baby 18 + 4

Så må det være tid til at den lille baby skal have sit første indlæg. Der er ikke så meget tid som ved den første graviditet, og tiden går meget hurtig. Til trods glæder vi os alle, og venter med spænding på hvordan det bliver når familien bliver fra 3 til 4.

Vi fandt ud af at der var en lille ny på vej fredag d. 26. november. Det husker jeg tydeligt, da jeg den dag skulle til julefrokosti Esbjerg med klassen, og dermed skulle finde ud af om jeg skulle finde på en undskyldning for ikke at skulle skåle med klassekammeraterne. Jeg kunne heldigvis nemt bruge undskyldning at jeg skulle kører hjem, og William fik skylden for at jeg skulle hjem om aftenen, da flere tilbød mig at kunne sove hos dem 🙂
Allerede få uger efter trådte morgenkvalmen ind, og forsatte i mange uger, først nu er det slut med morgenkvalmen. Jeg var de første måneder også meget træt, og det gjorde det meget frustrende idet jeg ikke følte mig som en supermom i forhold til William. Men nu er det heldigvis også ved at være ovre. Så alt i alt har jeg det nu rigtig godt.

Om en uge skal vi til anden scanning, hvor vi forhåbentlig kan se at baby har det rigtig godt. Desuden krydser vi finger for at den vil vise os kønnet. Det gør det nemmere at forholde sig til, bliver mere personlig at snakke om, og nemmere at snakke om navne, hvilket absolut ikke bliver nemt , så der er jo ingen grund til at gøre det sværere end det er 🙂

William prøver vi at inddrage så meget som muligt, han snakker også om baby som værende inde i mors mave. Han forstår at snakke til baby gennem navlen, give mysser og de piller jeg tager om aftenen bliver omtalt som babys mad. Men det er helt sikkert det bliver svært at forstå den dag baby er uden for maven, og vil dele opmærksomheden. Jeg har heldigvis været hjemme hos min kusine og besøge hendes baby, hvor det viste sig at William var fuldstændig vild med den baby, og ville mysse og sidde med hende, helst hele tiden 🙂 Så med tilvendning for vi en super storebror i William.

Der er ved at vise sig en lille mave, er endnu i tvivl om, om jeg bliver større end sidst som myterne ellers siger man bliver 🙂 så det må tiden vise, endnu går det fint i mit almindelige tøj.  

One Reply to “baby 18 + 4”

  1. Hej med jer!

    Dejligt at høre nyt igen -:) Og har lige hørt William skal have en lille bror, hvor er det dejligt for jer, og han skulle være lige så smuk som sin storebror, var i uge 19.
    knus fra Farmor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *