uge 14+4

Så er vi så langt henne at jeg synes man begynder at se det på maven. Den anden dag tror jeg at jeg mærkede noget, men det er meget svær at beskrive, hvad det var for en følelse, men helt klart behageligt, glæder jeg mig til at mærke mere til.

Vi har i dag været nede i byen og købe et sådan armbånd som man skal tage på når kvalmen forventes at komme, lyder utroligt hvis det bare er det som skal til, så den er jeg klar til i morgen, og håber at jeg har haft min sidste morgenkvalme.

Jeg har i lang tid ikke haft så meget appetit, og har ikke kunne spise alt det som sådan et lille barn kræver, så derfor tager jeg hverdag kalk og morgenen, og om aftenen jern, gravitamin samt omega tabeletter, har aldrig tidligere været på så meget "medicin", så Søren og jeg husker hinanden på at de skal tages. I den periode jeg ikke har haft så meget appetit, har jeg siden mit første lægebesøg i uge 7 tabt ca. 1½ kg, hvilket jordmoderen dog var meget fortrøstningsfuld og mente at de nok skulle komme igen, hvilket jer slet ikke er i tvivl om. Det er meget normalt kun at tage en 8-10 kg på i løbet af en graviditet, nu må vi se hvordan min krop arter sig videre hen, men det lyder til at være det jeg vil gå efter.

Ellers sker der ikke så meget, det føles stadig som om der er rigtig lang tid til 28. februar, men når man kigger tilbage er den først tid gået dejlig hurtig, og det vil den næste tid med garanti også. Snart kommer der en masse familie fødselsdage (inkl vores) vi håber på at jeg kan få fri fra arbejde i uge 42, og så varer det ikke længe inden julen står for døren, så kommer januar udsalg hvor vi skal købe massere af baby lir 🙂 så barsel og så en baby.

One Reply to “uge 14+4”

  1. De omtalte armbånd hedder i øvrigt sea band, og efter et par morgner at have forsøgt mig med dem, kan jeg konstatere at det ikke er den måde jeg kommer til at undgå morgenkvalmen, men det var helt sikkert et forsøg værd, er generelt meget åben for forslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *