Jul, nytår og andre dejlige ting

William er nu godt i gang med dagpleje, startede 1. dec, hvilket naturligvis har været en stor omvæltning. Herudover er en fantastisk juleferie afsluttet, og vi er tlibage til en mere stille og rolig hverdag.

1.dec startede William som nævnt i dagpleje, hvilket efter hans mening ikke var det aller fedeste i hele verden. De første dage var han rigtig ked af det, men allerede anden dagen gik det bedre og bedre, og det endte med at gå rigtig fint, og han accepterede så småt at sådan var det nu, så var det jo med at få det bedste ud af det, da vi nærmede os juleferien. Efter juleferien var det så lidt tilbage til start, men han er meget hurtigere kommet ind i rutmen, allerede igår fjerde dag efter dagpleje start, sagde dagplejemoren at det uden tvivl havde været den bedste dag overhovedet, der var intet, i hvor var jeg stolt af min efterhånden store dreng.

Den 22’ende havde han sidste dag i dagpleje, og vi skulle have en dejlig lang juleferie alle 3, og Georg 🙂 Den 23. om aftenen tog vi til Grindsted, da det blev besluttet at vi i år skulle fejre jul med min familie, vi skullle holde jul på en gård i Filskov hos Ole og Marianne, så Williams første jul skulle være jul på landet, hvor Mariannes søskende og forældre var, samt Williams oldemor og oldefar fra Ansager og mormor og morfar. Det var rigtig hyggeligt, med en fin pyntet gildesalg, hvor hestene kom og kiggede ind af vinduet, og med masser af dejlig mad. William fik mange af sine gaver inden maden, så han kunne få glæde af det inden han skulle sove. Allerede kl 20, inden vi andre var nået til desserten, var han løbet tør for energi, og det lykkedes at få ham puttet i en rejseseng, inde i gildesalen. Så mens vi andre sang, dansede, løb rundt og sang “nu er det jul igen”, lå William trygt og sov midt i larmen.
Han skulle dog nok nå at få danset om juletræet, hvilket vi både gjorde den 25. og 26. i henholdsvis Grindsted og Skjoldbjerg. Så der skete rigtig meget disse juledage, hvilket William synes var helt okay. Han forstod slet ikke det med gaver, juletræ osv. men synes alle menneskerne og legetøjet i gaverne var helt fantastisk.

D. 30. kom Frank ned til os fra Norge, da han som efterhånden traditionelt skal holde nytår med os i Skjoldbjerg. D. 31 drog vi så til Skjoldbjerg hvor vi skulle byde det nye år velkommen, og tage afsked med et helt fantastisk 2009. Igen var William træt længe før festen startede og han blev puttet kl 20 ca. og sov trygt fra det hele.

Ud over at være til diverse familiefester synes jeg William har udviklet sig utrolig meget, tror især det at komme i dagpleje har gjort ham mere interesseret, fri og uafhængig. Han pludre rigtig meget, griner højlydt, klapper, peger og siger indianerlyde når man klapper ham på munden, alt sammen noget som er blevet forbedret eller noget han netop er begyndt på inden for den sidste måned.

Vi har i Kolding haft sne uafbrudt siden d. 17. dec. altså i 3 uger. William har været ude at kæle flere gange, seneste hjemme ved oldemor og oldefar i ansager sammen med fætter Jonas, William er helt vild med det, han er bare et stort smilende ansigt, og det kan slet ikke blive for vild, heller ikke da de blev svunget rundt på den frosne sø i oldemor og oldefars have.
Vi har dolkumenteret det på video og foto, så William kan sige, at dengang han var dreng var der rigtig vinter 🙂
For hvem ved med al den omtale omglobalopvarmning 🙂

2 Replies to “Jul, nytår og andre dejlige ting”

  1. Skøøønt igen en dejlig opdatering af livet´s gang i Kolding, det er næsten som at få en julegave når jeg opdager der er skrevet på jeres side -:)Nu mangler jeg bare at nogen af alle de skønne billeder der er af jer på facebook også bliver lagt ind her.
    Mange tanker og knus fra farmor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *