Beslutningen udskydes af hensyn til julefreden

Huset vi har kigget på er stadig til salg, men de vil ikke sælge til den pris, vi synes er rimelig. Både Huscompagniet og det lokale byggefirma vil gerne have os til at træffe en beslutning. Vi beslutter dog at udskyde beslutningen.

Julen står for døren, og det giver altid anledning til ekstra travlhed. Dertil venter vi ankomsten af vores tredje barn, hvor der er termin i januar 2015. Der er rigtig mange tanker omkring boligsituationen der farer rundt i hovedet på os:

  • Skal vi købe det hus, som vi har kigget på, som ejendomsmægleren siger er tæt på at blive solgt til anden side?
  • Skal vi købe en af de grunde der er ledige her i området, hvor ejendomsmægleren der har grundene siger at den billigste er ved at blive solgt til anden side?
  • Skal vi blive boende i vores hus, og afvente at det bliver solgt?
  • Skal vi bygge til vores nuværende hus, og leve med at bo i ombygningsrod med en lille baby?
  • Skal vi gøre noget helt andet?

Kombineret med en graviditet i sin afsluttende fase og almindelig juletravlhed, så beslutter vi at lade tingene ske som de nu vil, og udskyde beslutningen til vi kommer ind i det nye år. Det giver os mulighed for at fokusere 100% på den forestående fødsel, der skal foregå hjemme.

Vi meddeler byggefirmaet og Huscompagniet, at beslutningen om hvad der skal ske, er udskudt til engang i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *