Så har prinsen rundet de 9 måneder

I morgen er der præcis en uge til dagplejestart, hvilket bliver en stor milepæl for os. William er for første gang blevet rigtig syg, vi kører nu på tredje dagen hvor han er døsig og snottet, vil helst bare hænge på armen.

Disse dage er en spændende tid, da tante Rikke havde termin d. 14 november, og der stadig ikke er kommet en lille baby, som vi venter rigtig spændt på.

William har været halv snottet i en lille uges tid, hvilket han har været så mange gange i denne årstid, lørdag begyndt han dog at blive rigtig pylderet, og ville blot hænge på os, det endte med at han faldt i søvn på mit bryst foran fjernsynet, hvilket jeg ikke mindes er sket det seneste halve år. I løbet af eftermiddagen synes vi dog det blev bedre igen, og vi drog til Sørens moster Annette fødselsdag i Billund, William var først lidt pylderet, blev flere gange puttet, men vågnede hver gang og var meget varm, men det ende med at være i ret godt humør, og blev først putte kl 22.30.  Vi var hjemme kl 1.30, kl 3.30 vågnede William igen og var varm og pylderet, og sådan blev det ved resten af natten, til Søren gik med ham i barnevogn kl 7, så fik vi alle sovet et par timer, hvilket var tiltrængt. Båed i går søndag og i dag, har han dog stadig været meget træt og pylderet, og spiser ikke så meget. Stakkels William hvor har jeg da ondt af ham, han orker slet ingenting, hvor savner man lige pludselig al den energi han plejer at have.

Siden sidst er der igen sket ret meget, Sundhedsplejesken var har ved 8 mdr, hvor han gennemførte en boel test til UG, hvilket består i at tjekke hans sanser og motorik. Hun var i det hele taget godt tilfreds med William, og målte ham til 7,6 kg og 69 cm, så han følger stadig sin kurve. Jeg ønskede dog at hun kommer og foretager ekstra vejning midt i december, da han er en lille fyr og jeg gerne vil bekræftiges i at han vokser som han skal. I sær nu efter han har ligget syg nogle dage, og spist meget mindre end sædvanligt.

Status for tænderne er stadig kun to i undermunden, og jeg synes ikke der er flere på vej. Han er begyndt at kravle enkelte skridt, men smider sig stadig ned på albuerne, hvis han skal langt, eller det skal gå hurtigt. Han er rigtig god til at rejse sig op, og gør det faktisk hele tiden, derudover kan han gå sidelæns hvis han skal have fat i noget i den anden ende af bordet eksempelvis. Vi har prøvet med gåvogn hos mine forældre, og hjemme ved Williams kammerat Mathias, og det har han ret godt styr på, helt i gennem en dygtig dreng 🙂 Desværre er han også dygtig til trapperne, jeg skulle blot op og lukke op for posten i dag, er godt klar over jeg skal skynde mig, og er måske væk 1 min, da jeg kommer tilbage skal William til det 3. trin, puha.

Det var alt for denne gang.

3 Replies to “Så har prinsen rundet de 9 måneder”

 1. Tillykke med de 9 mdr. Det er rigtig træls når de er syge, man ved ikke hvad man skal gøre for dem, håber han snart er på dupperne igen, for hvor er han bare underholdende og charmerende når han er frisk. Håber det kommer til at gå godt i dagplejen. Glæder mig til at se jer allesammen til julehalløj på søndag.

  Knus fra farmor

 2. Jamen dog – hvor går tiden hurtigt! 🙂 Tillykke med de 9 måneder og den gode fremgang (også i bogstavlig forstand :))
  Det er nu dejligt med sådan en skøn lille nevø, der kan underholde hele familien – han ved jo lige, hvordan han skal charme sig ind på os alle. Derfor håber jeg også, at han er frisk og klar til sin første julehurlumhej dag på søndag.
  Jeg glæder mig at være sammen med jer alle tre.

  – Julekram fra faster

 3. Håber hele familien har fået julehygget i dag, hvor er det træls at sidde og skrive opgave, og ikke være med til den slags.

  Håber William må få en SKØN dag i dagpleje i morgen, den allerførste dag! Håber også at hans mor kan undvære ham og udnytte tiden til lidt selvforkælelse.

  – Knus & kram fra faster Linette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *