Giv dig selv massage med en foam roller / RumbleRoller

Massage er lækkert! Det eneste problem med massage er, at det er svært ved egen hånd, at massere alle de gode steder. Eller, det troede jeg i hvert fald, indtil begrebet foam roller åbenbarede sig for mig. 

Det var min sanglærer, der gav mig tippet. Hun fortalte om sådan en lille djævelsk rulle af skum, som kunne være noget så pinefuld, fordi den ramte alle de rigtige steder.

Mine erfaringer ud i “selv-massage” udstyr har været varierende grader af fiasko. De fleste produkter jeg har prøvet, har ganske simpelt ikke kunnet få ordentligt ved. En enkelt gang er det dog lykkedes mig at beskadige nogle nerver i ryggen, ved hjælp af en shiatsu massagepude. Massagen var god, men ikke nok til at kompensere for ubehaget ved nerveskaden.

Derfor lød foam rolleren interessant. Et produkt der kunne tage så meget ved, at man kommer helt ud i “Ahhhh, det gør dejligt ondt”, uden at få en nerveskade!

Samme aften, efter at have fået tippet, var jeg en tur på Google. Det viste sig hurtigt at en foam-roller ikke bare er en foam-roller. De findes i et væld af udformninger, prisklasser, størrelser, osv.

På et tidspunkt fald jeg over en såkaldt RumbleRoller. Den er udformet med skum-pigge, der rigtig kan trænge dybt ind i musklerne, dog uden at trykke så hårdt på knoglerne at det gør ondt. Det var i hvert fald sådan den blev beskrevet på nettet.

Det var med en vis frygt for at have dummet mig, at jeg bestilte en RumbleRoller. Min sanglærer havde nemlig meget malende beskrevet, hvor ondt brugen af en foam-roller kunne gøre. Og hun havde altså ikke sagt noget om pigge.

Min frygt blev hurtigt gjort til skamme. Det var det helt rigtige produkt for mig. For første gang følte jeg, at det var inden for min rækkevidde, at få noget der mindede om en ordentlig massage, uden at skulle betale en massør. Den kan trænge helt ind i de ømme muskler i ryggen og løsne op langs ryggraden.

At den tager ved, skal der ikke være tvivl om! Efter de første par dages brug spurgte Ann, om jeg var klar over, at jeg havde en masse blå mærker på ryggen. Så slemt føltes det dog ikke at bruge den, men det krævede åbenbart noget tilvænning.

Nu har jeg haft den i over et år, og bruger den stadig i ny og næ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *