William griner

Det går stadig rigtig godt med William. Han er stadig nem at holde tilfreds og vi har rigtig mange sjove oplevelser med den lille fyr. Som overskriften antyder så er William begyndt at grine, det er dugfriske nyheder, vi har kun hørt det den her ene gang – indtil videre.

Man skulle jo tro at der var tid til at skrive på bloggen når nu Ann er på barsel og jeg har afleveret mit speciale. Sådan forholder det sig dog ikke, som det fremgår af aktivitetsniveauet her på siden. William er god til at underholde Ann i løbet af dagen, til gengæld sover han længe om natten, og derfor bliver der ikke mange ledige stunder til Ann i løbet af en almindelig dag.

For mig går tiden bl.a. med at afholde kurser i det materiale, som vi har skrevet speciale om. Det er naturligvis noget der skal planlægges, indøves og afholdes, hvorfor det tager noget tid. Jeg må dog sige at jeg ikke keder mig, det er rigtig spændende at få lov til at bruge sin uddannelse til noget 🙂

I dag mener vi at have hørt William grine for aller første gang. Det skete meget passende mens vi begge var til stede. Ann havde lige givet William mad, og sad derefter og legede med ham i sofaen i kontoret. Jeg sad ved computeren (hvor ellers 😉 ). Det er meget normalt at William smiler og laver lyde når han er glad, men den her gang var det helt tydeligt et grin. Vi glæder os rigtig meget til at de her grin bliver hverdag!

6 Replies to “William griner”

 1. Hej alle 3. Hvor dejligt, det glæder jeg mig meget til at høre.
  Det var dog fantastisk så godt det hjalp med en kommentar-:)

 2. Ej hvor dejligt – nu sidder jeg her og forestiller mig, hvordan det måtte lyde 🙂 Jeg bliver endnu bedre humør af at tænke på, at den lille solskinsstråle nu også er med lyd 😉

  Jeg glæder mig også til at grinet bliver hverdag, så jeg er garanteret et grin, når jeg ser ham 🙂

 3. Ihh hvor dejligt, det har vi ventet lidt på – glæder mig til at høre min nevø grine.

 4. Tillykke med de 4 mdr. søde Willam – håber snart jeg får lov til at se dig og din familie 🙂

 5. Hej alle 3, tak for sidst. det var en dejlig oplevelse at være med William til babysvømning igår. Jeg kunne rigtig se hvor William nød det, smilende og nysgerrig kiggede han rundt på de andre,også da hans mor dykkede ham 2g syntes han bare det var sjovt.
  Knus fra mormor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *