Hvad koster en tur til Disneyland?

Vi har været en tur i Disneyland Paris i ugen efter påske. Jeg kan huske at vi var lidt i tvivl om hvad sådan en tur ville koste, da vi planlagde ferien. Der findes mange blogindlæg med tips til turen til Disneyland, men det jeg savnede var en idé om hvad det koster. Det kommer her.

Vi er en familie på to voksne og tre børn. Vores økonomi tillader ikke vild luksus, men vi lever heller ikke helt skrabet. Det afspejlede sig også i vores tur til Disneyland.

Lidt om turen til Disneyland

Det var ikke en kør-selv ferie med biltur til og fra Paris, men heller ikke en pakkerejse, hvor flypriserne var næsten dobbelt så dyre, som det man kunne finde på nettet. Omkring valget af hotel ville vi gerne bo tæt på parken, men ikke inde ved selve parken. Årsagen var priserne på mad. Maden var vanvittigt dyr på hotellet inde ved parken.

Hotelopholdet købte vi gennem Magic Tours, men arrangerede som nævnt selv flyrejsen. Pakken fra Magic Tours indeholdt billetter til en shuttle fra lufthavnen til hotel Explorer, hvor vi boede. Herfra kunne vi gratis tage en shuttle ind til parken. Den kørte meget tit, så det var ikke noget problem.

Rejsen foregik i ugen efter påske. Vi ankom til Paris om mandagen og rejste hjem om fredagen. Det var altså ikke i højsæsonen, hvor alle andre også vil afsted.

Hvad koster sådan en tur til Disneyland så?

Den samlede pris på rejsen til Disneyland paris var: 29.955,57 kr.

Beløbet er fordelt på følgende poster:
Pakkerejse fra Magic Tours: 15.918 kr.
Flyrejse tur/retur Paris: 7.435 kr.
Mad, drikke og lommepenge: 6.602,57 kr.

Du kan sikkert spare nogle penge ved at vælge et hotel der ligger længere væk, f.eks. et der ikke har noget med Disney at gøre. Du kan sikkert også spare penge på rejsen ved at køre selv. Endelig gjorde vi ikke noget særligt for at spare penge på mad og drikke.

Du kan selvfølgelig også gå all-in og bo helt inde i parken, i en pakkerejse der indeholder flybilletter, og booke plads på de dyreste restauranter. Så bliver prisen måske det 50-100% højere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *