Vi har fået et bud på vores hus!

Det er ikke længe siden at vi sænkede udbudsprisen på vores hus, i håb om at det kunne tiltrække flere interesserede købere. Der gik ikke lang tid før, at der blev booket to fremvisninger, og det skulle ske i dag. 

Den første fremvisning var der ikke meget kød på, det lød på ejendomsmægleren til at de skulle ud og se på andre huse. Der var til gengæld masser af kød på fremvisning nummer to, for det endte med at de kort efter fremvisningen bød på huset.

De bød ikke langt under den nye udbudspris, men alligevel så langt under at vi ikke bare ville takke ja til handlen. I stedet foreslog vi dem at mødes på midten. Det betød at vi kunne nøjes med at give os omkring 25.000 i forhold til udbudsprisen, mod at de måtte beholde nogle effekter i huset, f.eks. alle gardinerne. Det accepterede vi mod at de kunne vente én måned ekstra på at overtage huset, da de ellers havde foreslået overtagelse 1. maj.

Der er selvfølgelig ingen realistisk mulighed for at vi har et hus at flytte ind i pr. 1. juni, men jo kortere en periode vi kan bo et midlertidigt sted jo bedre. I de her tider hvor husene handles med store afslag, hvis de overhovedet handles, er vi bare glade for at kunne af med huset til samme pris som vi betalte for det for 4 år siden. Det med at finde et midlertidigt sted at bo er en detalje, som vi nok skal klare.

Nu har vi en masse papirer vi skal have udfyldt, oplysninger der skal fremskaffes og en tilstands- og elrapport der skal laves. Det bliver enormt spændende og vi krydser alt hvad der kan krydses for, at huset er solgt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *