Møde med arkitekt og byggefirma

I lyset af mødet med Huscompagniet, hvor de opfordrede til at næste step var køb af grund, undersøgte vi de to ledige grunde i kvarteret nærmere. De var begge ejet af et lokalt byggefirma, som havde bygget mange huse i området. Et møde med dem ville derfor være et oplagt næste skridt.

Der var flere ting som gjorde det interessant at mødes. Jeg forestillede mig, at det ville give en lille besparelse at købe både grund og hus af samme firma. Dernæst har jeg også hørt meget kritik af Huscompagniet fra lokale håndværkere, som står i skærende kontrast til alle de positive anmeldelser de får på nettet. Med mødet kunne vi få en chance for at vurdere, hvor stor en prisforskel der ville være mellem et lokalt byggefirma og Huscompagniet.

Byggefirmaet havde en aftale med det lokale arkitektfirma, der også havde tegnet vores tilbygning, og derfor blev mødet afholdt nede hos arkitekten. Her fortalte vi om vores ønsker og krav til huset, og arkitekten tog notater. Vi talte om hvilken af de to ledige grunde vi skulle vælge, da der var omkring 100.000 kr. i forskel på prisen. Vi talte også om materialevalg, indretning af rum, størrelser på værelser, udvendig overdækning, udhæng, osv.

Allerede på det her tidspunkt var vi klar over, at vi selv ville stå for en del leverancer på byggeriet, da vi mente at have fornuftige kontakter vedr. vinduer, jordvarme og betonelementer.

På mødet blev det aftalt at arkitekten skulle sende et skitseforslag, som byggefirmaet skulle bruges til at beregne en pris efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *