Så fik William prøvet sommervarmen

Vi har heldigvis ikke haft flere skrigture siden sidste indlæg, vi har derimod en baby som ikke passer sine sengetider, og meget hellere vil lege, han har lært at det kan være varmt i det danske land, og så har han lært nye tricks 🙂

Sidste uge var det et fantastisk sommervejr, men jeg må indrømme som mor til en baby får man det ikke nydt i lige så høj grad som ellers. William har ellers klaret varmen rigtig godt, det er lige som om at hans krop tilpasser sig efter vejret, det er kun få gange jeg har mærket ham fugtig, heller ikke efter at have lagt i en barnevogn hvor babyalarmen siger at der er over 30 grader. Ud over gåturene holder vi os dog indenfor, da man skal meget på solen for sådan en lille størrelse.
Han har fået lidt vand mellem måltiderne, hvilket han faktisk synes er alletiders, vi kom frem til at den bedste løsning var er at jeg “hælder” det ned i ham, hvor han ligger ned og jeg giver ham en skefuld af gangen, det giver knap så meget griseri, og jeg er sikker på at han får noget, og det er fungeret fint.

Vi var i Grindsted i weekenden, hos mine forældre, det startede med at vi bare skulle hjem fredag aften, måske overnatte til lørdag, men det endte med at vi blev helt til søndag formiddag, så Søren fik hjulpet min far med noget grave arbejde i haven, og jeg fik slappet lidt af i haven, mens min mor gladeligt kørte en tur med William, i håb om at møde nogle naboer. I løbet af denne weekend fik William et par gange rullet fra ryg til mave, det er første gang vi så det, men tilsyneladende var mit gamle legetøj så spændende at det var værd at kæmpe for 🙂

Det var vidst alt for denne gang, vi glæder os til at i denne uge at få besøg af Nicoline og Frank fra Norge, det er første gang de skal se den lille fyr. Og senere i dag kommer Farfaren og fasterne på et kort visit, desværre ikke farmor da hun er på Læsø, mon ikke hun savner os 🙂

One Reply to “Så fik William prøvet sommervarmen”

  1. Altid dejligt at læse nyt om jer og jeres oplevelser. Ja det var godt nok varmt i sidste uge, og jeg kan love jer det er lige så stor en udfordring at passe ældre som babyer i denne varme -:) Selvfølgelig savner jeg jer.

    knus fra farmor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *