Update fra Grindsted

Så er Arthur fyldt et år, har været dygtig til at stå op fra han var ca 9 mdr, kravlet siden han var 9½ mdr, har taget din første skridt. William har kun ble om natten, og sutten har tante Rikke fået, jo jo det går stærkt i det lille hus i Grindsted.

Vi havde en fantastisk tur til Cypern sidst i april, på hotelet Sandy bay, virkelig et perfekt børnvenligt sted, perfekt temperatur, dejlige unger alt var faktisk skønt. Kort tid inden havde Arthur lært at stå, så vi måtte hele tiden være over ham, da han stadig var lidt usikker på benene og derfor faldt. Vi brugte dagene på at spille minigolf, gå på legepladserne, være i poolen, på stranden, spille bold, faktisk præcis det som børnene ønskede 🙂 En skøn uge som gik så hurtigt, vi håber på snart at komme dertil igen.
Dette var så også vores sommerferie, da Søren fra midten af juni gik på orlov for at fokusere på hans phd. Drengene havde vi hjemme i uge 31 og 32, hvor vi hyggede hjemme, tog på udflugt bl.a. ved kvie sø, i legoland,og geografisk have med marianne. William overnattede  selv hos Alexander, Arthur fik sin 1 års undersøgelse og vaccine (nu hele 10 kg 77 cm smuk baby). Og vi sluttedeaf med to dage i Lalandia.
Nu er hverdagen for alvor startet, jeg erbegyndt på studiet igen, William er begyndt til svømning og vi skal til at have en lidt mere presset hverdag, indtil videre synes jeg dog det går over alt forventning.
Arthur er for alvor begyndt at gå lidt, men stadig kun når vi træner hjemme, ikke på eget initiativ, og endnu ikke i dagplejen, men tror snart det kommer. 20 skridt kan han ihvertfald godt tage, og kan selv rejse sig op midt på gulvet.

Sjove citater fra William

Vi er hjemme ved Oliver som skal i skole til sommer, han fortæller hvad der skal være på hans skoletaske (et eller andet vildt, noget Lego tror jeg), Søren siger for sjovt “Skal du ikke have Hallo Kitty William”, William svarer eftertænksomt “Neeeeeeeej! det skla være med prinsser…. og den skal være brun… og prinsesserne skal være brune…… og de skal have vinterstøvler og hat på”… Hmm godt vi har et par år til at få fremskaffet sådan en.

William snakker meget om Rasmus Seebach, en dag ved aftensmaden spiller de natteravn i radion, han synger “Jeg kalder på dig..” William siger “Han kalder på mig, men jeg kan jo ikke komme ind i radion….. han har en kæreste”

hvor sker der mange ting i sådan en lille drengs hovede, hvor er det da sjovt at hører på, bliver skægt når Arthur får lidt mere sprogt 🙂

One Reply to “Update fra Grindsted”

  1. Ja det er et par fantastiske drenge, som jeg havde fornøjelsen af at være med i Legoland for en uge siden, det var aå dejligt. Glæder os altid til jeres besøg -:) Knus fra farmor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *