17 Replies to “Bestil gratis refleks-veste til dine børn”

 1. Hej.

  Jeg vil rigtig gerne bestille 2 veste til mine børn på 2 og 4 år.

  Hilsen Bethina

 2. Hej.
  Jeg vil gerne bestille 5 trafik veste str 3-5 år, til mine dagplejebørn, og 1 i str L.
  Jeg har købt en cykel med plads til 5 børn, så det er virkelig en nødvendighed.
  Hilsen Carina

  1. Hej Carina

   Ville bare lige høre om størrelsen passer til dagplejebørnene … der står jo 3-5 år – men det går måske alligevel.

   På forhånd tak

   Mvh. Dorte

   1. For at I ikke alle kommer til at vente forgæves på veste – I skal bruge linket i teksten, der fører til bestillingen af veste direkte hos Tryg 🙂

 3. Hei. 😉

  Jeg jobber i barnehage i Billingstad, og vore barn mangler virkelig nogle refleksveste, når vi er på tur. Vi har veste men de er al for store og barna mister dem, når de går. Håber i kan være behjælpelig med 25 stk. nye refleks veste i str. 4-8 år. . 8 stk. i str. 4 år, 9 stk. i str. 6 år, og 8 stk. i str. 8 år. Skulle i også have vanlige reflekser, mangler vi også dette, da vi har planer om at lave et reflekstræ på parkeringspladsen. Dette skal minde forældrene om hvor vigtigt reflekser er.. Vil blive utrolig glad, hvis i kan svare tilbage fort, og evt. også sende det innen lenge.. Mvh Helle Tanderup, Bråtenveien 20 b, 3430 Spikkestad

 4. Hej
  Jeg vil da meget gerne bestille en gratis vest til mine børn og mig selv og min mand hvis muligt ?
  Vi har 3 børn i alderen: 10-9-3 og vi er selv en str m og en l 🙂
  Det vil være helt fantastisk!
  Med venlig hilsen sandra

 5. Jeg vil gerne bestille 25 oranges veste str 2/4 år til min vuggestue og 3str m og 3 str xl det syntes det er rigtig godt når vi færdes ude og cykler med i trafikken

 6. Jeg vil meget gerne bestille i str 10 år og str 8 år og i str L (hvis muligt)..

 7. Hej.
  Var det en mulighed at bestille 5 refleks veste D vi er nogle stykker som går ture i de mørke aften timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *