Parkering ved Kolding Sygehus

Man skal være meget varsom, hvis man jævnligt besøger Kolding Sygehus. På de fleste parkeringspladser må man nemlig ikke holde i mere end 3 timer, og det er næsten uanset hvilket erinde du har. Et øjebliks forglemmelse koster 510 kroner.

D. 4. februar var vi, som skrevet her på bloggen, på Kolding Sygehus 2 gange. Første gang var til en rutineundersøgelse hos jordemoderen, anden gang var noget amme- og forældreforberedelse. Jordemoderbesøget lå kl. 10.15, og ville nok ikke tage særlig lang tid. Amme- og forældreforberedelse skulle kun vare 2 timer, så her burde der heller ikke være noget problem med parkeringen.

Jeg mindes faktisk at jeg tidligere har omtalt parkeringsproblemet ved Kolding Sygehus. Det var nok i forbindelse med, at vi havde være til fødselsforberedelse. Dette “kursus” varede nemlig i 3 timer, præcis lige så længe som man må parkere, hvorfor jeg var nødsaget til at gå lidt før, for at justere p-skiven, så vi kunne slippe for en bøde.

Jeg ved ikke hvad der gik galt d. 4. februar. Det har formentligt været noget med, at vi skulle op på sygehuset 2 gange, og at der derfor sneg sig en lille forglemmelse ind. Jeg kan tydeligt huske at jeg første gang (omkring kl. 10), bad Ann om at stille p-skiven. Desværre kunne den jo ikke dække både første og andet besøg, og da vi kom anden gang glemte vi simpelthen begge to, at tænke på p-skiven.

Her er resultatet:

Billede af parkeringsbøde fra Kolding Sygehus

Farvel 510 kr.

Hvorfor skriver jeg så først om det 10 dage senere? Jo, det er fordi vi simpelthen ikke har opdaget bøden før 🙂 . I går sneede det helt forfærdeligt, og jeg var på Alvido for at samle information til mit speciale. Da jeg så kom tilbage til min bil, som holdt i Lunderskov, så var der ret meget sne på den, som jo måtte børstes af. Min studiekammerat opdager så, at der ligger noget, halvvejs nede under motorhjelmen. Det viser sig at være ovenstående parkeringsbøde. Som man muligvis kan se, så er de godt kryllede efter at have været gennembløde af varierende vejrforhold gennem de seneste 10 dage.

Det fremgår også ret tydeligt, at vi havde sat skiven perfekt til første besøg, men så glemt at stille ved den til andet besøg. Bøden er fuldt ud berettiget, ingen tvivl om det. Det eneste man kunne ønske sig var, at der blev gjort noget ved parkeringsforholdene på Kolding Sygehus. Det er mildt sagt ikke særlig fedt, at jeg risikerer at skulle rende ud og stille på p-skiven, mens Ann er ved at føde. Der er kun ganske få 24-timers pladser ved sygehuset, og de er sjovt nok altid optaget. Man kan godt nok slippe for bøde i nogle tilfælde, se f.eks. denne side: Dispensation for parkeringsbøde ved Kolding Sygehus. Amme- og forældreforberedelse er dog ikke en af de situationer man kan få dispensation for, æv. 🙂

Ud over at vi selvfølgelig ærger os lidt over 510 kr., som kunne være brugt bedre, så har vi det rigtig godt. Som tickeren viser, så er Ann 38 uger henne i dag, og derfor er der kun 2 uger til terminen. Vi har en aftale hos jordemoderen den kommende onsdag, hvor det skal blive sjovt at høre, hvor meget de skønner at han har taget på siden sidst.

2 Replies to “Parkering ved Kolding Sygehus”

  1. Dit link til “Dispensation for parkeringsbøde ved Kolding Sygehus” er dødt……det kunne jeg egentlig godt tænke mig at se. Min kæreste har nemlig idag modtaget en bøde for at holde der inde (hun arbejder der)

  2. Hej Thomas

    Jeg har prøvet at søge lidt, men har ikke kunnet finde linket. Du kan dog være helt sikker på at der ikke er dispensation til dem der arbejder på sygehuset. Der er vist nok specielle pladser til dem der arbejder der, men hvis der ikke er plads på de specielle pladser, så er man nødt til at overholde de almindelige parkeringsregler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *