Stammer William fra Gorm den gamle?

Den lille fyr er præcis 2 måneder og 2 uger gammel i dag. Han er stadig en lille charmetrold, og han er begyndt at øve sig på at sove igennem. Dernæst har vi hørt noget spændende om de aner William har, det viser sig nemlig at han muligvis stammer fra Gorm den gamle, på mere end én måde.

ottesenklanens hjemmeside kan man læse hvordan familien Ottesen stammer fra Gorm den gamle. Eftersom led nr. 33 er min morfars forældre, så må min morfar være led nr. 34, og min mor led nr. 35 efter Gorm den gamle. Jeg er dermed led nr. 36 og William bliver så led nr. 37. Her stopper legen imidlertid ikke. Forleden var vi hjemme hos Anns forældre, hvor Anns far kunne fortælle at en fra hans familie havde fundet frem til, at de også stammede fra Gorm den gamle. Sv. Aage skulle eftersigende være 33. led, hvilket gør Ann til 34. led, og William til 35. led.
Det kunne være helt sjovt at se en tilsvarende slægtsrejse fra den del af familien, så man kunne sammenligne.

William opfører sig stadig eksemplarisk. Han får nogle perioder, hvor han er lidt utilpas, men det er vist ganske normalt. Svingture virker stadig, så han er ikke utilpas i særlig lang tid ad gangen. Han er også begyndt at øve sig i at sove igennem. Natten mellem lørdag og søndag sov han ca. 6 ½ time, inden han vågnede første gang. Næste nat blev så ca. 7 timer, og natten efter blev det ca. 8. Den holdt dog ikke natten til i dag, hvor han snarere sov omkring de 5 timer.

Han er efterhånden kommet i den alder hvor sundhedsplejersken advarer os om, at han godt kan begynde at få vaner. Dvs. at hvis han får lov at sove mellem os, eller hvis han altid skal vugges i søvn, så kan det blive noget han forventer skal blive ved. Indtil videre ser det dog ikke ud til at være noget problem. Han er god til at falde i søvn om aftenen, også selvom man ikke vugger ham. Det meste af natten sover han i vuggen, indtil der begynder at komme kortere mellemrum mellem måltiderne, så får han lov at ligge i sengen.

I lørdags var det første gang, at jeg skulle passe William alene i en længere periode. Ann skulle til Haderslev sammen med nogen, hun tidligere har gået i klasse med. Køleskabet var derfor blevet fyldt op med over en halv liter modermælk, i mindre portioner. Bevæbned med en sutteflask og et vandbad lykkedes det faktisk meget godt at holde den lille fyr tilfreds. I alt var vi alene i 7 timer, uden at der var ret meget vrøvl med ham.

Ann har også været til babysvømning en enkelt gang, sammen med mødregruppen. Det var dog en kort fornøjelse, for man må åbenbart ikke være mere end 5-7 minutter i vandet med sin baby, første gang man prøver babysvømning. William lod dog til at synes godt om det, så det er helt sikkert noget, de vil prøve igen.

I dag er der 12 dage til Williams barnedåb, så mon ikke den næste opdatering kommer efter den dag?

2 Replies to “Stammer William fra Gorm den gamle?”

  1. 1000 Tak for en dejlig dg i forbindelse med barnedåben -:) og tak for besøget i går. det er fantastisk så meget der sker med William hele tiden, og det kan ikke siges nok hvor er han dog en dejlig dreng.
    mange knus fra farmor

  2. Vi vil også gerne sige tusind TAK for en fantastisk dejlig søndag vi havde sammen med jer 3 og familien til Williams dåb. Det var bare så hyggeligt.Det er så skøn en lille dreng I har fået, men det ku`da heller ikke være andet med sådan et foræl- dre par. Knus fra olderne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *