigst:) jeg har en skøn dreng på 3år og han er blevet så stor nu at han ville elske at blive storebror, han er glad for babyer og en meget kærlig dreng! 🙂 vi er lige startet på at prøve, for skulle have mit tolvårsstik først, som jeg aldrig fik dengang, og derefter vente mindst 3mdr. nu er der så gået fem:) jeg har taget ægløsningstest den sidste uge, og testede positivt i går:) altså to lige tydelige streget:) men har først smerter i dag, og det er ret så voldsomme smerter, gør ondt i siderne og har kvalme og hovedpine. både i går og i dag har kæresten og jeg dyrket sex. jeg kan næsten ikke vente med at få svar om det nu er lykkeds for os, håber så inderligt at den er der:) ved min søn, blev jeg gravid i første forsøg, men falder chancerne ikke lidt?? der var jeg jo kun 19år:)mvh

  1. Tjo, men man plejer jo at sige, at ens fertilitet (først) falder, når man bliver 25. Du er stadig meget ung – og generelt er der nogen, der er heldige med deres gener ift. nemt at blive gravid 😉

 178. Hej 🙂
  Jeg er en pige på 16. år, som er lidt itvavl om jeg måske kunne være gravid ? Jeg fik min mens. en fredag, og så sluttede den igen den samme aften ? Men så lørdag morgen begyndte det så igen, men det blødte virkelig lidt, og den stoppede allerede helt om mandagen ;s. Og så tirsdagen, en uge efter, kom der en lille bitte smule blod da jeg tørrede mig, eller. Vil egentlig ikke kalde det blod, det var mere sådan lysserødt eller noget i den retning? Og så har jeg nogen gange kvalme, men det er kun når jeg spiser noget. Når jeg spiser, bliver jeg meget ledt mædt, og så begynder jeg nogen gange at få lidt kvalme. Og så bliver jeg sulten allerede en time efter eller noget. Så har jeg virkelig mange smerter nede i underlivet engang imellem, det føles lidt som mens. smerter? Og så er jeg også mere træt end jeg plejer at være. Jeg har ikke særlig ømme bryster, men her den anden dag havde jeg virkelig ømme brystvorter? ;s Håber virkelig at der er nogen som kan hjælpe mig! Tak på forhånd! 😀

  1. Please, en eller anden svar mig! :/
   Er virkelig blevet nervøs nu! :'(
   Og så har jeg også humør svingninger, og det er SÅ træls! ;s.
   Håber virkelig snart på svar!!! 🙂

  2. Tag hellere en test – den kan købes i de fleste dagligvarebutikker, f.eks. Fakta eller Føtex til 40-50 kr. Du er ret ung, så det kan være generelle hormoner, men det kan også sagtens være symptomer på graviditet. Gør det hurtigst muligt, så du har valget om eventuelt at få en abort – det er meget få uger, der gør forskellen dér.

 179. Jeg er en ung pige på 18 jeg har ike haft mit lort siden jeg stoppede med mine p-piller for 2 måneder siden ca jeg har haft sex med min kæreste ubeskyttet og har nu fået meget ondt i min ryg og meget ømme bryster især brystvorterne . det er vel ikke fordi jeg er blevet gravid ??
  Mvh Christinna

 180. Hej allesammen !!
  Jeg har en datter på 10 mdr og har ikke brugt nogen form for sikkerhed i 3 år eftersom mig og manden har været sammen i 5 år. Nå men vi vil rigtig gerne have en mere , har ikke haft nogen symp udover min mens nu er 7 dage forsinket og så lidt kvalme og mens smerter ? Er det mit hovede eller kan jeg være gravid tog en test da den var 4 dage forsinket og da den var 6 dage forsinket men den er negativ er virkelig ved og blive tosset så nu vil jeg høre andres mening . Min mand er helt oppe og køre og håber der er en lille ny på vej.

  HÅber i kan svare 🙂 hilsen Louise

  1. Åh, dén er svær… Meget kunne jo tyde på, du er gravid. Under alle omstændigheder ville jeg kontakte lægen, hvis der går et par dage mere, uden at menstruationen kommer – der må jo være en forklaring 😉 Knæk og bræk 🙂

 181. Mange tak for svaret 🙂
  Ja må lige ringe til lægen imorgen , men kan bare ikke forstå at jeg tester negativ når jeg er så mange dage over ? Men det kan ikke være mit hovede mere der spiller ind i den mangelende mens ??

  1. Jo, indbildning spiller stor rolle 🙂 Men testen kan godt vise negativ, uden at være det. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor mange hormoner man udskiller, når man er gravid.

 182. Jeg har prøvet 3 gange under de seneste 14 mdr forsøg på graviditet, at min cyclus har været oppe på hhv. 54, 42 og 39 dage, så det kan sagtens være at den kommer… jeg testede også hele tiden negativ (desværre)… Normalt er min på 28-34 dage.

 183. Hej alle

  Jeg har læst mange af Jeres kommentarer angående graviditet og har prøvet at sammenligne dem med min egen situation, for at få lidt mere styr på, om jeg er gravid eller ej.

  Det forholder sig således, at jeg bruger p-piller med lav hormon-indhold og gør det derfor muligt, at jeg stadig har min menstruation, men den har ikke vist sig i hele februar måned. Kan dog ikke præcis huske hvornår jeg sidst havde den i januar. Derudover har der været lidt rod med p-pillerne, som jeg har haft glemt et par gange, men hurtigt taget dagen efter.

  Angående andre symptomer kan jeg mærke få mavekramper i underlivet og tænker, at det sikkert er min menstruation som er på vej, men intet er endnu sket. Derudover har jeg også trang til at skulle tisse hele tiden og har tit undret mig over hvorfor, eftersom jeg ikke drikker så meget. Pt. sidder jeg og har ømme bryster, men det er kun noget som har vist sig nogle få gange. Som en sidste ting, så har jeg tendens til at spise ret så meget end jeg egentlig plejer.

  Vil slutte af med at sige, at jeg er 19 år og ikke har været gravid før, men overvejer at tage en test.
  Håber I kan give mig nogle svar.

  Vh.
  Michelle

  1. Jeg kan ikke sige andet, end at det lyder som om, du kunne være gravid – men det ved du jo også godt selv 😉 Tag hellere en test.

   1. Tog en test tidligere idag, som viste negativt. Jeg var da lettet, men fik også en lille bitte følelse af skuffelse. Men sådan er det vel, hehe.
    Tak for dit svar 🙂

   2. Jeg fik lige læst din besvarelse til Louises besked, hvor du fortæller at en test godt kan være negativ, men rent faktisk uden at være det.
    Måske jeg skulle dobbelt-tjekke hos lægen så – bare for en sikkerheds skyld

    1. Ja, det er altid en god idé… Men det skader ikke at vente et par dage for at se om menstruationen dukker op. Så er der også større chance for, at testen er positiv, da man gradvist udskiller flere “gravid-hormoner” 😉

    2. Ja, det er altid en god idé… Men det skader ikke at vente et par dage for at se om menstruationen dukker op. Så er der også større chance for, at testen er positiv, da man gradvist udskiller flere “gravid-hormoner” 😉

     1. Jeg fik tjekket hos lægen her d. 2. marts, som sagde, at der ikke var noget. Derudover fik jeg min menstruation om aftenen samme dag.

     2. Okay. Jeg har også et par gange oplevet, at menstruationen er kommet, så snart jeg har taget en negativ test. Men indbildning spiller også tit ind.

     3. Det er bare underligt, fordi alle symptomerne som jeg beskrev i min første besked, foruden det med de ømme bryster, havde foregået over længere tid uden jeg selv har haft tænkt på at kunne være gravid. Det var først efter min kæreste kom med en kommentar, at jeg begyndte at sætte de enkelte symptomer og dét med at være gravid, sammen.

 184. jeg har en kæreste som jeg nu har været sammen med i 3 måneder, vi bruger ikke kondom og jeg tager ikke p-piller. den 26 februar fik jeg min menstruation. det var meget vildere end det plejer og med klumper! inden da havde jeg haft tanken om at jeg var blevet gravid. kan det have været en abort?
  vi var sammen idag, og da jeg gik på toilettet bagefter var der lidt brunligt blod.. det er stoppet igen,. hvad kan det være???

 185. jeg har at hvis man fortsat er på p-piller kan det fremprovokerer ens menstration selvom man er gravid. er det korrekt??

 186. Hej. Jeg er en pige på 16. Jeg fik min menstruation den 3. Marts og Her den 15. Marts havde min kæreste og jeg samleje uden kondom ;s. Allerede nu føler jeg mig mere sulten og har også af og til smerter i brystet. Kan det være muligt at jeg er gravid? Og at der allerede er symptomer?
  Det skal lige siges at min kæreste ikke kom i mig ..

  1. Tja, der er nogen, der mener, de kan mærke symptomer så tidligt. Spørgsmålet er om det er reelle symptomer. Du må bare have tålmodighed, og så tage en test, hvis menstruationen skulle udeblive.

  2. Forresten, så er der ikke garanti for, at du ikke er gravid, når du har dyrket ubeskyttet sex. Mænd “udskiller” præsperm, som kommer før udløsningen, og den kan man også blive gravid af. Brug kondom til en anden gang 🙂

 187. Hi alle sammen

  Jeg skriver fordi jeg er bange for jeg er blevet gravid, j er 29. Min menses startede den 18 februar, og der går en 28 dage til jeg får den næste, min mens har altid været regelmæssig, og j forventede den i går el i dag men stadig intet. Jeg har haft usikker sex et par gange, I know its very stupid.. Nogle der kan hjælpe, ville blive glad for svar… Jeg oplever ingen graviditets symptomer, så er lidt i vildrede??

 188. Hej,

  Jeg har haft kvalme, skal hele tiden på toilettet og føler mine bryster vokser og er ømme, jeg plejer ikke at spise salat men jeg spiste det fx: til morgenmad i morges, kan jeg være gravid?

  Ps: hvad skal jer gøre jeg er kun 14?

  1. Man kan godt bilde kroppen ind man er gravid, hvis man er nervøs for det, så det eneste jeg kan hjælpe dig med er, at du køber 1-2 stk. teste. De koster 20 kr. pr. stk. i rema 1000 eller 2 stk. for 40 kr. i netto. Tag så den så med morgenurinen og hvis du køber to, så tag en hver morgen. Ellers skal du kontakte din læge og få en tid, så du kan blive tjekket og evt. få en snak med ham, om det er nået du ønsker ikke ej.
   Håber jeg har hjulpet dig på lidt på vej.

 189. Så blev det min tur til at føle sig enormt gravid!!

  – Min sidste mens var d. 27 i sidste måned, min cyklus er på 28 dage, så forventer min mens her om 6 dage.. Min kæreste og jeg, har haft sex hver dag omkring min ægløsning. (Det skal lige siges at jeg stoppede med p-piller, sidste måned) .. Her den sidste uge er jeg begyndt at få det helt vildt dårligt.. ENORMT meget kvalme!!- Ondt i brysterne, og vorten. Men de er ikke rigtig
  spændte?! – Ondt i lænden, maven og underlivet.. Lyder det realistisk?
  -Og så vil jeg lige høre om der er nogle der kender til graviditet + antidepressiv medicin? Hvad er mulighederne? – Håber at hører fra jer!
  Mvh Julie

  1. Som jeg har skrevet til et par af de tidligere indlæg, fik jeg også disse graviditetssymptomer kort efter at jeg stoppede med p-pillerne. Og jeg er tilsyneladende ikke den eneste. Derfor er det ikke til at sige, om det er rigtige symptomer, eller blot forekommer, fordi din krop ikke har afbalanceret hormonerne endnu. Desuden skal du være opmærksom på, at du med god sandsynlighed ikke får din menstruation på samme tid, som du gjorde, da du var på p-piller – her skal cyklussen også ind i en rytme igen.

 190. Hej alle sammen,
  Dejligt at læse om alle jer, der er blevet gravide.
  Jeg er gået 8 dage over tid, har nogle blandede symptomer (som jo også kan skyldes andre ting). Dog er jeg testet negativt indtil videre, men læser, at andre først har kunne teste positivt langt senere. Min cyklus er kort, 20 dage, så jeg kan umulig været særlig langt henne!
  Min læge opfordrede mig til at se tiden an og testejver uge. Imens må jeg spændt gå og vente:)
  Er der andre herinde, der er gået over tid, men samtidig tester negativt?
  Hilsner fra Camilla

 191. hej alle sammen ..
  jeg har været svimmel den sidste uge , men kvalme og opkast engang imellem .. jeg er meget mere træt end jeg plejer .. li pt er jeg på p-piller, men da kæresten og jeg skal til at prøve at få barn, smider jeg dem snart .. er der nogle der ved om det kan være en garviditet?

  1. det skal også lige siges, at jeg normalt ikke er ret sulten , men er blevet meget sulten for tiden og det er altid efter nogle mærkelige ting, som f.eks kinamad eller lakridser som jeg aldrig har kunne li før ..

  2. Det er da ikke udelukket. P-piller er jo ikke 100 % effektive. Hvorfor ikke bare smide dem nu så? Så kan du også om din menstruationer helt udebliver.
   Men vær opmærksom på, at indbildning stadig kan spille en stor rolle ift. “graviditetssymptomer”.

 192. Hej alle sammen..
  Jeg har ikke haft min mens den sidste mdr. har rigtig ømme bryster. og har en fornemmelse af at der sker noget i min krop. Jeg er rigtig meget træt og kunne sove hele dagen lang. og jeg skal på wc meget oftere en jeg skulle før.
  Men til tros for det er den test jeg har taget negativ. Min læge siger er jeg bare skal vente og se tiden an. Er der andre der har prøvet det samme?

 193. Harj alle..
  HJÆLP..

  Jeg havde sidste weekend ubeskyttet sex, om morgenen da jeg skulle på toilet småblødte jeg, men der har ikke været noget siden..
  Nu har jeg ømme bryster, temperatur på 37,8 og menses smerter(+luft i maven), men skal ikke have min menses før om en god uges tid .
  . Den er altid rimlig punktlig..
  Nu har jeg forhørt mig lidt rundt ved folk og har fået en masse forskellige svar, håber i kan hjælpe mig..!
  Selvom fyren ikke er kommet oppe i mig kan jeg vel stadig godt være blevet gravid ikke?
  Og er der nogen der har en ide om hvorfor jeg småblødte den morgen? kunne det evt. være der ægget satte sig fast hvis det er.?

  På forhånd tak..:)

  1. Jo, du kan godt være blevet gravid, selvom han ikke er kommet op i dig. Man kan vist godt få en lille blødning, når ægget sætter sig fast, men jeg tvivler på, at det er sket dagen efter samleje. Blødningen kan være pga. mange ting. Livmoderen trækker sig jo også sammen under samleje, og desuden kan du have fået nogle små rifter ved samlejet. Den temperatur du skriver, kan ikke rigtigt bruges til noget. Temperaturen svinger fra morgen til aften og også igennem menstruationscyklussen, hvor den typisk vil være lidt højere, fra ægløsningstidspunktet. Nu er der jo gået en uges tid, siden du skrev – har du fået din menstruation?

 194. jeg har en fornemmelse om at jeg er gravid tisser mere ind jeg pleje, normal kan jeg godt drikke øl til fester men det bryder jeg mig heller ikke om mere, føler mig oppustede. har være gravid en gang før og syntes det er de samme sytomer jeg har. og kan ikke tag en test før om ca1 uge. hvad tror i.

  1. Hej!
   Jeg søger efter svar på netten, min Intuition siger at jeg er gravid. jeg har aldrig prøve at være gravid før. men jeg føler mig så oppuste og lidt hård mave. Har haft blodplet efter påsken. Jeg mærker at min krop er begyndte at ændre sig, ingen tegn for bryst, kvamle.
   Jeg har prøve tage gravidtest, det viser sig ingenting. Ved at min menstruation skal komme om halvugen fra idag af.

   kan man tyde på oppuste og hård mave at man er gravid?

   Mvh Bella

 195. Jeg har en datter der har været i Theiland i 3 mdr. og har oplevet meget. Nu er hun i Australien. Har taget p.piller i flere år. Er stoppet med p.piller for 3 mdr siden. Har så ikke haft menstrationen i 3 mdr. Har fået undersøgt om hun er gravid 4 gange, er ikke gravid. Hvad kan dette skyldes.

  En bekymret mor.

 196. Hej alle. Håber på at kunne svar på det her hurtigst muligt. Jeg havde i lørdags ubeskyttet sex, og fyren kom “halvt” oppe i mig. Både igår og i dag har jeg haft meget stærke menstruations smerte, men jeg skal først havde min menstruation om 2 uger. Og vi havde sex lige præcis der hvor jeg havde min ægløsning. Er det en mulighed for jeg kan være gravid? Har nemlig været gravid en gang før, hvor jeg tabte barnet, og det har været et helved for mig at tænke på, så den her gang vil jeg gerne “af” med barnet, altså tage en fortrydelses pille, før det når at blive et foster.

  1. Vil det sige, at du har tænkt dig aldrig at få børn? :-S Håber, du har fundet ud af det i hvert fald.

 197. Hej Allesammen.

  Min kæreste og jeg har i 7 mdr prøvet på at gøre mig gravid og der er intet sket. Jeg stoppede med p-piller for 7 mdr siden og har siden der haft hormelle forstyrrelser, men menustration der kommer lidt forsent og kvalme og opkast. Siden start af marts har min krop opført sig normalt igen. Men skulle have haft det røde d 28 marts, men har stadig intet fået og det er d 20 april i dag. Var ved lægen i sidste uge, da jeg havde to test med en svag lilla streg. Lægen tog en urinprøve og fortalte mig, at jeg ikke var gravidæ. Jeg bad om en blodprøve, bare for at jeg kunne være helt sikker. Men det vil hun først d 26 april. Hun kunne ikke forklare hvorfor der var svage streger, men sagde bare at jeg skulle forholde mig til, at jeg ikke var gravid. For hver dag jeg er gået ekstra over tid tænker jeg endnu mere over det. Tog en test for 5 dage siden, var en MEGET svag streg. Har ingen graviditets symptomer ud over ondt i maven, diarre og er noget træt. Er der nogen der har prøvet noget lignede? Glæder mig til at jeg skal til læge d 26, men er også bange for at hun siger, at der ikke er noget. Er forvirret over min krop og de signaler den ikke sender….

 198. Min forlovede og jeg har provet paa at blive gravid i snart et aar og intet er sket.
  Min mens er ikke regelmaessig, der gaar ca 3 uger imellem dem, og for det meste plet bloeder jeg en smugle naar jeg gaar paa toilettet ca en uge inden. Er der normalt?

 199. hej venner.
  der er gået 76 dage siden jeg sidst havde mens. jeg har selv taget to tester, men dem begge var der en meget svag steg i den ene og tydelig steg i den anden felt. jeg tog til læge. og fik taget en test, men den var negativ. vi har nu prøvet i næsten 1 år. i starten var jeg meget træt, min smag sans var ændret, kastede op. men nu har jeg ingen symptomer. har heller ikke ondt i mine bryster. hvad skal jeg gøre HJÆÆÆLP

  1. Hvis testerne har vist svag positivt, så synes jeg, du burde tage til lægen igen. Under alle omstændigheder burde der ikke gå så lang til mellem menstruationerne, så det må du påpege over for lægen 😉

 200. Hejsa alle baby ønskende 🙂

  Jeg har læst alt hvad der står her og ud fra det er jeg vist nok gravid. Jeg tog en test for en uge side som viste positiv (tydelig) og så dagen efter var jeg ved lægen og den viste negativ. Lægen sagde at jeg sagtens kunne være gravid selvom den viste negativ. Den samme dag om aftenen begyndte jeg at få menstruations ligene smerte, men det var lidt over en uge siden min mens stoppede, så jeg viste det ikke kunne være det. Jeg havde også haft ægløsning lidt før min mens og havde sex der. Så jeg søgte på nettet for at lige finde ud af hvad det lige var. Fandt ud af der var noget der hedder ligmantsmerter som man kan godt i den tidlige start. Jeg har nu haft det i 6 dage, kvalme og ikke kunne klare lugte i 5 dage og har også lagt mærke til humørsvingninger. Kunne ikke vente en uge med at tage en test, så tog en et par dage efter besøget ved lægen, og den viste negativ. Jeg har i nu mange år øsket børn og har før troet jeg har været gravid (mens ikke kommet til tiden) men aldrig har jeg haft de symptomer jeg har nu. Jeg vil også sige jeg bare sådan helt indeni føler jeg er gravid. Og den smerte jeg har i underlivet er ubehagelig, men har bare følelsen af at det er liv. Jeg tør bare ikke tage en test igen for hvad nu hvis den viser sig at være falsk og at det bare har været inde i mit hoved. Jeg vil bare vide om der er nogen som har prøvet det samme eller bare nogen der kan hjælpe mig få svar på mine frusrtationer.

  Mange hilsner fra den måske vordende mor (krydser finger og alt hvad der kan krydses)

  1. Man plejer at sige, at en test godt kan være falsk negativ, men ikke falsk positiv. Det er dog guidelines, så selvfølgelig er der undtagelser, der bekræfter reglen. Kan selvfølgelig også være, du har været så uheldig at få en tidlig abort. Hvis du har fået ægløsning lige før menstruationen, så er det klart, der vil komme en ny menstruation ca. 14 dage efter (det er dog ikke almindeligt, at der kommer to ægløsninger i samme menstruationsperiode – men igen er der jo undtagelser, der bekræfter reglen). Der er desværre ikke andet for, end at du må se tiden an og bide i det sure æble og tage en test igen om en uges tid – det kan jo være, der faktisk er bid 😉

 201. Hej alle

  Jeg har brugt de sidste par dage på at læse og læse på nettet for at finde ud af alt om symptomer og hvor tidligt de kan mærkes. Jeg hører både om dem der mærker det allerede nogle timer efter og dem der siger at man først kan mærke det efter nogle uger, men her er mine symptomer. Håber jeg kan få nogle gode svar.

  Jeg er sammen med min kæreste lørdag uden beskyttelse. Allerede søndag har jeg mange mavesmerter og sover næsten ikke natten til mandag pga smerter. Mandag har jeg stadig voldsomme mavesmerter og stikken og meget kvalme. Den forsvinder i løbet af dagen men smerterne varer ved. om aftenen bliver jeg voldsomt sulten og har igen en urolig nat. Her til morgen er kvalmen kommet igen men op af formiddagen fortager den sig og jeg bliver mere sulten end ellers. Jeg har ingen symptomer udover mave/underlivssmerter og kvalme, samt sult og lyst til specielt mad. Kan det være en graviditet jeg allerede nu kan mærke? Så vidt jeg kan regne ud skal jeg have mens om en uges tid men allerede nu er der lidt plet.

  Tak

 202. hejsa allesammen. mig og min kæreste smed spiralen ( eller det vil sige jeg gjorde) den 4 april. vi har et meget aktivt sexliv så det er stort set hver dag, der sker noget på lagnerne;) – vi håbede vi var blevet gravide, mine bryster blev ømme. og der kunne presses mælk ud af den ene. fik ondt i maven. men så fik jeg min mens. testede dagene op til negativ. fik min mens den 20. og den var ikke helt som den plejede, to dage troede jeg det var stoppet da der intet var i over 24 timer. vupti så var der lige lidt igen dagen efter. – men kan jeg være gravid alligevel ? og hvis ja. hvornår kan man så teste positiv. – jeg har taget 8 kg på de sidste 2 mdr. ( tog os hurtigt og meget på med min første ) har ondt i maven over skan benet, sådan en nivende, mens agtig smerte. brysterne er stadig ømme. haft en del halsbrand. og stadig mælk.
  går ikke brændende og ønsker mig det. så vildt at jeg tror psyken kunne spille ind. desuden tror jeg ikke ens psyke kan give en så ondt i maven. tror stadig der ikk er noget , men tegnene siger andet !

  på forhånd tak

 203. Kategori: Ikke angiveteg havde min menstruation d 16 april og var mest frugtbar d 26 havde sex med kæresten to gange på 4 dage inden den dag og på selve dagen . Var har haft sex ca hver anden dagmen igår aftes var der blod i mit sekredt som var det en menstruation jeg gik i seng og det var væk om morgen. Mit sekredt har ændret sig til en hvid masse der klistermærker let. Dagene mellem den 226 og igår havde jeg menstruation ligende smerter & d 29 havde jeg vildt mange smerter. Håber i kan hjælpe lidt .

 204. Hej Alle,

  Jeg er en pige på 15, jeg ser at i har hjulpet hinanden rigtig godt herinde, og nu håber jeg på at i kan hjælpe mig!

  Idag var jeg sammen med min kæreste, vi havde ikke noget kondom, men aftalte bare at stoppe før han kom, men lidt røg ved siden af alligevel og ind til mig,

  jeg har købt en graviditetstest, men hvornår kan jeg bruge den? der står bare på pakken at den kam bruges allerede første dag mensen udebliver, men jeg har stadig meget urelmæssig menstrusion, vær sød at svarer mig hvornår jeg kan bruge testen?!

  Jeg tør ikke gå til mine forældre, først når jeg ved med sikkerhed at hvis jeg er gravid 🙂 mange tak jeg håber i kan hjælpe mig. knus fra Line

  1. Trist at jeg ikke så din besked før nu – så havde jeg rådet dig til at købe en fortrydelsespille med det samme – så ville du nok undgå at skulle ende med at gå til dine forældre. Anyway, graviditetstesten kan tages på den første dag, hvor din menstruation normalt ville være kommet, men jeg ville overveje at vente til 3 dage efter, da menstruationen jo godt kan være forsinket, plus at ikke alle tester positivt til at starte med, og i så fald anbefales det, at man prøver igen, når der er gået tre dage. Så er ens hormonniveau nemlig typisk fordoblet, og så vil testen nemmere kunne være positiv.

 205. Hej jeg vil gå lige til den og håber i kan hjælpe mig. jeg er 20 og fik sex for omkring 6-7 uger siden. her på det seneste er jeg begyndt at være mere træt end ellers når jeg arbejder. i morges d. 13/5 havde jeg meget kvalme og tynd afføring. min mens fik jeg til normal tid men sys ikk jeg bløder så meget som jeg plejer. er det gode eller dårlige tegn på man måske er gravid. tør ikk tage en test. på forhånd tak.

 206. HJÆLP! GRAVID eller EJ?

  Hej

  Jeg har læst om jeres bekymringer og de behjælpelige besvarelser. Tillykke med alle jer gravide og heller lykke til jer der prøver at blive gravide.

  Jeg er 32 og har et barn i forvejen.

  Min kæreste og jeg har prøvet at blive gravid i 2 mdr. Min sidste menses 1. dag den 5. april. Vi har været aktive i min ægløsningsperiode. Jeg har hidtil haft en meget regelmæssig cyklus, bortset fra maj måned. Jeg forventede menses første dag den 6. maj. Den er nu udeblevet i 9 dage.

  Det hele er meget kompliceret. Jeg har lavet 2 urin tests to dage efter hinanden, hvor begge vidste sig efter få sekunder POSITIVE og er TYDELIGE. Jeg har samtidig hævet og ømme bryster med større ring, knopper, oppustet mave, stærk lugtsans og en mørk streg mellem navle og skambenet.

  DET LYDER OG TYDELIGT AT JEG ER GRAVID! IKKE?

  Indtil torsdag den 12 alt var perfekt. Torsdag ved 17 tiden fik jeg stærke smerter i ryggen og maven hvor den udviklede sig til begge mine ben samt med gysfornemmelse og varm kropstemperatur. Ja jeg troede at det var pga. den forsinkede menstruation. Mellem kl. 21-22 har jeg set 2 lyserøde pletter og udflåd lignende men meget lys.

  Jeg var på hospitalet med smerterne, og de har lavet en urin test som meget overraskende viste sig NEGATIV!

  De sagde testen er negativ og vi blev sendt hjem uden gynækologisk undersøgelse.

  Jeg har den 13. maj fået forskellige pletter med lyserøde og brun farvet. Men smerterne har fortaget sig.

  Jeg har lavet en test for 3. gang og denne gang var den ikke tydelig nok. Men man kunne se en meget utydelig streg.

  I dag den 14. maj har jeg fået menses lignende blødning men har aldrig blødt på den måde. Blødningen er meget mærkelig, da den hænger på mig, når jeg tørrer den af selv og den har også en elastisk look. Hvis du har født før kender du den efter fødselsblødning og ligner meget min nuværende blødning. Den fortsætter stadigvæk.

  Jeg vil høre, om nogen af jer også har oplevet noget lignende?
  Hvor mange af jer har fået at vide, at I er gravide?
  Jeg vil vente en uge med at tage en ny test eller også tager jeg til min egen læge.

  Jeg er begyndt at blive utålmodig og håber på inputs fra jer. På forhånd mange tak.
  MVH
  ”Den utålmodige”

 207. Hej Den utålmodige.

  Har prøvet nøjagtigt det samme som dig, bare med en menstruation og ikke lyserøde pletter. jeg ringede med det samme til sygehuset og de sagde at nu når jeg blødte så meget. så er jeg ik gravid mere. så kunne blive hjemme . Men jeg havde faktisk ikke havde aborteret. Fandt ud af at jeg stadig var gravid da jeg var 17 uger henne og nu har jeg en lille guldklump på snart 2. Så jo få hellere tjekket hos en gynekolog med det samme. for testerne kan snyde som bare F***** 🙂

 208. Hej Anika, mange tak for din inputs.
  Indtil idag havde jeg en fornemmelse på at jeg var gravide, men i morges ved 8.30 har jeg blødt meget på engang med stor klumper (ved ikke hvad det er) Jeg tror jeg har aborteret :(((.

  Havde du også haft blødning med klumper i?

  Når jeg nu har læst om din kommentar med at du har fået også menses ikke pletter, er jeg lettet.

  Har du først fundet ud af at du er gravide da du var i uge 17?
  Har du haft menses ind til uge 17 ??

  Jeg kontakter min egen læge i morgen.

 209. Hej Alle

  Jeg har været hos min gynekolog oh har fået at vide jeg har aborteret i uge 6 :(((

  hilsen Lotus

 210. Hej alle.
  Jeg er en pige på 16 år, som har haft sex for første med min kæreste for 2,5 uger siden. Jeg er på p-piller og det har jeg været i 3 måneder nu, vi gjorde det 2 dage efter min mens. Og nu har jeg ømme bryster og tror også lidt at jeg har kvalme, jeg skal have min mens. nu her og den er ikke kommet endnu??? Jeg er så nervøs og håber virkelig at i kan hjælpe mig!!! 🙁

 211. …..Jeg har også nogle gange mavekramper, og har også meget ondt i lænden, men ved ikke om det er pga. at jeg har spillet håndbold 7 timer hver dag, i den her uge, men jeg tænker bare hele tiden om jeg er gravid???

  P.S. Skal jeg tage en graviditetstest eller ikke? Og hvad koster sådan nogle?

 212. P-L-E-A-S-E  H-J-Æ-L-P!!!

  Jeg er ved at blive rigtig nervøs nu, for har været inde og tjekke på nettet om symptomer for om man er gravid, og jeg er lige begyndt at mærke en lille smule stikken i højre side af maven, men den er bare ikke oppustet? Mine bryster er lidt ømme i siderne, men ikke foran og heller ikke på brystvorterne, de har heller ikke ændret farve eller noget, men er blevet en smule større? Og så har jeg en lille smule kvalme, men det er ikke helt vildt meget, det er kun når jeg har spillet håndbold, men det kan også godt være pga. At jeg jo har trænet 7 timer hver dag i denne uge, så man kan jo måske godt have lidt brækfornemmelse af den grund :/ jeg er også begyndt at svede om aftenen, ved ikke om det kan have noget med det at gøre???

  Jeg er i hvert fald i tvivl? og jeg håber på at få noget hjælp hurtigst muligt!!! 

  P.S. Det med kvalmen mærkes mest som om at jeg er sulten heeeeeele tiden?

  Hilsen Pernille igen 🙂

  1. Hej Pernille.

   Du har sikkert fået svaret nu. Anyway, kroppen kan godt blive lidt forvirret af de hormoner, man tager, så det er ikke unormalt, at brysterne føles anderledes indimellem. Når du har dyrket håndbold 7 dage i træk (eller enhver anden sport), vil det også typisk gøre, at din menstruation bliver udskudt nogle dage i forhold til din normale menstruation. Og tit og ofte vil man få flere “graviditets-symptomer”, når man begynder at overveje, om man er gravid – selvom man ikke er det. Kvalmen har jeg selv oplevet en del gange, når jeg har troet, at NU var jeg vist gravid. Man bliver tit mere nervøs for, om man er gravid, når man lige er startet på at dyrke sex – det kan jeg da selv huske, at jeg var meget oppe at køre over. Hvis du tager dine p-piller, som de skal tages, er der meget lille chance for, at du bliver gravid, så slap af og brug et par måneder på at finde ud af, at pillerne faktisk virker – så vil du blive mere rolig 😉

 213. Heeej (:
  Har læst rigtig mange af jeres opslag, det er rimelig spændende at læse. (:
  Jeg stoppede med p-piller for en måned siden for at holde en lille pause. Jeg har altid ønsket mig at få mit første barn i en ung alder. Her efter jeg stoppede med pillerne, er jeg gået ca. 5 dage over. For 2 uger siden oplevede jeg startende symptomer. Jeg fik rigtig ondt i mine brystvorter, og kan ik ha’ hvis min kæreste rør ved dem, de gør SÅ ondt. Jeg begyndte at tisse meget, og det gør jeg stadig. Jeg har lidt humørsvingninger, og er mega træt. Kunne sove hele dagen hvis det skulle være. Jeg spiser hele tiden, og spiser underlige ting. Og hvis vi ikke har noget at spise herhjemme, bliver jeg fuldstændig desperat for at få noget mad. Jeg har taget to tests i sidste uge, de viste negativ. Min veninde rådede mig til at se den her uge an, hvor min mens rigtig skulle kommet, og hvis det ik var kommet skulle jeg ha kontaktet lægen. Har været ved lægen idag og den viste ogs negativ, men hun kunne ikke sige med sikkerhed at jeg ikke var gravid, da det er forskelligt hvornår man danner hcg eller det der stod der (: Jeg har ogs sommetider en ulidelig kvalme. Har haft nogle sammentrækninger i maven, som om nu er mens på vej, men det kommer bare ikke? Jeghar sådan noget hvidt agtigt slim der kommer ud, så ved ikke om det er på vej. Håber det ikke, ønsker mig så inderligt at blive gravid. Jeg må se tiden an, det kan jo være der er en lille spirer (:

  Hilsen den lidt fortvivlede? (:

 214. Jeg fik voldsomt forhøjet lugtesans og madlede ved alt, der lugtede at fedt eller den mindste smule harskt. Jeg kunne slet ikke spise flere forskellige ting, jeg ellers normalt godt kan spise.

 215. Hej,
  Jeg er lidt i tvivl om jeg kunne være gravid.
  Jeg har regelmæssig menstruation, Skulle have haft den i i weekenden.
  Jeg spiser meget, for to eller fire.
  Kan spise og stadig føle mig sulten som om jeg mangler mad.
  Mit humør går meget op og ned.
  Altså jeg kan juble og hoppe op og ned i glæde det ene sekund og det næste føle mig trist uden grund.
  Jeg føler mig meget træt selvom jeg får sovet som jeg skal.
  Kan være utrolig svimmel selvom jeg synes jeg drikker så jeg ikke er dehydreret og med en hovedpine som om nogen står med hamre inde i mit hoved.
  Min kvalme er mærkelig da jeg kan få opkast fornemmelsen uden der er noget.
  Jeg har brug for at i fortæller mig om jeg pylre for meget eller om jeg burde tage en test, kontakte min læge eller bare være tålmodig?
  På forhånd tak.
  Hilsen hende den forvirret

 216. Hej

  Jeg har haft samleje med min kæreste, som jeg har været med i 3år. For første gang har vi haft ubeskyttet samleje,præcist i befrugtnings perioden altså 10 dage efter min menustration stoppede. Dagen efter samlejet fik jeg meget ømme bryster og større, og havde mærkelige fornemmelser i underlivet som gjorte heelt vildt ondt og 2 uger efter gjorte det stadig ondt, hvor jeg så fik min menustration.

  Menustrationen var meget mærkelig, hvor der var store klumper “kød agtig slim” og fik menustrationen 2-4 dage før tiden. Den varede i dage,hvor den var meget stærk første dag og de sidste dage meget svag. Efter menustrationen stoppede, havde jeg meget mærkelige smerter i brysterne og diarre. Men nu er det stoppet, og kan kun mærke lidt til underlivet.

  Hvad kunne det være ?

  På forhånd, tusind tak for svar.

   1. Hej 🙂

    Jeg synes det lyder lidt som at du har haft en abort.

    Efter min abort havde jeg det lige som du beskriver.

    Jeg var dog bare 12 uger henne, da det skete..

 217. Heej, jeg var i seng med en for første gang her i lørdags og han kom så inden i mig, og vi brugte ikke kondom. og jeg skal tisse hele tiden, og jeg har kramper i min mave, er det fordi jeg er gravid eller hvad?
  jeg skal rigtig have min menstruation her d.26/27 men der er ikke kommet noget endnu.

 218. Hej alle.
  Jeg er 18 år og jeg havde ubeskyttet sex med min kæreste for en uge siden to gange samme dag. Jeg har efterfølgende haft stærke smerter i lænden og svage smerter i mine bryster.. Derudover tisser jeg også mere end normalt.. Kan jeg være gravid???

 219. Hej.. Min mens sidste gang var meget underlig.. unormal, og faktisk næsten ikk som mens.. Siden da har jeg oplevet optrækkende kvalme mest om aftenen, og brystspændninger, hovedpine, svimmelhed, smerter i højre side.. ting der betegner en graviditet.. kan det være muligt at jeg er det?

 220. hej.. jeg har en lille fornemmelse af at jeg kan være gravid, har en del, næsten alle symptomer, og er faktisk meget træt.. har taget en test, viste negativ, så venter bar på at det er tid igen til en ny test.. 🙂

 221. Hej 🙂

  Jeg har lige nogle spørgsmål, der muligvis er nogle af jer der kan besvare 🙂

  Min mens. skulle have været kommet for ca. 11 dage siden. Jeg har testet 2 gange, begge negative..

  Sidste gang jeg var gravid, kunne jeg først teste svagt positivt efter ca 14 dage.

  Jeg har haft kvalme lige efter min mens. skulle have været kommet, men ellers har jeg ikke mærket noget til det.
  Jeg havde ingen appetit i starten, hvilket der er blevet vendt om på. Nu kan jeg spise heelee tiden 🙂

  Har fået flere rygsmerter end jeg plejer at have, og er begyndt at skulle tisse en del.

  Min mave er blevet meget op-pustet her den sidste uge, og jeg synes der er utrolig meget ”uro” i mit underliv.

  Jeg er dog lige stoppet på p-piller i sidste månede, så jeg er selvfølgelig klar over det meget muligt er derfor, min mens. udebliver, og har graviditets lign. symptomer.

  Men jeg har sådan en følelse af at jeg allerede er blevet gravid. Jeg tænker ikke speciel meget over det, efter jeg har testet negativt 2 gange. Men jeg er bare næsten sikker på jeg er blevet gravid.
  Jeg prøver at lade værre med at glæde mig, hvis jeg nu skulle blive skuffet 🙂

  Vil bare lige høre om der er andre der har oplevet lign. ?

  Håber i kan hjælpe mig 🙂

 222. Hejsa. Jeg er en uge pige på 31 år, som tror at jeg er gravid, men ved det ikke med sikkerhed…!!
  Jeg/VI HAR 3 DEJLIGE PIGER. Jeg havde mens sidste gang d. 24 maj 2011 og har stadig ikke fået min mens. Det er i dag d. 10 Juli. Altså rund regner er jeg gået 16 dage over tiden. For en uge tog jeg en test, men den var negativ. Jeg tager så en i morgen igen, er meget spændt. :). Jeg er aldrig gået så lang tide over før. Hvis jeg er gravid er jeg fulde 7 uge henne. Synes bare at det er SÅ mærkeligt at testen ikke var positivt. Jeg har kvalme ellers ikke nogen tegn på hverken graviditet eller mens på vej. Hvad mener i om dette?

 223. Hej håber virkelig i kan hjælpe mig. Jeg er en pige på 16 år som virkelg er bange for at være gravid, igår var min mave helt oppustedet, og har haft kvalme hele dagen efter jeg har spist morgenmad som var (hvidt brød). jeg har ondt i maven, og jeg er på p-piller. jeg har sidst været i seng med min kæreste for 2 dage siden. vi har aldrig brugt kondom, for vi stoler okay på p-pillerne, jeg har været kærester med ham i 4 måneder, så ved ikke om det kan være det. Håber virkelig jeg snart høre fra jer, for er virkelig bange 🙁 og kan først købe en graviditettest imorgen. Men jeg tænkte også på om det bare kunne være indbilring, så min krop tror det, så det er derfor jeg har kvalme. Og om der kunne ske noget hvis man ikke tager sine p-piller en bestemt tid hver dag ? HÅBER VIRKELIG JEG HØRER FOR EN AF JER SNART 🙂

  1. Hvis du er på p-piller, er der en meget lille chance for at du kan være gravid. Medmindre at du har glemt at tage dem. Hvornår skulle du have haft dit mens?

 224. Hej alle sammen
  Jeg er i dag gået 5uger over forventet mens, tog en test da jeg var 1uge over og 3 uger over men begge sagde negative, men har ondt i maven dirre og kvalme om morgnen, og bliver dårlig når jeg har spist, kan jeg være gravid selvom testen siger negativ, håber der er en der kan svare på mit problem

  1. det er ikke altid at testen er rigtig når den siger negativ, du kan godt være gravid alligevel, prøv at tage en test mere, og hvis den så også er negativ men din mens stadig ikke kommer burde du nok gå til læge.

 225. hej:)

  jeg har glemt at tage p-piller mange gange.. jeg skulle fa min mens.. den 30juni, og i dag 15juli..
  de symptomer jeg har haft pa det sidste er træthed, hovedpine, har haft lidt kvamle og været lidt svimmel pa det sidste par dage.. min mave er lidt hard..
  jeg har taget g-test.. men de var begge negativ.. jeg tog dem for omkring en uge siden…

  1. hvad synes i at jeg er? gravid eller ej?
   vil meget gerne vide det..
   jeg er kun 17ar..

   1. Hvis du har glemt at tage dine p-piller, er det jo ikke umuligt at du kan være gået hen og er blevet gravid. Du kan vente nogle dage, og teste igen. Hvis din mens. stadig ikke er kommet om en uges tid kan du evt. kontakte din læge.
    Man kan selv holde sin mens. tilbage, hvis man hele tiden spekulere over den, eller er stresset. Du kan selvfølgelig også være en af dem, som først kan testes positiv sent. Din læge kan tage en blodprøve, som kan fortælle dig med sikkerhed om du er gravid eller ej 🙂

 226. hej alle.
  Jeg er virkelig bange for jeg er blevet gravid. Jeg er 16 år og havde sex for første gang for 4 dage siden med min kærste. Han havde kondom på, og da han kom så tog han det af og satte et nyt på så vi kunne fortsætte. Nu 4 dage efter vågner jeg med kvalvme og har brækket mig et par gange… Kan det være et tegn på jeg er gravid? :S

  1. Hvis i har beskyttet jer med kondom, er det næsten umuligt at du er blevet gravid..

 227. Hej jeg har lige opdaget jeg er gravid. Jeg fik fjernet min spiral 2 måneder efter er jeg gravid. Jeg har rigtig ondt i underlivet. Jeg skulle være 5+1 dag henne men er snart i tvivl om det er rigtig. Jeg er træt hele tiden. Orker ikke så meget.

 228. Allerede før jeg var positiv med 2. barn vidste jeg det. Jeg er en af dem der først kan se de på grav test sent i forløbet (begge gange 6 uger henne). Men i flere uger inden jeg fik en meget svag positiv, var jeg knust. Jeg tog min 1 test om dagen (dyrt) og var knust hver gang den var negativ. Jeg følte det inde i mig, jeg drømte om det, fik en aften et angstanfald fordi jeg lå på maven og jeg følte at jeg knuste mit “barn”… forfærdeligt.

 229. Hej alle.
  Jeg er en pige på 16 år.
  Jeg er ligesom pigen før meget bekymret for, om jeg måske kan være gravid. Jeg havde sex for første gang for præcis 2 uger siden. Vi brugte selvfølgelig kondom. Dagen efter vågnede jeg op og så, at min menustration var kommet, men blødte næsten ikke og det stod oveni købet kun på i 2 dage. Har læst at man også kan pletbløde ved tidlig graviditet, men kan det også bare være fordi, at det var første gang? Det gjorde nemlig ondt på mig. Havde også ondt sådan to dage efter. Nu her i dag 14 dage senere har jeg lige fået min menustration, hvilket jeg er helt sikker på. Men jeg kan jo ikke have det to gange inden for bare 14 dage? Dagen efter vi havde haft sex fik jeg også en mærkelig træng til at tisse hele tiden hvilket så førte til, at jeg fandt ud af, at jeg havde blærebetændelse! Mine bryster er også begyndt at være ømme. Jeg er meget i tvivl, for jeg har læst at man især kan få blærebetændelse ved tidlig graviditet og jeg har aldrig nogensinde haft tendens til blærebetændelse, har faktisk aldrig haft det. Jeg synes også jeg kan mærke, at jeg har spist rigtig meget i de sidste to uger. Jeg synes bare at jeg har skræmmende mange symptomer men jeg er bare ikke sikker. Min veninde var bekymret for mig, så vi købte en graviditets test, men jeg ved ikke, om jeg er gået over tid med min menustration. Det er faktisk kun et år siden, at jeg fik det første gang, så den er stadig meget uregelmæssig og har derfor ikke mulighed for at vide, hvornår jeg er og ikke er gået over tid. Nogen gange kan der gå rigtig mange uger i mellem og kan ikke huske hvornår min sidste rigtige menustration var. Tror I at jeg er gravid, og hvornår kan jeg tage min graviditets test? Håber I kan hjælpe. Er virkelig bange for, at jeg er gravid. Tak

  1. sandsynligheden for at du er gravid er meget meget lille. For som du skriver så har du jo haft din mens og det er ret sjældent at den kommer hvis man er gravid. De ømme bryster kan komme af at du tænker så meget på om du nu er gravid. Det er kroppen der ‘driller’.
   Det at du blødte dagen efter I havde sex er også meget normalt, specielt når det er første gang for dig.
   Tror bestemt ikke du skal være bange.

   1. Bløder bare meget mere end jeg normalt plejer. Rigtig meget faktisk. Er det bekymrende?

    1. Det er kun bekymrende hvis du er gravid. Men hvis du er så meget i tvivl og bange, så synes jeg du skal ringe til din læge og snakke med ham/hende.

    2. Det er kun bekymrende hvis du er gravid. Men hvis du er så meget i tvivl og bange, så synes jeg du skal ringe til din læge og snakke med ham/hende.

 230. Jeg og min kæreste var for nylig stang visne og gjorde det uden kondom. Dog kom han ikke inden i mig. Dette er omkring 5-6 dage siden. Jeg har haft det mærkeligt i min mave, været på toilettet oftere end normalt og kvalme, dog ikke i lang tid og om aftenen. Jeg er bange for, at jeg er gravid. Jeg vil tage en test, men er det noget med at den kan vise sig at være negativ, selvom jeg ER gravid? hvis ja, hvornår burde man så være sikker på at den vil vise det korrekte svar? Desuden, lyder det så som om at jeg er gravid? Jeg tænker, at jeg måske også kan have det mærkeligt i maven pga. paranoia således også kvalme.

  1. Du kan teste første forventede mens. dag 🙂 Tester du negativt, kan du evt. gå til din læge, eller teste hver 2 dag.. Det er jo svært at sige om du er gravid. Symptomerne er der jo, men som du selv siger kan det også være fordi at du spekulere over det, og så din krop spiller dig et puds 🙂

 231. heej
  jeg skriver fordi jeg er ved at være nervøs over hvor min mens bliver af.
  jeg var ved lægen i går for at få taget en test men den var negativ.
  såå er kommet til at tænkte på om det er fordi jeg virkelig ønsker at blive gravid min mens udebliver?
  Hjææælp . har brug for nogen ord som ikke er min kærestes eller mine egne.

 232. Hej igen.. Nu har jeg været uden p-piller i 3 måneder, og faktisk slet ikke tænkt over at jeg er uden piller.. Min kæreste og jeg har så bar en gang i mellem haft sex og nydt det.. Men min mens kom så 30 dage efter sidste mens og den sluttede en uge siden..dog..var den anderledes end den før.. Og nu har jeg bar rigtig mange smerter i underlivet og er fygtelig træt, svimmel og spiser mange flere nye ting og går da også lidt oftere på toilet. Selv min læge råder mig til at tage en test, men…er bare bange for resultatet.. :/ Mine bryster er også vokset lidt mere den sidste uge og er blevet lidt mere..ja runde og kan se de der små kirtler MEGET tydeligt! Nogen der har haft det på samme måde måske? :i er rimelig spændt men er bange for et negativt svar :/

 233. jeg er meget øm i underlivet og jeg har været sammen med min kæreste for 3 uger siden hvor jeg også havde brystspæninger og jeg er på p-piller og jeg stoppede på dem i de 4 dage men jeg fik ikke mit lort kan det skyldes jeg er gravid? ps er kun 15 år :$

 234. hej, jeg har ikke været på p-piller længe, og har for en måned siden fået kærste på så der er jo gang i sengen, og vi har ikke alle gange brugt beskyttelse, og har ikke fået min mens endnu, sidst jeg havde den var fra 7 uger siden (i dag 21/8-2011)
  tog en test fra en uge siden og den var negativ, men fandt så ud af bagefter at den var blevet for gammel i 2008.
  er det normalt at den godt kan være så forsinket?
  håber der er nogle der kan hjælpe mig.

 235. Jeg har haft sex med min kæreste igår og 2 dage side og 3 dage side. Og nu er min mave hårdt og ondt i hovedet.

  Og min først menstruation dag er mellem
  7-9 aug 2011.
  Og stoppede for p-piller i maj mdr 2011.

  Og har bare hovedpine og hårdt mave.
  Har aldrig haft det.
  Kan man have den syptom på at jeg er gravid?

  1. Har lige tage gravid test og er ikk gravid. Men kan man allerede tage gravid test efter sex igår og 2 og 3 dage siden?

  2. Jeg er lidt nysgerrig efter at høre jeres mening.. Og om det kunne lyde som om jeg er gravid.. Idet jeg ønsker dette, tør jeg ikke håbe og har en idé om at jeg er mere obs på min krop end jeg ellers ville være og derfor bedre opfanger små ændringer..

   Min kæreste og jeg dyrker sex stort set hver dag, så muligheden for graviditet er tilstede.. Jeg havde sidste mens. første dag d. 22. juli (40 dage siden) og har som regel en cyklus på 31-32 dage..sidste gang gik der dog kun 29 dage.. Da der denne gang var gået 29 dage kom der en lille smule brunligt udflåd og troede jo det var mens. der var på vej da jeg i nogle dage havde haft lidt ondt i maven, men der kom aldrig mere.. Har stadig ondt i maven, ikke så kraftige smerter som mens.smerter og de ka komme og gå i løbet af dagen samt flytte sig lidt fra side til side og fra underliv til lidt længere oppe.. Min mave har i al den tid været meget oppustet..
   Herudover har jeg for første gang i mit liv prøvet at have halsbrand (4gange)… Og så er der humørsvingningerne, som min kæreste (ikke overraskende) opdagede før jeg selv lagde mærke til det..
   Testen i går var negativ, så jeg står bare som et stort spørgsmålstegn og forstår ikke hva der sker i min krop .. Er der mon stadig håb for at der er en lille spire derinde? 🙂

 236. Til Bianca
  Hvis du allerede sku være det, vil der normalt gå en uge før befrugningen er gennemført, og dernæst skal der vist yderligere gå en uge før du kan tage en test.. Ellers så kan du jo høre lægen ad?

 237. Har også et spørgsmål i denne forbindelse: Jeg har pga. en kromosomfejl måske problemer med at blive gravid, men det vides ikke endnu. Jeg stoppede med p-piller i midten af maj, altså for 3,5 måned siden og har endnu ikke fået mens. Nu synes jeg så selv, at jeg har ømme bryster, en smule kvalme og er mere træt end jeg plejer. Jeg er derfor i tvivl om, hvorvidt jeg er gravid eller ej – eller om det bare er ønsketænkning. Er også svært at finde ud af, hvor tidligt man kan tage en graviditetstest, når jeg endnu ikke har haft mens og derfor ikke kender min cyklus.

 238. Hej,

  Er det nogen af jer der har haft ømme ben under graviditeten?? Og i begyndelsen larmede magen meget og lige som bobblede?? Og hele tiden sulten, selv om man spiser og spiser??

 239. jeg har haft sex og har ikk brugt kondom, og tager heller ikk p-piller. hvordan kan jeg vide at jeg er gravid lige nu. og kan jef få nogen gode råd til at få det skaffet væk skatter.

 240. Hej.. Håber i kan hjælpe mig, jeg er 14 år og var i seng med min kæreste i slutningen ag Juli, han havde ikke kondom på, men han sagde han ikke kom. Jeg er bange for at jeg er blevet gravid, jeg har taget en test som var negativ, men jeg er meget træt, og meget nervøs for om jeg er blevet gravid..
  håber i kan hjælpe mig!! 🙂

  Hilsen Freja

 241. Hej 🙂
  Jeg har det bare på fornemmelsen at jeg er gravid , havde min sidste mens , men jeg blødte meget mindre end jeg plejer, og skal til at have min mens igen her på søndag. Jeg har kvalme , den kommer ikke bare om morgenen , men midt på dagen , og om aftenen også , jeg er sulten HELE tiden, men når jeg først får noget mad kan jeg ikke spise meget af det. har en mærkelig trang til appilsin juice, kan tømme en hel pakke på nogle få minutter , har aldrig kunnet lide appilsin juice. og er mærkeligt træt selv om jeg ikke har lavet noget , oplever også lidt svimmelhed. Og kan overhoved ikke sove en hel nat, for jeg skal på toilet hvertfald 3-4 gange næsten hver nat. Min kæreste siger også at jeg har ændret mig lidt, og han siger så også at jeg har vilde humørsvingninger, jeg føler det også lidt mærkeligt , for pludslig kan jeg være så sur på ham uden at overhoved vide hvorfor jeg er det, min bryster har også ændret sig meget , føler ikk så meget ømhed i dem, men de er blevet lidt større, og brystvorterne har også ændret sig. Nu skriver jeg bare for at vide hvad i tænker , kan jeg være gravid , eller bilder kroppen mig det bare ind, for vi gerne vil have børn ?

 242. Hejsa allesammen..!! Jeg har brug for jeres hjælp.. Min mand og jeg har forsøgt i snart 4 måneder men endnu er der ikke noget.. Jeg føler sådan at det måske er lykkedes i denne måned, ømme bryster, ondt i lænden, følsom/øm livmoder menstruations agtige smerter, (mnstrtn forsinket 2 dage) testen siger negativ men tjaeh. Vil helst vente og prøve igen, da min mor også testede negativ indtil 10.uge og endda fik menstruation.. Men ønsker virkelig at blive mor! Da det blir vores første barn.. Ville lige høre min mand er brydnings mester, og er på steroider ligenu.. Har llst rundt omkring t det påvirker spermenn.. Hva siger i til det??

  1. Og plus har også kvalme, er træt.. Sover mere end før.. Æder mere end før.. Og orker bare slet ingen ting -.- !

   1. Hej Melisa.
    Du har godt nok nogle symptomer på det..men ja mange kan først teste positivt senere.
    At din mand er på steorider kan MEGET godt nedsætte hans produktion/kvalitet af sperm/sæd. Men derfor kan det vel godt være lykkedes alligevel? 🙂
    Jeg vil så sige at jeg lige har haft en spontan abort, hvilket var nyt for mig at opleve det MEN jeg havde alle symptomerne og troede jeg var det (hvilket jeg jo så var), men testen viste negativt, men det var så fordi produktionen af det der HCG/HGC-tal ikke var udviklet nok til at det kunne måles, altså at min “graviditet” ikke var udviklet nok.
    Men vent nogle dage, og hvis du ikke får din mens, så gå til lægen.
    Ellers kan man altså desværre nogle gange ønske sig det så meget at kroppen selv giver symptomer uden at være gravid :/ Det er svært at vente, men hellere slappe af og nyde “projektet” for ellers kan man stresse kroppen til det 🙁 Men held og lykke! 🙂

 243. Hej alle.
  Jeg har lige været ved lægen idag og testet negativt. men det er dog kun en uge siden min mand og jeg havde samleje uden kondom. og efter samleje følte jeg der var noget der spændte i min mave. lægen sagde vi skulle komme igen om 3uger. jeg har ondt i ryggen, føler det er et vandfald jeg skal tisse når jeg skal, men alligevel er det bare en lille tår. jeg sover uroligt om natten, og vågner ofte. men er meget træt! jeg syntes alting stinker, har ikke følt sådan før. føler min mave er oppustet,har hele tiden kvalme, og har brækket mig 3gange og tror virkelig jeg er gravid, selvom testen sagde nej idag. vi vil så gerne have et barn. men jeg er så nervøs for jeg ikke er gravid. jeg fik taget min p-stav ud i sidste måned i midten. fordi vi ville prøve at få et barn, og håber inderligt jeg er gravid, nogle der ved om symtomerne er tegn på det??

  1. Hej Anna.
   Lidt som jeg skriver til Melissa også, så er der nogle mennesker som får symptomer på graviditet, netop fordi man ønsker sig det så meget.
   Jeg ønsker også at få børn, men det får jeg ikke hvis jeg stresser mig selv og “gearer” mig op hver måned til at “nu er den der”-agtig.. :/ For så er det nemlig at det går galt for én.. Så jeg vil råde jeg til at slappe af, nyd at være sammen når I har sex, og så lad det gå sin gang, for jo mere du tænker på det, jo mindre er chancerne for at det lykkes, desværre :/
   Men held og lykke da 😀

 244. Nu forsøgt at blive gravide siden januar2011. Min mand er 28 og jeg 24.
  Sidste samleje 3dage siden. I går havde jeg ondt i venstre side hele dagen, i dag ondt i maven. Tegn på graviditet så tidligt?

  Mvh

 245. Hejsa:-)

  Min kæreste og jeg har nu været sammen i to år, og nu har jeg lagt p-pillerne på hylden, vi har fået større lejlighed og er helt klar. Jeg er 18 og han er 22. Vi føler os klar til at skulle være forældre.

  Men… jeg er lidt bange for at det bliver svært, da min kæreste er på steroider, og har været det i 1 1/2 år nu. Jeg ved at det nedsætter sædkvaliteten osv. Men kan dette skade barnet? Og er det overhovedet muligt at jeg bliver gravid, når han er på dette? 🙂

  Håber på hjælp, og svar.

 246. Hej.
  Jeg er 8 dage over min menstruations dag. Jeg stoppede med p-piller for 7 mdr siden og har haft regelmæssig menstruation hver gang. Denne gang skulle jeg have det tirsdag d.13. Jeg har haft svage menstr. smerte i 8 dage og taget test 3 gange som viser negativ. Jeg har kvalme, humør svingninger samt ømme bryster. Jeg føler jeg er gravid, men graviditets testene viser negativ. Idag har jeg fået lidt brunt udflåd? kan det være normalt hvis man er gravid? Jeg er nervøs for at få min menstruation nu, hvis det betyder jeg ikke er gravid? Håber nogen kan svare på om det kan ske at man får brunt menstrations agtig udflåd hvis man ” måske” er gravid.

 247. Hej alle.
  Håber at nogle her på siden kan hjælpe mig lidt med svar.

  Jeg er 27 år, min mand 33. Jeg har 2 gange før haft en ufrivillig abort, en gang med min mand sommeren for et år siden og en gang for 4 år siden. Vi har nu besluttet os for at projekt baby kan gå lige så roligt i gang. (Det skal siges at jeg ikke har været på p piller eller andet inden for de sidste 7 år.) Jeg har lavet mig et fin ægløsnings-skema og kan nu konstatere at jeg er gået ca 6-8 dage over tid. (Jeg er på min 34. cyklus dag, min normale cyklus er på 26 dage og falder normalt på klokkesæt) Jeg forsøgte på 3. dagen med en test der viste negativt. Jeg er bange for at bilde mig forskellige symptomer ind, jeg ignorer derfor det meste. Men har nu ufattelig ondt i ryggen/lænden har haft det sådan i 2-3 dage. I dag synes jeg min bryster er lidt ømme og jeg har en underlig rumlen i maven hele tiden.
  Jeg havde på dagen hvor jeg skulle havde haft min menstruation, en voldsomt hævet mave i en enkel dag og tænkte at det var tid, men den er som sagt udeblevet.
  Nogle andre der har erfaringer med negativ test ved graviditet og hvornår bør man tage testen? Nogle nævner “test-dag” hvor lang henne i forløbet ligger denne??

  Håber at nogle vil tage sig tid til at dele deres erfaringer.

  Mange tanker til jer alle.
  Louisa

 248. Jeg havde på fornemmelsen at jeg ventede mig ( med mit 3 barn ) allerede dagen efter vi havde været sammen. Jeg ventede så på at jeg kunne taste for at se om det var rigtigt. Jeg testede da jeg langt om længe nåede mens. dagen og stod med en negativ test. Dagen efter var jeg stadig overbevist om at der altså var noget, og tog så en test igen, det endte med at jeg stod med en meget svag men positiv test i hånden 🙂 Jeg havde små jag i underlivet fra jeg blev gravid til jeg testede positiv, og det var det jeg reagerede på 😉

 249. heii jeg er en pige på 16 har jeg har næten lige hatf sex med min kæreste omkring den 28 oktober og jeg tager ikke p piller men jeg er lid nervøs for om jeg er gravid eller ej(vi brugte ikke kondom) men jeg har lige haft min mens det startede den 30 oktober, kan man godt blive gravid når man har haft sex også for sin mens nogen dage efter?
  og skal man til en underlivsundersøgelse for at få p piller eller kan jeg bare sige nej tak til det og få p piller uden at få en underlivsundersøgelse?? for vil rigtig gerne starte på p piller

  tak på forhånd 😀

  1. Vil blot komme med en lille opdatering på historien.
   Jeg fik et par dage senere min menstruation (Eller det der lignede) blødte fint rødt blod som jeg aldrig har blødt det før i 3-4 dage uden nogen synderlige menses smerter som normalt. Slutningen af oktober går jeg så IGEN 10 dage over tid og tager 2 test… begge positive og den ene en digi test der viste det højeste (+3 uger gravid)
   Jeg skal til scanning her den 21/11 og får der af vide hvor langt henne jeg er, jeg tænker nu at jeg har været det med sidste menses i August og ikke blødningen i september. har nemlig taget knap 4 kilo på, vandafladning hver time og udspændte bryster og dirren/værken i underlivet…. Nogle der ved om disse tegn også kunne være så tydelige hvis jeg blot var 6+0 henne i forløbet ?

   Håber på sunde og raske babyer til os alle der drømmer om liv i maven

 250. Hej.
  Jeg havde slet slet ikke tænkt tanken om graviditet hvis det ikke var fordi min ven ringede for 20 minutter siden og sagde at det kunne være det.
  Jeg var i mandags sammen med en dreng, min første gang.
  Jeg har aldrig sådan rigtig haft mens, men alligevel jo, ved i hvad jeg mener??
  vi gjorde det uden kondom. og siden da har jeg hele ugen haft, rigtig ondt i maven, kvalme, svimmelhed og træthed så snart jeg rejste mig. Derudover har jeg også haft ømme bryster, så jeg har ikke kunnet ligge på siderne.
  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller tro? for i virkeligheden kan det vel næsten ikke lade sig gøre?
  Håber rigtig meget at få svar!!!

 251. Hej

  Jeg har mærkelige følelser i den tid, i min mave er der ligesom der bevæger sig lidt, jeg kan mærke den hver dag, men jeg ved ikke at jeg måske gravid? Jeg prøver gravidetetest næsten hver måned, men den er altid negativ, min menstruation er ikke normal. jeg har ofte kvalme og jeg tisser næsten hver halvtime. Ved du hvorfor at jeg er sådan?

 252. Hej. Er en pige på 21 år. Var sammen med min daværende kæreste for fire uger siden. Skulle ha haft min mens for fire dage siden. Har smerter i. Nederste del a maven lidt ømme bryster og har hægtet kvalme de sidste to dage. Kæresten skred pga han var sikker på at jehovas var gravid. Hva mener i? Er jeg gravid og hva skal jeg gøre hvis jeg er gravid?

 253. Hej jeg er megegt i tvivl på om jeg er gravid, jeg havde mit mens. den 14 september og har stadig ikke fået det har ingen symptomer og testen viser negativ..

 254. Jeg kan lige fra det øjeblik ægget bliver befrugtet mærke mit underliv rigig meget og er meget øm i lenden..
  Har ikke oplevet ømme bryster.
  37 år og Gravid med mit andet barn.

 255. Er i tvivl om jeg er gravid, hvis jeg er er jeg 3+6 uger henne. Jeg har symptomer på graviditet, synes jeg selv. Men måske er det psyken der spiller mig et puds? De sidste 3 dage har jeg haft mega ondt i lænden og det lider jeg normalt ikke af. Kan man allerede have ondt i lænden når ikk man er længere henne?

 256. Hej.
  Jeg ved det måske er ret dumt, men mig og min x kæreste prøvet på om det ville gå med os igen, og vi var så sammen i mandags og havde sex, og han tror at han kom lidt, men er på p-piller som hedder yaz, hvor der er 24 røde og 4 hvide, og var begyndt på de vide, og skulle havde fået min mens igår, men den er ikke kommet endnu. kan jeg være blevet gravid? eller er den bare meget forsinket

 257. hej alle sammen. jeg har prøvt i syv år og blive gravid. for tre måneder siden tabt jeg og det var første gang jeg var gravid. og nu gået er jeg tre uger over min pms. jeg drømmer om babyer og alt hvad der kommer med et barn hver nat, så jeg tør ikke ligge mig til og sove. er der nogle der har nogle gode råd til mig? knus

 258. Hej alle, tillykke til alle der har fået et posetivt resultat. jeg blev insermineret med donor sæd sidste fredag, og kunne ikke vente så jag tog en graviditetstest i dag og den viste negativt. jeg har ingen symptomer på at jeg kan være gradvid, som nogle af jer andre, men kan der stadig være et lille håb om at teste positiv om 9 dage hvor jeg rigtig skal tage testen.

 259. jeg fik min menstrution for 2 dage siden, hun var 10 dage forsinket . men nu komer der gult ud af det ene bryst hvis jeg presser lidt. er det normalt, har prøvet at tage en graviditest men den var negativ. jeg har taget lidt på og brysterne er blevet lidt større. kan jeg være gravid selv om jeg har blødt lidt.

  1. Hej hejsa.

   Det er forskelligt fra kvinde til kvinde hvordan de reagere på en graviditet.

   Men jeg have min mens, selvom jeg var gravid. jeg fandt ud af det da jeg var i 6. uge…

   Har du haft taget en test..?

   Ellers så vil jeg gøre det, når der er gået ca. 3 dage efter din mens er stoppet.

 260. Hej er en pige på 15 et halvt år, har ikk haft min menstruation i ca. 4 eller 5 måneder, er lidt nervøs for om der er noget galt? er jomfru så det har intet med graviditet eller noget med det at gøre. Please hjælp mig, er det normalt? er det bare fordi det er uregelmæssigt endnu? Fik det første gang dagen efter min 13 års fødselsdag for to et halvt år siden ca.? Håber på nogle gode svar, måske fra en læge eller bare en der ved lidt om sadan noget? /;

 261. Jeg har et spørgsmål…
  Jeg havde min menstuation den 25 sep og 5 dage frem. Nu er det udeblevet og jeg kan ikke testes positiv… tror du der er en chance for jeg er gravid

 262. hej 🙂
  jeg er en pige på 15 år, og har rigtig meget smerte i maven, de første dage når jeg har min menstruation. jeg ligger nærmest bare i sengen og græder. er der ikke noget man kan gøre for at få smerten væk?

  1. Hej Katrine
   Jeg havde det på samme måde med smerter da jeg var på din alder. Jeg var tit nødt til at blive hjemme fra skole de første to dage, da jeg knap kunne gå. Jeg fik p-piller og så forsvandt de værste smerter når jeg havde mens. De blev i hvert fald til at holde ud.
   Ved ikke om duu får p-piller i forvejen, men det er i hvert fald et bud. Ellers er der ikke andet for end at tage nogle almindelige smertestillende.

 263. Så er min mens udeblevet for 5 dag 🙂 Mine bryster er fortsat ømme og de er vokset lidt, og er mere spændte end normalt… Har dog taget 3 negative tests men venter til mandag og prøver at høre lægen ad 🙂 Er der andre der har prøvet lignende? Ps. har blødt MEGET lidt under samleje med min kæreste idag, men der har slet intet været siden.. Har det nogen betydning? (vil bare så gerne at det er lykkedes denne gang!) :i

  1. Hej, vi har prøvet i ca 7-8 måneder for at få mig til at blive gravid, jeg er 21 år og er gift, men det første gang min menstruation er udebliver i ca. 6 dage nu, mine bryster er virkelig ømme, det plejer de også være når jeg skal have min menstruation og de blev ømme for over en uge siden, så ville lige spørge om det er på samme måde med dig? For jeg plejer aldrig og gå over min tid, men det er sket denne gang og håber snart jeg bliver gravid.

 264. Hej. Jeg er en kvinde på 29 år med en datter, der lige er blevet 2 år.
  4 mdr efter fødslen af min datter, fik jeg lavet et keglesnit af livmoderhalsen pga svære celleforandringer. Igen og igen fik jeg fortalt, at et keglesnit ikke er en hindring for at blive gravid, men kan resultere i, at man føder lidt for tidligt. Min kæreste og jeg har siden maj 2011 forsøgt at blive gravide igen men uden held. I mellemtiden har det været umuligt for min læge og gynækologerne at tage et nyt celleskrab fra min livmoderhals, da det arvæv, der er dannet efter keglesnittet sidste år har gjort, at min livmoderhals er blevet meget snæver.Min mens har været meget smertefulde og med styrtblødninger, fordi blodet har haft svært ved at passere og derfor har hobet sig op. Jeg har spurgt både læger, gynækologer og andet fagfolk, om det har noget at gøre med mulighederne for at blive gravid. Men de fleste siger, at sædvæske er så tyndt, at det kan trænge igennem det mindste lille hul. To fagfolk har dog sagt, at de umiddelbart vil tro, at det godt kan være en hindring. Jeg har så fået lavet en udblokning af livmoderhalsen, fordi det jo er vigtigt, at lægerne kan teste mine celler i livmoderhalsen efter, at jeg een gang har haft svære celleforandringer. Jeg fik svar retur, at der var normale celler nu og først skal testes igen om et år og mine mens er blevet helt normale igen. Men vi står fortsat uden graviditet. Er der nogle herinde, som har prøvet lignende og kan fortælle, at de dog alligevel har opnået gravidtet. Jeg skal først have mens om 3 dage, men kan mærke utrolig meget kvalme om morgenen (det kan jo skyldes andre ting), mit udflåd er anderledes end det ellers er på dette tidspunkt i cyklus. Vi er jo spændte og nervøse, og har stort fokus på det, så måske det er en hindring for graviditet. Men det er sørme svært ikke at fokusere så meget på det, når man så gerne vil.

 265. Hej alle 🙂

  Jeg tror måske at jeg er gravid, har en masse “symptomer” på det … Og jeg har en fornemmelse af at der er noget inde i min mave som ikke normalt er der 🙂
  Har haft mens en gang efter sex, men nu er den 2 uger bagud. Har hørt om nogle som har haft mens de første 3 måneder af graviditeten, altså pletblødninger som jeg havde sidst.. Tager en test på fredag!
  Er 14, og mange vil nok sige at “Jamen du er for ung, det er synd for barnet!”
  Det kan godt være i synes det … Det kan også godt være at jeg ikke er klar, men hvis jeg er gravid så fortjener den lille bebs, at komme til verden. Jeg er sikker på at få støtte hjemmefra, og der vil altid være nogen til at hjælpe mig 🙂

  Kan jeg være gravid, eller er det ren indbildning ?

  Tak på forhånd 🙂

 266. Hej alle sammen.

  Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe mig.

  Min første graviditet:
  Vi havde dyrket sex d. 15 og 16 november og d. 17 fik jeg min mens (og det var mens, så meget og så lang tid som den plejede) og så havde jeg kvalme og ondt i underlivet, og da jeg tog en graviditetstest lige før jul så var den positiv (var i 6. uge). Så min krop er måske hurtig til at opfatte at jeg er gravid inden jeg selv opdager det.

  Mit nye problem:
  Jeg havde æggeløsning omkring d. 10 november (ved jeg da jeg blev undersøgt af gynækolog) og kæresten og jeg havde sex dagen efter og på 3. dagen.
  Lige siden 3 dagen har jeg haft en murren i underlivet, og kvalme.
  På 3. dagen da vi hyggede os, var mine brystvorter meget følsomme, det gjorde næsten ondt da han nussede dem.
  Næsten en uge efter har jeg det stadig på samme måde.

  Kan min krop mærke forandringer så hurtig.?
  Kan jeg være gravid igen.?

  Hvis jeg havde æggeløsning omkring d. 10 november, hvor langt tid har man så chancen for at blive gravid.

  Kan vi stadig nå at gøre en indflydelse idag d. 15 november.? Eller er det for sent.

  Håber der er nogen der kan hjælpe.

  1. idag d. 16 nov. har jeg denne sindsyge kvalme…. tæt på opkastning…. og ondt/murren i underlivet…..

   men det er stadig for tidligt at teste endnu….

   er det noget jeg bilder mig ind…?

   1. Hej Bibijanni!

    Da jeg blev gravid havde jeg symptomer meget hurtigt, allerede ca. 1 uge efter befrugtelse.Jeg havde kvalme, kastede op og kunne mærke der foregik noget i underlivet. Så det er absolut muligt du allerede kan mærke en graviditet, men som der står i mange af indlæggende ovenover, kan det også sagtens være symptomer der sker, fordi du selv tænker på at være gravid.

    Du har altid mulighed for at påvirke en befrugtning, også efter ægløsning. Chancerne bliver selvfølgelig mindre og mindre med tiden, men bare giv den gas i dagene lige op til, under og lige efter ægløsning. Så har I da i hvert fald gjort hvad I kunne 🙂

    Så mit råd er: Lad være med at tænke så meget over det, før du kan tage en test. Jo mere du tænker over det, jo flere symptomer vil højest sandsynligt dukke op, fordi du er ekstra opmærksom. Vent med at bekymre dig før du kan tage en test, som du kan tage allerede første dag du forventer mens. Bliv ikke helt skuffet hvis den er negativ, der kan sagtens gå op til 6-7 uger fra befrugtning, til du har produceret nok hcg til at det kan måles. Mit råd er at tage en test, og uanset svaret også tage til læge. De kan måle det i dit blod, og give dig et helt præcist svar. Skal lige siges jeg ikke fik barnet, da jeg kun var 16 år da jeg blev gravid, og er nu 25. Men min søster har lige fået at vide hun er gravid, så jeg glæder mig ekstremt meget til at blive moster 🙂

    Held og lykke til Jer der prøver, og tillykke til dem det er lykkes for 🙂

 267. Er meget i tvivl men tror måske jeg er gravid, har haft stærk og stort set konstant kvalme fra 2 dage efter vi var sammen uden beskyttelse første gang efter jeg var stoppet på p-piller og have haft min mens. Og har nu haft den konstante kvalme i næsten 3½ uge.. Samtidig med jeg også har haft noget mens lignende smerter og et par jag i siden som side stik, troede ellers jeg skulle have min mens da jeg pludselig plet blødte i slutningen af sidste uge, men der har ikke været noget siden.. Nu venter jeg bare på at jeg kan komme til at tage den test.Håber virkelig den siger positiv så jeg ved der er en mening med galskaben 🙂

  Håber i hvert fald at det ikke bare er indbildning for ville da være træls 🙂

  Men hvad tror I?

  Tak på forhånd 🙂

 268. Ved min første graviditet:
  Hun var ikk planlagt…

  Men fra starten af kunne jeg mærke noget ikk stemte. Jeg kunne ikk andet end at ligge på sofaen og bare ligge, kunne ikk rigtig spise og havde en sindsyg kvalme og ondt i underlivet.
  Og jeg viste ikk jeg var gravid før, jeg tænkte en aften, det er sku da længe siden jeg har haft min mens.
  Så jeg tog en test og den var positiv. og der var jeg ca. 6+4…
  Men husker det tydeligt…

  Har det på samme måde nu….
  Så jeg er i tvivl om det bare er noget jeg bilder mig ind eller om det nu er rigtig igen….
  Men Problemet er også at jeg ved ikk præcis er jeg skal have min mens. Den har været meget uregelmæssig siden jeg fødte min datter.

  Men jeg må jo bare vente selvom det er svært….

  Men overvejer at gå til lægen idag…
  Har simpelthen så ondt at jeg ikk kan være nogen steder….

  1. Ja, så synes jeg bestemt du skal tage til lægen. Hvis man har en fornemmelse af at noget er galt, så er det vigtigt man lytter efter.

   Min søster som fandt ud af hun var gravid for ca. to uger siden, følte der var noget galt her i weekenden. Så i går tog hun til læge, og fik rigtigt nok at vide hendes hcg-tal var for lave, hvilket betød at barnet enten var dødt eller alvorligt skadet. Så hun skal nu have en abort, hvilket har knust os alle sammen.

   Så tag endelig til læge hvis du føler noget er galt. Hellere finde ud af det i god tid, end at stå med det længere henne i graviditeten, hvor en beslutning kan være meget sværere at tage. Det er overhovedet ikke sikkert der er noget galt med dig eller dit barn, men det er vigtigt du får ro i sindet.

 269. Hejsa,
  Jeg har kunnet læse mig til mange svar her, hvor er det dejligt.
  Et enkelt dog, som bliver ved med at dukke op.
  Hvis man er blevet gravid, kan man så godt have symptomer FØR det kan ses på en test?
  Altså er der nogen af jer der har haft kvalme, ligamentsmerter, ømme bryster osv OG blevet testet negativ for så senere at finde ud af I er gravide?
  Kh hende der er gået 3 dage over, har det skidt, men ikke har testet….

  1. Hej Elisabeth!

   Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor hurtigt man får symptomer på graviditet. Nogle mærker det nærmest allerede dagen efter, hvor andre ikke opdager det før de går over tid og tester. Men det er absolut muligt at mærke det inden man er gået over tid, og inden man derfor tager en test. De typiske symptomer man opdager som det første, er netop kvalme og en form for uro i underlivet. Det kan beskrives som milde menstruationssmerter, at man kan mærke der foregår et eller andet. Mange kvinder har også bare en intuition om at de er gravide, og bliver derfor ekstra opmærksomme på symptomerne. Men jeg har ofte hørt om kvinder der er testet negative i første test, for så at få et positivt resultat en uge eller to senere. Det varierer hvor hurtigt man producerer hcg-hormonet, og derfor kan det godt være for lavt til at testen kan registrere det når man tager den første gang. Så det bedste er først at tage en graviditets test hjemme, og hvis den er negativ kan man tage til sin egen læge ca. en uges tid efter. Han/hun vil højest sandsynligt bede om urinprøve og teste med alm. test, og i nogle tilfælde kan lægen tage en blodprøve da det giver klart svar uanset hvor lille mængden af hcg-hormonet måtte være.

   Hvis du er gået 3 dage over, så vil jeg da råde dig til at tage en test idag. Du kan jo teste allerede samme dag du havde forventet at få din menstruation, og den er udeblevet. Håber mit svar hjalp lidt, og held og lykke 🙂

 270. Hej Janni, tak for det.
  Havde allerede symptomer efter et par dage og tog en test en lille uge før tid, det stod der på pakken man kunne med et negativt resultat. Var samtidig ved lægen der tog en test for betændelse, selvom jeg ikke har ondt når jeg tisser, men der var ikke nogen infektioner.
  Nu tør jeg næsten ikke tage en, for det vil både være godt og skidt hvis… Ved ikke om I kender den følelse.
  Kan dog være stress, who knows… 🙂

 271. Hej .. Håber på lidt hjælp her 🙂
  Jeg har taget nogle test , som alle 3 har vist negative , ved godt det var for tidligt , da jeg først skal have mens, nu her ..
  Og har rent faktisk fået blødning i dag , men synes den er anderledes end den plejer.
  Er det muligt at jeg er gravid alligevel ? 🙂

 272. hjælp. . .
  jeg havde min menstruations den.20 okt og den sluttede ca. den 27 okt, så gik jeg over tid gik lige indtil den.6 dec, hvor jeg i halv andet døgn bløde, dog ikke kraftigt men nok til at jeg var i tvivl. .
  jeg har aldrig haft en positiv test i perioden, og min menstartion er Aldrig gået overtid, har været på p piller indtil august månede. . har smerter nu i min ene side men intet ellers, vi vil gerne være gravide og have barn men kan ikke finde hovede eller hale i nået. . hjælp

 273. Heeej:)
  jeg havde min menstruations d.6 november , jeg tog en test den 5 december fordi jeg var nysgerrig den var negativ, idag er jeg gået en uge over tid, så jeg tog en igen den var også negativ , har haft en lige smule udflåd som var lidt mørker en det plejer men ikke noget rigtig , kan jeg være gravid eller skal jeg bare vente og se tiden and?
  (Har ikke taget p-piller siden maj, min menstruations plejer ca komme sammetid nogen gang 2-3 dag over , men aldrig en uge)

 274. Hejsa 🙂
  Min kæreste og jeg har igemmen halvanden års tid forsøgt at få et barn og det har bare ikke villet lykkes for os selvom vi har regelmæssigt sex sammen. Vi har dog aldrig brugt ægløsningstest osv da vi hellere vil lade det gå sin egen gang.
  Jeg plejer aldrig at gå og tænke på hvornår jeg skulle ha haft min mens og graviditet osv da jeg hellere vil tage det stille og roligt og glæde mig over det når det kommer.
  Men de seneste par uger har jeg haft nogle symptomer som selvfølge har løbet løbsk med tankerne .
  Jeg startede med at få en mærkelig “ondt” fornemmelse i underlivet samt ømme brystvorter d 3 dec ca. Jeg tog en test som var negativ.
  Siden da har jeg haft underlige fornemmelser i underlivet men brysterne er knap så ømme mere men derudover blevet mere mørke og mine blodåre er synligt markerede.
  Udover det har jeg haft mange smerter i længden, høje temperature som har svinget fra 37,2 til 38,1. Jeg synes min mave er oppustet og virker større end den plejer. Og jeg har tisset rigtig meget
  Jeg tog en test igen ca 2 dage for forventet mens som os var negstiv, men symptomerne fortsattte og jeg gik ca 3 dage over forventet tid, men igår aftes begyndte jeg at bløde lidt lyserødt og her til morgen blødte jeg frisk rød blod som ligner det det plejer. Jeg har os de menes smerter jeg plejer
  Kan jeg være gravid stadig eller skal jeg bare se på det som at det er min krop der syntes det var sjovt at snyde mig

 275. Hej jeg er en pige på 18 snart 19 år, Mig om min kæreste har været sammen i 5 år nu og prøver på at blive gravide, jeg har været gravid for ca. 4 måneder siden, hvor jeg desværre aborterede!:( Vi har prøvet lige siden der og har været ved lægen en del gange for at min HcG faldt som det skulle! mine bryster var meget ømme og det stoppede da jeg var nede på 2, men nu er de blevet ømme igen? ligesom i min sidste graviditet, men min mave er ikke hård? skal maven være hård vis man er gravid eller er det bare fordi jeg muligvis er tidligt henne? Jeg har en fornemmelse af at jeg er gravid og det kilder hele vejen ned til tærende når jeg tænker/snakker om at jeg kunne være gravid igen. Håber i kan hjælpe mig lidt på vej!
  Jeg har kan tage en graviditets her om 2 dage, håber min menes udebliver! er så spændt!:-) men er bange for at abortere igen, vis jeg er gravid, kan jeg forhindre det?

  Knus Mie Dittmann

 276. Hej Alle Sammen

  Jeg er 26 år, havde for snart et år siden graviditet uden for livmoderen, lige siden har vi prøvet igen. Vi er nu i behandling for barnløshed og fik i starten af dec. skyllet min tilbageværende æggeleder i gennem, gik 5 dage over og fik så mens. ØV! Tog et par test inden som var negative. Men jeg har haft symptomer som træthed, øm nedrest i maven, ømme bryster (dog ikke så meget som første gang), kvalme og så kan jeg bare ikke holde lugten ud af flere madtyper fx pølser, bacon mm. Havde nu bare forventet at det var fordi jeg håbede at jeg var gravid, men da jeg fik min mens, så tænket jeg at det var indbildning. Nu er vi så i starten af jan. og jeg har forsat symptomerne, og jeg tør bare ikke tage en ny test, bliver så skuffet hver gang den er negativ! Men på den anden side er jeg også bange for den sidder forkert igen. Jeg skal til gynækolog i starten af feb. hvor jeg bliver scannet igen, men spørgsmålet er om jeg skal vente ind til dag eller hvad?

 277. Hej mit navn er Anna, jeg har i 3 år taget de samme p-piller og ved samme tid hver dag så det er blevet en vane, men mit spørgsmål er kan jeg godt blive gravid selvom jeg tager p-piller? for har de sidste 2 uger haft ømme bryster og været rigtig træt. Forstår derfor ikke hvordan jeg kunne være blevet det hvis det er, når jeg er på p-piller?

  1. Hej Anna

   Det kan lade sig gøre, jeg havde taget de samme p-piller fra jeg var 18-25 år, og blev gravid sidste år. Fandt du ud af det rimeligt hurtigt, og havde også ømme bryster og ingen mens. Og det samme var sket for en af mine bekendte som dog ikke opdagede det før i uge 16 da hendes mens ikke kom. Hun havde ingen symptomer. Så det kan ske, men der kan også være en anden grund!

 278. Hej alle sammen , håber virkelig på hjælp.
  Jeg har en meget reglmæssig menstruation (dvs jeg ved lige præcis hvad minut den kommer) Og skulle have haft den mellem 30-1. januar, men er dog gået over tid. Første gang nogensinde jeg er gået over 10 dage over min menstruation. Jeg har en mærkelig oppustelig følelse i maven (efterfølgene af små “prutter”) Jeg er sulten mere end jeg plejer, får pludselig bare lyst til noget, og føler mig meget træt (plejer jeg normalt ikke være så træt)
  Jeg er 21 år og har haft fast kæreste snart 1½ år. Vi har aldrig brugt kondom sammen, og har aldrig været gravid med ham. Hvad kan det være? Kan jeg virkelig være heldig nu?
  Skriv gerne nogle af jeres symptomer.

  Ps. tog en test idag og den viste Negativ i Control siden, men der står man skal vente 2 uger og tage en ny igen. HÅBER PÅ SVAR

  HILSEN DEN OPPUSTELIGE ;o)

 279. Jeg tog en positiv graviditetstest d. 4. januar og i går d. 11. januar var den negativ. Jeg er nu bange for, der ikke er noget alligevel 🙁
  Det skal siges at jeg aborterede midt i november og tog en negativ test d. 17. december.

  Hvad skal jeg tro??

 280. Hej.
  Jeg er en ung dame på 20 år 🙂 jeg er en knold til at tage mine p-piller, og tog den sidste omkring 4 dage før min sidste menses, som sluttede for ca. 2 uger siden. Jeg har en fast kæreste, og er allergisk overfor gummi, så har derfor dyrket ubeskyttet sex et par gange siden. (dumme mig).
  Hvor tidligt efter undfangelsen kan man få symptomer?
  Jeg har haft voldsomme spændinger i underlivet, i stil med menses smerter, og ellers har jeg ligesom en let ømhed i samme region.
  Jeg har ømme bryster, og MEGET ømme brystvorter (de gør ondt bare man strejfer dem) og de er samtidigt blevet en smule mørkere.
  Og så er jeg øm dybest i skeden under samleje.

  Kan det være en graviditet?
  Håber at høre fra jer.
  Mvh Annemette.

 281. Hej 🙂
  Jeg er en pige på 19 år og jeg havde min sidste menstruation den 26/12-11, og jeg havde så ægløsning omkring den 8/1-12, og jeg har fået kvalme og ømme og tunge/spændte bryster, og jeg har lyst til de mest underlige ting samt min mave ikke føles som den plejer?? Men jeg tør ikke rigtig tro på det endnu?
  Mange hilsner

 282. Hej.
  mig og min kæreste er lige gået i gang med at prøve og blive gravide for første gang.
  Jeg havde min sidste mens d. 2/1-12 og for ca en uge siden begyndte jeg og have ondt i maven, kastede op 2 dage i træk, havde kvalme og ømme brystvorter, men her i går fik jeg så voldsomme kramper i maven at jeg ikke kunne stå op, og blev svimmel, det gik over efter ca 20 minutter, men her i dag har jeg haft det helt fint, ingen kvalme og ingen ømme bryster :S
  jeg har været gravid en gang før, men fik en abort, jeg var lige gået i gange med “pause” på min p-piller og skulle have min mens da jeg var sammen med min da-værende kæreste og blev gravid ved det eneste samleje dagen efter jeg stoppede, så derfor har jeg en mistanke til jeg igen kan været blevet “hurtigt” gravid, men det er for tidligt endnu til og tage en test jo..
  Men er godt nok bange for hvad de kramper kan have betydet og hvorfor alle symptomer er væk nu?

  1. Nogle kvinders kroppe reagere voldsommere end andre når ægget sætter sig fast.

   Da jeg blev gravid med min søn, have jeg MEGET kraftige mens-smerter i 9-10 dage omkring det tidspunkt jeg skulle have haft min mens. Tænkte dog ikke på at jeg nok var gravid. tænkte bare det var en lidt voldsommere omgang denne gang. Har nemlig altid haft store smerter omkring mens start.

   Men jo det er lige tidligt nok endnu at tage en test. Det er svært men hav lidt tålmodighed. Det er dog ikke sikkert der er bonus allerede, men krydser fingre for at den er der 🙂

 283. Har vidst det hver gang (6 gange, dog mistet de 4 gange) men allerede omkring 3+4 har jeg haft mine fornemmelser, og svage positive streger har haft vist sig. En anden fornemmelse har været jeg har haft valgt et blåt silkebånd jeg bandt om min kalender, da jeg ventede min datter, valgte jeg en lille lyserød gris jeg havde siddende på køleskabet.
  Sidder nu med en fantastisk følelse, og venter spændt på hvad testen siger imorgen, dog er jeg ikke selv i tvivl 🙂

 284. Den ene gang var det min ynglings parfume, jeg måtte skippe, anden gang kunne selv bare ordet kylling sætte den voldsomste opkast mekanisme igang, nej hvor blev jeg dårlig 😉

  1. Hjertelig tillykke… OGSAA med din verdensklasse intuition. Det er jo et fantastisk “redskab”. Hvad er “farven” (-;

  2. Har ledt efter denne side mange gange, og så poppede den op idag.
   Det blev en pige som jeg fødte sidst i sep 2012. Hun er snart 15 mdr.

   Nå men har siden februar i år haft fornemmelsen 2 gange, hvor jeg har testet positiv efterfølgende, men glæden varede kort ds jeg begge gange begyndte at bløde efter 1 uge.

   Lige der kan jeg godt forbande min intuition langt væk.

   Har lige haft mens men den vag ikke som den plejer, langt fra. Den var lige som den jeg havde hvor jeg blev/var gravid sidst. Men er ikke sikker på noget. Fødte en velskabt pige i en drøm i sidste uge… Spændt på om det har noget på sig.
   🙂

 285. Hej.

  Jeg er så frustreret…….. Vi har i 3 år forsøgt at få barn nr. 2 dog uden held. men denne gang er min mens. udblevet som el. altid er kommet til tiden de sidste 12 år jeg er 29 nu. Jeg har taget 2 test som begge viser negativ. I min første graviditet blev jeg allerede sygemeldt med bækkenløsning i 8 uge. det er aldrig gået helt væk her snart 5 år efter men i denne mdr. er det gået helt amok har helt vildt ondt!!!!!! Jeg har haft mens. lign. smerter lige som jeg plejer men ingen tegn på blødninger. Jeg krydser fingrer og håber på et positivt resultat. Men kan mit bækken virkelig allerede gå amok hvis det sku vise sig at jeg er gravid.????

 286. hej piger ville lige hoere om i kender til det her: Jeg har ihvertfald en fornemmelse om at jeg er gravid.. for heletiden lysten til at beskytte min mave.. plus har svimmelhed blodtrykket falder.. hvalme og halsbrand.. tissetrang har jeg skam ogsaa! der er nu en dag til min testdag. men har haft menstrutions lignende smerter i snart 2 uger nu.. normalt plejede det at komme 2-3 dage för menstruationen.. er saa bange for at teste og at den er negativ. og plus i höjre side af min livmoder maerker jeg noget tryk/pres det kan ikke beskrives. nogen der kender til dezt???

  1. Og har voldsomme voksevaerk agtige smerter i benene. kan fandmer ikke holde det ud laenger.. knus Den danske pige som bor i Tyskland

 287. Har en soen paa 21 og end datter paa 6 aar og blev gravid efter at have haft ubeskyttet sex 1 gang med min mand hver gang. Vi droemmer om et barn mere og var sammen fra 2 dage foer min aegloesning og til 2 dage efter (saa skulle han paa aarets herretur ;-)Jeg vaagnede efter de foerste 2 dage kl 2 om natten fordi min mave var helt spaendt og jeg havde en fornemmelse af at vaere blevet gravid. Jeg har haft svag hovedpine siden men ingen brystspaending kun traethed og bitte smaa stik nederst i underlivet og et par staerke jag i hoejre side af lysken. Jeg kan foerst teste den 6. Februar (-;

  1. Jeg glemte at tilfoeje at jeg har vanvittig ondt i laenden naesten konstant… Men jeg er ogsaa ekstremt opmaerksom paa min krops reaktioner. Jeg er helt klar over at jeg bare maa vente og se. Men denne “hyggespaendthed” betragter jeg som en del af pakken at proeve at skabe en baby. Det er trods alt forholdsvis faa gange i vores liv vi er lige her i denne situation (-;

   1. Hej igen :o)

    Har du fået testet ?

    Jeg er nu i 8. uge og har på fornemmelsen det blver en dreng.

    Håber du fik de to fine streger – hygge

 288. HEJ NPGEN DER KAN HJÆLPE MIG HAR BRUG FOR DET

  jeg er en pige på 20 har en kærste der bor i udlandet sidst jeg var sammen med ham var i december der jeg kom tilbage til Dk fik jeg min men.. 3 dage efter jeg var kommet hjem (13 dec) der min men.. var slut begyndte jeg at få ondt i maven hver dag i min venstra side og i underlivet så omkring starten a januar fik jeg ømme bryster men det varet kun i en uge for den 9 januar(5 dage før end forventet) fik jeg min men..igen så havde jeg ikke ondt i maven mere.. der det var slut begynde maven at gør ondt igen ude i siden underlivet nu har jeg os fået lidt kvalme tisser tit er svimel og spiser meget mere end jeg plejer min mave er os oppustet/ større.. ER DER NOGEN A JER DER HAR EN IDE OM JEG KAN VÆRE GRAVID SELVOM JEG HAR FÅET MIN MEN…?? skal lige os sige at jeg aldig har taget p-piller vi har heller aldrig brugt kondom.
  Hilsen “B” håber virkelig nogen kan hjælpe mig 🙁

 289. Okay jeg har brug for lidt ord her (-; Har 24 dage mellem menstruation og hvis jeg skal foelge diverse aegloesningsberegnere havde jeg aegloesning ca. den 23. januar (havde sidste mens foerste dag den 15. januar. Min mand og jeg havde sex fra den 19 til og med den 23. hver dag, saa skulle han paa en kort rejse. Jeg har haft ondt i laenden den sidste uge, hvilket jeg normalt aldrig har, har let kvalme og er ekstremt traet hvilket bestemt er unormalt for mig. Det stikker let lige under skambenet (selv naar jeg “glemmer” at jeg ellers er hyperopmaerksom paa alle evt symptomer). Jeg kan teste den 7. januar og har naturligvis (hmm) allerede testet som en gal vel vidende at intet formentlig vil kunne ses. Denne morgen var der dog en (muligvis indbildt.. uha det goer naermest ondt at skrive det helt aerligt) skyggestreg paa testen efter et par minutter. 50000 millarder spoergsmaaelet kommer her; “er der nogen her der tror jeg kan vaere gravid. PS(har 2 boern i forvejen 21 aar og 6 aar, begge 2 overraskelser saa jeg har ikke sammenligningsgrundlag for hvor hurtigt jeg kan teste eftersom jeg aldrig foer har taenkt over aegloesning og eller antal dage i i cyklus. TUSIND TUSIND TAK til dem af jer der svarer paa forhaand. KRAM Christinaia

  1. PS/ faderen til min dejlige 6 aarige er den samme som (forhaabentlig) denne lille nye blop (-; Saa det er super spaendende for os at vaere med i processen denne gang.

 290. Hej jeg har lige nogle spørgers mål!
  Min kæreste og jeg har haft ubeskyttet sex for 4 dagen siden, siden da har jeg haft ondt i min mave, føler mig træt heletiden, og om aften når jeg skal sove har jeg kvalme?..
  hvornår kan jeg tage en test?
  er det normalt at havde det sådan hvis man er gravid.
  jeg havde min æggeløsning da vi havde sex, så nu er jeg virkelig spændt på om jeg er gravid. Jeg vil bare gerne tage en test hurtigt muligt, håber i vil hjælpe mig 🙂 og svare hurtigst muligt.

 291. Min kæreste og jeg prøver også at blive gravide, men er ikke lykkes endnu. Jeg har nu haft mere eller mindre mens i 3 uger, dog ikke blødt kraftigt. Jeg er de sidste dage, begyndt at lide rigtig meget at kvalme, i forbindelse med når jeg spiser. Jeg er utrolig træt og føler jeg er lidt spændt i maven.. Har nogen oplevet eller hørt noget lignende? Kan der stadig være en chance for at være gravid??

 292. jeg fandt ud af for en uge siden at jeg er gravid. Jeg har været gravid 3 gange før og har desværre mistet barnet alle tre gange, så jeg er for at sige det mildt pisse bange for at det sker igen. Jeg kan ikke lade være med at tænke på det hele tiden, jeg går og trykker på mine bryster så ofte jeg kan for at tjekke om de stadig er ømme.. men så er jeg bange for om de burde være mere ømme eller hvorfor det svinger med hvor ømme de er i løbet af dagen. Jeg har de andre gange haft opkastfornemmelse når jeg børster tænder, det syntes jeg ikke er så meget ved denne graviditet. Har i oplevet at symptomerne svinger i styrke?
  jeg får crinone og hjertemagnyl i håbet om at holde på denne graviditet, og selvom der bliver gjort en masse for at hjælpe mig er jeg stadig så bange. Tør faktisk ikk glæde mig, det er simpel hen så ærgeligt. Men håber af hele mit hjerte at der kommer en lille baby ud af det denne gang!!!

 293. Marie Louise;

  Jeg har selv været igennem dog kun 1 gang, hvor jeg har mistet og jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor du er pisse bange, det væreste er nok at man VIRKELIG går op i alting, hver eneste lille detalje, som ikke er som før. Jeg gjorde det selv. Udfra mig selv, kan jeg kun sige, det svinger af helvede til. Men jeg syns du skal lave en evt. anonym bruger på Min-Mave, for at evt. snakke med andre? Den side hjalp/hjælper mig skide meget.
  – Et godt råd, se om du kan tage en pause fra tankerne, det er så usundt. (Ved godt det er svært) Håber for dig at det lykkedes denne gang.. Krydser alt hvad jeg kan 🙂

 294. Hej..
  Jeg er i tvivl om jeg kan være gravid, jeg smed mine p-piller november sidste år 2010. og her i denne måned skulle jeg have haft mens d.5 feb. men jeg har stadig ikke fået noget. I denne weekend har jeg bare lagt i sengen med ondt i lænden og oppustet mave, har ikke ondt i brysterne, men kan ikke lade når kæresten får noget bestemt mad og når jeg skal sove om aftenen får jeg sådan kvalme. Kan det være indbildning? (Jeg smed p-pillerne fordi jeg gerne ville være gravid, men ikke havde så travlt. og sådan er det stadig). Tog en test i torsdags, som viste negativ og igen i går tog jeg en der også viste negativ. Skal jeg vente og se om jeg får min mens eller hvordan?

  Kram:)

 295. Hej. Jeg er en pige på 24, og min kæreste og jeg har for nyligt besluttet at vi gerne vil have et barn. Jeg stoppede med p-piller den 3/10 efter at jeg kun havde taget dem i 14 dage, forinden havde jeg holdt en længere pause pga problemer med min menstruation. Nok om det. Vi har så siden den 11/2 haft sex hver anden eller hver dag. Og de sidste par dage er jeg så begyndt at føle mig meget oppustet, skal tisse mere end jeg plejer og har også kvalme ind i mellem og ondt i lænden hvilket jeg ellers aldrig plejer at have, og føler mig sulten hele tiden.

  Så vil høre om jeg allerede kan opleve tegn på graviditet nu, når der er over 14 dage til jeg skal have min menstration, eller om det kan være indbildning og fordi jeg håber for meget, fordi at jeg virkelig ønsker at blive gravid.
  Håber i kan hjælpe… 🙂

  1. Og det skal lige siges at jeg også har menstruations lignende mavesmerter, dog føles de ikke helt lige sådan og der er jo som sagt også lang tid til jeg skal have det.

   Håber på svar fra jer:-D

 296. Kan det være normalt at man ikke får sin menstruation når man ammer? Jeg fødte for snart 5 mdr siden og har ikke haft min mens i 4 mdr. og sidst jeg fik lidt efter fødslen der var det ikke meget jeg blødt og det var ikke helt rødt. jeg har prøvet at tage nogle test 4 gange fordelt over perioder og de viser alle negative. Jeg har dog ikke taget en de sidste måske to mdr. ? Min læge siger at det kan være normalt når man ammer, men min kæreste’s læge siger det lyder underligt, hvad siger du? vh Stefani.

 297. Hej. Jeg stoppede på piller i starten af november, jeg har nu små ryk ved underlivet som gør lidt ondt og jeg tisser meget. plejer aldrig at skulle tisse om natten. jeg har haft stikken i mine bryster voldsomt for 1 uge siden men gik væk efter 2 dage. jeg bliver nemt ked af det og har nogengange lyst til at græde uden grund.. jeg har taget en test idag som er negativ.. ved godt at jeg stadig kan være gravid, men jeg tænker meget på det, kan det være derfor jeg får disse symptomer???? eller er det muligvis en lille baby.? min mens er meget urælgmessig men skulle gerne have den her omkring. men vente tiden er hård !

 298. hej..
  jeg tisser næsten hver halvtime, og små kvalme har jeg også på forskellige tidspunkter, Min mave er oppustet og jeg føler anderledes… jeg forventer min menstruation den 23.feb…men da jeg ønsker og være gravid kan jeg næsten ikke vente til den dato….. er det en tegn på jeg er gravid?
  på forhånd tak

 299. hej.
  jeg sluttede mine piller i juli, og nu har jeg ikke haftt mensturation i 10uger, for ca 3uger siden tog jeg en test, og den var negativ.. men nu 2uger senere, har jeg mega kvalme, ømme bryster, træt, spiser meget.. og i sidste uge havde jeg svage mens.smerter men der kom ikke noget blod.. og min mave er godt nokk vokset lidt.. synes i at jeg er gravid? eller er det bare noget jeg bilder mig ind??

 300. Hej .. jeg er 22 år og har en hurmon spiral , har haft den i 1 år nu , jeg har ikk haft min mens i nogen måneder nu , og jeg er begyndt at på meget ømme brystvorter ? nogen smerter i underlivet , går på wc ofter end jeg plejer , er træt og udmattet , ondt i ryggen / lenden … Også sys jeg selv at jeg har en lille fornemmelse om at jeg muligvis ku være gravid 🙂 Men er det muligt når jeg har den der SPIRAl ?? Hjælp mig …..

 301. Hej.
  Min kæreste og jeg har prøvet at blive gravid i 1½ år nu. Efter ægløsning har jeg haft mavesmerter, kvalme om aftenen, meget træt og humørsvingninger, da min mens skulle starte blødte jeg meget meget lidt, også gik det væk, tog en test morgen efter som viste negativ, nu her som skulle være den sidste dag på min mens er det kommet noget brunt udflød, tester stadig negativ. Er der nogle der har oplevet noget lignene, også været gravid ? Det er jo forskelligt hvornår det kan vises på en test.
  Er ret frustreret, for vil gerne vide hvis jeg er gravid, da der er nogle ting vi skal tage stilling til så.
  På forhånd tak 🙂

 302. Hej
  Mig og min kæreste havde sex dagen før jeg fik min mens
  Jeg har dog ikke haft nogle tegn på at jeg ville være gravid, men er dog stadig usikker, for har nemlig ikke planer om at få et barn lige nu da jeg har ret mange ting at skulle nu
  Jeg havde min mens som det skulle være og jeg er ikke øm eller har kvalme.
  Så er der stor chance for jeg er gravid?
  Knus 🙂

  1. Hej Camilla.

   Nu er det langt tid siden, du har skrevet indlægget, og du har sikkert fundet ud af, om du er gravid eller ej. Der er folk, der ikke bruger prævention, men som i stedet blot dyrker sex i de perioder, hvor der er mindst chance for, at man bliver gravid, dvs. lige og til eller under mens samt mere end 5 dage før ægløsning. MEN der er ALTID risiko for at blive gravid. Som sagt er chancen bare noget mindre på disse tidspunkter. Du kan google lidt mere om det, hvis du er interesseret.

 303. hej jeg er en ung pige på 18 år, jeg har en søn på 2 år, og ønsker mig en mere, jeg har været sammen med mine kæreste i over 3 år. jeg skulle have haft min mens. den 9 marts og nu 6 dage efter den 15 marts der min mens. stadig ikke kommet, men graviditets testene viser negativ. og føler virkelig ikke jeg skal have den. jeg har godt nok lidt smerter i under livet, men der er så lidt. jeg er blevet mere sulten her på det sidste og vågner om natten og skal tisse. jeg havde en plet blødning den 5 marts, det var ganske lidt og det var kun den ene gang hvor jeg tørrede mig efter jeg havede tisset. hvad siger i om dette, kan jeg være så heldig at være gravid selvom jeg tester negativt, 6 dage efter forventede mens.

 304. på fredag den 23.03 er jeg gået 14 dage over tid, onsdag den 14.03 tog jeg en test men den var negativ kan jeg godt være gravid selvom den var negativ.

 305. Hej.

  Først til Christina. Uanset hvad for en prævention du bruger er der altid en lille bitte chance og med udebleven mens så lang tid vil jeg sige få det tjekket hurtigt(;

  Nu til mig selv(;
  Min mens er nu udeblevet i 2dage og den kommer normalt næsten på slaget. Har en lille fornemmelse af at være gravid, jeg føler mig meget træt og er nem at irritere. har dog taget en test som viser negativ. har haft taget den om eftermiddagen. kan det have nogen effekt når nu morgen urin er bedre? Og selvom den viser negativ, kan det mon så stadig være?(;

 306. Hej,
  Jeg er 30 år. Stoppet med P-piller for knap 2 1/2 år siden. Men desværre intet sket siden. Trods ihærdigt forsøg.
  I denne måned fik jeg ikke helt almindelig menstration. Kom nogle dage før det skulle (mens cirk. 28-29 dage) og var brunligt. Plejer at bløde sådan rigtig hvor det nærmest siver ud (Sorry) men denne gang varede den en hel uge (plejer kun i 4 dage) var brunligt meste af tiden, lidt lysrødt agtigt engang i mellem. Har haft migræne anfald (som jeg nogle gange får) haft kvalme, næsten ikke lyst til mad, trist og følsom (måske ikke noget med det her at gøre) og svimmel. Kan sagtens være symptomer på migrænen. Jeg har taget tre graviditetstest – alle negative. Ikke engang hint om andet!
  Skal lige siges at jeg for 5 år siden var (ønsket) gravid uden forsterudvikling. Fik udskrabning.
  Og for gravid igen for 4 år siden (uønsket – gravid trods p-ring) og fik to udskrabninger, da de åbenbart ikke havde fået det hele med. Det var en hård omgang for krop og sjæl. Men så har vi i over 2 år prøvet på at blive gravide – intet sket! Bange for at den sidste graviditet ødelæg noget i mig. Og nu har jeg det sådan som beskrevet. Er forvirret – kan ikke finde ud af om jeg er skør, ønsketænkning og skaber symptomer eller bare stresset!
  I må meget gerne hjælpe med kommentar 🙂

 307. jeg har nu haft nogen symptomer på graviditet men de teste jeg har taget er negative, men har fået mærkelig spisevaner og går på toilettet mere end normalt.
  min mand har osse set og mærket forandringerne og det var derfor osse ham som gjorde mig opmærksom på disse symptomer.
  sygeplejesken hos min læge siger osse at jeg ikke er gravid så ved ikke hvad jeg skal tro på.
  kan det evt. være symptomer på tidlig overgangsalder?

 308. Jeg har været på p-piller i over et år nu, men for 7 uger siden skiftede jeg mærke. Umiddelbart et par uger efter fik jeg noget brunt udflåd inden min menstruation, som så kom en uge senere. Jeg har flere gange oplevet morgenkvalme, træthed og en underlig fornemmelse af uro i maven. Tænker meget på børn og gravidtitet, kan min krop måske narre mig til at tro det? Har ikke oplevet udebleven menstruation, men har nogle gange taget mine p-piller for sent. Er der overhoved nogen chance for at jeg kan være gravid?

 309. Jeg er rigtig nervøs for at der sku være sket noget der ikke sku være sket. Jeg går i gymnasie så et barn har jeg ikke tid til lige nu. Jeg har været sammen med min kæreste i næsten to år. Jeg er stoppet på mine p piller her for tre dage siden, fordi jeg oplevede mærkelige smerter ved æggestokke- mest i højre side. Jeg er normalt ikke så god til at tage ppiller men er også meget forsigtigt. Min kæreste har op til flere gange overtalt mig til at have sex, selvom jeg ikke var sikker. Jeg har altid efter at have taget min ppille ventet 4 dage også haft sex. men her på det sidste har jeg gjort det lige dagen efter. jeg har haft sex med ham hvor jeg ikke var beskytte, hvor han kun tog kondomet på nær slutningen. Jeg har hverken ømme bryster, morgenkvalme, mærker nogen steder. det eneste er smerter.. nogen der kan hjælpe mig?

 310. JJeg skal have min menstruation i denne uge jeg har haft to gange sex fordi vi prøver lave barn kan jeg blive gravid eller. skal. vi mere dyrke. sex til jeg får min menstruation

 311. Hvis du skal have menstruation i denne uge, er sandsynligheden for at blive gravid i denne uge ikke ret stor. Du har størst mulighed for at blive gravid når du er ca midt imellem to menstruationer, altså på ægløsningstidspunktet. Det er ikke alle, men typisk har en kvinde ægløsning omkring 14 dage efter først menstruations dag.

 312. Haai..:D

  Jeg ville bare høre om i nogen sinde har oplevet at tage nogen test hjemme og alle 4 var positive. Jeg går så til lægen, og får lagt en urin prøve. Ringer så sener og får at vide at den er negativ. Har taget to test yderliger hjemme som også er positive. Knus

 313. Hej 🙂
  For ca en månedes tid siden havde jeg samleje og det var selvfølgelig uden beskyttelse, jeg for ikke rigtig morgen kvalme, men bliver træt og render frem og tilbage på wc flere gange om dagen, jeg har også ømme punkter omkring min bryster og har en følelse af at der sker ting og sager i min krop ..
  er jeg gravid?

 314. Hej. Min kæreste og jeg har forsøgt at blive gravide i cirka 3 måneder nu. min menstruation er Udeblevet i 10 dage nu, mine bryster er ømme, føler en konstant træthed og har smerter ved lænden.

  Jeg vil hellere end gerne købe en graviditettest, men da vi lige er flyttet og købt en masse nye møbler, samt det også er sidst på måneden, har jeg simpelthen ikke råd til det før d. 31. haha. det er nu ret forfærdeligt at gå her og vente, anden mulighed er at jeg kan smutte til lægen? 🙂

 315. Jeg stoppede på p- piller, og fik derefter så en p- srøjte…
  der havde jeg så min menstration 2 gange renmessig. Så var jeg sammen med min kæreste lige op til min menstration og nu er det 8 dage over tid. min kæreste syntes jeg virker mærkelig fortiden. og mit humør det svinger godt nok rundt. får engang imellem mavesmerter. jeg vil ikke udlukke at det er fordi jeg så gerne vil have et barn at den springer over, jeg kan ikke gå til min læge, fordi jeg har nogen pædagoger ånder min i nakken, og de må selvfølelig ikke finde ud af det, for så vil de få mig til at få en abort. Både min kæreste og jeg ønsker at få et barn, så lige nu tror jeg bare det er fordi vi snakker så meget om det, og ønsker det så meget… HJÆLP!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

 316. Hej herinde..
  Jeg har et spørgsmål og håber nogen kan hjælpe mig..
  jeg har ikke fået min menstruation i noget tid og har taget en prøve som siger negativ og har også været ved lægen og ved lægen siger prøven også negativ men skal man altid bare stole på lægerne?? eller kan de også tag fejl?.. men min menstruation kommer stadigvæk ikke, og mine bryster har været meget ømme på det sidste..

  Håber nogen kan hjælpe mig!!

 317. Hejsa – jeg har i nogle uger følt at der er ved at ske noget indeni mig som bestemt ikke er planlagt. Desuden har jeg været oppustet, haft hovedpine, smerter i lænden, en konstant træthed som påvirker min skolegang, min menstruation været helt vild underlig, da den kom i pletter i stedet for den normale 1 dl om måneden, min kropstemperatur svinget fra ret høj til helt almindelig og jeg har en utrolig voldsom tisse trang hele tiden – er det muligt jeg er gravid??? Jeg er ret desperat og nervøs jeg har brug for en hjælpende hånd 🙂

 318. hej.
  jeg er begyndt at få meget ømme bryster (mest brystmusklen) og brystvorterne.
  jeg tisser meget hyppigt, engang i mellem, ikke hverdag, men når det sker, er det meget lidt, og og ca hver 15 min og nogengange efter 5 min.
  min menstruation er udskudt, for to måneder siden da jeg skulle have mit lort, “regeltmæssigt” den 10-12.. var det udskudt til den 15-16
  og sidste måned kom det først d. 25.
  og den omgang havde jeg kræftige smerter, det plejer jeg ikke..
  og nu i den her måned venter jeg stadig..
  ville være glad hvis du på nogen måder bare kan hjælpe 🙂
  – du må meget gerne skrive til mig på min mail hvis det er.
  – steffanie! 🙂

 319. Stinne: Kunne godt lyde som en graviditet. Hvis du har følt det i nogle uger, kan du tage en test og få svaret.
  Vi prøver også at blive gravide og jeg kan på onsdag tage test herfor, da jeg venter min mens der. Jeg er så spændt. Føler symptomer herpå, men tror min psyke løber om hjørner med mig. Jeg har før været gravid med min kæreste, men fik desværre en abort. Nu skal jeg ofte på toilet, samt føler det underligt i underlivet og har en slags “vokseværk” i lænd og ned.
  Har nogle af jer, som har været gravide, haft denne følelse? Mine bryster er ikke ømme, hvilket jeg sidst forbandt med graviditet, så tror ikke det er graviditet, siden dette ikke sker. Har nogen oplevet de første par uger uden ømme bryster, eller er det normalt det først sker senere i graviditeten?

 320. Jeg har nu læst alle kommentarerne, men har stadig et spørgsmål 🙂 kan man få ømme bryster få dage efter ÆL? Eller er det bare mig der ønsker at være gravid for meget? Jeg har også ømme bryster op til mens – men det plejer ikke komme så tidlig! Nogen der har erfaringer med ømme bryster nærmest med det samme?

 321. Jeg har nu læst alle kommentarerne, men har stadig et spørgsmål 🙂 kan man få ømme bryster få dage efter ÆL? Eller er det bare mig der ønsker at være gravid for meget? Jeg har også ømme bryster op til mens – men det plejer ikke komme så tidlig! Nogen der har erfaringer med ømme bryster nærmest med det samme?

 322. Hej.. jeg er en pige på 19, jeg har fået taget pstaven ud for cikea 2 uger siden, min kæreste og jeg har så har ubeskyttet sex, og nu 2 dage efter det, har jeg utrolig ondt i mit underliv, er jeg gravid?

 323. Hej 😀
  Jeg går med tanken om, om jeg kan være gravid, jeg føler mig meget træt, min mens. Er udeblevet, jeg har hyppigere vandladning end jeg plejer og min intuition siger mig jeg gravid, jeg er på p-piller men der er dage hvor jeg glemmer dem og selvom man er på p-piller kan man jo godt risikere at blive gravid. Jeg kan ikke rigtig tænke på andet. Jeg har taget en test men det var negativ, men efter jeg tog den synes jeg at jeg har fået flere symptomer. jeg er bare i den triste situation at min kæreste og jeg ikke en enige om hvad de skal ske hvis jeg skulle være gravid, min kæreste føler sig ikke klar endnu, mens jeg ikke ville kunne få mig selv til at få en abort ..

 324. Heej.

  Kunne virkelig godt bruge lidt hjælp. Jeg havde sidst min mens d. 14 maj. Og i dag skriver vi d. 24 juli. Jeg er gået 1 måned og 10 dage over tid.. Jeg har kraftige humørsvingninger, sulten konstant, svimmel og kvalme, luft i maven, mærkelig mens ligende smerter i underlivet, en murren i maven og som om der er noget der bevæger sig som en fiske ligende ting inden i mig. Jeg har taget flere teste i løbet af den seneste tid med de er alle negative.
  ( min mens har altid været ureglmæssig med jeg er aldrig gået mere end 3 uger over tid.)

  Kan nogle hjælpe, har nemlig ingen læge på nuværende tidspunkt.

  Knus

 325. Hej med jer.

  For noget tid siden fik jeg en abort, ikke fordi jeg ikke ønskede barnet med var så bange for jeg ikke kunne give det hvad det havde brug for, nu fortryder jeg det helt utrolig meget.
  Jeg er bange for jeg aldrig for chancen igen, da den abort jeg fik ikke gik helt som planlagt, først fik jeg en kiroisk abort, da jeg ikke havde styrken til at skulle se det komme ud, men alt var desværre ikke blev fjernet så jeg fik en medicinsk, efter det blødte jeg i to måneder og nogen gange med kraftige styrt blødninger og måtte indlægges, lægerne sagde at det var sikkert meget normalt men kunne ikke give mig noget svar på hvorfor min krop opførte sig sådan, jeg er fornylig stoppet med at bløde og nu ønsker jeg at få det barn, da jeg er utrolig nervøs for om jeg nogen sinde for chancen for det igen?
  Hvad syndes i lyder det normalt og tror i nogen sinde jeg for chancen for det barn?
  De kærligste hilsner Ditte.

  1. Hej Ditte.

   Du bliver nødt til at stille spørgsmålet til din egen læge. Du skriver ikke, hvor gammel du er, eller hvor lang tid siden, det er at du har fået aborten. Er det kun ½-1 år siden, ville jeg måske spørge lægen til råds, før jeg udsatte min krop for mere stress. Det er kun lægen, der kan svare på, om du stadig er fertil, men hvis de ikke har sagt noget, så er der (indtil videre) ingen grund til at tro andet – kan ikke forestille mig andet, end at de ville have oplyst det, hvis de troede, du var blevet infertil. Så spørg lægen og så ellers klø på, hvis han/hun siger god for det.

 326. Jeg opdagede min graviditet før min menustration skulle komme, jeg havde en række meget mærkelige drømme, hmm lidt svært at forklare, men var ikke selv med i mine drømme, mine drømme var mere ligesom film der blev spillet, men så med børne Voice- Over stemmer eller beskrivelses børne tegninger, nogle af disse “film” handlede om uhyggelige ting og begivenheder, som så børn forklarede med deres egen fantasi syn.Alt i alt meget mærkeligt, jeg har aldrig før drømt på denne måde, generalt havede jeg svært ved at huske mine drømme før jeg blev gravid. Jeg tænkte meget over det dengang, men på intet tidspunkt mistænkte jeg gravitet, det gjorde jeg først lidt da min kæreste også begyndte at drømme, han vågnede fesk.en nat og troede at han havde glemt et barn. Selv om jeg tænkte på om jeg kunne være gravid, så slog jeg det hurtigt hen, kunne ikke få det til at stemme. Vi opdagede det først en morgen efter en laaang fødselsdags fest, berusede havde vi snakket om de mærkelige begivenheder vi havde oplevet og besluttede så at tage en test på hjemvejen, må ærligt indrømme at det nok mest var for sjovt der 😉 men til stor overraskelse viste den svag positiv og så senere stærk positiv. Alt i alt var det en meget mærkelig måde at opdage det på, især da vores dejlige lille søn i maven synes at være kommet til verden imod alle ods, men lykkelige, ja det er vi ihvertfald 🙂

 327. For 3 måneder siden havde jeg humørvinger og ømme bryster allerede 3 dage efter jeg havde sex med min kæreste, og det var rigtigt jeg var gravid men det mistede jeg 2 uger efter og nu her havde mig og min forlovelse haft ubeskyttet sex for 6-4 dage siden og jeg har humørvinger og lille smule ondt i mine bryster og har også ondt i mit underlig når jeg har sex og er også lidt mere træt end jeg plejer… Kan jeg være gravid? Hilsen melina skibsted

 328. Hej med jer piger.
  Jeg bor sammen med min dejlige kæreste og vi har ikke aftalt at vi skal prøve at blive gravide.. Jeg har en fornemmelse af at jeg alligevel er det. Jeg har en dag i sidste måned fumlet lidt med den ene pille, så jeg tog den da jeg kom hjem fra arbejde i stedet for om morgenen før jeg tog afsted. Mine symptomer er: murren i maven, tissetrang, meget let kvalme, ondt i lænden og har god appetit.. Mine bryster er dog ikke ømme?!
  Jeg tager min sidste p-pille på fredag og mit spørgsmål til jer er hvornår jeg kan tage en graviditetstest?
  Mange hilsner fra Trine 🙂

 329. hej jeg er en pige på 24, jeg har været sammen med en ubeskyttet for 8 dage siden nu han kom ik i mig. men har siden haft muren i underlivet samt lyske smerter og ømme bryster er det muligt at man ka været blevet gravid? han vil dog først forsøge om 6 mdr men det var så dejligt uden at vi droppede gummiet, dumme mig 😉

 330. Hej Alle
  Jeg er en pige på 22 år. Jeg stoppede på mine p-piller i slut januar 2012, jeg har efterfølgende oplevet meget uregelmæssig menstruation (14 dage over, 21 dage over).
  Sidst jeg havde min menstruation var d.31.07.12-03.08.2012. Jeg skulle have haft min menstruation igen d. 28.08.12, jeg har endnu ikke fået denne menstruation, jeg er altså gået 29 dage over tid, og er faktisk startet på en ny cyklus :/
  jeg tog en graviditettest i mandags d. 24.09.2012, men den var negativ, kan jeg være gravid på trods af dette? Har virkelig brug for nogle svar

 331. Hej. Jeg stoppede med p-piller for nogle mdr siden. Har haft normal mens imens jeg tog p-piller. Men efter jeg ef stoppet havde jeg eg kiks med kondom.men min mens er kommet på 30. Dagen men det har været brunligt og ikke ret meget. Så blev jeg testet 2 gange med nogle dages mellemrum begge negative. Men nu igen mens på 30. Dagen men igen kun lidt brunligt. Nu skal jeg ha mens på mandag men mine bryster har været så forfærdelig ømme og brændende de sidste 2 dage og har lidt meget af svimmelhed. Skal lige sige kæresten gennem 10 år flyttede d1/9-12 så har været meget stresset og ked. Så er i tvivl om det er min mentale tilstand der gør kludder med min mens eller jeg er så uheldig og være blevet gravid med exen. Nogen der har nogle forslag????

  1. Hej Karina.
   Det kan godt være stress og nedtrykthed der påvirker den mens.
   Samtidig kan det også bare vare p-pille stoppet. Der er flere kvinder der oplever ændringer i deres mens når de stopper på p-piller.

 332. Hej, jeg var sammen med en fyr her for 14 dage siden og er nu 8dage over tid. Har ømme bryster, morgen og aften kvalme, ond i min lend og arme og før spiste jeg kun aftens mad og nu spiser jeg hele tiden, det er umuligt for mig at blive mæt. Tog en graviditetstest for 2 dage siden som var negativ. Men jeg ved ikk om jeg skal tror på det.

 333. Hej 🙂

  For 8 dage siden, dagen inden min ÆL, havde mig og min kæreste samleje. To dage efter vågnede jeg med kvalme, som stoppede efter jeg har spist morgenmad. Det samme skete igen dagen efter.Tre dage efter havde jeg rigtig meget luft i maven og havde ondt i mine led. To dage efter det havde jeg stadigvæk luft i maven, men mit underliv begyndte at opføre sig ligesom inden min menustration. Har haft mærkelig murren i underlivet siden, som typisk finder sted om morgen og om aften. Derudover er jeg rigtig træt. Og der er et eller andet, som er anderledes nu… Kan slet ikke forklare det, men der sker bare noget i mig som ikke plejer at være der normalt.

  Har nogen af jer prøvet at have det på den måde, da I blev gravide?

  Jeg kan først teste om 7 dage, men kan slet ikke vente!

 334. hej alle
  jeg er en kvinde på 36 år.jeg skulle have min menstruation i september men har ikke fået den og efter hvad jeg kan regne ud så har jeg haft det siden engang i august,jeg har været på p-pillen men da jeg skulle have min pause i september så har jeg ikke taget dem endnu,jeg håbede på at jeg kunne presse min menstruation frem og jeg har taget graviditetsteste siden starten af september de viser negative alle.
  er der nogle der kan hjælpe mig med et svar på hvorfor min menstruation ikke vil komme,for det er nu ca 2 måneder siden at jeg havde den sidst

 335. Hej alle sammen:)Juli i år valgte min mand og jeg at smile p-pillen. Der har været 30 dage mellem hver mens siden. men nu er jeg gået 13 dage over.
  Jeg har taget test og de viser negativ.
  Mine brystvorter er så ufattelig ømme, når jeg kommer til at snitte dem eller er i bad føler jeg at nåle stikke ind i brystvorten. de er så ømme.
  Jeg er så meget i tvivl om jeg er gravid. Jeg turde ikke tro på det, i frygt for at blive skuffet.
  Hvad kan ellers være grund til dette?

 336. Hej 🙂

  Jeg og min käreste pröver at blive gravide. Vi gjorde det samme dag som jeg havde äglösning, som var for 10 dage siden. Jeg har et barn i forvejen og med det barn kunne jeg märke med det samme at jeg var gravid, havde meeget ömne bryster og var trät hele dagen. Nu skal jeg have min mens om ca 4 dage og kan ikke märke nogen forandring med kroppen, kun lidt af sure opstödninger.

  Kan det väre en stor chance for at jeg er gravid allegevel, selv om jeg ikke har samme symtomer denne gang?? Er sure opstödni ger (som er svage) väre et symtom? Er det märkligt, hvis jeg ikke er gravid nu da vi kun er 24 år og gjorde det samme dag som Äl?

  Käre hilsner elise

  1. Hej Elise.

   Nej, det er ikke mærkeligt, hvis du ikke er gravid. Jeg forsøgte i 5 mdr med min daværende kæreste, da vi var 24 år, og der skete intet. Rent statistisk set skulle der være mellem 20-25 % chance for, at man bliver gravid for hver ægløsning (hvis man altså er “aktiv” og I begge er normalt fertile), så det er ikke unormalt, at man ikke bare bliver gravid med det samme. Det er også forskelligt, hvordan kroppen reagerer fra graviditet til graviditet. Sure opstød kan være en bivirkning ved at smide P-pillerne (jeg troede, jeg var gravid, da jeg lige havde smidt P-pillerne, med alle de “symptomer”, jeg havde, men nej). Det kan også blot være forventningen om, at du er gravid, der giver symptomet. Man betragtes ikke som infertil, før der er gået et år, hvor man aktivt har forsøgt at blive gravid, så bliv ikke bekymret, hvis det ikke lykkes i første hug.

  2. Forresten, så forsøg ikke kun at dyrke sex på selve ægløsningsdagen. Forsøg i stedet i dagene op til ægløsningen. Sædcellerne overlever i livmoderen i op til 5 dage, og så vidt jeg har forstået, så skal samleje helst ske i dagen op til og evt. på selve dagen for ægløsningen. Gør man det senere end dette tidspunkt, er der stor risiko for at man har forspildt sin chance.

 337. Det er kun godt 3 mdr siden jeg fødte, men jeg har en fornemmelse af at jeg allerede er gravid igen. Har ingen idé om hvorfor, men manden henter en test i morgen.

 338. Dejligt med sådan en brevkasse, hvor man kan være heldig at finde nogle svar…. selvom man ikke kan identificere sig 100% med en af jer. Derfor håber jeg I vil tage jer tid til at svare på min situation, hvis I har oplevet det samme 🙂
  Min kæreste og jeg havde sex 11 dage efter min sidste mens. første dag og aftenen efter havde jeg rigtig meget udflåd (“synes godt om”, for har læst at så kan sædcellerne åbenbart bedst finde i mål 😀 )
  Der går en uges tid og så begynder det at nive/jage i underlivet – mest i højre side. Det står på i ca. 3 dage, hvorefter der falder ro på i 2 dage. Så får jeg min mens. men bløder kun ca. halvdelen af hvad jeg plejer og om natten er den helt på standby. Jeg har ikke haft andre symptomer end de niv/jag/murren i underlivet en uges tid før mens. men de føltes bare overhovedet ikke som mens. smerter – man kender jo sin krop RET godt 😉 og jeg vidste ikke man kunne reagere sådan inden jeg begyndte at læse om det på nettet…. så det er ikke bare symptomer jeg har “fremprovokeret”.
  Jeg har ikke taget nogen test for eftersom min mens. kom (dog med halv styrke) og ikke har andre symptomer, tør jeg ikke tro på den er der… Hvad tror I ??
  Tak for jeres tid 🙂

 339. Hejsa.
  Jeg er gået 6 dage over tiden og har taget en graviditetsprøve idag, men den var negativ. Jeg havde blødt noget tyndt lyderødt i mine trusser for ca lidt over en uge siden. Jeg har ømme bryster, oppustet mave tit, kvalme om aftenen, ondt i lænden, ondt i hovedet engang imellem, og en lille smule humørsvingninger. Min menstruation plejer at komme når der er gået 21 dage, da min menstruation er slut. Jeg har min menstruation 2-3 dage. Jeg har en fornemmelse af at jeg er gravid, for plejer ikke at gå over tid. Jeg tager ikke p-piller, da jeg ikke kan tåle dem. Hvad mener du om det? Glæder mig til at høre fra dig.

 340. Hej jeg er en pige på 17. Sidste gang jeg havde min mens var i starten af Januar måned. Og jeg har haft sex med den samme et par gange, desværre uden beskyttelse. I starten af Februar havde jeg en dag hvor jeg blødte en lille smule. Og nu har jeg stadig ikke fået min mens. Jeg har en fornemmelse i min krop, af at jeg er gravid, men jeg har taget en test og den siger negativ, men jeg burde også først få min mens om en uge eller sådan. jeg har bare også spist meget og min mave har være en lille smule hård også har jeg “mærket” noget inde i min mave. Lyder det som om jeg er gravid. Enten er det ren indbildning eller også er jeg gravid?

  1. Hej Julie.

   Du skal altid læse indlægssedlen, der følger med sådan nogle præparater som f.eks. en graviditetstest. Der står, at du tidligst kan bruge testen på den dag, hvor du skulle have haft din menstruation, så der er god sandsynlighed for, at testen slet ikke har virket på det tidspunkt, hvor du har taget den. Resten har du forhåbentlig fået svar på allerede nu. Held og lykke 🙂

 341. hej jeg har ikke haft min mens siden 2 feb. 2013 og igår den 6 marts tog jeg en test og den var negativ hvad skal jeg så gøre

 342. Hej alle sammen.
  Jeg har spiral, og ved risikoen for at blive gravid med sådan en i, er meget lille. Jeg ved også at menstruation ofte helt udebliver ved brug af dette prævention. Jeg oplever dog at jeg har meget ømme bryster.. Hvad tænker I at grunden til det kunne være – er det bare en bivirkning af spiralen? Ved I hvad procenten for gravide der bruger spiral, ligger på?

  Mvh. Amanda, 20 år

 343. Hej! Jeg er gået en dag over, og fik så min menstruation. Men jeg bløder bare næsten ikke, i forhold til hvad jeg plejer. Er det noget der betyder noget, eller er det meget normalt når jeg nu plejer at bløde en del?

 344. Hej jeg har hormonspiral, men jeg føler mig gravid, jeg har næste kvalme 24/7, ømme bryster og er meget træt (mere end jeg plejer)
  .. Nogen der kan hjælpe mig?

 345. Hej min spørgsmål lyder på at jeg næsten er gået en uges til over tid og har ikke fået min menstruation i nu.jeg stoppede med p-piller d.25 januar 2013 og har ikke haft regelmæssigt menstruation og der hvor jeg skulle havde haft det fik jeg første menstruation ugen efter og kun i tre dag, og jeg tog en test idag men den var negative. Er jeg gravid eller går der flere år i nu før jeg kan blive gravid,da jeg har været på p-piller ca i 2år?

 346. Og det skal lige siges at jeg er 31år og tid er der vist til at prøve at få børn:-):-)