Travlhed og en ny familiebil

Det er eksamenstid igen, og jeg må sige, at jeg er meget glad for, at terminen endte med at ligge hvor den gør. Der er en del at se til for tiden, og det er en af grundene til at bloggen ikke bliver holdt opdateret.

Sidste indlæg blev skrevet d. 21. december og siden da har vi da både holdt jul og nytår. Vi har bestemt os for at det er den sidste jul vi holder hver for sig, så næste år vil vi begge holde jul sammen med vores lille søn, hvor det skal holdes bliver vist lidt sværere at afgøre. Det blev også til et besøg fra Norge, vi havde nemlig besøg af Frank, hans kæreste Nicoline og deres fælles hund Fonzie. Det fik Georg en masse sjov ud af.

Her i starten af januar var det også lykkedes Georg at finde sig noget kennelhoste et eller andet sted, så han har gået og lydt som en søløve når han hostede, men han er heldigvis helt frisk igen. Både Ann og jeg har da også være lidt forkølede, men det er jo meget normalt i den her tid.

Som titlen antyder har vi også været ude og købe bil. Vi har gået meget længe og spekuleret på, hvad det skulle være for en. Vi ville jo gerne have en forholdsvis ny bil, der ikke har gået for mange kilometer, med plads til det hele, god brændstoføkonomi, billig at forsikre og billig i vedligeholdelse; er det ikke det alle drømmer om? Det skulle vise sig at være en svær opgave at finde denne kombination, vi har været omkring mange mærker og modeller, men pludselig en aften fandt Ann frem til modellen: Skoda Fabia Combi Comfort 12V 1,2. Sådan en bil opfylder faktisk alle vores kriterier, og derfor besluttede vi os for at kigge nærmere.

Vi tog ud til en forhandler i går, for at prøvekøre bilen, og se om det var noget for os. Jeg synes den trak udemærket, til trods for motoren, der er mindre end den der sidder i poloen. Den ser rigtig lækker ud indvendigt og så koster den ikke en hel bondegård. Den indeholder også en masse luksus, som vi slet ikke er vandt til fra poloen, det er sådan noget som centrallås, sædevarmere, elruder, varme i sidespejle, kørecomputer, osv. Planen er at den skal afhentes lørdag eller søndag.

Så nu da vi har fået styr på den lidt mindre og den lidt større barnevogn, så skal vi ud og kigge på puslebord, og en helt masse andre ting, som Ann har stående på en liste. Den kommende oldemor og oldefar fra Billund har tilbudt os en seng, som vi passende kan bruge når den lille er færdig med vuggen fra Anns familie. Det er vi meget glade for, da det er nogle dejlige penge at spare, når det samtidig er en rigtig flot seng.

Ann har været til rutinetjek hos lægen i dag, og af hvad jeg har hørt, så er alt som det skal være. Barnet vokser helt som det skal og Ann har taget præcis 6 kg på siden starten af graviditeten, det er ikke så meget, men det er helt fint når barnet vokser som det skal.

Nu går der heller ikke længe inden Ann skal på barsel, der er vist kun omkring arbejdsdage til. For mit eget vedkomne er der en del eksamensarbejde lige for tiden, jeg har lige overstået en eksamen i dag, men der er endnu to her i januar inden jeg er klar til at dedikere en masse tid til specialet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *