Overstået lægebesøg

Jeg er nu i uge 23+3, hvilket vil sige uge 24, her skal man til en standardundersøgelse hos lægen, for at sikre at alt går som det bør

Hos lægen i dag fik jeg målt mit blodtryk, tjekket mit urin, og alt så ud som det burde. Derudover mærkede lægen også på min mave for at tjekke barnets størrelse, også dette var helt fint, og jeg hørte barnets hjertelyd, en rigtig dejlig fornemmelse.

Så alt i alt var det hele i orden, og lige efter bogen, så det var en dejlig besked at få, og bringe hjem til Søren faren 🙂

Vi mærker nu dagligt små spark fra maven, og det bringer glæde.
Jeg har desværre stadig morgenkvalme af og til, der er dog længere og længere i mellem, så det er ingen sag. Derudover er begyndt at få ondt i lænden, dog kun i kortere perioder, og det hjælper at få strukket ryggen ud.

Det var hvis alt herfra.

Knus

3 Replies to “Overstået lægebesøg”

  1. Kære Ann og Søren, hvor er det skønt at høre at det går så godt.Vi er så glade for at vi på denne måde kan følge med. Knus og kærlige tanker fra olderne.

  2. Hej kommende forældre. Var lige inde og se billedet af jeres nye køkken – super flot. Ann, hvor er du smuk som gravid. Synes du så større ud på billedet end sidst jeg så dig, men det kan jo ikke helt passe. Men ingen tvivl om at det klæder dig med mave på. Knus Natasha

  3. Iiiih Mormor/olde Birte, du har rigtig forstået at bruge hjemmesiden nu – sejt 🙂

    Hehhe nej det kan ikke passe Nas, for du har set mig siden billedet blev taget, du må kigge bedre efter næste gang 🙂 og så lade være med at bruge lup når du kigger på billedet, for ja så virker jeg meget størrere 😉

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *