Uge 30+1

Tid til endnu en opdatering, efter en uge hvor jeg både har været til Glukosebelastning og rutinebesøg hos jordmoderen.

Tiden flyver nu afsted, og snart er det juleaften, skønt julen er en fantastisk tid og endnu en milepæl, inden vi skal være forældre.

Jeg startede ugen med mandag at være til glukosebelastning, hvilket foregår på den måde at man møder op fastende på sygehuset kl 8 om morgenen, får sig et glas sukkervand, og derefter skal sidde i 2 timer, hvorefter man får taget en blodprøve for at se om kroppen har formået at udskille sukkert. Testen skulle jeg have taget grundet at min mormor har sukkersyge, og der dermed er en øget sandsynlighed for at jeg kunne få det. Ville dog kun få svar på blodprøven såfremt jeg skulle til nærmere undersøgelse, dette har jeg ikke fået så forventer at det så ud som det skulle, spiser ihvertfald stadig lystigt snolder 🙂

I onsdags var vi til jordemor, endnu en ny en vi var inde ved og der var også en jordemor studerende med. Det var blot et rutinetjek, og vi kunne informere at alt gik godt. Derefter blev mit blodtryk målt samt at de mærkede og målte lidt på babyen. Den studerende skønnede babyen til at veje ca 1400 gram, hvilket jordemoren mente var lidt i overkanten men deromkring, så han er ved at være en stor gut. Vores egentlig jordemor som vi har fået oplyst hedder Signe har vi stadig ikke mødt, denne gang var hun syg, sidst var hun på ferie, vi begynder og spekulere på om hun egentlig eksistere?!

Selv har jeg det også fint, dog havde jeg igår en træls omgang roskildesyge hvor jeg intet kunne holde indenbords, men er nu kommet på toppen igen. Der er godt gang i den lille, og han sparker ret ofte, og nogen gange presser han sig helt op af ribbene, det gør dog ikke ondt, så jeg sætter pris på alle de spark jeg får. Mentalt er jeg næsten gået på barsel, skønt der er over en måned tilbage, glæder mig rigtig meget til at gå fra, synes vi stadig mangler meget som skal ordnes inden lillemanden kommer.

Alt fra denne gang. Glædelig jul til jer alle.   

One Reply to “Uge 30+1”

  1. Hej lillemandens Forældre! Det var dejligt at høre det går planmæssigt.Vi glæder os til at se jer 2.juledag. Kærlig julehilsen fra Billund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *