William bliver snart et år

Det er helt utroligt at tænke på, at vores lille baby fylder 1 år d. 22. februar 2010. Når jeg tænker tilbage synes jeg tiden er gået forbavsende hurtigt. Der går længere mellem opdateringerne her på bloggen, hvilket nok mest skyldes at det er sjovere at lege med William, end det er at skrive om ham 🙂 Til gengæld er vi begge godt udkørte når han bliver lagt i seng, og så kan motivationen ligge på et meget lille sted.

Det er næsten en måned siden at bloggen sidst blev opdateret, men det er faktisk næsten 5 måneder siden, at jeg har været forfatter på et indlæg. Jeg vil nok være tilbøjelig til at skyde skylden på min nye beskæftigelse som ErhvervsPhD, idet jeg i samråd med mine vejledere har valgt at ligge lidt hårdt ud med henblik på at få en god start. Det har bl.a. betydet at jeg 2 gange har været på kursus, hvor jeg har måttet undvære Ann og William i henholdsvis 5 dage og 2 dage. I næste uge skal jeg til Bruxelles, hvorfor jeg må undvære dem i ca. 6 dage. Det er lidt vildt at tænke på, at når han er 365 dage gammel, har jeg været væk i 13 dage, svarende til 3,5% af hans liv indtil videre.

Efterhånden som William bliver ældre finder ham og mig på mange sjove lege. Det bliver mere og mere svært at komme op med kreative ideer, som jeg kan underholde ham med. I går aftes opdagede William dog kufferten med vores pokersæt, og der havde vi meget underholdning ud af at jeg skulle rydde op i takt med at han ryddede ud. Faktisk var det så sjovt at han igen i aften hev kufferten frem under reolen. Det er altså ikke helt dårligt, at have en aktivitet som kan interessere ham, uden at involvere ballade af en eller anden art.

Vores lille fyr har efterhånden et bredt udvalg af narrestreger, og han er efter vores overbevisning ganske bevidst om at det ER narrestreger. Når han er mæt begynder han at smide maden på gulvet, efterfulgt af store smil og eventuelle klapsalver. På hans værelse drejer det sig om at få åbnet kassen med babytøj, der er blevet for småt, så det kan blive rodet ud. På kontoret skal han helst ind under skrivebordet og lege med kablerne. I badeværelse gælder det om at åbne skabene helt op, og rage ting ud fra hylderne. Nede i stuen er det altid spændende hvis mor har lagt vasketøj sammen i sofaen, for så er der noget at hive på gulvet. Ligeledes er det bare fantastisk, hvis døren indtil spisestuen er åben, for så kan man jo altid tage en tur op ad trappen.

Jeg håber ikke ovenstående beskrivelse efterlader et indtryk af, at vi har en masse bøvl med William. I det store hele er han nemlig stadig en virkelig nem baby, der sover som han skal og er spræng fyldt med underholdning dagen lang. I dag kom han først i seng omkring 20.20, fordi han ikke rigtig virkede træt. Han var også i bad i aftes, og derfra har vi en lille video som vi gerne vil dele med Jer, og der kan I se ham i hans balladehumør (Bemærk også at mor og far ikke anstrenger sig for at stoppe legen, det hele er nemlig bare lidt sjovere hvis alting ikke skal tages så alvorligt 😉 ).

[youtube _3QHEe1oLEQ]

2 Replies to “William bliver snart et år”

  1. Ja det er hårdt at skulle undvære sin familie, men bare de har det godt, går det. Han er en rigtig lille vandhund, med et meget bevidst frækt udtryk i ansigtet, som vi glæder os over hver gang vi ser ham.

  2. Ja nu har vi jo fejret Williams 1 års fødselsdag i søndags i Skjoldbjerg.Endnu en gang STORT tillykke til den dejlige dreng og hans søde forældre. Knus fra olderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *