Nyt forslag fra arkitekt

Så kom det nye forslag fra arkitekten, som er lavet ud fra den håndskitse han kom op med på vores seneste møde. Det passer meget bedre med vores krav og ønsker.

Når vi tænker os om, så havde vi faktisk en forholdvis lang periode op til det her tidspunkt, hvor vi var i tvivl om der overhovedet kunne bygges et hus på de ledige grunde i området, som ville leve op til vores krav.

Problemet er at grundene er forholdsvis små i sammenligning med vores nuværende hus. Samtidig er indkørslen placeret dumt i forhold til verdenshjørnerne på lige præcis den her grund. Det var det der virkelig gav os hovedpine når vi selv sad og lavede skitseforslag. Vi blev ved med at placere carporten oppe på siden af huset, for at få mest mulig have og få den rigtige indretning, men uden rigtig at lykkes med det.

Arkitektens nye forslag har placeret carporten i enden af huset, og fået det lavet på en måde, hvor vi kan benytte os af en baggang, mens det er tydeligt for vores gæster, at de skal benytte entreen. Rumfordelingen harmonerer også med alle de andre krav og ønsker, der har været beskrevet i tidligere indlæg her på bloggen.

Den tvivl vi havde gået og haft i forhold til, om man overhovedet kunne bygge vores drømmehus på den her grund, er i hvert fald manet til jorden med det her skitseforslag. Vi er nu trygge ved tegningen, og så er spørgsmålet bare om vi kan finde en pris på huset som vi også kan være trygge ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *