Få styr på kablerne med en tagrende

Indrømmet! At holde orden på kablerne til alt elektronikken er altså ikke min stærke side. Det ender ofte med at ligne en skål sort spaghetti under skrivebordet. Sidst vi skulle rykke rundt på ungernes computergrej, kom svigerfar med en alternativ løsning. 

Svigerfar har været radio-tv-mand i mange år, og er vant til at kablerne skal være ude af syne eller i det mindste være tålelige at se på. Ofte er problemet bare, at man gerne vil kunne tilgå kablerne, hvis nu man liiiiige skal lave en lille ændring. I den situation er det ærgerligt at have brugt halve og hele timer på at stripse det hele pænt sammen og gemme det i en kabelbakke.

Da vi i foråret besluttede at flytte ungernes computere ud i multirummet, stod svigerfar for kablerne. Jeg tror han indså at det ville tage en evighed at ranke dem pænt op, og at det alligevel ville være spildt når noget skulle skiftes ud.

Derfor kom han op med den kreative løsning, der kan ses på billedet. Han hængte simpelthen en tagrende op, og skjulte alle kablerne i den. Derved er det ret let at skifte kablerne ud, og de ligger ikke og flyder på gulvet.

En simpel, praktisk og flot løsning til at få styr på kablerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *