William 2 år og en lille ny på vej

Siden sidst har vi holdt jul, vi har købt hus, vi har fundet ud af der er en lille ny på vej, og vores store dreng er blevet 2 år… Utroligt men sandt. Så de manglende opdateringer på siden skyldes bestemt ikke at vi ikke laver noget, nok nærmere det modsatte 🙂

Vi holdt juleaften hos farmor og farfar i Skjoldbjerg, hvor også fasterne og oldemor Bibbe var. Det var min første juleaften uden min del af familien. Det gik rigtig godt, og vigtigst af alt havde William en dejlig aften, en aften på Williams præmisser hvor vi dansede om juletræet efter forretten, og William fik sin del af gaverne. Om han elskede at danse og synge om træet, samværet eller gaverne mest, vides ikke men han havde en skøn aften. Første juledag var vi hos mormor og morfar i Grindsted, sammen med hele min del af familien, de skønne traditioner blev gentaget, igen med succes og endnu en dejlig dag. Også anden juledag blev fejret med familie, så vi var mættet og klar til at komme til Kolding og rykket gaverne ind i lejligheden da vi kom til d. 27. dec.

Inden vi tog til Kolding var vi dog lige en smut forbi Grindsted og få underskrevet købspapirer på hushandel. Vi overtager en skøn villa i Engsøparken d. 1. august. Vi glæder os mere og mere som tiden nærmere sig, mest af alt at få en have William og Georg bare kan løbe ud og lege i. Men også til at have det hele i et plan, der er heldigvis mange grunde til vi glæder os. Det opvejer det at William skal væk fra vores skønne dagplejemor, er en af de få ulemper der er ved flytningen, men det bliver super svært at skulle sige farvel og starte på noget nyt, ihvertfald for moren.

Nytårsaften holdt vi i Grindsted hos Rikke og Kim m.fl. en skøn aften, hvor vi var nødt til at offentliggøre vores lille hemmelighed, at der er en baby på vej, så jeg havde en fornuftig forklaring på ikke at skulle have alkohol. Naturligvis en glædelig nyhed for alle. Vi havde en skøn aften, hvor børnene forstod at underholde hinanden, og vi voksne kunne nyde virkelig god mad, og super godt selskab.

William bliver stadig sjovere og sjovere, det er især hans sprog der hele tiden udvikler sig. Han er en lille papgøje han gentager hvis han lige fanger de siger noget som lyder sjovt i fjernsynet, hvad enten det er “super fedt” fra børnefjernsyn eller længere mere komplicerede ting fra tv avisen eksempelvis. Men også når Søren og jeg snakker sammen er der til tidere ekko på, hvilket gør det svært at snakke sammen, da vi ikke kan lade være med at grine af William ind i mellem. Han elsker desuden at synes sange, og kan selv rigtig mange, både med fagter og ord. For det meste vil han gerne have at vi synger sammen og laver fagterne sammen, specielt er han stor fan af hjulene på bussen, hvor han kan versene “Rundt, rundt, rundt”, “åbn og luk”, “klir, klir, klir”, “Vræ, vræ, vræ”. men også lille Peter edderkop, bager bro, Jens Petersens ko og lille undulat er klassikere. Sidst har han i legestuen lært Mester Jakob, som han selv kan synge det hele af, det sker hvis jeg prøver at synge med, at jeg får afvide “NEJ NEJ, STOP”. 🙂

William er for en uge siden fyldt 2 år. Vi holdte fødselsdagen hos mormor og morfar i Grindsted, søndag d. 20. Vi ser rigtig meget frem til at kunne holde fødselsdagene selv i vores “nye” hus. Men det fungerende nu rigtig godt, familien dukkede fuldtalligt op, så vi talte 20 i alt. Dagen startede kl 9.30 hvor vi havde inviteret til morgenmad med hjemmebagte boller og fastelavnsboller. Men først gaver, hvilket var meget overvældende for William, men han var yderst begejsteret for hver og en. En uge efter fødselsdagen er det stadig spændende. Men det sjoveste er sjovt nok nogle kinder æg figurer Oldemor Bibbe havde gemt fra Sørens barndom. De bliver sat på rækker, fyldt i brandbilen m.m.

Selve dagen var en hverdag, vi skulle tidligt afsted, men nåede at hygge med gaver i sengen. Han fik af os en guitar, som allerede har sprunget et par strenge, hvilket nok bare viser han er en ægte rock stjerne 🙂 Bagefter var det i dagpleje hvor der skulle hygges. Desværre var William allerede før hans fødselsdag begyndt at hoste, især om natten, og meget lidt appetit. Han havde desværre også haft det lidt skidt i dagplejen på hans dag, så den blev sovet væk. Om aftenen havde vi besøg af nogle bedsteforældre, det passede William fint, da han var halv sløj kunne han skiftevis slæbe dem med indtil fjernsynet 🙂

Dagen efter var vi til to års undersøgelse, han er stadig helt perfekt, hvilket vi aldrig er i tvivl om. Med 10,5 kg og 84 cm, følger han sin kurve helt perfekt. Et stk dejilgt mandfolk!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *