Hvis bamsen kunne høre ville den være døv nu

For et par dage siden opfandt William sin egen lille højrøstede leg med en bamse han fik, da vi lå på patienthotellet i Kolding. I starten var vi lidt i tvivl om han legede eller om han var sur, men vi fandt ud af at der var tale om en leg. Det lykkedes at fange det på video, så den kan også ses her på siden.

 [youtube tw8-_XQOFYQ]

Som du kan se på videoen så kommer der nogle ret voldsomme skrig, men lige så snart Ann tager bamsen fra ham, så bliver han stille… i et kort øjeblik. Herefter bliver han nemlig rigtig utilfreds, og forskellen på de to skrig er meget tydelig.

Lige så snart han kan se at bamsen er ved at være inden for rækkevidde stopper han med at være utilfreds, og lige så snart han får fingre i bamsen… ja så forsætter legen med at ødelægge bamsens hørelse 🙂

Jeg synes det er et rigtig godt eksempel på hvor bevidst William er ved at være (og hvor meget han kan larme). En anden ting han er blevet bevidst om, er hans evne til at lave spytbobler. Det er næsten en daglig begivenhed og det er meget underholdende. Det har vi selvfølgelig også en video af og den kan ses nedenfor. Videoen er fra d. 8. juli, så det er 10 dage gammelt i skrivende stund.

[youtube 3lTfB6hwWj4]

William bliver 5 måneder på onsdag, så han skal også snart vaccineres igen. Vi håber ikke det er noget som kommer til at påvirke ham særlig meget.

Ellers så nyder vi at holde ferie alle sammen, og vi satser da på at besøge nogle af de familiemedlemmer som ikke ser William så tit, hvis de altså har tid?

6 Replies to “Hvis bamsen kunne høre ville den være døv nu”

  1. Jeg melder mig gerne ind i kalenderen 😉 Jeg er hjemme fra tirsdag aften!

  2. Hvornår er du hjemme tirsdag aften? Hvis det er for sent kan vi ikke komme, og vi vil helst ikke planlægge noget onsdag eller torsdag, da han jo skal vaccineres onsdag.

  3. Vi skal spise hos mormor og morfar, og det bliver nok først omkring ved 20- 20.30 tiden…

  4. Godt jeg ikke er bamsen -:) det må være højt nok bare at være i nærheden, og det vil jeg gerne snart prøve igen.
    knus fra farmor

  5. Hvis nu William ikke viser tegn på at være generet af vaccinationen, kunne det godt ske at du kan få lov til at være i nærheden af ham i morgen.

  6. Et par super gode optagelser af jordens dejligste dreng; forhåbentlig snart med et par nye tricks i ærmet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *