Uge 36+1,tredje baby på vej

Efter en lang pause her fra bloggen, blev jeg nysgerrig efter at læse vores tidligere fødsels beretninger, nu hvor terminen nærmer sig for vores tredje guldklump. Det var ren nostalgi og med  tåre i øjnene, så dette minde ønsker jeg også at bevare om vores snart kommende baby.

Jeg har denne graviditet haft det privilegium at jeg har gået hjemme pr 1. oktober, ikke fordi jeg har fejlet noget som helst, men blot fordi jeg er nyuddannet, og ikke har kunne nå at tiltræde en stilling efter mit vikariat i hjemmeplejen. Tiltrods for at det er 2½ måned siden, føles det som om tiden er fløjet afsted, og i morgen får ungerne og Søren juleferie, og mon ikke min alene tid så er slut? Ferien slutter d. 4 januar, og med termin d. 14 januar, og to tidligere graviditeter som sluttede i henholdsvis uge 39 og 38 kan fire hurtigt blive til fem.

Som begge de tidligere graviditeter har denne startet med morgenkvalme dagligt fra uge 7-12 ca, hvilket passede med da jeg startede i vikariat d. 14 juil begyndte kvalmen at aftage, og jeg fik ti gode uger uden at mærke besynderligt meget til graviditeten. Det er først inden for de seneste uger bækkenet kan være ømt, specielt når jeg skal op og stå, kan jeg føle mig som en meget gammel kone, og naturligvis også et betydeligt lavere energi niveau. Mine dage bruger jeg på at hækle, baby hue, baby sko, rangle, barnevognskæde og pusleuro, samt butterfly til de kommende storebrødre. Samt diverse oprydninger og rengøringsprojekter, da vi har sat huset til salg og fremtidig boligsituation er usikker,  bygge nyt eller købe brugt er endnu uvist.

På mandag får vi besøg af en jordmoder, da jeg er blevet opmærksom på mulighederne for hjemmefødsel, og Søren ikke virkede skræmt  omkring tanken.  Vi er flyttet betydeligt længere væk fra sygehuset end de tidligere graviditeter og med usikkerhed i forhold til at det denne gang kan risikere at gå hurtigt og vejene i januar kan være glatte, giver det umiddelbart en større trykhed for os.

Det begynder omsider at være realistisk at forholde sig til at vores lille baby snart kommer til verden, vi har lavet værelse på kontoret, hvor rummet er blevet delt op med en rumopdeler, babytøjet ligger klar, og legesagerne er sat på hylden. William og Arthur snakker forundrene lidt om den kommende baby, men helt sikkert glæder de sig og de bliver fantastiske, de kan bare p.t. bedre forholde sig til julemanden og juleferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *