Et par glade drenge!

William er pr. 1. februar startet i børnehave, som en naturlig følge af at være en sund og fræk dreng på nu 3 år. Vores lille Arthur er allerede blevet 8 mdr. og har haft sidste besøg af sundhedsplejen til 8 måneders tjek og boel prøve.

Arthur er begyndt at komme hurtig frem af, han minder meget om William i hans bevægelser, dog lidt bagefter tidsmæssigt, hvilket nok skyldes det ekstra kilo han slæber rundt på 🙂 Men vigtigst er at han stadig er en fantastisk nem og glad dreng. Man kan altid trøste ham, og han har ikke betydelige præferencer for hos hvem han er. Dermed ikke sagt at han kun er nem, han vil tiltider gerne bestemme at man skal være ved ham hele tiden, og gider ikke lege selv, men så snart man tager ham er han glad og tilfreds. Det bedste er William, det kan ikke blive for vildt, ofte sidder Søren og jeg og krummer tær, og er klar til at springe til når William f.eks. får skubbet lidt for meget til ham fordi han vil trille ham om på ryggen, men Arthur ligger bare og griner over hele hovedet. Det er så skønt at se dem tumle sammen. William oplever dog også nu at det kan være træls at være sorebror, når Arthur vil have hvad han leger med, endnu kan William lege i fred oppe på sofabordet, men det får også snart sin ende når Arthur begynder at rejse sig  🙂
William er startet i børnehave, og han har bare klaret det så sejt. han har en enkelt dag været lidt ked af det da jeg gik, og han har da stadig sin Anton med ind på stuen om morgenen, men ellers klarer han det i stiv arm. Den første tid holdte han sig meget tilbage, var stille, og stod mest og opserverede. Nu er det en glad og aktiv dreng som er godt i gang med at lege hver dag når jeg kommer.
Det næste store for William er at han herhjemme ikke har ble på, og tisser på potten. Også dette har han klaret over alt forventnig, kun 2 gange på 3 uger har han tisset i bukserne, ellers kommer han og siger når han skal tisse (det med afføring,er han ikke helt klar til). Vi håber på at kunne træne ekstra i påsken, så han også får mod på det i børnehaven.

Arthur skal starte i dagpleje pr. 1. juni, synes det kommer hurtig tæt på,tiden flyver afsted. Er slet ikke i tvivl om at det vil gå nemt, med hans milde væsen. Han er helt sikkert klar, håber også jeg bliver det 😉 hvor han skal hen ved vi ikke endnu.

Arthur og jeg var i går en tur på børne amb i Esbjerg,for at få tjekket hans hjerte, da jeg et par gange har observeret at han har haft blå læber. Vi fik heldigvis bekræftet at alt var fin. Derudover var de så søde og måle og veje ham, 8,750 kg og 72,5 cm. Så han følger hans kurve perfekt.

Vi glæder os til at tage til Cypern d. 23 april med vores sk’ønne drenge!

2 Replies to “Et par glade drenge!”

  1. Dejlig med en beretning om de 2 fantastiske drenge, som jo er et samlet produkt af en dejlig mor og far -:) Vi nyder at være sammen med jer, og når I har været her, sker det ofte vi sidder og smiler ved tanken om jer alle. Det er fantastisk at følge den uvikling der hele tiden sker med drengene. Knus fra Farmor

  2. Det lyder helt vildt dejligt med to små friske drenge. Har selv børn som dog er ældre og ikke har brug for deres mor mere, så derfor passer jeg i stedet. Passer en lille dreng på snart 4 og der er også rigtig meget krudt i ham, virkeligt dejligt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *