En tiltrængt opdatering

Det er snart 20 dage siden der sidst blev skrevet noget på den her blog. Siden da har vi haft tralvt begge to, og kombinerer man det med en graviditet, der går som den skal, så bliver der stille på bloggen.

Hvad er der så sket siden sidst? Vi har bl.a. været på en lille ferie kort efter min fødselsdag, som jeg nævnte jeg havde fået af Ann. Det var vi på opfordring fra en som Ann kender, der også er gravid. Hun mente at man skulle sørge for at nyde 2. trimester, fordi der sker så meget i 1. og 3. trimester. Så den opfordring fulgte vi, og det var rigtig dejligt at vi gjorde det.

Dernæst har vi fået nyt køkken. Det krævede noget nedrivningsarbejde og koordination, men ellers har håndværkerne ordnet det meste, og vi er efterhånden ved at være helt færdig med at sætte lejligheden i stand. Nu har vi stue i kælderen, og dermed er den næste opgave at flytte kontoret ind i den gamle stue, så værelset kan blive ledigt til den lille.

Ann er begyndt at mærke liv, til trods for moderkagen som sidder lidt uheldigt i den henseende. Der er endnu ikke så meget spark i den lille at jeg har kunnet mærke noget, men jeg glæder mig til at det sker.

Inden for den nærmeste fremtid skal Ann besøge lægen, hvor vi formoder at der skal bl.a. skal måles blodtryk. Det er bare en standardundersøgelse af hendes velbefindende under graviditeten. Derudover har vi bestilt tid til 3D scanning her i Kolding. Det bliver sidst i november vi skal til det. Ann er 22 uger og 4 dage henne i dag, og det bedste tidspunkt for scanning er mellem uge 23 og 35. Vi håber på at kunne få kønnet bekræftet med 100% sikkerhed til denne 3d scanning, så der ingen tvivl er om kønnet.

Og hvad er der ellers af nyt? Anns morgenkvalme er vender tilbage i perioder, og det tror jeg da gerne hun ville have været foruden.

Det var en lille tiltrængt opdatering, så må vi se hvor længe der skal gå inden der er nyt igen, forhåbentligt går der ikke 20 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *