Vi er klar til at købe grunden

Med det nye forslag fra arkitekten er vi klar til næste skridt i processen, og det må være at få købt grunden. Her begynder vi dog at tvivle lidt på om det er en god idé at købe grund og hus af samme firma.

Vi startede jo hele tanken omkring nybyggeri med et møde hos Huscompagniet, og nu er vi godt i gang med at få udarbejdet tegninger hos et helt andet firma, fordi han ejer den grund vi gerne vil købe. Umiddelbart tænker jeg at han må kunne give en bedre pris end Huscompagniet, fordi han ikke behøver at tjene både på grunden og på huset, hvis det er ham der bygger det.

Nu da vi er klar til at gå videre begynder vi dog at tvivle på, om det er klogt at lægge alle sine æg i én kurv. Problemet er blot at selvom vi gerne vil indhente priser flere steder, så ejer han jo stadig den grund vi gerne vil bygge på. Til gengæld har han i en tidligere mail foreslået at vi kunne handle grunden, og det forslag følger jeg derfor op på.

Rent praktisk skriver jeg ham en mail, hvor jeg helt ærligt forklarer, at vi som udgangspunkt gerne vil have ham til at bygge huset, men at jeg gerne vil have at vi handler grunden med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *