Hurra, barnet sparker så jeg kan mærke det

Der skulle jo slet ikke gå så længe inden der kom et nyt indlæg, for i dag kunne jeg mærke barnet sparke på Anns mave. Der er også et billede med dette indlæg, der viser Ann i vores nye køkken og et enkelt billede af hvordan det så ud i nedrivningsprocessen.

I dag har både Ann og jeg fri, så vi kunne begge sove længe. Så her til morgen lagde jeg en hånd på Anns mave, som jeg har gjort så mange gange før, for at mærke om ikke det kunne blive til et spark fra den lille. Sørme om jeg ikke var så heldig at barnet gav en hel del spark fra sig, så der ingen tvivl var om at det var det jeg mærkede.

I går aftes troede jeg også at jeg mærkede noget, men blev meget i tvivl om det var et spark eller Anns mavemuskler, men her til morgen var der ingen tvivl! Det gør lige graviditeten lidt mere spændende for mit vedkomne, at jeg nu også kan mærke noget til barnet.

Vi tænkte også at der måske var nogen, der gerne ville se hvor stor Anns mave efterhånden er ved at være. Billedet nedenfor taler sit tydelige sprog. Jeg skulle nu nok have bedt Ann om at tage halstørklædet af, for jeg synes det camouflerer lidt for hvor stor maven egentlig er. Da jeg skulle kopiere billedet fra kameraet fandt jeg også et billede af samme hjørne af køkkenet, bare mens vi var i gang med at rive det ned, så her kan man rigtig se kontrasten mellem det gamle og det nye køkken.

Vores gamle køkken
Vores gamle køkken
Ann i vores nye køkken
Ann i vores nye køkken

3 Replies to “Hurra, barnet sparker så jeg kan mærke det”

 1. Hej Ann og Søren,

  Hvor ser specielt Ann dejlig ud! og det jeg kan se af jeres køkken ser også rigtig dejligt og nyt ud, så stort TILLYKKE med det.

  Hvor er det også dejligt at læse om din beskrivelse af de "første spark". Det er så livsbrkræftende. Jeg håber vi ses snart igen. Ha´ det godt alle 3 + Georg. Knus moster Carina

 2. Hej Ann og Søren, hvor er det dejligt at lille nu er begyndt at kummunikere med jer det er en skøn oplevelse for dig Ann men nu kan du Søren også bedre følge med.

  Flot køkken, og Ann er smuk. Knus

 3. Tak bagge to, og ja det er super dejlig lige at få et par dask en gang i mellem 🙂

  Og jeg suger sevfølgelig alle komplimenterne til mig 🙂

  Håber vi ses i Skjoldbjerg d. 23?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *