uge 34+6

Så nærmer tiden sig hastigt, og de sidste ting er ved at falde på plads. Selv holder jeg min første sygedag i forbindelse med min graviditet, jeg har bækkensmerter.

Så nærmer vi os tiden hvor der kun er en måned tilbage af graviditeten, og det dermed snart bliver en realitet, stadig meget svært for mig at forholde mig til, men forventningsglæden er stor.

Jeg går på barsel til 1. feb hvilket nærmer sig med hastige skridt, faktisk er der kun 6 arbejdsdage tilbage, mærkeligt at tænke på at det formentlig ger de sidste 6 arbejdsdage i et helt år.

Som ovennævnt holder jeg mig en sygedag, faktisk den første sygedag jeg har holdt i det 1½ år jeg har været i Bolia, så mener godt jeg kan holde den med samvittigheden i orden, selvom det krævede nogle overvejelser.
Men i det hele taget føler jeg mig heller ikke i stand til at være på arbejde, føler mig faktisk ikke i stand til andet end at ligge på siden. Smerterne startede i går morges hvor jeg havde ondt i halebenet, jeg søgte lidt på nettet, og kom frem til at det nok bare var en nerve som havde sat sig i klemme. Efter stadig at have mange smerter i går aftes slog Søren op i vores graviditetsbog, og vi kom frem til at det kunne være mit bækken jeg havde smerter i. Derfor ringede jeg i morges til min læge, hun spurgte ind til om jeg havde mavesmerter, blødninger eller plukveer, alle ting kunne jeg svare nej til, dermed er der heldigvis ikke tale om bækkenløsning, men blot bækkensmerter, hvilket hun sagde var meget uskyldigt. Jeg fik af vide at det er ganske normalt i det mit bækken udvider sig meget den sidste tid, og det eneste jeg kan gøre er at slappe af.

Både Sørens og mine forældre smutter på skiferie i nat, må indrømme at jeg er en smule misundelig, og glæder mig allerede til jeg kan komme af sted igen.

Alt fra denne gang

God weekend

5 Replies to “uge 34+6”

 1. Jeg vil bare sige til dig Ann, at jeg synes det er SÅ flot, sådan som du har klaret graviditeten. Når man tænker på, at du startede med at have morgenkvalme – og alligevel tog på arbejde! Det tror jeg ikke alle var kommet igennem. Synes bestemt det lød som en god idé at tage en sygedag, når du oplever bækkensmerter og heldigvis kan du jo snart se frem til barslen. Jeg glæder mig bare stadigvæk helt tosset til at blive faster. Håber lige det bækken giver dig fri, så du kan nyde den sidste tid inden fødslen.

 2. Hej søde Ann – så pligtopfyldende du er! Du er altså også nødt til at tænke på dig selv engang imellem. Er sikker på at sygedagen var helt legitim, du er jo ikke pjække-typen. Jeg begynder at glæde mig meget nu, til I skal være forældre. Jeg har et lille håb om, at det bliver min fødselsdagsgave 🙂

  Mange knus og tanker fra Nas

 3. Hej Skønne tøser

  Tak for jeres opbakning, og klapper lige mig selv på skulderen 🙂

  Nyder mine sidste dage på arbejde, men glæder mig nu også rigtig meget til at gå på barsel lørdag.

  I dag er der præcis en måned til terminen, skønt 🙂 måske lidt mindre endda hvis vi går efter din føsdag Nas (d. 27)

  Linette, er pt ved at overtale Søren til at vi skal til Ikea snarest, så kan vi lige slå det sammen med et besøg hos dig.

 4. Hej Ann og Søren. Nu har jeg en fridag igen, det havde jeg også sidste fredag og der skrev jeg faktisk også en kommentar her på Jeres side. MEN, men, men, hvor er det blevet af?? Jeg er jo ikke den største computerfreak, så jeg har jo gjort et eller andet forkert, selvom jeg altid mener det er PC`eren, der er dum. Nå,jeg prøver igen. Det er dejligt at høre at lillemanden har det godt. (Er det mon en lille Bertram ?, Nej, kun for sjov). Men jeg er ked af at høre, at du har problemer med bækkenet, Ann. Jeg er enig i at hvile er en god ting, men det skal kombineres med andre ting. En meget vigtig ting, er dit bevægelsesmønster. F.eks. når du stiger ud af en bil, skal du smide begge ben ud først(hi-hi), og dreje dig på sædet samtidig og SÅ stige ud. Det er vigtigt at undgå vridningerne i bækkenet. Det samme når du rejser dig fra sengen o.lign. Jeg mener også det er vigtigt at styrke musklerne en smule i bækkenet v.hj.a. øvelser – og det får du jo masser af tid til nu! I fredags skrev jeg, at når nu alle de "gamle" tog afsted, så måtte I jo ringe, hvis der var noget vi kunne hjælpe med. Det er ved at være lidt sent, for de kommer jo hjem imorgen. Men I ved vel at I altid må ringe, hvis vi kan hjælpe med noget, alligevel. Måske ses vi i morgen til fødselsdag, eller?

  Hav det super. Knus fra Annette.

 5. Hej Annette 🙂

  Jo den er god nok, der har faktisk været en fejl på siden, så denne gang er det faktisk computerens skyld 🙂

  Er faktisk allerede kommet af med bækkensmerterne, det hjalp med massere af omsorg, men øvelserne kan du lige demonstrere i morgen.

  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *