William 3 mdr og døbt

Langt om længe får jeg mig nu taget sammen til at skrive et indlæg, siden sidst har William været med på tur i både Lalandia og København, derudover er William blevet 3 mdr (idag præcis 3 mdr og 2 uger) og han er blevet døbt, hvilket var en rigtig dejlig dag.

Tænk at jeg går på barsel, og alligevel er det 2 måneder siden at jeg sidst har skrevet lidt om, det vidner om at vi ikke går og keder os. Men hvad vi går og laver er endda svær at sige, tiden flyver afsted. Vi har 4 gange været til babysvømning, tre af gangene har været med min mødregruppe, den fjerde gang var i lørdags, hvor vi havde Søren med, det var rigtig dejligt for os alle 3.  Derudover er William og jeg ugentlig sammen med mødregruppen, hvor vi skiftes til at være hjemme ved hinanden, vi er fem mødre og fem børn, hvor de fire af dem er piger, så William har det som blommen i et æg 🙂 Derudover er vi næsten hver dag ude at gå en dejlig tur i barnevognen, samt tager på visit hos venner og familie, faktisk sjælden vi har en dag uden planer.

Det er stadig kun en fornøjelse at være forældre til sådan en dreng, som glædeligt deler ud af mange smil og glade lyde i løbet af dagen, i det hele taget sjældent han er rigtig utilfreds, selvfølgelig siger han til hvis han er sulten eller træt, men det finder vi som oftest hurtigt en løsning på. Om natten har vi også et meget pragt eksemplarisk barn, vi er ved at have faste sengetider, og William bliver puttet ca kl 20.30, som regel falder han ret hurtigt i søvn og vågner så først 8-10 timer senere, så får han lidt mad, og vi kan sove endnu et par timer, såden er det stået på en lille måned, hvilket er rigtig godt klaret af sådan en lille fyr.
Så vi ved godt at vi er rigtig heldige, og det nyder vi hver eneste dag. Så han har ikke skræmt os, og stiller høje forventninger til en evt. fremtidige lillebror eller søster 🙂

Barnedåben holdt vi d. 17. maj, hvor vi havde samlet de nærmeste (Forældre søskende, bedsteforældre samt forældre), dagen startede i kirken hvor vi mødtes inden dåben for at få taget billeder, selve dåben var William ikke meget for, han var rigtig ked af det da han skulle døbes, og græd så meget han fik den anden lille dreng til at græde, så det var noget af et show 🙂 Herefter tog vi på resturant hvor vi fik Brunch, og sluttede af hjemme ved os, dagen gik over alle forventninger, og vi nød det i fulde.

Søren har afleveret sit speciale, som han skal forsvare d. 24. juni, hvilket vi er meget spændte på, han har gjort meget ud af den opgave, og er slet ikke i tvivl om at det kommet til at gå ham godt. Derefter er det spændende hvad fremtiden bringer med job o.s.v.

Der er lagt lidt billeder op fra dåben

One Reply to “William 3 mdr og døbt”

  1. Det er skønt at læse jeres beretninger og det var en utrolig dejlig dag, tak for det! Skønne skønne billeder…..
    Jeg har også skrevet denne kommentar, da jeg fik at vide sidste gang der ikke var skrevet nyt da indlægget ikke var kommenteret, så derfor opfordres alle til at kommentere, så vi kan få flere fortællinger og ikke mindst billeder.
    Knus fra den kanon stolte farmor -:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *