Onsdag d. 20 juli kom skønne Arthur til verden

Han havde valgt dagen nøje, det var oldefar Skjolds fødselsdag, og en smuk solskinsdag, hvilke der ellers ikke har været mange af i Juli.
9 dage før termin, til trods var han en stor basse sammenlignet med storebroderen.

Jeg havde tirsdag sammen med William været besøge en veninde og hendes to drenge i Skanderborg, en rigtig skøn dag for os alle. Dette var 9 dage før termin (38+5) Som sidste graviditet havde jeg slet ingen symptomer på noget var undervejs, før vandet gik kl 1.30 natten til onsdag.
Efter at have overvejet situationen lidt hvad der var mest hensigtsmæssigt at gøre i forhold til William, der var jo stadig ingen veer, vækkede jeg Søren. Vi blev enige om at ringe til mormor med det samme, da vi jo ikke havde kontrol over hvor hurtigt det ville komme til at gå, så var det bedst at være sikker på William var godt afsat. Hun var selvfølgelig klar til med det samme at kører til Kolding og hente William. Efter Søren havde lagt røret på vågnende William og var MEGET frisk. Han ville lege, hygge og putte, så det var ingen sag at sende ham afsted med mormor, til trods for at det var midt om natten.
Kl 4.30 var veerne regelmæssige og vi tog op på sygehuset, til min skuffelse var jeg dog kun  cm åben på dette tidspunkt, jeg fik et lavement som skulle sætte veerne igang, samt tømme min tarm. – hvilket var en yderst ubehagelig fornemmelse. Hvor meget det hjalp veerne kan jeg naturligvis ikke udtale mig om, men kl 6.20 var jeg ihvertfald allerede de 10 cm åben og han var på plads til at blive presset ud. 6.41 lå han i mine arme og gryntede. Der var ikke meget lyd på ham, men helt fantastisk var han. Lige fra jeg fik ham i armene, blev jeg overrasket over at man kan elske en lige så højt som første gang, da jeg lagde med William. Jeg kunne med det samme se at han var noget tykkere end hvad William var, dobbelt hage, og en rund mave. Fødselsvægten sagde 3660 gram og 50 cm. En stor dreng i betragtning af han er født 9 dage før tid. Kort tid efter blev han lagt til brystet, hvilket faldt ham naturligt med det samme. Der lagde han en times tid og hyggede sig. Søren hentede lidt morgenmad, som vi nød med tanken om nu at have to smukke drenge. allerede kl9.30 tog vi hjem, en beslutning vi selv traf, eftersom vi gerne ville hjem i vores egen seng, og nyde lillebror og et par timers søvn, inden den stolte storebror skulle komme hjem. Det var så dejligt at få William hjem igen, og se ham være helt vild med det nye familiemedlem. Han ville mysse ham, ae ham, sidde med ham o.s.v. hele tiden. Lillebror som hedder Arthur er en utrolig blid knægt, han sover det meste af tiden, er meget opmærksom når han er vågen, og super god til at spise. Er sikker på han glæder sig til at kunne lege med William, og helt sikkert også omvendt.

I dag er Arthur en uge, og er allerede en hel naturlig del af vores lille familie. Vi har haft masser af barselbesøg fra venner og familie, det er ihvertfald sikkert at William har nydt dette, Arthur har sovet fra det meste – helt sikkert fordi han føler sig tryg i selskabene. Vi har netop haft besøg af sundhedsplejesken, som både oplevede Arthur skide (her nåede hun dog at tage en stofble frem), og tisse (her ramte han hende på kjolen med skarp stråle :)). Med hans baby charme gjorde det naturligvis ingenting, var blot et pudsigt indslag, mens hun troede han lå og sov. Vi var overbevidst om at han havde taget på, da han har spist godt fra dag 1, vægten sagde dog “kun” 3.700 gram, men det var hun godt tilfreds med, man siger de blot efter 10 dage skal være på fødselsvægten, da de kan tabe sig i starten, han er kun 7 dage. Desuden målte hun ham til 52,5 cm.

Vi nyder vores ferie som vi sørger for at få mest mulig ud af, først en skøn lillebror og i weekenden flytter vi i hus. Det er en fantastisk tid, og vi nyder alle at være en familie på fire (+hund)
🙂

4 Replies to “Onsdag d. 20 juli kom skønne Arthur til verden”

  1. Kære lille familie 4+1. Det er så skønt at se jer alle, håber også I nyder at have besøg af os, det kunne jo være det bliver lidt oftere nu når i kommer lidt tættere på. Som du selv skriver så er det fantastisk hvordan det kan lade sig gøre at holde lige meget af alle sine kære -:)
    Knus fra farmor

  2. Det var dejligt at se så frisk en lille gut og se hvor glad og stolt William er over ham. Knus fra Oldemor Bibbe.

  3. Faster 1 var også bare så glad for at modtage nyheden om “lille” Arthurs ankomst. Det var den mest perfekte sommerdag og timingen kunne simpelthen ikke have været bedre, nu hvor hele familien endda også havde mulighed for at se ham. Endnu et rigtig ønskebarn – ligesom storebror William!

  4. Kære Ann og Søren
    Rigtig hjertelig tillykke med “lille” Arthur :o) vi har set fine billeder af ham hos den stolte mormor, han ser jo super dejlig ud :o)
    Kærlig hilsen os alle 5 på Ivigtutvej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *