Endeligt svar på doubletest (risikovurdering)

Vi arbejder i øjeblikket hårdt for at få de sidste detaljer på plads i kælderen, så vi har lidt mere plads at brede os på. Siden sidst har vi fået svar på doubletesten.

I torsdags ringede de fra Kolding Sygehus, for at give os svar på doubletesten. Så nu har vi den endelige risikovurdering for, at vores barn bliver født med Downs syndrom (og nogle andre kromosomfejl). Den oprindelige – alene baseret på nakkefoldsscanningen – var på ca. 1:5.000. Jordemoderen kunne fortælle at når man kombinerede scanningen med resultatet af blodprøven, så blev risikovurderingen ca. 1:20.000, så det er vi virkelig glade for.

Som nævnt så er vi i gang med kælderen i vores lejlighed. Efter et længere forløb med ombygning har vi nu fået trappen op i køkkenet, så man kan gå ned i kælderen. I dag har Anns mor og far været her, og hjulpet os med at få hentet møbler og båret dem ned i kælderen. Resultatet er meget tilfredsstillende, og vi glæder os til at kunne tage det i brug. Vi skylder nok en lille indflytterfest til flere familiemedlemmer, når vi er helt færdige med kælderen.

Vi har snakket lidt om at få foretaget en 3D scanning, når vi kommer til det tidspunkt, hvor man får det bedste resultat af sådan en scanning. Det koster en del penge, men vi har læst flere steder, at det er en ubeskrivelig oplevelse. Ellers er der ikke så meget nyt siden sidst, Ann er i dag 12+1, så forhåbentligt forsvinder morgenkvalmen snart.

3 Replies to “Endeligt svar på doubletest (risikovurdering)”

  1. Dejligt med sådan et positivt svar fra jordemoderen! Så tegner det hele jo godt! Bortset fra morgenkvalmen, føler med dig, søde Ann!

    Mon ikke også vennerne skal med til den omtalte indflytterfest? Er spændt på at se jeres nye kælder! Mvh. Natasha

  2. Jeg vil også bare sige – at jeg glæder mig utrolig meget til at se jeres "nye" lejlighed, og se hvordan det ser ud med trappen…så skynd jer at invitere os! Kommer I i legoland på lørdag til open air koncert, kunne være hyggeligt – Moster Annette skulle vist og være rimelig klar 🙂

  3. Natasha, jeg tror måske der blive pladsproblemer, hvis både venner og familie skal være her samtidig. Meeen, det kan da godt være vi skylder en lille fremvisning for vennerne også 🙂

     

    Linette, jeg tror ikke umiddelbart vi har nogen planer om at komme til open air i Legoland. Jeg mener også Ann skal arbejde den lørdag, da en medarbejder har meldt sig syg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *